Daca un antrenor mare este acela care asculta cu sfintenie de spusele patronului, pierde titlul in penultima etapa la Dinamo si-l mentine pe Nicolita in ehipa cu orice risc, DA, atunci Lacatus e un antrenor eficient.Sincer nu stiu de ce-ti mai pierzi vremea pe forumul asta, ca nu prea intelegi nimic din cate se vede.
(...)
P.S.: cred ca e prima data cand se aduce vorba de timpul de care are nevoie un antrenor (nu doar Lacatus) sa arate daca e antrenor sau nu. Corect spus, la sfarsitul sezonului ne putem face o parere, pana atunci continuati sa va balacariti linistiti.
1. Nu-mi pierd vremea pe forum, intru cand pot, si oricum, e timpul meu pierdut.
2. Pai si antrenorii de pana acum!? Hagi nu avea nevoie de timp!? Ce a putut el sa demonstreze in 3 luni de zile!? Sub o presiune mult mai mare! Echipa era vai de mama ei la ora aia, nici acum nu am scapat de reflexe 0lar0iu. Si sa nu uitam, ca in timpul ala scurt a adus la echipa jucatori gen Zapata sau Golansky, printre altele singurul stranier din Liga1 la Euro 2008.
In locul lui Lacatus as alege sa pierd totul pe mana mea, decat sa incerc sa fac pe plac tuturor. Lu nea Gigi facand echipa ca el, peluzei, salutand-o de nspe ori pe meci. Si cand i s-o punepata lu ala prostu sa vezi ce sututri isi ia Lacatus. Meritat. Decat o viata in genunchi, mai bine o moarte dreapta.