FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Campanie umanitarã: SAVE ADRIAN MUTU!

«1234»
AmuntBoy17.08.2008 17:01

super poem :)))

MALDINI17.08.2008 17:32

NU ma ajutati si pe mine ? Ca mi-as lua si eu o casa , o masina si niste terenuri ... hai sa fim seriosi ... sa ne bagam ceva in aceasta campanie...ce sa i dau bani ca s-a drogat sau ce? Acum facem o campanie pro-drogati sau cum? O fi el roman , o juca el bine pentru Romania , dar nu trebuie sa platim noi pentru greselile altora...ce el imi da mie bani daca ma droghez si imi trebuie tratament de reabilitare :drunk:

rossoazzurro17.08.2008 18:03

Borcea, vinde-ti buteliile si da-i banii lui Mutu.

MALDINI17.08.2008 18:05

rossoazzurro le-a vandut deja =))

AdrianUltras2517.08.2008 18:47
Adrian Mutu trage cocaina

Adrian Mutu trage cocaina

Da-ne si noua

Mutu da-ne si noua! (sa nu se mai cante doar despre Raluca Sandu) :clap:

Daca la meciul cu Bistrita nu se va canta asta sa imi ziceti prost!

:yeahh:

MarkCortez17.08.2008 19:21

Doamne ce rai sunteti...mie mi-au dat lacrimile cand am auzit saracutzu de Mutu ce a patzit...si vorba aia, el in afara de a-si bate joc de aia de la Chelsea care au dat o carutza de bani pe el..si sa prizeze coca nu a facut nimic..eu zic Guvernul sa dea o ordonanta prin care sa redirectioneze banii de la sinitrati catre Mutu

Living_Dead_Stripper17.08.2008 20:16
Doamne ce rai sunteti...mie mi-au dat lacrimile cand am auzit saracutzu de Mutu ce a patzit...si vorba aia, el in afara de a-si bate joc de aia de la Chelsea care au dat o carutza de bani pe el..si sa prizeze coca nu a facut nimic..eu zic Guvernul sa dea o ordonanta prin care sa redirectioneze banii de la sinitrati catre Mutu

Ecce homo!

Iatã omul care a înțeles apelul metempsihotic și uman în același timp lansat de acest poem!

În același timp trebuie sã spun cã am rãmas siderat și pe alocuri consternat citind comentariile acestei rubrici!

Oameni cruzi, oameni fãrã suflet... :ce_oameni:

1on17.08.2008 20:41

Gabi Paraschiv, convocat la naționalã pentru amicalul cu Letonia: "Nu credeam cã voi respira același aer cu Mutu!"

Bine cã nu inspirã același aer cu Mutu.

SSK17.08.2008 20:43

Sincer, mie mi se pare cam multa rautate la adresa lui Mutu. Si cam multa, si cam fara motiv.

Tupac Amaru17.08.2008 20:46

Sincer, mi se rupe-n paispe ca saraceste Mutu!

E tanar si bun de carca!

Nu imi pare nici bine, nici rau. Exista insa oameni care chiar au nevoie de bani, de exemplu cei cu boli grave si care necesita tratamente foarte scumpe in strainatate. Pe acei oameni ar trebui sa-i ajutam!

Gabi Paraschiv, convocat la naționalã pentru amicalul cu Letonia: "Nu credeam cã voi respira același aer cu Mutu!"

Tare!

Da' cred ca Mutu nu mai are nici bani de marijuana.

1on17.08.2008 21:02
Sincer, mie mi se pare cam multa rautate la adresa lui Mutu. Si cam multa, si cam fara motiv.

Îți dau dreptate. Deși, dupã post-ul meu anterior n-ar pãrea. Multã e, da' nu chiar fãrã motiv.

Pânã la urmã, treaba lui. Puțin îmi pasã de procesul lui cu Chelsea. ªi mi se pare o aiurealã și mediatizarea excesivã a acestuia. Cel mai important e, cum a zis și Jiji, sã fie el sãnãtos și familia lui, cã o sã treacã peste toate.

