FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Steaua București - FC Argeș

«1234»
MoWeed16.08.2008 19:36

Banel Nicolita a facut cel mai bun meci din ultimii 2 ani incoace. Un meci pe care l-am dominat de la cap la coada pe o caldura infernala. Jocul incepe sa se imbunatateasca, sper sa jucam asa si cu echipele mari.

Oricum astept si dupa meciul asta un articol anti-Laca ca asta e trendul de la o vreme...

c.ronaldo1716.08.2008 19:36

Omul meciului Banel Nicolita?! :)

romgeo16.08.2008 19:37

cel mai bun de pe teren in seara asta Banel ;)

MoWeed16.08.2008 19:38

Si cel mai prost jucator a fost Lovin.

Este inacceptabil sa iei 2 galbene intr-un meci in care adversarii nu ti-au pus probleme....

greenyes16.08.2008 19:39
in sfarsit castigam un meci fara emotii,cu multe ocazii,cu un joc bun!!BV Laca,BV Steaua!!!Forzza Steaua!!!!

Sper la cate mai multe meciuri de acest fel la care sa admiram doar fotbalul practicat de baietii nostri. Lovin a luat rosu sper ca Tiago sa i ia fata in meciurile urmatoare. Cu Toja pe stanga ne am blindad rau de tot.

Sa fie intr un ceas bun acest joc ...la mai multe!!!

Nu inteleg ce tot bagam javrele in sema pe Ghencea?????

Mai bine am striga Basarabia pamant romanesc, pamant romanesc!!!!! Daca cu banere nu ne dau voie super inteligentii jandarmi.

xray_rom16.08.2008 19:39

Inca o data s-a dovedit ca o parte din cei care scriu aici vor "sange" de dragul sangelui s-au inselat!De ceva vreme tot cer capul lui Nicolita si Nicilita le-a dat...cu capul:)

A facut un meci reusit si cred ca alaturi de Toja au fost cel mai bun si decisiv in seara asta.

Ma bucur pentru el!

Deliric116.08.2008 19:41

toja e cam singurel printre copaci :rolleyes:

sper sa nu faca prea multe driblinguri ca ii zice ciobanu ca e mascarici si circar :whistle:

greenyes16.08.2008 19:41

Este inacceptabil sa iei 2 galbene intr-un meci in care adversarii nu ti-au pus probleme....

A confirmat :))

romgeo16.08.2008 19:42

priveste partea buna ... sta meciu viitor :))

oricum tiago s-a descurcat bine in seara asta.

revine Goe .... Radoi la mijloc :)

SzabiStelistu16.08.2008 19:43

sper sa nu faca prea multe driblinguri ca ii zice ciobanu ca e mascarici si circar :whistle:

pentru cioban si Messi ii circar....:))

xDaJACKALx16.08.2008 19:43
Inca o data s-a dovedit ca o parte din cei care scriu aici vor "sange" de dragul sangelui s-au inselat!De ceva vreme tot cer capul lui Nicolita si Nicilita le-a dat...cu capul:)

A facut un meci reusit si cred ca alaturi de Toja au fost cel mai bun si decisiv in seara asta.

Ma bucur pentru el!

Nimeni nu critica doar de dragul de a critica.Toti vrem binele Stelei.Astazi Steaua a jucat superb si Nicolita la fel.Daca ar fii jucat asa si pana acum nimeni nu i-ar reprosat nimic.

MoWeed16.08.2008 19:44
Nimeni nu critica doar de dragul de a critica.Toti vrem binele Stelei.Astazi Steaua a jucat superb si Nicolita la fel.Daca ar fii jucat asa si pana acum nimeni nu i-ar reprosat nimic.

La fel si daca va juca asa de acum inainte...

