FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Campanie umanitarã: SAVE ADRIAN MUTU!

«1234»
MoWeed19.08.2008 10:09

@kustic

Ce gandire tipic romaneasca! El este sportiv; atata timp cat ia intr-o luna salariul mediu din Romania pe 10 ani trebuie sa respecte niste reguli. Nu conteaza ca Abramovic are bani: Mutu a incalcat niste reguli si trebuie sa plateasca. Are niste impresii in cap mutulica al nostru de zici ca nu e adevarat...

Sa plateasca este treaba lui si aici este ironizata campania lui Borcea.

Gandirea asta a ta e de kkt, a gresit sa plateasca ca orice om. De aia Romania a ajuns cum e azi pentru ca platesc numai unii...

steaua_gloria19.08.2008 10:17
Chiar un meci in Ghencea,parca atunci cand si-a spart capul la ala cu Belarus.A injurat sau a facut vreun semn.Si sa nu-mi spui ca a reactionat asa pentru ca a fost huiduit ca si in italia l-au facut cu ou si cu otet,dar n-a schitat un gest.

Atunci oamenii din tribune au inceput cearta. Nu e deloc usor sa nu-ti iasa jocul si sa te mai enerveze si "marile talente fobalistice din tribuna".

korynna19.08.2008 10:39

Ooo vai...saracul Mutu...atatia fotbalisti au fost huiduiti poate chiar degeaba,dar Mutu e mai special si nu are el nevoie sa fiu huiduit de romani,pe cand italienii ar putea sa o ia si pe nevasta-sa ca nu ar zice nimic.Genul asta de om parsiv il mirosi repede.Niciodata nu o sa mi se schimbe parerea ca Mutu e un jeg de om,cu un caracter infect si plin de fite;singurul lucru onorabil pe care l-a zis a fost ca familia este pe primul loc.

Mutu despre el insusi:

"Toata lumea a sarit de fund in sus spunand, vezi Doamne, ce a facut Mutu, ca Mutu a fost cel mai slab. E adevarat ca nu am jucat la cel mai inalt nivel. Dar chiar asa slab cum spun unii?!?! Singurul gol marcat - Mutu. Din 7 suturi ale echipei romanesti, 5 sunt ale lui Mutu. Astfel, din toata aceasta poveste reiese clar ca din reusitele echipei Romaniei o mare parte sunt ale celui mai slab jucator din echipa!!! Bravo!!!'"

MoWeed19.08.2008 10:41

@korinna

Exact! Declaratia asta o cautam si eu, spune multe despre caracterul lui...

steaua_gloria19.08.2008 10:43

La campionatul european Mutu era deja un talent confirmat. Pe langa el trebuiau sa vina si jucatori gen Niculae ( Daniel, si asta de la Dinamo) , Dica, Condrea care scuza-ma , cu ce l-au ajutat ? Toti au fost niste lemne. Cu un singur jucator de geniu si cu o tatica ultradefensiva nu faci nimic.

korynna19.08.2008 10:50

Cand o sa scapam de Mutu o sa inceapa reconstructia Nationalei.Pana atunci nu o sa ma intereseze catusi de putin sa se califice undeva.Pur si simplu nu stiu de ce am impresia ca Mutu strica tot,ca intr-adevar e cel mai bun,dar afiseaza si o fatisa superioritate fata de ceilalti,frustrandu-i.Mie mi se pare ca face mai mult rau decat bine ca nu joaca el singur si mai sunt si altii care contribuie pe acolo,dar nu...Nationala sta in Mutu..pai atunci sa joace Mutu singur daca ceilalti sunt de figuratie.Si asta joaca cum are chef el...daca vrea sa mai bucure putin umilii romani da si el un gol,daca nu,joaca in cea mai mare scarba.

steaua_gloria19.08.2008 10:56

Si atunci o sa jucam in atac cu atotmilogul Mitea de la Ajax Amsterdam, ca ne naiba, joaca , pardon spala farfurii si furculite la un club mare si cu Daniel Niculae , care joaca la mareata Auxerre. Dar sa nu uitam de sageata albastra a lui Dinamo.

Pe viitor, doar sa confirme pustii de la Craiova, Sfarlea de la Brasov, Keseru , Ochirosii, Bogdan Stancu, ca altfel ne-am ras.

