FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray – Steaua, sau cum sã fii un antrenor eficient

«1234»
leoc98014.08.2008 23:02
Daca un antrenor mare este acela care asculta cu sfintenie de spusele patronului, pierde titlul in penultima etapa la Dinamo si-l mentine pe Nicolita in ehipa cu orice risc, DA, atunci Lacatus e un antrenor eficient.

Sincer nu stiu de ce-ti mai pierzi vremea pe forumul asta, ca nu prea intelegi nimic din cate se vede.

(...)

P.S.: cred ca e prima data cand se aduce vorba de timpul de care are nevoie un antrenor (nu doar Lacatus) sa arate daca e antrenor sau nu. Corect spus, la sfarsitul sezonului ne putem face o parere, pana atunci continuati sa va balacariti linistiti.

1. Nu-mi pierd vremea pe forum, intru cand pot, si oricum, e timpul meu pierdut.

2. Pai si antrenorii de pana acum!? Hagi nu avea nevoie de timp!? Ce a putut el sa demonstreze in 3 luni de zile!? Sub o presiune mult mai mare! Echipa era vai de mama ei  la ora aia, nici acum nu am scapat de reflexe 0lar0iu. Si sa nu uitam, ca in timpul ala scurt a adus la echipa jucatori gen Zapata sau Golansky, printre altele singurul stranier din Liga1 la Euro 2008.

In locul lui Lacatus as alege sa pierd totul pe mana mea, decat sa incerc sa fac pe plac tuturor. Lu nea Gigi facand echipa ca el, peluzei, salutand-o de nspe ori pe meci. Si cand i s-o punepata lu ala prostu sa vezi ce sututri isi ia Lacatus. Meritat. Decat o viata in genunchi, mai bine o moarte dreapta.

Protasov15.08.2008 00:35

Ha! E amuzant. Nu articolul, acela este bine scris si puncteaza aproape tot. Cu alte cuvinte nu erau multe optiuni de facut, iar Lacatus nu cred ca a gresit cu aproape nimic. Radoi la mijloc de la inceput nu cred ca ar fi fost o varianta buna. Ov.Petre si Lovin erau singurii disponibili. Petre Marin pare mai sigur de multe ori decat Nesu. Nesu e mai bun acasa. Toja mi-a amintit prin ritm de Iordanescu la Sevilla in 86. Foarte inteligent, tehnic dar un pic cam lent. Oricum altii nu avea, de pus in teren i-a pus pe fiecare la locul lui. O mica greseala a facut, poate cu Stancu, dar la momentul potrivit avea deja schimbarile facute.

Altceva este foarte amuzant. Am vazut aici opinii de felul: "daca este inteligent de ce nu a pastrat golurile primite in avans"

Adica golurile nu le-a dat echipa, ele au venit cadou, vezi bine:). De la UEFA, poate, or fi decis la masa verde. Sau chiar de la turci, or fi vrut sa isi demonstreze ca pot juca cu handicap. Sau poate gratie temenelelor facute de Becali.

Daca ati vazut meciul, desi am eu asa o banuiala ca sunt cativa aici care au uitat sa isi scoata ochelarii de soare pana la ora meciului, ati fi observat ca Arthuro a facut ce a facut si in Ghencea cu Brasovul. A pandit portarul la degajare si a agatat mingea. Nu e o intamplare, e a doua oara cand face asta. La al doilea gol schema e clasica, aruncare de la margine( sau corner) Lovin prelungeste (in cazul asta Servet a lovit balonul fara sa-i schimbe traiectoria), iar la coltul lung vine aripa stanga de obicei. Am vazut asta de multe ori si in campionatul trecut, ii place lui Lacatus schema asta.

Asadar, dragilor, aceasta echipa, incropita in ciuda patronului nu numai zgarcit ci si fariseu, intrigant, prost educat, insinuant si inca cateva - aceasta echipa antrenata de antrenorul Lacatus a dat doua goluri in infernul de la Istanbul. Ce nu e clar aici?

AdrianUltras2515.08.2008 06:10
Mai baieti

realitatea e ca mie imi plac posturile lui Adrian.

E un tip care nu prea lasa loc sentimentelor in analiza pe care o face.

Si de-aia cred ca e mai obiectiv ca multi dintre noi...inclusiv decat mine,

care nu-s nici eu usa de biserica....

