De multe ori am avut probleme la Bistrita.Initial se anunta un meci greu,dar daca echipa va juca bine nu cred ca ne va scapa victoria..
Pronostic:1-2
De multe ori am avut probleme la Bistrita.Initial se anunta un meci greu,dar daca echipa va juca bine nu cred ca ne va scapa victoria..
Pronostic:1-2
Meci de rupere... Sper sa scapam intregi si sa luam toate punctele.
pffffff e pe GSP TV 1 de la 18:00
acu' doua zile spuneau ca e la 17
sper sa castigam...se anunta un meci greu inaintea returului cu Galatasaray...cred in victorie
meciul e pe 23 AUGUST
18:00
Gloria Bistrita - FC Steaua
nu mai bagati informatii eronate
Gloria B-ta - Steaua ,23 august 2008, ora 18.00, meci televizat pe GSP TV....informatie 100% corecta.... ![]()
Meci greu, tot timpul am avut probleme cu astia, sper intr-o victorie pentru moral in meciul cu turcaletii. ![]()
e de la ora 18:00 si e pe Antena 1 ![]()
se umple stadionul numai de Stelisti
valeuuuuu..azi m-am uitat la meciul de tineret cu tara galilor....daca sta taturasanu in oarta o sai dam greu gol....dar e spre binele nostru..putem sta linistiti ca o sa avm portar bun pe viitor dupa zapata
Meci dificil,probabil vampirii joaca iar la intimidare, cred ca mai bine Tatarusanu sa nu evolueze,teren dificil .
Sper sa luam 3 puncte indiferent de joc,arbitri,teren.
valeuuuuu..azi m-am uitat la meciul de tineret cu tara galilor....daca sta taturasanu in oarta o sai dam greu gol....dar e spre binele nostru..putem sta linistiti ca o sa avm portar bun pe viitor dupa zapata
In primavara tot Tatarusanu a aparat la Bistrita si a luat 3.
De ce ar fi altfel de data asta?
Chiar daca ar fi altfel,doua tot va lua...Mai corect ar fi sa nu joace,ca sa evitam discutiile.
Salutare!
Meciul este sambata 23 aug de la ora 18 nu duminica si e pe GSPTV nu pe antena
FORZA Steaua!!!
Batem cu 2-0 si ii linistim! ![]()
valeuuuuu..azi m-am uitat la meciul de tineret cu tara galilor....daca sta taturasanu in poarta o sa-i dam greu gol....dar e spre binele nostru..putem sta linistiti ca o sa avem portar bun pe viitor dupa zapataIn primavara tot Tatarusanu a aparat la Bistrita si a luat 3.
De ce ar fi altfel de data asta?
Chiar daca ar fi altfel,doua tot va lua...Mai corect ar fi sa nu joace,ca sa evitam discutiile.
fara aparare buna, orice portar e victima sigura, oricat de bun ar fi. dar am impresia ca s-a gandit ca e bine sa se dea accidentat ca sa nu joace (l-ati vazut ca schiopata la sfarsit), si asa evitam "discutiile" de un fel, ca sa avem parte de alte discutii!
o sa ai batem cu 1-0 sper sa ma insel ........o sa de gol Toja .....Forza Steaua
![]()
![]()
Nu are cineva 2 bilete in galeria Stelei?>.......... 0745584169 si de la ce ora e pana la urma?
trebuie sa castigam neaparat daca vrem sa luam campionatul.stiu ca e doar a cincea etapa dar trebuie sa castigam.Forza Steaua
Gloria Bistrita 1-3 Steaua Bucuresti
Am si eu o rugaminte, cine mai are link-uri cu Gsp TV, ca la toate pe care le am eu apare ca Channel is offline now, dar asta imi apare de vreo 3-4 zile. Astea sunt link-urile pe care eu le am deja si nu merg: http://freetv.ucoz.com/; http://www.cool-TV.net/index.html.
Stie cineva cand se pleaca la Bistrita? ![]()
rog moderatorii sa modifice informatiile legate de meci de pe prima pagina. sambata 23 august, ora 18.00
Stie cineva cand se pleaca la Bistrita?![]()
sambata dimineata....depinde cu cine pleci si cu ce.... ![]()
Stie cineva cand se pleaca la Bistrita?![]()
sambata dimineata....depinde cu cine pleci si cu ce....
Sambata dimineata stiu si eu
cu Armata vest...din cate stiu se pleaca cu mictobuze
Trebuie sa castigam ca sa avem un moral ridicat pentru meciul cu Galata
Daca continuati sa tot puneti link`uri pe unde gasiti GSP TV nu va mai merge nici`unul.
Se aude ca va fi folosit Mustata in locul lui Golanski in meciul cu galata. Asta ar insemna poate sa il vedem si in meciul cu Bistrita. Ce stiti de acest jucator? Stiu foarte talentat, dar credeti ca e pregatit pentru meciurile tari? Nici nu stiu sigur daca ar rezista fizic 90 de minute.
@Raduccio
De unde ai informatia? Mustata nici nu cred ca a fost trecut pe lista UEFA.