Catalyn0719.08.2008 11:25

hai frate...daca nici Mutu nu e jucator, atunci cine dracu e din Romania ? ( pe postul lui )

Korado19.08.2008 19:19

Nu va mai certati ii imprrumut eu banii lui Mutu sa isi plateasca toate datoriile "poze la anul zic" . De fapt fiind faptul ca na.... scoate`o la licitatie pe Consuelo!!

AdrianUltras2519.08.2008 19:41
ce oameni puteti fi!! (nuie AdrianUltras25!) - caracterele voastre de kkt fac tara asta sa puta!! voi ce nu ati fumat niciodata iarba ?

Tineti cu Abramovici care dupa ce ca e putred de bogat face tot posibilul sa faca rau, si-a dat seama cat de idiot a fost cand la concediat pe Mutu

Eu nu mi-am facut niciodata tara de rusine.

drogatul, da!

mutul a incalcat un contract, mutul sa il plateasca.

ce?ne jucam aici?

aici e viata adevarata ba!aici e realitatea.

daca tu angajezi pe unu sa iti faca o casa si ala, in loc sa faca respectiva casa, se drogheaza si isi bate joc de lucrare, tu, pe langa faptul ca rupi contractul cu el, nu il dai si in judecata pt paguba?

eu cred ca asa faci.

mutul a fost adus ca sa joace fotbal.mutul nu a jucat fotbal.mutul a tras pe nas.

a tras pe nas de 3 milioane de euro pe an.Ca atat era salariul lui.

a tras pe nas prafuri si in piept pe aia de la Chelsea care au dat peste 20 de mil de euro pe el.

tie ti se par 17 milioane bani multi?

sunt mult mai putini decat s-a investit in fotbalistul mutul.

in fotbalistul mutul s-a bagat vreo 25 de mil de euro.

si daca la suma asta mai pui si cat au cheltuit aia pe avocati, o sa fie si mai mare.

in cazul de fata nu trebuie sa gandesti cu natiunea.

trebuie sa gandesti corect.

mutul a facut rau, mutul sa plateasca.

e simplu.

tie nu cred ca ti-ar conveni daca ai fi in locul celor de la Chelsea.

nici nu stiu de ce iei apararea unui drogat care si-a batut joc de nationala si de tara asta.

atat iubeste mutul nationala, incat a plecat in SUA in loc sa faca pregatirea cu lotul.

si nu ma mai luati cu prostii de genul "da' a venit sa joace la nationala ca iubeste nationala".

astea is prostii.

mutul a venit la nationala, ca sa poata sa ceara mai multi bani Fiorentinei la renegocierea contractului.

s-a vazut de fapt de ce au fost convocati jucatori ca mutul, contra, radu Stefan, sapunarul,etc.

toti au primit transferuri sau renegocieri sau prelungiri de contracte.

asa ca nu le mai plangeti voi de mila lor.

pedeapsa e meritata iar mutul trebuie sa plateasca.

a facut rau clubului Chelsea.

paraipan_2919.08.2008 20:24

Sa-mi bag ceva in Adi Mutu! Ce milogeala cu iz de vrajala are "P"orcea in el!

danimarcu19.08.2008 20:25

@AdrianUltras25 -de acord cu tine ca el trebuie sa plateasca pt greselile sale,dar raman la parerea ca nimic nu justifica suma enorma pe care Chelsea o cere.

Mutu e un rasfatat, uitati-va la el cum vorbeste cand da declaratii:vorbeste fara sa deschida gura,abia articuleaza cuvintele de increzut ce e...Pe deasupra,jocul nationalei e facut pentru Mutu,toate mingile trebuie sa ajunga la Mutu.Cred ca fara Mutu nationala ar juca mai bine!

Marius19.08.2008 20:52

Adriane =)))

1. mutul nu si-a facut tara de rusine, decat in opinia unora care asociaza un jucator profesionist cu tara in care s-a nascut. mutul, in momentul suspendarii nu avea nicio legatura cu nationala de fotbal a Romaniei. singura legatura a fost facuta de presa, atat cea de la noi cat, mai ales, aia din afara. dar parca pana acum am tot vorbit despre cum este presa, nu? si ca noi suntem mai inteligenti ca jurnalistii tampiti... uite ca unora reusesc sa le inoculeze niste idei...

