FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Steaua București - FC Argeș

«1234»
fcsteaua.ro16.08.2008 11:53

Steaua primește vizita celor de la FC Argeș, într-un meci contând pentru etapa a IV-a a Ligii I Realitatea. Partida se disputã pe stadionul Ghencea începând cu ora 20:30 și va fi transmisã în direct de postul Antena 1.

"Militarii" abordeazã aceastã partidã cu un moral ridicat, dupã rezultatul bun obținut în deplasarea de la Istanbul, dar și dupã ultimele 2 succese din campionat. Steaua trebuie sã confirme trendul ascendent pe care se aflã și nu-și poate permite sã facã pași greșiți pe teren propriu.

De partea cealaltã, FC Argeș - o formație de tradiție a campionatului nostru, vine dupã un sezon de Liga a II-a cu o echipã destul de subțire și un patron excesiv de vocal (și afon în materie de fotbal, aș adãuga eu). Piteștenii sunt conduși pe bancã de un fost dinamovist - Ionuț Badea, altfel unul din puținii "oameni de fotbal" care chiar gândesc ceea ce urmeazã sã spunã.

Meciul are o singurã favoritã, Steaua. Lui Marius Lãcãtuș îi revine doar rolul de a identifica în mod corect jucãtorii care pot duce 3 partide in 7 zile, precum și rezervele care pot ține locul cu succes titularilor. Deși are destul de multe variante la îndemânã, e posibil ca Fiara sã înceapã cu:

Zapata - Petre Marin, Goian, Ghionea, Neșu - Lovin, Rãdoi - Nicolițã, Dayro Moreno, Neaga (Toja) - Arthuro

Forza Steaua! Hai Lãcã! Hai bãieții!

Ovidiu

danimarcu16.08.2008 12:21

Nu ne putem permite sa nu castigam cele 3 puncte.

Lacatus ar fi bine sa mai dea sanse si unora de pe banca de rezerva,altfel nu vad cum putem sa-i tinem in priza.

Penescu e un papagal,a invatat de la granzii ligii1 doar partile proaste.Il imita pe porumboyu,alt papagal care la randul sau il imita pe jabba,si tot asa...

O corectie:afon inseamna ca nu ai ureche muzicala,ca nu stii sa canti...

Nu este corect sa folosim "afon" cand dorim sa spunem ca nu se pricepe la ceva.

Steaua-FC Arges 2-0

AdrianUltras2516.08.2008 13:12

Petre Marin trebuie sa nu mai joace.

E intr-o forma foarte slaba.

Sper ca Golanski sa fie recuperat si folosit.

De asemenea, cred ca Ov Petre va juca, chiar daca nu va putea duce un meci intreg si va fi schimbat in a 2a repriza.

Problema e ca FC Arges are atacanti rapizi si cum or sa joace pe contraatac va fi foarte greu pt fundasii nostri centrali sa ii tina.

Argesul are insa o aparare slaba.Mai ales acum.

Lipsa lui Balasa va afecta omogenitatea cuplmului de fundasi centrali ai argesului.

Si trecerea lui Bazzi din stanga apararii in centru va crea de asemenea probleme pt ei.

Asa ca pe acolo ar trebui sa presam.

In partea stanga a lor si in centru.

Nu stiu daca se va putea avand in vedere ca in dreapta la noi e Nicolita.

Sa vedem

bad_joke16.08.2008 13:19

Argesu e echipa buna,dar la ce public vine in Ghencea, e greu sa pierdem vreun punct, doar printr-o minune sa scoata un egal...dar repet e greu, e publicul fantastic, avem si jucatori care joaca fotbal, suntem mai buni pana la urma.

Mie frica si mie ca Lacatus sa nu bage jucatori obositi,doar de dragul de a baga titulari, e clar cum zicea si Balint, nu poti incepe fara cei 3 jucatori care fac diferenta la Steaua :D.Moreno, Goian si mai ales Radoi, restu pot fi inlocuiti parerea mea de rezerve care merita sa li se dea incredere, mai ales tineri, unu din lucrurile care ma streseaza la Lacatus, e faptul ca nu promoveaza tineri, stiu are presiune de dus pe umeri,dar pustii in anumite momente nu pot face decat un mare bine echipei, ca dasta e concurenta, ca sa se bata pt o sansa de a impresiona, pt o sansa de titular si prin asta tinerii dau vigoare echipei, nu pot sa inteleg cum de nu joaca Ochirosii pe stanga,doar e stangaci,eu l-am vazut ca si voi ca nu e chiar de postu de titular, mai are, dar e cam singuru stangaci din cate stiu eu si e jucator de banda. Ar trebui iara sa-l bage pe Stancu din primu minut,sa vedem ce poate in fata unui stadion destul de plin zic eu la ora meciului, in orice caz cam cel mai plin din campionatul nostru. Si ce mai are pe acolo sa li se dea o sansa la cat mai multi jucatori sa vedem cum stam, nu trebuie facute schimbari majore dar pe ici pe colo trebe strecurat si cate unu nou sa mai odihnim oamenii.

Oricum una peste alta cred co sa fie un meci frumos, cand joaca in Ghencea ma uit de dag la TV, e altfel atmosfera, ma bucur ca au inceput sa fie huiduita si Steaua in late parti pt ca asa e normal sa tina cu echipa lor, asta e parerea mea sa simtim ca jucam in deplasare, sa se simta acea frica de echipa cea mai titrata din Romania.

Haide Steaua!!!Hai Baietii!!!IN DRUM SPRE 24!!! :steag_cruce_invers:

agu16.08.2008 13:42

M-am saturat de mediocri ... m-am saturat de fotbal urat ... m-am saturat de prosti !

