FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FC Arges 2 - 0

«12345»
xray_rom17.08.2008 09:16
1) Pentru ca multi au uitat ca Steaua a facut performanta in UEFA si campionat cu Lovin si l-au tratat lipsiti de respect(injuraturi, grosolanii), la fel cum au facut-o si cu Dica. Unora nu le poti raspunde decat cu aceeasi moneda, altfel nu pripep pt nu sunt obisnuiri cu limbajul urban.

2) Ce te faci cand Radoi e obligat sa fie central si Ov. Petre nu poate sa joace cum a fost cazul de azi?

Pe cine sa puna inchizator?Pe Becali??:))

Vezi bine ca in absenta altui inchizator de valoare, Lovin este util. Daca o sa revezi meciul sunt sigur ca nu o sa-l vezi atat de 'negru":)

In meciul cu Galata a recuperat mult mai multe mingi decat Ov.Petre(nerefacut 100%)

Apoi topicul este meciul de azi si nu soarta lui Lovin in lotul Stelei.

Hai sa nu dam cu pietre si atunci cand echipa joaca bine, doar de dragul de a-l "injura" aici, daca nu am fost pe stadion sa-l in direct!

In momentele in care nici unul din cei 2 nu poate juca la inchidere(desi mai era varianta si cu Ghionea-rada fundasi) am putea sa-l folosim pe tanarul Alexandru Iacob. Acum 2 ani a vrut sa-l ia Inter Milano deci talentat este. Din pacate il tinem in Liga a 3-a ca sa-i facem loc unui jucator limitat ca Lovin care este clar ca in ultimii 2 ani nu a progresat cu nimic.

Am facut candva performanta in campionat si in UEFA cu Lovinel, dar pe atunci titular era Paraschiv in locul lui Lovin. Plus ca la Steaua nu se joaca din amintiri si nu se joaca inchis pentru a fi uitil un inchizator cu o tehnica rudimentara....

Daca nu ma crezi pe mine ca acum Lovin e inca util echipei, atunci poate il crezi pe Radoi!

Vezi aici ce spune capitanul de spre Lovin, dupa meciul cu Arges:

http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/viewVideo1.php?video_i...i_puncte__quot_

Sper ca de data asta sa apara link-ul cu spusele lui Radoi despe Lovin:)

http://%20<a%20href="http://[site' din caracatita Gazetei Sporturilor]/viewVideo1.php?video_id=4486&title=Mirel_R__doi____quot_M___bucur_pentru_cele_trei_puncte__quot_"%20target="_blank">http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/viewVideo1.php?video_i...i_puncte__quot_</a>%20" target="_blank"> http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/viewVideo1.php?video_i...i_puncte__quot_

greenyes17.08.2008 09:20
Omorati-ma! Pt mine Banel ramane unul dintre cei mai prosti fotbalisti din istoria Stelei, in ciuda meciului de azi.

Mai ramane sa ne povestesti cum stai cu nota la istoria Stelei?

Nu ne spune ca o sa ne omori tu pe noi ... de ras:)

Probabil ca si tu ai pretentii sa te respecte Banel!

Norocul tau este ca Banel are prea mult bun simt si respecta pe oricine, chiar si pe un nea caisa:)

Frate vorbesti de Lovin parca ai vorbi de Makelele sau Essien. Nu inteleg de unde ai atat forta sa i cauti scuze??? Care iti este standardul in materie de fotbal??? iti palce mediocritatea???

Tot o dai ca inchizatorii trebuie sa distruga si ca mijlocasii ofensivi trebuie sa construiasca??? Tu vezi ce scrii??? Pai daca jumatate din mijloc e ocupat de doi jucatori care nu pot sa dea o pasa, sa impinga jocul in fata, cine vrei sa ti construiasca jocul????? Extremele????? Si mai ai si aere de mare cunoscator.