Totuși, stau așa și mã gândesc, și mie mi se pare cã Mutu este mult mai important pentru echipa naționalã decât era Hagi la vremea lui (atât cât am prins și mai țin minte). Dacã Mutu e în formã mare, putem bate multe echipe superioare nouã, dacã nu, nu. ªi s-a dovedit la EURO.

steaua_cristian17.08.2008 21:12
NU ma ajutati si pe mine ? Ca mi-as lua si eu o casa , o masina si niste terenuri ... hai sa fim seriosi ... sa ne bagam ceva in aceasta campanie...ce sa i dau bani ca s-a drogat sau ce? Acum facem o campanie pro-drogati sau cum? O fi el roman , o juca el bine pentru Romania , dar nu trebuie sa platim noi pentru greselile altora...ce el imi da mie bani daca ma droghez si imi trebuie tratament de reabilitare :drunk:

mah tu nu ai citit versurile sau doar titlul e facuta la mijto chestia asta uitete la contul bancar si cand oi putea tu dona bani in contul ala o sa zboare porcul

Oricum super poemul felicitari!

MoWeed17.08.2008 22:13

:biggrin: genial :yeahh:

@SSK

Cred ca mai degraba aceasta rautate e indreptata impotriva celor care sustin ca trebuie sa-l ajutam pe Mutu. Nu l-am auzit pe el sa ceara bani de nicaieri...

@LDS

Astia de la onlinesport ar trebui sa te puna pe statul de plata; deja aproape fiecare poezie a ta apare si la ei pe site

pui de dac 11218.08.2008 06:10

cat tupeu borcesc =))) auzi sa faca cheta pt mu2lica

sa-si vanda droghi yachtu sau s-o trimita pe consuela la pascut

Felicitari pt versuri!

axl18.08.2008 07:04

Pana la urma Borcea a cerut bani pentru Mutu, nu Mutu, pe care, sincer, il cred in stare sa-si plateasca datoriile si fara ajutorul aportului public. Ia de la socru-su, de la Nicu Gheara, de la fetele alea de la Spicy, o mai avea si el cate ceva prin banca, nu-i problema.

Asa ca de Borcea sa ne luam. De Mutu ne-am luat cand a fost cazul.

ssinpadureacualune18.08.2008 11:35

Mutu un caracter infect!Adi Mutu esti o mizerie!

Azzido18.08.2008 11:51

bravo LDS!

mie mi-a placut articolul tau.

m-a destins putin.

steaua_gloria18.08.2008 12:49

Ce spune Borcea e o prostie, da si voi uitati cine v-a facut fericiti in preliminariile euro 2008, ma refer la astia care-l batjocoriti. Defapt voi aveti caracter infect. Italienii il iubesc ca nebunii si voi il injurati .

korynna18.08.2008 17:30

Scuza-ma ca dupa ce da gol la Fiorentina ingenuncheaza si ii pupa in fund pe italieni,dar pe noi ne injura...

stoicavlad4318.08.2008 18:57

ma trebuie sa il ajutam dc sa fim asa de rai

:steag_cr fularsteaua2 uce_i fular-campionii nvers: :steagcruce: fotza Steaua pana la moarte

Fifty18.08.2008 19:10

Bah ce aveti cu Mutu , el nu a cerut nici un ban ,foarte frumos poemul...!

steaua_gloria18.08.2008 20:36
Scuza-ma ca dupa ce da gol la Fiorentina ingenuncheaza si ii pupa in fund pe italieni,dar pe noi ne injura...

Cand ne-a injurat. Aminteste-mi tu , eu nu -mi dau seama cand.

korynna18.08.2008 21:32

Chiar un meci in Ghencea,parca atunci cand si-a spart capul la ala cu Belarus.A injurat sau a facut vreun semn.Si sa nu-mi spui ca a reactionat asa pentru ca a fost huiduit ca si in italia l-au facut cu ou si cu otet,dar n-a schitat un gest.

AdrianUltras2518.08.2008 21:34

nuie nutu

Kustic19.08.2008 08:39

ce oameni puteti fi!! (nuie AdrianUltras25!) - caracterele voastre de kkt fac tara asta sa puta!! voi ce nu ati fumat niciodata iarba ?

Tineti cu Abramovici care dupa ce ca e putred de bogat face tot posibilul sa faca rau, si-a dat seama cat de idiot a fost cand la concediat pe Mutu

«1234»