FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrita - Steaua 2 - 2 (1 - 1)

«1234»
MoWeed23.08.2008 15:52

Bai kozwin ia du-te tu sa tii cu dinam0 sau cu frustratii de sub pod. Gandesti exact ca un asemnea fan

c.ronaldo1723.08.2008 16:04

Ar fi crima curata sa jucam doar cu un inchizator impotriva Galatei.

De remarcat in prima repriza Bogdan Stancu, a avut cateva curse extraordinare. Toja - genial. Joaca la fel de bine in centru, la fel de bine pe stanga.

weeezer23.08.2008 16:16
@kozwin, esti cam praf.
MoWeed23.08.2008 16:29
MoWeed sau moeee si weeezer sa aveti grija sa-l votati pe cioban in toamna ca vad ca va place sa fiti sclavi la stana lui.

Il detest pe oier dar una e sa-l injuri pe el, alta e sa injuri echipa. Nu avem nevoie de "fani" care sa injure echipa cand joaca prost. Hai jet!

anunnak23.08.2008 16:55

E misto meciul...doua pase bune 5 la adversar. Hilar :) slab rau.Apararea doarme...atacul numai rateuri. Acelasi joc de anul trecut chiar daca sunt multe rezerve.Cu un lot ca asta nu vad bine viitorul.

SteelBoy23.08.2008 17:03

Dupa 2 goluri sper ca Stancu si-a castigat locul de titular cu galata

sonic200523.08.2008 17:05

am sacrificat meciul asta din pacate insa cred ca am castigat un jucator foarte bun Bogdan Stancu care clar trebuie sa fie titular in meciul cu Galata pentru ca e foarte bun pe contraatac si lucid in fata portii. Sper sa nu fie in van punctele pierdute astazi si sa ne calificam in CL.

Raduccio23.08.2008 17:07

Ne tot laudam cu fundasii nostri centrali dar nici unul nu are viteza. Hora parca era Usain Bolt fata de Ghionea. Baiatu' asta trebuie urmarit.

weeezer23.08.2008 17:07

Mie mi s-a parut destul de ok meciul. Nu este vina lui Lacatus ca nu am castigat. Bogdan Stancu mi-a placut foarte mult in meciul asta. De data asta sunt si eu optimist si ma gandesc ca poate viitorul suna bine, mai ales odata cu revenirile accidentatilor...

Zapata - Emeghara, Radoi, Goian, Golansky - Ov. Petre - Toja, Dayro, Stancu, Szekely - Arthuro, eventual cu Stancu avansat in locul lui Arthuro si Plesan/Tiago in locul lui Stancu. Sper sa fie bine. O repet din nou, jucatori avem (cel putin pentru un prim 11). Jocul trebuie sa inceapa sa mearga.

dax4723.08.2008 17:11

Am castigat nesperat .. 1 punct.. eu zic sa ne bucuram. La ce valoare avem, nu puteam emite pretentii de mai mult. Poate si castigam vreun meci la Bistrita, in urmatorii 20 de ani.

Bogdan Stancu - omul meciului ! Singurul care isi merita banii ! Restul - in plus.

Virgil23.08.2008 17:39

Sincer, speram sa castigam. Sunt dezamagit.

1uLy4Nn23.08.2008 17:53

trist :(

DelPiero1023.08.2008 18:09

Pana nu ma imbat,as vrea sa analizez obiectiv prestatia baietilor...

Zapata-se intampla ceva cu cel mai bun jucator al Stelei din sezonul trecut!Tare mi-e ca o ia pe urmele lui Hamutovski,extraordinar in primul sezon,sters in urmatoarele...

Baciu-n-are ce cauta pe flancuri!

Ghionea-printre cei mai slabi,din cauza lui am luat al doilea gol,plus ca a fost depasit de multe ori in viteza de catre bistriteni.

Rada-se vede ca nu joaca prea mult,a fost cu idee peste Ghionea...

Nesu-cateva centrari in muntii de langa stadion,in rest,destul de prezent in meci.

Nicolita-n-a jucat rau,nu prea gresit pase,plus cateva centrari bune...

Toja-trei jocuri mi-au fost de ajuns sa-mi dau seama ca e cel mai tehnic jucator in Liga !Cred insa ca locul sau e mai degraba pe stanga,nu in centru.

Tiago-orice s-ar zice,chiar daca nu-i mare jucator,e peste Lovinho clar...

Neaga-vrea,se zbate,dar nu prea poate(in acest moment)!A avut doua ocazii imense,pe care le-a ratat.

Bogdan Stancu-baiatul asta n-are voie sa NU fie titular!Nu avem atacant ca el in Romania in acest moment...are un simt al portii extraordinar,dar stie bine si cu 'varza'.Viitorul numar 9 al Nationalei.

