1.mutul si-a facut tara de rusine pt ca in momentul cand a tras pe nas era unul dintre cei mai cunoscuti Romani din lume.oamenii asociau deja Romania cu mutul.
Stii tu: "Romania?...Yes, Vlad the Impaler, Nadia, Hagi, mutul"
Mutu s-a facut singur de rusine, mai ales cand a declarat ca lua cocaina ca sa-si inzdraveneasca scula.
nici eu nu pot sa-l sufar, dar totusi sunt sigur ca nu va plati atatia bani. 17 milioane sunt socotiti probabil ca suma platita la transferul lui de la parma sau de unde dracul venise, suma ramasa neamortizata pana a plecat de la Chelsea. el are avantajul ca a fost dat afara, nu a plecat el. dupa el, ramanea in continuare sa-si faca datoria fata de Chelsea... probail sa traga pe doua nari si pe gaura din spate!
oricum Mutu si Borcea sunt o pereche super, mai ceva ca stan si bran, se potrivesc de minune. greu as putea gasi doi oameni atat de nesuferiti!
oricum, campania asta cu Adi mu(is)tu mi-a produs o revelatie: acum am aflat de ce e obosit mereu cainele meu. cred ca face ore suplimentare la serviciu ca sa-l ajute pe Mutu sa-si plateacsa datoriile!