Mda, trebuia sa apara unul sa comenteze de Lacatus.
Inca o data s-a dovedit ca o parte din cei care scriu aici vor "sange" de dragul sangelui s-au inselat!De ceva vreme tot cer capul lui Nicolita si Nicilita le-a dat...cu capul:)A facut un meci reusit si cred ca alaturi de Toja au fost cel mai bun si decisiv in seara asta.
Ma bucur pentru el!
Nimeni nu critica doar de dragul de a critica.Toti vrem binele Stelei.Astazi Steaua a jucat superb si Nicolita la fel.Daca ar fii jucat asa si pana acum nimeni nu i-ar reprosat nimic.
E corect sa se reproseze cand nu joaca bine, dar sa se ceara cu obstinatie capul/plecarea din lot e prea mult. La asta m-am referit. De aceea sunt rezerve.Mai sta omu' si pe banca daca are o pasa proasta:)
Hai ca superb n-am jucat!Am jucat binisor...Nicolita chiar a facut un meci bun(cel mai bun din ultimii doi ani)!Toja place,cu un pic mai mult tupeu,ar deveni esential Stelei.Stancu e mai atacant ca Arthuro,e mai rapid...cat despre brazilian,are tehnica,chiar are,insa nu pare a fi un atacant pur-sange!Eu l-as prefera pe Stancu!Oricum,mi-as fi dorit sa marcam mai mult...
Inca o data s-a dovedit ca o parte din cei care scriu aici vor "sange" de dragul sangelui s-au inselat!De ceva vreme tot cer capul lui Nicolita si Nicilita le-a dat...cu capul:)A facut un meci reusit si cred ca alaturi de Toja au fost cel mai bun si decisiv in seara asta.
Ma bucur pentru el!
Nimeni nu critica doar de dragul de a critica.Toti vrem binele Stelei.Astazi Steaua a jucat superb si Nicolita la fel.Daca ar fii jucat asa si pana acum nimeni nu i-ar reprosat nimic.
E corect sa se reproseze cand nu joaca bine, dar sa se ceara cu obstinatie capul/plecarea din lot e prea mult. La asta m-am referit. De aceea sunt rezerve.Mai sta omu' si pe banca daca are o pasa proasta:)
Pai daca ar fii stat pe banca nici atat nu ar fii fost criticat ca nu e nimeni nebun sa critice unu care joaca prost pe banca de rezerve.Problema e ca fost titular desi a jucat prost, ba chiar a fost si capitan ca recompensa pentru jocul prost.
Ma bucur pentru el!
Parerea mea e ca te cam grabesti cu aprecierile la adresa lui Banel. Intai uita-te cu cine am jucat,ce au jucat ei si pe urma gandeste-te la jocul lui. A avut mai mult tupeu in seara asta pentru ca astia nu au facut nimic si de asta si-a permis atat de multe. Eu am aceiasi parere despre el si impreuna cu Lovin cred ar trebui sa plece urgent de la Steaua.
Banel a facut un meci bun si cu Galata!Eu ma grabesc??
)Am avut o parere buna despre Banel si l-am aparat si atunci cand a avut meciuri mai slabe. Ultima data pe topicul Galata-Steaua 2-2:)!
In legatura cu arbitrajul, am observat ca deja e traditie ca inaintea unui meci cu noi, oficialii echipei care joaca impotriva noastra incep sa sara cu gura pe arbitrii.
Si arbitrii cam gresesc pt aia ca sa nu gresasca pt noi.
E un lucru grav, parerea mea!
Unde sunt toate suspendarile,depunctarile si amenzile alea despre care vorbea nashul sandoo?
MoWeed
Nu te supara, dar astora trebuia sa le dam 4 usor!
@mariusmihet
O fi nu o fi antrenor de Steaua asta ramane de vazut. Dar astazi nu prea a mai gresit cu nimic; sa nu uitam si caldura pe care s-a jucat meciul si faptul ca urmatoarele 2 saptamani vor fi extrem de incarcate.
@xray_rom
Asta a fost meci bun de-a lui Banel; in meciul cu Galata in afara de gol nu a facut absolut nimic...
