Incep prin a-mi cere scuze ca ma bag si eu in seama din nou , o data la 3 luni . As incerca sa iau lucrurile care ma deranjeaza punctual , dar cum nu stiu daca o sa-mi iasa , o sa spun ce am pe suflet :
De multe ori Steaua joaca in 9 sau 10 oameni din start - Arthuro e departe de ce prezentau dvd-urile trucate , e ca tampoanele alea de la un capat de linie de cale ferata ( scuzati analogia cu purtatorii culorilor alb-visiniu , combinatie de culori mai scarboasa in sine decat alb-maro , nu stiu de ce dar parca astia care poarta combinatia asta sunt surprinsi intotdeauna nepregatiti de ciclul menstrual) . Banel , nu pot sa uit cat de dobitoc a fost cand a cautat finalizarea aia cu exteriorul , la mishto , din unghi , atunci cand vreo trei oameni erau liberi in careul lui Galata . Ovidiu Petre - ah unde esti Paraschive ! Lovin - A venit la pachet cu Baciu , care nu prinde nici macar lotul , cu toate ca a fost solutia de avarie pentru cel putin doua posturi din angrenajul Stelei - nu uitati a facut pana si pe fundasul lateral .
Damn , acum imi dau seama ca jucam cu vreo 3-4 oameni mai putin 
Inchei prin a va intreba de ce nu ar fi o solutie viabila un cuplu Radoi - Baciu la mijloc , cu Radoi intr-un rol mai ofensiv si cu Baciu un ramasseur , daca tot vrem ca Ghionea sa joace indiferent de forma in care se afla si Rada sa fie considerat bun doar cand se accidenteaza acelasi Ghionea . Cu toate ca pe Rada nu il voi uita niciodata de cand a fost primul care i-a rupt genunchiul lui Mirel . Isi mai aminteste cineva ?
Ok imi cer scuze din nou pentru stilul meu haotic - cine stie , poate o sa-l dezvolt candva ca vad ca e la moda