stati calmi , ca doar nu a dat ciobanul 1,5 milioane euro pe Szekely ca sa il tina pe bara , sau pe Toja 1 milion de euro ca sa stea pe bara.
stati calmi , ca doar nu a dat ciobanul 1,5 milioane euro pe Szekely ca sa il tina pe bara , sau pe Toja 1 milion de euro ca sa stea pe bara.
Off topic!
M-a uns pe suflet bataia luata de "super dotata", "super laudata", "super profesionista" legiune straina a Rapidului. Deh...ulciorul nu merge de multe ori la apa. Are si bafta decentza ei:)
Mai ramane ca Farul sa-i rupa mustarul intaiului agricultor al tarii si juvetzii brutarului sa scoata fulgii din legiunea portugheza a felcerului, sa pot spune ca a fost un weekend cu happy end!![]()
meciul va fi bagat si pe tracker ?
Off topic!
M-a uns pe suflet bataia luata de "super dotata", "super laudata", "super profesionista" legiune straina a Rapidului. Deh...ulciorul nu merge de multe ori la apa. Are si bafta decentza ei:)
Mai ramane ca Farul sa-i rupa mustarul intaiului agricultor al tarii si juvetzii brutarului sa scoata fulgii din legiunea portugheza a felcerului, sa pot spune ca a fost un weekend cu happy end!
A fost perfect!!!![]()
Off topic!
Mai ramane ca Farul sa-i rupa mustarul intaiului agricultor al tarii si juvetzii brutarului sa scoata fulgii din legiunea portugheza a felcerului, sa pot spune ca a fost un weekend cu happy end!
Stati sa vedeti cand incep si rivalele noastre meciurile in Europa...
Nu o sa faca fata ritmului,iar noi vom profita la maxim.
Ma bucur ca anul asta e mai mult echilibru,nu vreau sa mai vad echipe mediocre care defileaza prin campionat ca in ultimii doi ani...
Off topic!
ce gura aurita ai avut !! felicitari! ar trebui sa-ti dai cu parerea mai des ![]()
Voi spuneti ca n-o sa faca fata , dar ati uitat sa spuneti ca ei vor iesi prematur din Europa , ramanand ca noi sa ducem in continuare greul. Trebuie sa folosim si rezervele , mai mult anul acesta pentru a termina cu brio sezonul.
tare as vrea si eu sa iau meciul de undeva. din pacat am ratat un meci al Stelei dupa multi ani si imi pare foarte rau. n-o sa mai ratez vreun meci al Stelei pentru un antrenament de CS. daca are cineva meciul as fi f. bucuros sa-l pot vedea si eu.
chiar nu are nimeni meciul Steaua-FC Arges? ![]()
cine ma ajuta cu 2 bilete la meciul cu galata de la buc? va rog mult. sunt din sibiu si chiar nu am posibilitatea
incerc eu
am 2 abonamente
ce bilete vrei?
Sorin
Varza arbitrul. In loc sa fie impartial, a ajutat oaspetii cat a putut de mult. Trebuia sa-l elimine pe un argesean de 2 ori, si n-a facut-o ! Plus alte iertari de cartonase, faulturi nevazute, etc
Si noi am jucat slab, am mai ratat si un penalty.. trist. Bine ca macar am castigat. Dar nu e un meci de lauda. Trebuia un minim 4-0 , pentru ca diferenta e imensa intre Steaua si FC Arges. Dar, bine ca am castigat. Sa speram ca le castigam si pe urmatoarele si ca l vindem pe Banel.
la dracu...ce naspa ca nu am cistigat cu 4-0....ce mama dracului conteaza punctele,jocul bun,daca nu le-am dat vreo 'nspe boabe....niste ratati si astia de la Steaua...daca jucau forumistii,ce bataie le dadeau...pffff numa' sa fi jucat 'alde Marius,adrian25,dax,zloty...ce umilinta luau argesenii si pe linga ei AC Milan si Man.Utd....
cine ma ajuta cu 2 bilete la meciul cu galata de la buc? va rog mult. sunt din sibiu si chiar nu am posibilitateaincerc eu
am 2 abonamente
ce bilete vrei?
Sorin
imi pare rau am gasit amatori opentru toate 7 bilete
alta data cu placere
Sorin
superb articolul........ mai ai un pic si ajungi antrenor ...
)
hai frate... chiar nu are nimeni meciul ? va rog frumos daca e cineva care are meciul Steaua-FC Arges sa il bage pe tracker. FORZA Steaua!!! ![]()
Deci concluziile mele dupa meciul cu Arges sunt:
apararea ok ca de obicei lucru dovedit si in meciurile mai tari,chiar daca se observa o scadere de forma la Golanski
-mijlocul e marea problema ,problema care sper sa se rezolve dupa venirea lui Abel Gomes si mai ales Toja.E clar ca nu e ok sa jucam cu 2 inchizatori.Parerea mea e ca mijlocul trebuie sa arate :Toja,Dayro,Radoi,Szekely,cu libertatea de miscare intre cei 2 columbieni,de vreme ce si Toja poate sa joace in centru,iar Dayro nu e strain de partea stanga.Mentinerea a 2 inchizatori nu va face decat sa incetineasca si mai mult jocul.acum chiar avem jucatori cu viziune,pot sa dea o pasa verticala,sa tina de mingie cand trebuie,etc.
In atac eu as merge pe varianta cu 2 varfuri,cu Arthuro varf impins,iar in spate Stancu.
Pe Banel sincer nu il vad in echipa dupa revenirea lui Szekely.De ce?Pt ca cu 2 meciuri nu se face primavara,pt ca din 10 centrari ,reuseste 3,pt ca alearga mereu cu capul in pamant,pt ca nu detine tehnia necesara de a scoate jucator advers din joc,pt ca nu poate,iar in fotbalul de azi nu e de ajuns sa joci doar cu inima.Da,intradevar pune osu,mai recupereaza,dar toate nu au valoare daca sunt irosite lamentabil dupa aia(exeplul exteriorul de la Istanbul).Cred ca Banel e ok sa intre pe final de meciuri,dar cel mai bine cred ca ar fi sa fie vandut.Nu putem sa il ocrotim pe Banel din cauza unor meciuri f bune facute in trecut,aici nu traim din amintiri,fotbalul nu te iarta si pe genul asta de jucatori cu greselile lor te poti priva de puncte,puncte care s-a dovedit si sezonul trecut ca sunt vitale atunci cand se trage linie.Cele de mai sus sunt valabile si pt Vali Badea