2. ma indoiesc sincer ca in contractul cu Chelsea era vreo clauza in care mutului ii era interzis consumul de cocaina. daca exista asa ceva, mutul era bun de plata din prima zi a concedierii,nu acum, dupa ani buni.

3. mutul a jucat fostbal, orice ai spune. o buna perioada de timp a fost titular incontestabil la Chelsea, lucru deloc usor si care nu e la indemana oricarui "neofit"...

4. Sunt extrem de multi bani, dat fiind ca Chelsea a motivat actiunea acesta prin "prejudicii de imagine", nu prin investitia facuta in jucator. ori, iar imi e greu sa cred ca mutul a prejudiciat imaginea englezilor cu 17 milioane de euro.

5. mutul a facut rau si a platit. a fost dat afara, pa-pa salariu de 3-4 lim/an cat avea, suspendare de aproape un an, timp in care evident a iesit din forma, etc.

6. daca vrei sa vorbim vorbe, mai mult rau a facut clubului Chelsea anrtenorul Ranieri, care a cheltuit cateva sute de milioane aiurea, pur si simplu aiurea.

7. sa nu credeti ca decizia va ramane asta. avocatii mutului vor ataca decizia in civil si, foarte probabil, vor castiga (ma intreb cum ar fi sa fie asta folosita exemplu in codul muncii - adica sa ma duc beat la munca, aia sa ma dea afara, iar apoi sa-mi ceara si daune vreo 10-20.000 euro prejudiciu de imagine).

8. va duceti cu discutia aiurea. mutul n-a cerut nimic. nimicul de Borcea a incercat sa mai apara si el pe la teve cu propunerea asta idioata. dar, ocupati cu injuratul lui Mutu, Borcea a fost uitat de toti...

AdrianUltras2519.08.2008 21:40

Marius

1.mutul si-a facut tara de rusine pt ca in momentul cand a tras pe nas era unul dintre cei mai cunoscuti Romani din lume.oamenii asociau deja Romania cu mutul.

Stii tu: "Romania?...Yes, Vlad the Impaler, Nadia, Hagi, mutul"

2. Contractul ala semnat de el ii interzice niste treburi, treburi care ii pot pune in pericol sanatatea si care deci au un efect negativ asupra capacitatii jucatorului de a juca.

De ex, mersul cu motocicleta.Nu are voie sa faca asta ca sa nu cada si sa nu se rupa.

Nici datul cu skiurile.

Si bineinteles, nici cocaina.

3.mutul a jucat fotbal in primele meciuri.a reusit sa dea vreo 6 goluri in primele etape si apoi s-a stins.de ce oare?

sa fii fost oare cocaina de vina?

probabil.

4.nu cunosc care a fost paguba provocata de el clubului Chelsea.

poate astia se refera la faptul ca au facit materiale promotionare de 17 mil de euro, materiale in care era inclus mutul si care nu mai puteau fi comercializate datorita faptului ca baiatul s-a drogat.

plus, ar fi fost distrusa credibilitatea clubului.

ce jucator ar mai fi jucat serios la Chelsea daca stia ca nu pateste nimic daca se drogheaza sau daca nu respecta contractul?

i-ar fi durut pe toti in cot.

mai ales ca mutul s-a transferat si la Juventus, un club mai mare ca Chelsea.

mesajul era urmatorul:

"Esti bun?Vrei bani dar si libertate?Hai la Chelsea!Te platim noi ca sa faci ce vrei si daca nu iti convine, te lasam sa mergi gratis la un club mai mare!"

5. 7 luni de suspendare e putin.mai ales ca in unele campionate, 3-4 luni din an e pauza.

sa nu uitam totusi ca mutul era oricum iesit din forma.asa ca asta cu iesitul din forma...nu prea merge.

6. diferenta intre Ranieri si mutul e ca primul a facut-o din incompetenta si fara sa incalce vreun contract.

mutul a luat voluntar cocaina.nu i-a bagat-o nimeni pe nas.

nu l-a prostit nimeni zicandu-i ca e faina.

a tras-o singur, nerespectand contractul semnat SI NICI REGULAMENTELE FIFA!