La Chelsea nu se simte ca joaca cu doi inchizatori pentru ca oamenii aia is in stare sa si construiasca. In multe meciuri au jucat amandoi, Makelele si Essien dar Chelsea era in stare sa impinga jocul spre careul advers. Essien si Makelel nu se incurca in minge ca Lovin, si chiar iti recupereza mingea in stil de mare inchizator, emana forta, emana incredere.

A, pentru tine nu conteaza ca Makelele a inchis mijlocul lui Real Madrid pentru ani de zile de unul singur, iar Real a stralucit in acea perioada. Pai Makelele recupera nu stiu cate baloane pe meci DAR imediat ce avea mingea, CAPUL sus, pasa la ZIdane sau care era demarca pe pozitie viitoare.

Cum poti sa i gasesti frate scuze lui Lovin cand tot timpul primeste mingea cu spatele la poarta???? Cand ar trebui sa stea tot timpul in pozitie de plecare spre poarta adversa, e regula de baza in fotbal, sa stai cat mai mult cu fata spre poarta adversa, sa nu pierzi secunde importante ca sa te intorci cu fata la joc.

Ni l prezinti pe Lovin ca pe un jucator indispensabil...esti culmea. Nu i ajunge nici la glezna lui Makelele, Essien, ce sa mai vorbesc de Lupescu pe vremea lui. Sau tie iti palce sa l compari cu altii mai prosti ca Lovin ca l scoti basma curata???? Ori iti palce mediocritatea, altfel nu te inteleg. Poti sa l compari cu Mirel Radoi pe care l vedem de fiecare data cum joaca....iar lovinel iar paleste. Dar in ochii tai vad ca straluceste ca o stea pe cer. Iar Mirel nu e mijlocas la inchidere de meserie si se apropie mult mai mult de Essien si Makelele ca valoare decat se apropie febletea ta.

Ideea e ca poti juca cu 4 inchizatori, daca oamenii astia stiu sa consturiasca, sanatate si virtute, echipa s a scos. Dar lovinel nu stie ...nici una nici alta.

Cand oare o sa scapam de mediocritatea instalata printre multi "suporteri" stelisti?????

Te saluta Marius dar nu ti impartaseste parerea legata de acest mic jucator

alex_lef17.08.2008 09:23

@xray

cu ce l-am jignit eu pe Nicolita? am recunoscut implicit ca a fost cel mai bun de pe teren in meciul cu Arges. Comentezi aiurea un post pe care nici nu l-ai citit in intregime. Cu clisee care le tot auzim prin ziare de mult timp "hai sa-i acordam o noua sansa lui Nicolita pt ceea ce a facut la sevilla acum 2 ani" nu ma impresionezi deloc. Atunci echipa juca fotbal, si greselile nu erau atat de evidente la Nicolita. Cand echipa a inceput sa nu mai joace, Nicolita e meci de meci mana moarta. "Culmea tupeului este ca o faci chiar in fieful stelistilor, care cuprinsi de remuscari vad ca raman inerti" penibil penibil penibil.Si cine esti tu sa vorbesti in numele Stelistilor?! Mai dai si tu o fuga prin peluza din Ghencea, adevaratul fief al Stelistilor (apropo de fusta virtualului) sa vezi ce parere au si ei vis-a-vis de Banel, dar banuiesc ca ti-e mai la indemana sa citesti comentariile la meciurile din sezonul trecut si reactiile colegilor de forum la adresa lui Banel. As fi curios care ar fi rezultatele unui poll cu intrebarea "il mai vrei pe Banel la Steaua?!" dar oamenii pot fi pacaliti usor cu amintiri de acum 2 ani si 2 goluri recente.

