Banel merita felicitat dupa meciul de azi.A fost fara indoiala omul meciului.Daca il certam cand gafeaza,mi se pare normal sa il laudam cand joaca bine...
Imi pare rau ca Arthuro a ratat 11 m-ul ala,era o buna sansa pt el sa castige incredere.Mirel a dezvaluit la TV dupa meci ca el trebuia sa bata 11m-ul,dar l-a lasat pe Arthuro pt ca un atacant are mai mare nevoie sa inscrie decat un fundas.Un adevarat om Mirel.Daca am mai avea 10 ca el am fi aproape de valoarea Stelei '86!
Tiago Gomes e un jucator care-mi da sperante,chiar daca nu joaca tocmai stralucit.Macar nu face parte din categoria celor care dau semne clare ca nu vor evolua niciodata(tip Lovin)
Toja-jucator tehnic,cand se va adapta complet va fi un mare jucator.
Ma bucur ca au intrat si tinerii nostri Ochirosii si Stancu,poate pe viitor vor evolua ceva mai mult macar in campionat.Au potential urias.
Am ajuns la Lovin.El nu va fi niciodata iubit in Ghencea.Suporterii au aplaudat eliminarea sa,apoi l-au huiduit.Sunt sigur ca factorii care au dus la acest lucru sunt faptul ca incetineste jocul si intoarce mereu mingea spre poarta,pomana de care a dat dovada la meciul din ghiulesti ,precum si declaratiile sale de cand a fost exclus din lot de Lacatus.Lovin nu a jucat rau,a jucat in nota obisnuita,dar el nu va mai avea viata buna in Ghencea.Spre deosebire de Petre,care mai ataca si poarta,acest Lovin pare veriga slaba a lotului de baza stelist.Cred ca ar fi timpul ca Lacatus sa scape de el...
Sper ca suntem pe drumul cel bun,chiar daca nu inscriem mult,asa cum ne dorim.