God o sa incerc acu...
God o sa incerc acu...
Poate e de la placa video
ma indoiesc...Nvidia GeForce 7300 SE...Nu cred ca ar trebui sa am probleme..Pana acum nu am avut la nimic...
Nu stiu atunci.La mine merge perfect la full.
mie imi merge aiurea rau de tot... daca nu exista o optiune la full ... ma tem ca nu o sa pot juca...
God tot nu merge...Am luat versiunea care ai zis...
fifaromania.net .Intra acolo pe forum si posteaza problema.Totusi eu zic ca e de la PC-ul tau
Maldini si eu ma gandesc tot mai serios...Tuturor le merge , mie nu..Desi nu ar trebui..
Deci sincer te-as ajuta daca as stii , dar nu pot sa imi dau seama de ce:(
Cine imi explica si mie care sunt noile ligi ?
Sergiu si lu un prieten i se vedea asa,si a zis ca a luat versiunea aia care ti-am dat-o si nu a mai avut probleme....
Nu stiu ce sa fie......
Uite cum mi se vede mie:)) apropo scheme noi
Virgulita aia pe spate,
aia de tragi mingea cu picioru stang vine in dreptul si se duce in fata.
Astea sunt in miscare.
Scheme de pe loc:
180 intoarcere cu picioru sub minge.
Schema portar:
Poti sa te bagi in fata lui inainte sa degajeze si se da fault in atac.
Sau cu portaru tau cand are mingea in brate apesi 2* S si se face ca arunca mingea.
Daca mai stiti voi alte scheme ajutor.....![]()
e varza!
Cine imi explica si mie care sunt noile ligi ?
stie careva??
Mda, bineinteles ca nu au pus Liga 1, dar bine ca au pus campionatele Irlandei, Cehiei, Turciei si al danezilor, ca doar au campionate mult peste al nostru :laugh:
pai noi suntem apropiati de campionatul insulelor feroe,n-ai vazut
?
La cat de mult se pirateaza jocul in Romania , erea de asteptat...
P.S : Eu astept PES 2009 Demo , va fi MULT PESTE FIFA ![]()
Mie imi merge rau de tot..
Trebuie sa fac niste renovari prin PC,altfel nu pot juca..
@Mihai 1411
exagerezi prietene
Daca nationala mai prinde cateva zile proaste asta nu insesmna ca suntem de nivelul lor.
Avem 2 echipe in grupele Champions League, 5 in Cupa UEFA.. cehii danezii sau irlandezii nu cred ca sunt mai buni ca noi ![]()
Stai sa inceapa si Cupa UEFA , sa vezi ce repede o sa mai avem 2 echipe in cupele europene
)
Mda, bineinteles ca nu au pus Liga 1, dar bine ca au pus campionatele Irlandei, Cehiei, Turciei si al danezilor, ca doar au campionate mult peste al nostru :laugh:
Nu conteaza care este diferenta dintre campionatul nostru si celelalte campionate prezente in joc.
Atata timp cat cei din FRF nu voi fi deacord cu oferta pe care cei de la EA o fac pentru a obtine licenta pentru Liga I, campionatul nostru nu va aparea in fifa. Iar suma pe care o ofera EA depinde foarte mult de volumul vanzarilor Fifa in Romania, volum care cam lasa de dorit.
psr in Romania nu cred ca exista acest "volum" pentru ca se vand maxim 10 jocuri originale ![]()
poate o sa fie 2 echipe in rest of the world
S-ar putea sa fie Steaua si CFR
Am reusit in sfarsit...Am dezinstalat placa video , am instalat-o din nou...Si merge...Mersi mult tuturor pentru sfaturi...Ma pun pe jucat sa ma bucur si eu de Fifa 09 cu intarziere de 5-6 ore ![]()
Cu intarziere mai mare , ca eu asteara la 11 jucam
Si apropo , stai sa vina Pro Evolution Soccer , sa vezi acolo fotbal adevarat