xray_rom17.08.2008 09:28
@xray

cu ce l-am jignit eu pe Nicolita? am recunoscut implicit ca a fost cel mai bun de pe teren in meciul cu Arges. Comentezi aiurea un post pe care nici nu l-ai citit in intregime. Cu clisee care le tot auzim prin ziare de mult timp "hai sa-i acordam o noua sansa lui Nicolita pt ceea ce a facut la sevilla acum 2 ani" nu ma impresionezi deloc. Atunci echipa juca fotbal, si greselile nu erau atat de evidente la Nicolita. Cand echipa a inceput sa nu mai joace, Nicolita e meci de meci mana moarta. "Culmea tupeului este ca o faci chiar in fieful stelistilor, care cuprinsi de remuscari vad ca raman inerti" penibil penibil penibil.Si cine esti tu sa vorbesti in numele Stelistilor?! Mai dai si tu o fuga prin peluza din Ghencea, adevaratul fief al Stelistilor (apropo de fusta virtualului) sa vezi ce parere au si ei vis-a-vis de Banel, dar banuiesc ca ti-e mai la indemana sa citesti comentariile la meciurile din sezonul trecut si reactiile colegilor de forum la adresa lui Banel. As fi curios care ar fi rezultatele unui poll cu intrebarea "il mai vrei pe Banel la Steaua?!" dar oamenii pot fi pacaliti usor cu amintiri de acum 2 ani si 2 goluri recente.

Uiti de la mana pana' la gura:) Cu asta l-ai jignit:

'alex_lef'

"Pt mine Banel ramane unul dintre cei mai prosti fotbalisti din istoria Stelei, in ciuda meciului de azi."

xray_rom17.08.2008 09:46
Omorati-ma! Pt mine Banel ramane unul dintre cei mai prosti fotbalisti din istoria Stelei, in ciuda meciului de azi.

Mai ramane sa ne povestesti cum stai cu nota la istoria Stelei?

Nu ne spune ca o sa ne omori tu pe noi ... de ras:)

Probabil ca si tu ai pretentii sa te respecte Banel!

Norocul tau este ca Banel are prea mult bun simt si respecta pe oricine, chiar si pe un nea caisa:)

Frate vorbesti de Lovin parca ai vorbi de Makelele sau Essien. Nu inteleg de unde ai atat forta sa i cauti scuze??? Care iti este standardul in materie de fotbal??? iti palce mediocritatea???

Tot o dai ca inchizatorii trebuie sa distruga si ca mijlocasii ofensivi trebuie sa construiasca??? Tu vezi ce scrii??? Pai daca jumatate din mijloc e ocupat de doi jucatori care nu pot sa dea o pasa, sa impinga jocul in fata, cine vrei sa ti construiasca jocul????? Extremele????? Si mai ai si aere de mare cunoscator.

La Chelsea nu se simte ca joaca cu doi inchizatori pentru ca oamenii aia is in stare sa si construiasca. In multe meciuri au jucat amandoi, Makelele si Essien dar Chelsea era in stare sa impinga jocul spre careul advers. Essien si Makelel nu se incurca in minge ca Lovin, si chiar iti recupereza mingea in stil de mare inchizator, emana forta, emana incredere.

A, pentru tine nu conteaza ca Makelele a inchis mijlocul lui Real Madrid pentru ani de zile de unul singur, iar Real a stralucit in acea perioada. Pai Makelele recupera nu stiu cate baloane pe meci DAR imediat ce avea mingea, CAPUL sus, pasa la ZIdane sau care era demarca pe pozitie viitoare.

Cum poti sa i gasesti frate scuze lui Lovin cand tot timpul primeste mingea cu spatele la poarta???? Cand ar trebui sa stea tot timpul in pozitie de plecare spre poarta adversa, e regula de baza in fotbal, sa stai cat mai mult cu fata spre poarta adversa, sa nu pierzi secunde importante ca sa te intorci cu fata la joc.