7. Marius, mutul a fost adus la echipa ca sa dea multe goluri.Macar la fel de multe ca in Italia.Sa dea goluri si sa ajute echipa sa isi indeplineasca obiectivele.

mutul nu a facut asta.

si cum ai zis si tu, banii dati pe el erau dati deja. nu mai putea fi luat alt atacant in locul lui.

daca tu mergi beat la slujba si faci compania de rusine sa fii sigur ca vei fi tras la raspundere!

8.nuie nutul si nuie p0rcea! :D

paraipan_2919.08.2008 21:49
Adriane =)))

1. mutul nu si-a facut tara de rusine, decat in opinia unora care asociaza un jucator profesionist cu tara in care s-a nascut. mutul, in momentul suspendarii nu avea nicio legatura cu nationala de fotbal a Romaniei. singura legatura a fost facuta de presa, atat cea de la noi cat, mai ales, aia din afara. dar parca pana acum am tot vorbit despre cum este presa, nu? si ca noi suntem mai inteligenti ca jurnalistii tampiti... uite ca unora reusesc sa le inoculeze niste idei...

2. ma indoiesc sincer ca in contractul cu Chelsea era vreo clauza in care mutului ii era interzis consumul de cocaina. daca exista asa ceva, mutul era bun de plata din prima zi a concedierii,nu acum, dupa ani buni.

3. mutul a jucat fostbal, orice ai spune. o buna perioada de timp a fost titular incontestabil la Chelsea, lucru deloc usor si care nu e la indemana oricarui "neofit"...

4. Sunt extrem de multi bani, dat fiind ca Chelsea a motivat actiunea acesta prin "prejudicii de imagine", nu prin investitia facuta in jucator. ori, iar imi e greu sa cred ca mutul a prejudiciat imaginea englezilor cu 17 milioane de euro.

5. mutul a facut rau si a platit. a fost dat afara, pa-pa salariu de 3-4 lim/an cat avea, suspendare de aproape un an, timp in care evident a iesit din forma, etc.

6. daca vrei sa vorbim vorbe, mai mult rau a facut clubului Chelsea anrtenorul Ranieri, care a cheltuit cateva sute de milioane aiurea, pur si simplu aiurea.

7. sa nu credeti ca decizia va ramane asta. avocatii mutului vor ataca decizia in civil si, foarte probabil, vor castiga (ma intreb cum ar fi sa fie asta folosita exemplu in codul muncii - adica sa ma duc beat la munca, aia sa ma dea afara, iar apoi sa-mi ceara si daune vreo 10-20.000 euro prejudiciu de imagine).

8. va duceti cu discutia aiurea. mutul n-a cerut nimic. nimicul de Borcea a incercat sa mai apara si el pe la teve cu propunerea asta idioata. dar, ocupati cu injuratul lui Mutu, Borcea a fost uitat de toti...

Auzi bre? Esti unul dintre avocatii lui? Prejudiciu de imagine este peste tot in lumea asta. Aaa.... ca sportivii se mai drogheaza pentru performanta, este una, dar doar asa sa tragi pe nas sau pe vena de placere este alta. Nici io nu sufar echipa Chelsea, dar prejudiciul de imagine de club care "angajeaza drogati" este produs. Sa fie clar Mutu TREBUIE SA PLATEASCA BANII!!! iar vrajala asta cu cheta este una dintre cele mai mari nesimtiri ever. Totusi cred ca este o inventie ce n-are legatura decat cu imaginea si curtea pe care "P"orcea i-o face lui Mutulica.

Marius19.08.2008 22:01

Mutu nu TREBUIE sa plateasca nimic, atata timp cat exista mai multe posibilitati de atacare a deciziei FIFA. Mutu va fi sprijinit in demersul sau de asociatiile internationale care protejeaza drepturile fotbalistilor si pot sa te asigur de pe acum ca, daca va plati ceva, va fi mult mai putin de 17 milioane de euro.

si apropo bre, ca tot ai adus vorba de drogat "de placere", numele Rio Ferdinand iti spune ceva? fotbalist caruia i s-au gasit urme de cocaina in analize (e drept, nu la control dopping)... asta n-a mai prejudiciat imaginea lui MU? si fotbalisti care drogheaza gasesti in Premier League cu zecile...

LE: acum am vazut ca scrii aiureli. care "club ce angajeaza drogati"? mutul s-a drogat DUPA ce a fost angajat. si daca nu ma insel, in "grupul Mutu" mai erau cativa jucatori pentru care Chelsea a refuzat testul doping.