Arthur-ceva ii lipseste!Nu e un jucator rau,e tehnic,joaca bine ca pivot,insa nu pare prea inspirat in fata portii!Ceea ce ca atacant,este esential...

Rezervele:Radoi-cam nervos pe final,insa se vede clasa in fiecare interventie pe care o are;Dayro Moreno-nu s-a vazut.

A fost un meci cu bune si rele.Echipa asta are potential,insa trebuia gasita formula ideala,o formula care sa speculeze la maxim tehnica exceptionala a lui Toja,clasa lui Dayro Moreno si sangele de atacant a lui Stancu.De 4-4-2 s-a auzit in Ghencea?Cu Tiago mijlocas defensiv si Plesan(cand isi revine,daca o sa-si mai revina vreodata) mai9 avansat!Deci oricum,SE POATE!Forza Steaua!

fansteaua4623.08.2008 19:25

Sunt dezamagit doar de rezultat .

punkboy23.08.2008 19:29

atat a putut azi Steaua,NOROC cu Stancu ca ne am Agatat de 1 pct Meritele sunt doar ale LUI

Wally23.08.2008 22:22

Foarte slab astazi. Noroc cu Bogdan Stancu...

s0r1n11123.08.2008 23:03

Steaua n'a jucat rau astazi,dar ne'au lipsit enorm ocaziile de gol..Plus ca Bistrita nu a jucat nimic..Practic au fructificat 2 greseli de aparare...

Nu stiu,cert e ca ne lipseste ceva..lot rau cu siguranta nu avem...

Toja,Dayro=super jucatori!

Forza Steaua!!

Numai bine!

MoWeed23.08.2008 23:07
Sunt dezamagit doar de rezultat .

Deci vrei sa spui ca jocul de azi te-a multumit?

mountytoma24.08.2008 07:39
Ghionea-printre cei mai slabi,din cauza lui am luat al doilea gol,plus ca a fost depasit de multe ori in viteza de catre bistriteni.

Rada-se vede ca nu joaca prea mult,a fost cu idee peste Ghionea...

Nicolita-n-a jucat rau,nu prea gresit pase,plus cateva centrari bune...

Ghionea a fost depasit in viteza pentru ca el facea pasul la offside iar rada, nu! si Ghionea i-a pasat (a prelungit cu capul pe spate) la golul doi lui Stancu, daca nu ma insel.

rada a fost bun, dar a gresit pasul la offside mai mereu. trebuie sa joace mai des.

iar Banel a gresit mingea care i-a adus pe bistriteni in avantaj din minutul 4...

Stancu a fost magistral, are veninul necesar pentru adversari!

stelistul stelist24.08.2008 13:20

la Steaua din cate se pare e nevoie de un nou portar ca zapata e intr'o forma dezamagitaoare

RaMs3s24.08.2008 13:31

o sa-si revina....TREBUIE sa-si revina :noexpression:

stelistul stelist24.08.2008 13:37
o sa-si revina....TREBUIE sa-si revina :noexpression:

si eu sper , dar vad ca e ceva de durata

CatalinBerceni25.08.2008 07:00

Din cate am vazut eu in aceste etape Steaua a castigat niste plusuri si minusuri.

Plusurile pot spune ca sunt in centru unde avem o dinamica mai mare prin Toja si Dayro la fel si Szekely, si poate Banel din cand in cand, insa avem si minusuri in ceea ce priveste agresivitatea si viteza cu care este circulat balonul cu precizie...pt ca aici suferim, am observat ca Steaua nu se motiveaza destul in meciurile de campionat, iar in cele europene joaca cu motivatie care se stinge dupa minutul 20.

In poarta avem unele probleme, si cineva ar trebui sa-i spuna lui Zapata sa mai mearga pe la Psihiatru ca din cate observ are o fobie pentru minge, sau a inceut s-o dea pe ulei cum a fost si Carlos, nu poti sa iei 3 goluri pe coltul scurt, si al doilea gol cu Bistrita tii coltul scurt si plonjezi tot pe scurt,pt ca mingea aia era aparata daca Zapata se misca 3 cm catre coltul lung.

Un castig mare este Stancu ,care ne dovedeste vorbele lui Dicanio....cand a plecat din cate imi amintesc eu a spus "Stancul este noul Dica al Stelei".

Pustiul are viteza, putina tehnica si gustul golului, ar fi pacat sa nu joace titular de aici in colo, ca oricum Arthuro nu a demonstrat mai nimik pana acum , decat ca poate recentra mingii ceea ce este putin pt un atacant.

«1234»