Ni l prezinti pe Lovin ca pe un jucator indispensabil...esti culmea. Nu i ajunge nici la glezna lui Makelele, Essien, ce sa mai vorbesc de Lupescu pe vremea lui. Sau tie iti palce sa l compari cu altii mai prosti ca Lovin ca l scoti basma curata???? Ori iti palce mediocritatea, altfel nu te inteleg. Poti sa l compari cu Mirel Radoi pe care l vedem de fiecare data cum joaca....iar lovinel iar paleste. Dar in ochii tai vad ca straluceste ca o stea pe cer. Iar Mirel nu e mijlocas la inchidere de meserie si se apropie mult mai mult de Essien si Makelele ca valoare decat se apropie febletea ta.

Ideea e ca poti juca cu 4 inchizatori, daca oamenii astia stiu sa consturiasca, sanatate si virtute, echipa s a scos. Dar lovinel nu stie ...nici una nici alta.

Cand oare o sa scapam de mediocritatea instalata printre multi "suporteri" stelisti?????

1) Nu ai fost atent la ceea ce am scris. Unde am spus eu ca trebuie 2 inchizatori in teren???Am spus ca e bine sa avem 2 inchizatori in lot, ceea ce se traduce 1 in teren si unul rezerva. Vom avea viata grea atat in capionat pt ca nu toti vor juca decent(cu unele exceptii) ca Argesul.

2) Daca emiti pretentii ca Steaua cu achizitiile facute pana acum sa joace ca Chelsea sau Real Madrid, nu mai am nimic de comentat:)

Apropo, pe Bernabeu, ai fost 2 inchizatori printre care si injuratul Lovin. Parca am jucat binishor si daca nu era "tontogolul" lui Banel poate scapam si cu un 0-0. Si tot ca apropo, crezi ca daca adversarii il considereau pe Banel o nulitate il mai consolau asa cum au facut-o?Eu unul nu am mai vazut atat compasiune pe un teren de fotbal, desi autogoluri am vazut cu zecile!Acela a fost un gest de respect fata de un adversar onorabil si nu era facut de complezenta, pt ca nu aveau de ce dupa faza cu tricoul a lui Badea de la Bucuresti.

greenyes17.08.2008 10:01
1) Nu ai fost atent la ceea ce am scris. Unde am spus eu ca trebuie 2 inchizatori in teren???Am spus ca e bine sa avem 2 inchizatori in lot, ceea ce se traduce 1 in teren si unul rezerva. Vom avea viata grea atat in capionat pt ca nu toti vor juca decent(cu unele exceptii) ca Argesul.

2) Daca emiti pretentii ca Steaua cu achizitiile facute pana acum sa joace ca Chelsea sau Real Madrid, nu mai am nimic de comentat:)

Apropo, pe Bernabeu, ai fost 2 inchizatori printre care si injuratul Lovin. Parca am jucat binishor si daca nu era "tontogolul" lui Banel poate scapam si cu un 0-0. Si tot ca apropo, crezi ca daca adversarii il considereau pe Banel o nulitate il mai consolau asa cum au facut-o?Eu unul nu am mai vazut atat compasiune pe un teren de fotbal, desi autogoluri am vazut cu zecile!Acela a fost un gest de respect fata de un adversar onorabil si nu era facut de complezenta, pt ca nu aveau de ce dupa faza cu tricoul a lui Badea de la Bucuresti.

Eu m am axat pe Lovin care e muci. Vorbim de Steaua nu de Buzau, patrupezi sau alta echipa vorbim de Steaua. Steaua reprezinta valoare nu mediocritate.

Nu stiu de unde ai inteles tu ca eu astept Steaua sa joace ca si Chelesea, mai citeste o data. Idea era ca Essien si Makelele sunt in stare sa CONSTRUIASCA si o fac foarte bine si la fel de bine si distrug.

Iar Lovin paleste in fata lui Mirel Radoi, Ovidiu Petre, Essien, Makelele.

xray_rom17.08.2008 10:13

1) Radoi si Lacatus cunosc fotbal mai mult decat noi doi+ 100 de rezerve luate de pe acest site. Ceea ce am spus eu despe Lovin au spus si ei.Nu e un super jucator, dar raportat la lotul existent Steaua I+II este o solutie!

