Si eu sunt fan PES ...2009 va fi tare...Dar nici Fifa nu ma dezamageste...
Si eu sunt fan PES ...2009 va fi tare...Dar nici Fifa nu ma dezamageste...
EU as vrea sa imi iau un Xbox 360 , acolo sunt super jocurile...dar de unde bani ?![]()
din munca
)?
Nu transformati discutia intr-o comparatie fifa - pes.
vreau sa stiu si eu daca sunt ligile din Rusia si Argentina in FIFA09 ?
din cate am vazut la inceputul jocului ca prezinta ligile, NU!
i0nutz, faci cumva un poll ... dak trecem la 09 sau ramanem la 08?![]()
Nu va avea nici campionatul Rusiei,nici al Argentinei.Din ce observ doar campionatul Mexicului este in plus fata de 08.
Daca trecem la 09 si jocul full imi merge tot asa (cum imi merge demo-ul), nu pot juca. Un loc pt Ion in A ![]()
Bubutza cu cat vinzi locul...il cumpar eu...Dau 2 beri goale ![]()
Sa asteptam full-ul si vedem ce si cum facem. Demo nu mi s-a parut cine stie ce, de mers imi merge bine dar la gameplay diferentele fata de 08 nu sunt tocmai sesizabile.
Cam cat de mari ar fi cerintele pentru ca jocul asta sa-mi mearga si mie (varianta full)? '08 imi merge excelent, si calculatorul meu nu-i cine stie ce.
sergyu... il dau gratis lui Ion ![]()
pai cere 512 rami minim, procesor de 2,4
Recommended Chipsets:
NVIDIA GeForce® 6xxx series (6600 or greater)
NVIDIA GeForce® 7xxx series
NVIDIA GeForce® 8xxx series
NVIDIA GeForce® 9xxx series
ATI Radeon' 9xxx series (9800 Pro or greater)
ATI Radeon' X300
ATI Radeon' X550
ATI Radeon' X600
ATI Radeon' X700
ATI Radeon' X800/850
ATI Radeon' X1300
ATI Radeon' X1600
ATI Radeon' X1800
ATI Radeon' X1900
ATI Radeon' X1950
ATI Radeon' HD 2xxx series
ATI Radeon' HD 3xxx series
ATI Radeon' HD 48xx series
1. Minimum System Requirements
==========================================================
CPU with 2.4 GHz (single-core)
512 Megabytes of RAM (1 GB required for Windows Vista')
DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 128 MB video card or equivalent
(must support Shader Model 2.0 or above - see supported chipsets in section 11)
DirectX® 9.0c Compatible Sound Card
512Kbps or greater broadband connection for online gameplay
MS compatible mouse
Keyboard
Please note that 16 bit colour is not supported
For Disc-based Demo Users:
1.63 GB free hard disk space for DVD format
And additional space required for DirectX® 9.0c installation
8x or faster DVD-ROM drive
For Downloadable Demo Users:
4.4 GB free hard disk space for downloadable format
And additional space required for DirectX® 9.0c installation
Required Operating Systems:
Windows XP SP2 or Windows Vista'
Note that Windows 95, Windows 98, Windows 2000, Windows ME and Windows NT 4.0 are not supported.
Required Software:
DirectX® 9.0c
pai cere 512 rami minim, procesor de 2,4
mda... sunt un pic peste limita ![]()
si eu sunt cu mult peste limita, si mi se misca framat ...
Mie mi se misca ok,n-am probleme dar eu planuisem pt toamna oricum niste ram in plus.Jocul nu-mi place, parca sunt roboti fotbalistii si paseaza teleghidat . Nu mi se pare ca se misca mai natural decat la 08. Nu laud jocul doar ca-i nou. Ce schimbari poate sa aduca varianta full. Va va merge cum va merge si demo-ul si asta e.
Mie mi se misca ok,n-am probleme dar eu planuisem pt toamna oricum niste ram in plus.Jocul nu-mi place, parca sunt roboti fotbalistii si paseaza teleghidat . Nu mi se pare ca se misca mai natural decat la 08. Nu laud jocul doar ca-i nou. Ce schimbari poate sa aduca varianta full. Va va merge cum va merge si demo-ul si asta e.
Asteapta PES 2009 si vei fi super multumit !
cu detaliile la maxim... merge perfect. si diferenta este mare fata de setarile by default. iarba zici ca este naturala.
acum e adevarat ca ... parca grafica lasa de dorit, doar imaginile prim-plan ale jucatorilor sunt cu mult peste 2008, in rest, mi se pare schimbat si atat, nici in bine, nici in rau.
Oricum, vrem nu vrem, mergem si noi in pas cu tehnologia. propun 2009 pt sezonul urmator. din pacate, qw-urile ies la fel de bine... portarii parca sunt mai slabi
@maldini : nu joc PES. sunt conservator.
@ paradise : da` ma dar nu la prim-plan-uri simti ca joci... si iarba e prea putin importanta. Tot covor e de sus.
e misto pasa cu s,dai pasa si se demarca si jucatorul care a pasat,si parca atacantii se demarca mai misto
cu detaliile la maxim... merge perfect. si diferenta este mare fata de setarile by default. iarba zici ca este naturala.acum e adevarat ca ... parca grafica lasa de dorit, doar imaginile prim-plan ale jucatorilor sunt cu mult peste 2008, in rest, mi se pare schimbat si atat, nici in bine, nici in rau.
Oricum, vrem nu vrem, mergem si noi in pas cu tehnologia. propun 2009 pt sezonul urmator. din pacate, qw-urile ies la fel de bine... portarii parca sunt mai slabi
pai tu ar trebui sa te bucuri lost...numa tu dai qw la greu..
Asteapta PES 2009 si vei fi super multumit !
Daca fifa 09 nu va merge, atunci chiar ca la pes sa nu va asteptati sa va mearga. Mie pes08 imi facea figuri. Solicitam f mult calculatorul, insa cu fifa mi-a mers perfect.
ORICUM SA STITI TOTI , E DOAR UN DEMO , JOCUL O SA FIE TOTAL DIFERIT DIN ORICE PUNCT DE VEDERE.
Stiu ca nu are legatura... E doar o intrebare , sa nu-mi sariti in cap...Nu se poate interzice qw ??? Repet , doar intreb...
Degeaba il interzici, ca n-ai cum sa-l dovedesti
si o sa iasa scandaluri peste scandaluri