FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Campanie umanitarã: SAVE ADRIAN MUTU!

«1234»
strezahuzum21.08.2008 11:08
Si oricum, va plati mult mai putini bani. Decizia FIFA este o tampenie (chiar era interesant sa se prezinte algoritmul pe care s-a calculat prejudiciul de 17 mil.)

Exact la asta ma gandeam si eu. Cum dracu a reusit Chelsea sa determine prejudiciul suferit ? Au venit mai putini suporteri la stadion din cauza prafurilor lui Mutu ? Au fost descalificati din vreo competitie ?

korynna21.08.2008 11:16

Cred ca e vorba de imagine,prejudiciu moral...nu stiu,imi dau si eu cu parerea :unsure:

Marius21.08.2008 11:19

Evident ca e vorba de imagine... dar in ce fel a fost afectata imaginea clubului, de fix 17 mil?

Poate ca a fost afectata de 16,5... sau poate Chelsea ia teapa, imagimea fiindu-i afectata de vreo 344 de mil. Era interesant daca oamenii de la FIFA precizau cum au ajuns ei la banii astia...

korynna21.08.2008 11:30

Pai la chestiile astea se cer foarte multi bani si totusi e vorba de un club ca Chelsea...e un brand.Mi se pare justificat sa fie o suma mare,dar totusi cand te pui si in pielea celuilalt e cam trist.Cred ca pot cere orice suma,ca oricum cand or sa se judece o sa scada destul de mult ca nu e dupa Chelsea;judecatorul va stabili cat va plati...nici nu vreau sa ma gandesc ce avocati vor avea :wacko:

Korado21.08.2008 18:05

Sa se revolte tara din cauza lu' Mutu ! Revolutieeeee Saritu lume!!! are Mutu de platit la lumeeeee Ce se vede la orizont ?? waleuuuuuuu e Borcea si Dinamu aia fac tot tamtamu' si la Steaua in gALerie Scrie clar HAI MUTULE MAI FA SI TU NISTE PUSCARIE !!!

p.S Arunco la mine pe Consuelo ca am eu grija de EA !!!

catasteaua1722.08.2008 13:01

el a ajutat pe cineva cand a avut milioane de dolari a dat si el cateva mii ded euro si acum vrea sa primeasca milioane cn la pus sa se drogheze

mountytoma22.08.2008 13:23
1.mutul si-a facut tara de rusine pt ca in momentul cand a tras pe nas era unul dintre cei mai cunoscuti Romani din lume.oamenii asociau deja Romania cu mutul.

Stii tu: "Romania?...Yes, Vlad the Impaler, Nadia, Hagi, mutul"

Mutu s-a facut singur de rusine, mai ales cand a declarat ca lua cocaina ca sa-si inzdraveneasca scula.

nici eu nu pot sa-l sufar, dar totusi sunt sigur ca nu va plati atatia bani. 17 milioane sunt socotiti probabil ca suma platita la transferul lui de la parma sau de unde dracul venise, suma ramasa neamortizata pana a plecat de la Chelsea. el are avantajul ca a fost dat afara, nu a plecat el. dupa el, ramanea in continuare sa-si faca datoria fata de Chelsea... probail sa traga pe doua nari si pe gaura din spate!

oricum Mutu si Borcea sunt o pereche super, mai ceva ca stan si bran, se potrivesc de minune. greu as putea gasi doi oameni atat de nesuferiti!

oricum, campania asta cu Adi mu(is)tu mi-a produs o revelatie: acum am aflat de ce e obosit mereu cainele meu. cred ca face ore suplimentare la serviciu ca sa-l ajute pe Mutu sa-si plateacsa datoriile!

steaua_gloria22.08.2008 14:00
el a ajutat pe cineva cand a avut milioane de dolari a dat si el cateva mii ded euro si acum vrea sa primeasca milioane cn la pus sa se drogheze

Ba, v-a cerut el vreun ban ?? Poate si singur sa se descurce.

«1234»