2) Nu aduc nici eu si nici tu jucatori la Steaua.

Nu poti face din rahat bici si nici nu poti da cu piciorul la ce ai pt ca nu e ca Makelele, Essien, DACA nu ai ce pune in loc! Cand vei investi tu in echipa sunt convins ca vei aduce numai meseriasi, pana atunci, antrenorul e obligat sa se descurce cu ce are. Chiar daca imi repugna mediocritarea, atat timp cat nu o pot elimina, nu-mi mai racesc gura de pomana, ca Becali va face tot ceea ce il taie capul pe el nu ce visam noi pe aici sau pe bannere.

Crezi ca eu, singur in fata TV-ului, nu l-am mai injurat pe Lovin si pe Banel?Ba da, dar am facut-o la nervi si nu in public! Cand am revazut meciurile, am constatat cu amaraciune ca ala era lotul si mai mult nu se putea...si mi mutam injuraturile spre Becali:), dar niciodata nu am incetat sa tin la ei atat timp cat apara(asa limitat cum pot ei) culorile Stelei si isi dau sufletul pe teren!

xray_rom17.08.2008 10:41

Marius, iarta-mi impolitetea involuntara. Am uitat sa te salut si eu!!!:)

Cum iti explici ca Lovin a supravituit in Ghencea pleiadei de antrenori: Zenga, Protasov, Olaroiu, Hagi, Lacatus(mai mult, cu Laca a fost si obraznic!), Chiar toti sunt niste nulitati si nu au vazut "nulitatea" de Lovin?Sa nu mai spun de Becali, care nu-i nici, nash nici fin.

Sunt sigur ca l-au evaluat in raport cu media valorica a lotului si in raport cu "varfurile" pe postul lui din Liga 1, altfel zbura demult din Ghencea pt ca a trecut peste el vreo 4-5 valuri de "epurari".

Repet, nu are fata de CL, dar nici nu merita tratamentul la care este supus.

Cand va aduce Becali altul mai bun, si sper asta din tot sufletul sa o faca cat mai curand, sa-l multumim si lui si sa-l lasam sa plece linistit unde o vedea cu ochii, fara corul de fluieraturi si injuraturi!

Asa este decent si corect fata de un jucator pe care nu-l putem strege din istoria Stelei, pt ca e partea cea mai performanta din istoria ei de dupa '89.

Harald17.08.2008 11:49
@ Dani

Lovin e un mare nesimtit. La iesirea de pe teren, acest autoproclamat "Lampard din Ghencea" a avut tupeul sa aplaude ironic un stadion intreg. Cum sa respecti un asemenea... om (?!)?

Nici nu am zis eu altceva.Sper ca zilele lui la Steaua sa fie numarate.Vreau la Steaua doar oameni de caracter.Pe de alta parte,m-a deranjat si faptul ca Mirel i-a luat din nou apararea,spunand ca publicul a gresit huiduindu-l si ca orice ar spune publicul Lovin are un caracter tare si va ramane in continuare la Steaua(ca si cum ar da de inteles ca Lovin nu va pleca de la Steaua pt ca asa vrea publicul)-dar ,fiind capitanul echipei si un mare om,il inteleg pe Mirel.

daca ne-am comporta toti ca Mirel... cred ca am fi mult mai sus ...

xray_rom17.08.2008 11:56

Catalin,

Am o mare rugaminte la tine.

Stiu, tu esti redactor la Suflet de stelist, dar poti pune o vorba la cel care gestioneaza pozele jucatorilor sa o schimbe pe cea a lui Bodan Stancu. Poza aia nu seamana cu Bogdanel, cum nu seman eu cu Brad Pitt:)

Sa faca si un up-date pe acolo prin pozele jucatorilor si nu numai. Neagoe nu mai e la noi de multisor:)

Fiind cel mai mare club din tara, sa tinem standardul asta si la site. La jucatori(la poze), arata acum mai bine pe site-ul oficial decat la noi. E cazul sa tinem pasul:)

Multumesc!