SuperstaR1816.08.2008 19:45

Banel a dat gol si pasa de gol in seara asta! e clar! Apocalipsa se apropie! asta e primul semn :death:

Serios acuma... Toja asta e prea jmekeeeer! Bine... dar in seara asta a avut si fundasi docili cu care sa se distreze. Pacat doar ca acuma Ochirosii va juca din ce in ce mai rar :(

romgeo16.08.2008 19:46

s-a auzit destul de bine la TV :) Lacatus :>

greenyes16.08.2008 19:46

pentru cioban si Messi ii circar....:))

pentru meciul asta suntem salvati, din pasa lui Toja a dat gol viteazul lui preferat....asa ca hahaaahaaa ... "bravo bai Toja... l ai facut mare pe viteazul meu numarul unu..asa te vreau"!!!!

xray_rom16.08.2008 19:46

Nu-l face mai prost pe cat de util la anti-joc e.

Personal ma bucur ca la eliminat si ca am ratat 11 m.

Daca terminam in 11 si marca Arthuro, iar ne muscau de fund dusmanii! Asa s-a jucat 10 la 10 si s-a vazut clar diferenta de clasa si nu mai are nimeni de comentat.

Apropo, dupa iesirea lui Lovin s-au recuperat mai putine mingin in centru si Argesul a prins ceva aripi ... frante:))

AdrianUltras2516.08.2008 19:47

Haideti sa nu ne ambalam ca am jucat totusi cu o nou promovata care a folosit si cativa juniori.

Echipa a jucat bine si ar trebui sa joace asa, sau mai bine, cu toate echipele pe care le intalneste.

Mi-a placut foarte mult prima faza a meciului, cea in care Nicolita a tras cu stangul pe langa.

Asa trebuie sa joace Steaua.Ca in acea faza.

Cu devieri si pase in viteza, pe jos.

Toja asta e foarte bun.Stie treaba.E un plus.

Sa speram ca va juca asa si in continuare.

Si Nicolita probabil ca a fost omul meciului.Mi-ar parea bine daca ar juca asa de acum inainte in toate meciurile.

Baiatul si-a dat seama ca trebuie sa se puna la muncit.

A dat un gol plutind ca Larsson in zilele lui bune si o pasa de gol gandita.

Asa trebuie sa si joace.Cu capul sus si gandind fiecare miscare.

Totusi, trebuia sa le dam mult mai multe.

Au jucat totusi vreo 40-50 de minute cu un om in minus.

Trebuia sa le dam cel putin 4.

Sper ca Lacatus a vazut ce a fost bine in acest meci si ce nu a mers.

Si sper ca o sa corecteze.

Nesu a jucat foarte bine!

Sper sa nu il mai vad pe Petrica Marin titular in meciurile urmatoare.

Iar fazele fixe trebuie tratate cu mai multa seriozitate.

Bogdan Stancu e de asemenea intr-o forma foarte buna.Cineva sa vada asta!

Iar Tiago s-a descurcat foarte bine la mijloc.E un jucator care poate spune multe.

In incheiere vreau sa mai zic ca Dayro trebuie jucat cat mai avansat.

A jucat si azi super si asa trebuie sa joace in toate meciurile.Dar daca il tot pui sa iti are terenul nu o sa dea un randament asa de bun.

Trebuie sa primeasca sarcini mai ofensive, sa stea mai mult pe langa Arthuro.

P.S.

Astazi Ghionea a somat pe teren.

Cred ca nici nu a transpirat.

De ce?

Pt ca Radoi a fost magnific din nou si a recuperat toate mingile, a fost peste tot!

De am mai avea inca unu ca el...

SuperstaR1816.08.2008 19:49

@all: ia ganditi-va asa, daca n`am avea accidentati ce primi 11 am avea:

___________Zapata__________

Golansky__Radoi_Goian___Emeghara

_________Plesan______Ov. Petre____

Szekely______Dayro______Toja

___________Arthuro_________

Poate cu putin noroc, peste vreo luna, daca nu se mai accidenteaza aia cu picioare de sticla (Plesan sau Eme), vom putea alinia echipa asta. Eu zic ca am face o figura frumoasa in grupe.