@AdrianUltras25
Jiji s-a certat cu Sandu; eu cred ca asta e unul din motivele pentru care li-se permite acestor ilustrii necunoscuti sa atace Steaua fara sa pateasca nimic. Observ ca totusi s-a mai cizelat japca cu arbitrii, nu mai este asa de evidenta ochiului neantrenat
De ce te deranjeaza? Ti se pare ca jucam un fotbal frumos? Ti se pare ca in teren sunt jucatorii care merita sa joace? Hai nu te ambala cu Lacatus ca oricum e varza...o sa vina vremea cand o sa ii canti si tu prohodul,iti spun sigur!!!
Ma bucur pentru el!
Parerea mea e ca te cam grabesti cu aprecierile la adresa lui Banel. Intai uita-te cu cine am jucat,ce au jucat ei si pe urma gandeste-te la jocul lui. A avut mai mult tupeu in seara asta pentru ca astia nu au facut nimic si de asta si-a permis atat de multe. Eu am aceiasi parere despre el si impreuna cu Lovin cred ar trebui sa plece urgent de la Steaua.
Banel a facut un meci bun si cu Galata!Eu ma grabesc??
)Am avut o parere buna despre Banel si l-am aparat si atunci cand a avut meciuri mai slabe. Ultima data pe topicul Galata-Steaua 2-2:)!
Cu galata meci bun? Cred ca esti ruda cu el!!!!!!
ce-i cu tine?!....nici rezultatul de 2-0 nu te multumeste....imi pare rau sa-ti zic,dar noi nu suntem Barcelona...poate seamana echipamentul dar nu suntem Barcelona!!ce vrei??sa jucam ca ei???poate intr-o zi,dar acuma ii imposibil!!!dar iti garantez ,ca in UCL va juca mult mai bine Steaua!!
@mariusmihet: calmeaza-te prietene, a fost o victorie frumoasa cu un joc destul de convingator impotriva unei echipe slabe intradevar. Iar Banel a jucat foarte bne, oricat de slab e el de obicei. Uite ca si eu ii iau apararea ! Asta ma face si pe mine ruda cu el? NU! Suporterii Stelei au dreptul la o opinie in functie de cum joaca un jucator. Iar in seara asta Banel a aratat ca daca nu se tine de bani, femei, cazinouri, masini si e cu mintea la meci si concentrat 100% poate juca bine. Acuma sa criticam doar asa de dragul de a critica?
MoWeed
Si rolul lui argatseala care e atunci?
Sa mearga si sa ceara sa cada capete!
Nimeni nu critica doar de dragul de a critica.Toti vrem binele Stelei.Astazi Steaua a jucat superb si Nicolita la fel.Daca ar fii jucat asa si pana acum nimeni nu i-ar reprosat nimic.La fel si daca va juca asa de acum inainte...
Offf...nu sunt Gigi contra dar Nicolita este sub Sekely. parerea mea este ca Sekely total adaptat echipei va aduce mai mult spectacol si eficienta in jocul nostru.
Atata timp cat Steaua nu are un joc coerent iar scurt-circuiturile vor continua in contructie, "peak"-urile lui Nicolita vor iesii in evidenta. Intr-un sistem sanatos Sekely il eclipseaza pe Nicolita.
Imi e frica sa nu fie sacrificat Toja...
Alta remarca...Lacatus momentan foloseste 60% - 70% din potentialul echipei...daca pana spre sfarsitul turului jucam la fel, parerea mea e ca nu are scuza...
PS: aia din cecenia nu au nevoie de Lovin?
MoWeed
Si rolul lui argatseala care e atunci?
Sa mearga si sa ceara sa cada capete!
Ar putea dar e prea ocupat sa dea limbi sau sa apara la TV(doar deh e presedinte la Steaua)
Oricum la ce comisii avem nu ma astept la prea mult din partea lor. Ei nu judeca, ei dicteaza ce li-se cere de sus...
PS: aia din cecenia nu au nevoie de Lovin?
=))
@mariusmihet: scz daca a sunat cam razboinic comentariul meu, dar deja multi dintre suporteri au intrecut masura cu critica asupra jocului echipei sau anumitor jucatori. Faza e ca eu sunt destul de tanar... nu am prins jocul "vitezistilor" ca cei mai in varsta. Asa ca ma multumesc cu felul in care joaca echipa. Voi tot timpul comparati echipa de acuma cu cea de atunci. Cred ca generatia aia va ramane unica.. poate ar fi timpul ca suporterii mai in varsta sa se obisnuiasca cu asta...