Il vreau pe Elton la Steaua !

alexhinio stelistu16.08.2008 13:48
M-am saturat de mediocri ... m-am saturat de fotbal urat ... m-am saturat de prosti !

bah u esti varza nu sti nim despre fotbal si Elton ala nu avea ce cauta la Steaua pt ca nu e ehipa de retardati

eduardo_stelist16.08.2008 13:48

hop si tu din padure....ce ai patit, ce esti asa revoltat????

cine sunt prostii?? la cine te referi???

mai usor ca este posibil sa ti se urce sangele la cap si faci buba mare din cauza nervilor astora...calm my dear!!!!!

agu16.08.2008 13:52

Poate e un pic cam Off-topic dar cred ca are legatura cu jocul Stelei din fiecare meci ... M-am acrit de cate cafele bag inainte de fiecare meci ca sa nu adorm pe canapea ...

danimarcu16.08.2008 13:57
Argesul are insa o aparare slaba.

...dar supraaglomerata,alcatuita din 8-9 oameni in cea mai mare parte a jocului,dar pe care va trebui sa o desfacem in prima repriza,ca sa-i scoatem la joc.

Daca reusim sa marcam repede,le dam 3-4-0.Daca nu,le dam 2-0.

:steag_cruce_invers:

agu16.08.2008 14:00

hop si tu din padure....ce ai patit, ce esti asa revoltat????

cine sunt prostii?? la cine te referi???

mai usor ca este posibil sa ti se urce sangele la cap si faci buba mare din cauza nervilor astora...calm my dear!!!!!

Ba baieti ... uite asa intr-o zi de canicula ca asta i-am dat cu Google search ,, Elton Xavier Gomes '' si ce credeti c-am gasit ? Fotbal, bai baieti ! Mult, mult fotbal !

Am gasit intr-un singur jucator si incantare si spectacol si tehnicitate si ... creier . Niste creier ...

Parerea mea de rau e ca a trecut si pe la Steaua . A jucat doua meciuri puse cap la cap si a ridicat tribunele in picioare ... a jucat ca nimeni altul ... a aratat fotbal si spectacol totodata ! L-a dat ciobanul ca deh ... nu facea faza defensiva alaturi de cei 7 fundasi ai Stelei si cu portarul 8 ! Ca de atac avea cine ... sa se ocupe .

De aceea zic ca m-am saturat de meciuri proaste ... si mai e ceva : ori am imbatranit eu ori a inceput Steaua sa joace din ce in ce mai anost ... cam atipesc la meciurile noastre !

P.S. In rest ... numai victorii !

adidwu16.08.2008 15:52

O victorie la 2,3 goluri ar fi ideala.

Sper sa nu se planga jucatorii de oboseala,jocul ultra defensiv la adversarilor ,etc.

Poate nu ar fi o idee proasta sa vedem si cateva rezerve in primul 11.

fularsteaua2

dilivinho16.08.2008 15:55

forzza Steaua!!!!!!!!!!Steaua pana la moarte....

app ceva funny ceva haios http://dilivinho.blogspot.com

Harald16.08.2008 15:55

si cu FC Brasov am jucat cu o nou promovata si am castigat printr-un gol pe finaulul meciului.

cred ca meciul va semana cu acel joc, numai ca sper ca prin jocurile "din picioarele baietilor" sa fi intrat intr-un ritm de joc care sa ne permita sa fim mai linistiti astazi.

Forza Steaua :steag_cruce_invers:

maye16.08.2008 16:19

Daca nu intra aia toti in aparare cu tot cu PIC..batem usor...daca intra...va recomand multe cafele

1uLy4Nn16.08.2008 16:24

dupa un meci bun in UCL Steaua a avut un meci slab in campionat..sper sa scapam de ghinionul asta

sabin130716.08.2008 16:28

Este momentul sa confirmam si sa imbunatatim jocul din ultimele 2 meciuri si sa-i inchidem gura D-lui Spranceana - acest parvenit de Arges, ahtiat dupa publicitate, care nu rateaza nicio ocazie sa-si etaleze prostia debordanta in ¨presa¨.

Forza Steaua!

danparazit16.08.2008 17:19

am vazut ca s-a accidentat Goian...la inceput au scris ca va sta o saptamana...apoi pe www.sportmax.ro aparuse o stire ca va lipsi 2saptamani...si ca va lipsi si la returul cu galata...m-am cam speriat

morosanu'16.08.2008 17:28

stie cineva unde putem vedea meciul asta?

multumesc anticipat si hai Steaua!

makaan16.08.2008 17:33

stie cineva vreun site, inafara de cool-TV,unde se poate vedea meciul?

maye16.08.2008 17:36
stie cineva vreun site, inafara de cool-TV,unde se poate vedea meciul?

[site din caracatita Gazetei Sporturilor]

zamainmenu16.08.2008 17:43

Iar joaca Lovin, iar va pasa cu calcaiul. Asta se crede si mare vedeta. Parca-l vad al 2-lea atacant de prin minutul 75, asa cum a jucat la Istanbul.

Oare cand scapam de cocostarcul asta?

greenyes16.08.2008 17:45

Adriane mai baga odata adresa aia cu mv2.....se pare ca cool-TV e in aer, nu mai transmite antena iar pe rojadrecta nu este peer pentru conectare...ori si au luat masuri baietii ori sunt doar probleme de moment

dan.laurentiu16.08.2008 17:49

E clar,tiganel va juca tot anul titular,chiar si in locul lui Szekely

Toja super clasa

White_R16.08.2008 17:53

Joaca bine toja

Matteo16.08.2008 18:06

de ce joaca cu rahatul ala de dreptunghi alb pe tricou ? parca il scosesera

«1234»