Doamne ajuta si forzza Steaua :steag_cruce_invers:

sabin130716.08.2008 19:49

Meci destul de bun. Incepe sa semene a ce ne dorim cu totii pe Ghencea. Astept cu nerabdare reintrarea lui Szekely, un Toja la capacitate maxima, Dayro concentrat, si un Nicolita cel putin la nivelul de azi.

Forza Steaua! Forza Lacatus!

xray_rom16.08.2008 19:50
M-am saturat de mediocri ... m-am saturat de fotbal urat ... m-am saturat de prosti !

Il vreau pe Elton la Steaua !

bah u esti varza nu sti nim despre fotbal si Elton ala nu avea ce cauta la Steaua pt ca nu e ehipa de retardati

Corect!

MoWeed16.08.2008 19:51
Nu-l face mai prost pe cat de util la anti-joc e.

Personal ma bucur ca la eliminat si ca am ratat 11 m.

Daca terminam in 11 si marca Arthuro, iar ne muscau de fund dusmanii! Asa s-a jucat 10 la 10 si s-a vazut clar diferenta de clasa si nu mai are nimeni de comentat.

Apropo, dupa iesirea lui Lovin s-au recuperat mai putine mingin in centru si Argesul a prins ceva aripi ... frante:))

Steaua nu trebuie sa joace anti-joc. Normal ca a fost prost deoarece a luat rosu intr-un moment in care Argesul nici macar nu trasese un sut pe poarta.

Normal ca dupa iesirea lui Lovin s-au recuperat mai putine mingi in centru; nu mai aveam nici un inchizator...

sabin130716.08.2008 19:52
Meci destul de bun. Incepe sa semene a ce ne dorim cu totii pe Ghencea. Astept cu nerabdare reintrarea lui Szekely, un Toja la capacitate maxima, Dayro concentrat, si un Nicolita cel putin la nivelul de azi.

Forza Steaua! Forza Lacatus!

P.S. Doar cu 3 pe teren, din cei 4 mentionati. De preferat ar fi Banel pe banca.

Piece of Mind16.08.2008 19:54

Meci anost, impotriva unei nou promovate.

Este incredibila decizia bancii tehnice, de a ramane ancorata in modulul originar cu 2 inchizatori, in conditiile in care Argesul evolua cu un om in minus! Incredibil! Probabil ca in returul cu turcii ne vom "betona" bine de tot! Nenea Laca, noi nu suntem UTA, Brasov sau alte mari echipe pe care le-ai antrenat matale ca sa tinem de rezultat, in Templu!

Singurele castiguri certe ale acestui meci sunt Tiago (la orice ora peste Lovin) si Bogdan Stancu (mult mai rapid, combinativ si inspirat decat masivul Arthuro).

Despre Toja, in general de bine, dar tine in multe momente prea mult mingea si cauta solutii individuale.

greenyes16.08.2008 19:55
M-am saturat de mediocri ... m-am saturat de fotbal urat ... m-am saturat de prosti !

Il vreau pe Elton la Steaua !

bah u esti varza nu sti nim despre fotbal si Elton ala nu avea ce cauta la Steaua pt ca nu e ehipa de retardati

Corect!

Acum serios, tu chiar i l vezi pe Elton retardat???? Daca da.....inseamna ca ....

La momentul ala invidia le a iesit pe urechi la toti jucatorii nsotri...im iaduc aminte de reactia lui Paraschiv......

Elton inafara de faptul ca nu are fizic are tot ce i trebuie pentru fotbal...poate, poate nu pentru Liga Campionilor dar pentru "super" Liga noastra avea tot ce i trebuia..iar intr o echipa cu Toja, Dayro, Arthuro.....cred ca o tineam numai in ole uri pe tot timpul meciurilor.

adidwu16.08.2008 19:56

@AdrianUltras25

Sunt total de acord cu analiza ta,deci nu mai are rost sa repet eu ce s-a zis deja.

In plus comentatorii meciului au fost de toata rusinea,iar teo craciunescu a fost pe aproape.

«1234»