PS.Am ales calea publica, pt ca am scris acum o saptamana la "contact us" si ... efecte...pas:)

think_again17.08.2008 12:24

nu va mai luati de Lovin ca nu joaca prost treaba lui e sa faulteze si sa opreasca adversarii!!si asta o face foarte bine tin sa spun ca toja e un jucator prea bun pentru romani(sa speram ca si cu rapid si Dinamo si galata o sa joace la fel de bine) si sa intreb daca ala era Banel Nicolita ca mie mi s-a parut un jucator prea tehnic(faza golului 2 )a asteptat foarte bine si l-a gasit liber pe b.Stancu!!!

RoughSilk17.08.2008 12:53

cooooooooooooooooooorect. un meci bun nu vopseste firele albe de par pe care mi le`a scos cel putin in ultimul an.Sincer imi doresc din tot sufletul chiar si dupa meciul de aseara sa se duca undeva ... departe ... departe de tot.

Off topic : cunoaste cineva versurile melodiei care a fost cantata de cei de la sud spre finalul meicului? e superba

fedora17.08.2008 13:02

Nicolita este probabil cel mai norocos jucator trecut pe la Steaua.

Sa fii atat de limitat (evident) si sa ai noroc de fiecare data...

Cand Becali in sfarsit se prinsese de valoarea sa, Banel a avut noroc cu accidentarea lui Janos.

Acum cu astea 2 goluri s-a ivit prilejul reluarii cliseului cu "revenirea" (de unde?) lui Banel.

E adevarat, a fost cel mai bun aseara, dar asta nu-l face si nu-l va face mai fotbalist.

greenyes17.08.2008 13:06
aduce numai meseriasi, pana atunci, antrenorul e obligat sa se descurce cu ce are. Chiar daca imi repugna mediocritarea, atat timp cat nu o pot elimina, nu-mi mai racesc gura de pomana, ca Becali va face tot ceea ce il taie capul pe el nu ce visam noi pe aici sau pe bannere.

Stim ca problemele vin de unde vin....de la capul pestelui....berbecului. Consider ca noi suporterii suntem cei care putem ridica nivelul. Daca dai bani pe un produs care te a dezmagit a doua oara nu l mai cumperi sau schimbi firma pana gasesti ce te multumeste. Daca pe stadion tacem din gura si mergem pe principiul astia sunt cu astia defilam nu ajungem nicaieri. Chiar m am bucurat cand a fost fluierat aseara, inseamna ca suporterul stelist vrea mai mult. Doar asa ii putem face constienti pe care care nu realizeaza ca asta e Steaua!!! Daca nu face fata pretentiilor sa ne lase tata.

Aseara Laca chiar nu a avut cu cine.....(iar daca Alexandru Iacob ...ajungem la alta problema...la curajul antrenorilor romani de a promova tineri..inafara de Hagi nu am mai vazut pe nimeni sa arunce in lupta tineri sub 20 de ani).

Chiar daca nu putem schimba nimic material, macar sa le aratam ca nu acceptam mediocritatea, asta putem face.

Harald17.08.2008 13:26
Daca dai bani pe un produs care te a dezmagit a doua oara nu l mai cumperi sau schimbi firma pana gasesti ce te multumeste. Daca pe stadion tacem din gura si mergem pe principiul astia sunt cu astia defilam nu ajungem nicaieri.

Era un cantec: Noi venim pentru culooori, nu pentru conducatooori...

danimarcu17.08.2008 13:39

@xray rom

Iara ma intorc si-l compar pe Lovin cu O.Petre.Si cel de-al doilea greseste,dar publicul a renuntat la a-l mai fluiera,pt ca a demonstrat ca are valoare si caracter puternic.Anul trecut,O.Petre era fluierat la orice meci,dupa ce aparuse in ziar ca ar fi vorbit urat de Hagi.A jucat in continuare,si a facut-o bine,trcand peste toate problemele cu usurinta si dand dovada de caracter.Acum nimeni nu-l mai huiduie,chiar daca mai greseste si el.