MoWeed19.08.2008 22:05

@Marius

Noi sa ne uitam la mutulica al nostru, nu conteaza ce fac alti fotbalisti. Altfel si un criminal poate sa zica:"ce altii au ucis si au scapat"....

Mutu trebuie sa plateasca, insa suma care i-se cere este un pic cam exagerata. Probabil va plati mai putini bani ce-i drept deoarece s-ar creea un precedent....

Marius19.08.2008 22:12

@ Mo

Nu e vorba de "ce altii au ucis si au scapat"....

E vorba ca la momentul respectiv clubul Chelsea (sa ma rog, anumiti oameni din club) stiau exact ca Mutu si alti colegi prizeaza cocaina, dar au cerut testul doping (pentru ca respectivul test a fost cerut de club) doar lui Mutu.

Si oricum, va plati mult mai putini bani. Decizia FIFA este o tampenie (chiar era interesant sa se prezinte algoritmul pe care s-a calculat prejudiciul de 17 mil.) si a fost data EXCLUSIV in baza influentelor clubului englez. Abia acum, cand vor interveni si organismele ce protejeaza jucatorii vom vedea o decizie cat de cat corecta...

vad ca nimeni nu spune nimic de nesimtitul de borcica, care a lansat tampenia asta de capul lui, aruncandu-l pe jucator in gura presei si a suporterilor...

MoWeed19.08.2008 22:15

@Marius

De acord cu tine, sunt sigur ca oficialii clubului stiau de "distractia" lui Mutu. Dar asta nu ii schimba cu nimic gestul inconstient. A gresit, trebuie sa plateasca la fel ca toata lumea deoarece este un adult responsabil de gesturile sale...

Borcica e un cretin, asta se stia deja....

1on19.08.2008 22:16

@Adrian

Sincer, cred cã te aprinzi cam tare cu Mutu.

AdrianUltras2519.08.2008 22:46

ca is multi la care banii li se suie la cap, nu neg.

e chiar foarte adevarat.

dar aia macar nu is prosti.

aia se drogheaza in timpul liber.

nu inainte de antrenamente sau meciuri.

din cate imi aduc aminte, mourinho a cerut ca mutul sa fie testat pt ca venea obosit la antrenamente.

pai daca el tragea pe nas seara inainte de culcare si a doua zi nu se putea antrena, nu era vina lui?nu a incalcat contractul ala?

ba da.

sunt multi fotbalisti care beau, se drogheaza, fac orgii,etc dar le fac in timpul liber.cand nu au a 2a zi dimineata antrenament, cand nu au meci imediat dupa.

nici aia nu fac bine si nu respecta contractul dar macar la antrenamente si la jocuri sunt la 100%.

Rio Ferdinand a fost, este si va mai fi inca multi ani titular la MU.

mutul in momentul asta nu stie daca va mai prinde postul de titular la Fiorentina pt ca Pazzini si Gilardino sunt si ei fotbalisti!

metzzz20.08.2008 03:58

sa ma :shit: pe Mutu

cosano20.08.2008 13:24

maradona s-a drogat

Mutu s-a drogat

si eu ma droghez zilnic cu tutun si alcool...si-mi platesc singur tigarile si berea

Catalyn0720.08.2008 14:44
1.mutul si-a facut tara de rusine pt ca in momentul cand a tras pe nas era unul dintre cei mai cunoscuti Romani din lume.oamenii asociau deja Romania cu mutul.

Stii tu: \\\"Romania?...Yes, Vlad the Impaler, Nadia, Hagi, mutul\\\"

Cand vreodata oamenii asociau Romania cu Mutu ?? ( mai ales in perioada aia ) :spank: poate doar fanii lui Chelsea...

3.mutul a jucat fotbal in primele meciuri.a reusit sa dea vreo 6 goluri in primele etape si apoi s-a stins.de ce oare?

sa fii fost oare cocaina de vina?

probabil.

Nici Mutu nu joaca fotbal, este ? :blink:

Bogdanos21.08.2008 08:28

ohh la naiba :)) sa isi vanda vilele , masinile , yahturile , clubul "Pacha" de pe Bld. Regina Maria si sa isi ia apartament in rahova sa vada si el cum traiesc eu :))

«1234»