Daca Lovin e un caracter puternic,sa o dovedeasca.Desi,mai mult m-as bucura sa dispara din lotul stelist...

armanovici17.08.2008 13:42

Are careva torrent cu meciul de aseara?

As vrea sa il downloadez

valentin2day17.08.2008 15:34

si eu as vrea meciu

grizzly17.08.2008 16:36

cred ca e o doza foarte mare de subiectivism in notele astea. sau poate nu stiti exact care sunt criteriile de notare.

1. zapata - 5 nu a gresit nimic, nici nu a iesit cu nimic in evidenta

2. nesu - 5 fara greseala in aparare, fara aport in atac

3. golanski - 5.5 fara greseala in aparare, prezent in atac

4. Radoi - 5.5 stalpul apararii, a tratat prea superficial o lovitura libera excelenta

5. Ghionea - 6 aparare exacta, prezenta concreta la faze fixe in careul advers

6. Lovin - 5 nu greseste pentru ca nu are ce. pase inapoi da oricine

7. tiago - 5 multa dorinta, tehnica deficitara, joc numai spre fundasii proprii

8. Nicolita - gol si pasa de gol. 9!

9. toja - 7 joc foarte bun

10. Dayro - 6 motorul echipei, o zi mai slaba

11. arthuro - 5 combinativ, bun de pivot, dar foarte lent. insuficient sustinut din spate.

12. Stancu - 6.5 omul cu golul. si atat

13. Neaga - 5 nimic notabil

14. Ochirosii - a jucat prea putin

milovan djilas17.08.2008 16:45

Meciul a fost bun pentru noi, degeaba. Nu poti sa joci la 4-5 la 0 fiindca este un campionat lung, mai ai meciul cu Galata... etc.

Amintiti-va cat de mult ne chinuiam in editiile trecute cu Pandurii, acasa, sau cu U Cluj - afara. Deci, stam bine, iar Toja mi se pare foarte bun. Bine ai revenit, Banele!!!!

bibi8017.08.2008 16:57
Omul meciului a fost Banel Nicolita asa e. Nu credeam ca o sa mai zic vreodata asa ceva...

dar ai zis-o! ati ajuns la concluzia ca e ceva de capul lui? v-a luat cam mult

bibi8017.08.2008 17:14
Nicolita este probabil cel mai norocos jucator trecut pe la Steaua.

Sa fii atat de limitat (evident) si sa ai noroc de fiecare data...

Cand Becali in sfarsit se prinsese de valoarea sa, Banel a avut noroc cu accidentarea lui Janos.

Acum cu astea 2 goluri s-a ivit prilejul reluarii cliseului cu "revenirea" (de unde?) lui Banel.

E adevarat, a fost cel mai bun aseara, dar asta nu-l face si nu-l va face mai fotbalist.

ma uimesc unii.limitata e mintea ta si vederea as putea spune. cum poti fi cel mai bun daca nu esti fotbalist?

inca ceva: am fost pe stadion aseara si am vazut ce iubit e Banel asa ca mai treceti si voi pe acolo inainte sa vorbiti :steag_cruce_invers:

DelPiero1017.08.2008 17:22

Fanii lui Tiganel Nicolitia ma enerveaza la fel de mult precum fanii lui Berbecali!Jet,iar o sa fie rromul asta titular 2 ani pt doua goluri...

fedora17.08.2008 17:29
ma uimesc unii.limitata e mintea ta si vederea as putea spune. cum poti fi cel mai bun daca nu esti fotbalist?

inca ceva: am fost pe stadion aseara si am vazut ce iubit e Banel asa ca mai treceti si voi pe acolo inainte sa vorbiti :steag_cruce_invers:

Pe mine ma uimeste cum unii care pretind ca stiu fotbal considera ca Banel are calitati de fotbalist.

Vad ca un gol - doua va fac sa uitati meciurile jenante pe care le-a facut.

Nu mai departe de partida de la Istanbul i-a dovedit limitele.

Da, a dat un gol in poarta turcilor, dar restul executiilor au fost demne de Liga III retrogradare.

Orice forumist care a jucat fotbal poate prinde o zi buna.

Cand ti se ofera un milion de sanse (nemeritate) e posibil (probabilistic) sa prinzi si o zi in care sa-ti iasa cateva executii.

Asta nu te face mai fotbalist.

Ma bucur ca ai fost pe stadion aseara.

Eu ma duc probabil ceva mai des (incat nu fac asa caz din asta) si stiu cat de "iubit" e Banel.

Un gol poate aduce doar aplauze de moment, dar la Steaua trebuie sa joace doar fotbalistii, nu abramburicii.

predatorpulse717.08.2008 17:45

Cand urmaream meciul Stelei cu Galata m-am bucurat foarte mult la golul 2 al nostru insa apoi ma "lumineaza" taica-miu care mi-a zis imediat ca golul asta ii garanteaza lui banelinho inca vreo 2 ani la Steaua si mi-am dat seama ca are dreptate.

Banelinho a jucat bine aseara doar pentru ca a jucat in ultimii 20 de metri. Nu a mai coborat sa-l ajute pe golanski pentru ca nu a fost nevoie datorita tacticii foarte defensive a argesului ca sa nu mai zic ca aia au jucat in 10 din min 33 sau asa ceva. Astfel Banel a putut sa sprinteze doar in atac.

Insa stiti care a fost factorul decisiv in evolutia foarte buna a lui Banel(cel putin in opinia mea)?

Toja. Da,toja. Toja a dat siguranta mijlocului si am vazut pentru prima oara dupa foarte multa vreme dribling si patrunderi in jumatatea adversa cu mingea la picior nu bubuita. Evolutia foarte buna a acestuia a facut ca actiunile noastre sa se poarte mai sus in terenul advers si faza ofensiva il prindea pe Banel in careu sau in jurul careului,de unde a marcat primul gol si de unde a pasat pentru al doilea. El a facut un meci bun pentru realizarile enuntate mai sus dar si pentru ca a fugit doar in ultima parte a terenului advers,unde e de fapt si cel eficient,daca se poate vorbi de eficienta la Nicolita.

Daca ne uitam la fisa postului,Nicolita nu a facut un meci grozav. Nicolita e un mijlocas ofensiv,macar pe foaie,si aici trebuie sa patrunzi cu mingea pe flancuri,sa intri in combinatii,sa iti driblezi advesarul si sa centrezi bine. Cu riscul de a fi injurat sa stiti ca ieri Nicolita nu a facut niciuna din cele de mai sus,insa a dat gol si pasa de gol si e mai bine pentru noi ca a facut asta. Macar de ar face asa la fiecare meci. In afara golului din min 4,facut 80% de toja,pana in minutul eliminarii acelui baiat,Nicolita nu a mai facut nimic,absolut nimic. Nu-l critic aiurea dar daca revedeti meciul a pierdut toate mingile in aceasta perioada a meciului pentru ca a revenit la mijloc in loc sa stea in fata si astfel si-a facut jocul "obisnuit". Dupa acea eliminare,a ramas sus si a fost mai bine pentru echipa.

Daca tot va fi titular in urmatoarele meciuri,trebuie sa ne rugam ca mijlocasii nostri ofensivi sa prinda o zi buna astfel incat Nicolita sa participe la faza ofensiva doar in ultimii metri pentru ca daca va fi nevoit sa-si ia mingile de la mijloc si sa mearga apoi in ofensiva,va fi varza pentru ca are tehnica nu 0,ci -10,rar am vazut un dribleur mai prost ca Nicolita,poate doar Lovin.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

«12345»