Eu sunt un suporter cu dragostea suspendata pentru Steaua...pana cand Becali va lasa antrenorul sa faca echipa si sa raspunda pentru rezultate, pana cand non-valorile (Pardailan de Faurei e primul pe lista) se vor duce sau vor zbura, dupa caz, in alte locuri....nu pot sa investesc sufleteste in asemenea pacalici....

Eu iubesc o alta Steaua, iar ceea ce vedem noi acum este o clona, foarte nereusita, care se numeste Fc Steaua!

Ai partial dreptate.

Eu sunt stelist.

Eu iubesc doar Steaua.

Eu nu sunt Lacatusist, becalist, Nicolitist, Dicanist,etc

Ma gandesc doar la Steaua si vreau doar binele Stelei.

Iar gandirea cu "sa alegem raul mai mic" nu imi convine deloc.

O sa critic si o sa fiu nemultumit pana cand Stelei o sa ii fie bine din nou.

Atunci o sa tac.

Living_Dead_Stripper15.08.2008 07:29
Ai partial dreptate.

Eu sunt stelist.

Eu iubesc doar Steaua.

Eu nu sunt Lacatusist, becalist, Nicolitist, Dicanist,etc

Ma gandesc doar la Steaua si vreau doar binele Stelei.

Iar gandirea cu "sa alegem raul mai mic" nu imi convine deloc.

O sa critic si o sa fiu nemultumit pana cand Stelei o sa ii fie bine din nou.

Atunci o sa tac.

Putini sunt oamenii carora sa le placa varianta aceasta, a alegerii raului cel mai mic. Insa viata unui om obisnuit este construita pe aceasta sintagma. Daca nu esti George Bush, Bill Gates, Gigi Becali sau Tiriac, daca esti un om care trebuie sa munceasca pentru traiul de zi cu zi, atunci singurele variante pe care le ai este cea a alegerii raului mai mic sau sinuciderea...

Iar acum la Steaua raul cel mai mic este Marius Lacatus.

AdrianUltras2515.08.2008 07:43

Uite cand vine vorba de Steaua eu nu vreau raul mai mic.

Nu cred ca in 86 Ienei le-a zis jucatorilor la Sevilla sa aleaga raul mai mic si sa incerce sa nu se faca de rusine, sa nu ia prea multe goluri.

MoWeed15.08.2008 07:45

@AdrianUltras25

Cred ca LDS se referea la raul cel mai mic in contextul in care clubul este condus de Jiji

Harald15.08.2008 09:23

Adrian,

eu apreciez faptul ca esti stelist si ca scrii pe forum din pasiune pentru Steaua.

Mai apreciez faptul ca iti argumentezi parerile.

Si nu discut parerile tale sau ale altuia, pentru ca fiecare are dreptul la opinie.

Ceea ce nu apreciez este insa numarul postarilor pe un topic si faptul ca tii sa raspunzi fiecarui (ma rog, multor) post in parte. La un moment dat devine iritant sa vezi acelasi autor la fiecare al n-lea post.

Cred ca fiecare utilizator isi poate exprima ideile in 2-3 posturi.

si ca sa iti raspund la intrebare, tocmai asta este, ca nu avem cum sa stim cum ar fi evoluat alti jucatori in locul celor care au jucat, acestea sunt doar niste presupuneri care poate s-ar fi adeverit sau poate nu, insa nu avem de unde sa stim.

A, ca Ienei sau Balint isi dau cu parerea despre o mutare sau alta, foarte bine, ar trebui sa le respectam opinia fiind fosti stelisti care au facut performanta.

In rest, numai bine :steag_cruce_invers:

karas_ultras15.08.2008 11:15

Indiscutabil si incontestabil, doua cuvinte care-ti provoaca orgasm din moment ce le folosesti atat de des!... Daca pe primul l-as trece usor cu vederea, pe cel de-al doilea nu pot, fiind folosit cu predilectie de un tip Misterios, semidoct, "pozitionat excelent intre Circul de Stat si Spitalul de Urgenta"...

Indubitabil!

:smile:

AdrianUltras2515.08.2008 11:21

Prietene Harald

Daca oamenii intreaba, eu raspund.

Asta inseamna sa fii politicos.

Si pana la urma subiectele dezbatute de mine au toate legatura cu acest articol.

Nu sunt doar discutii aiurea.

Imi pare rau daca te deranjeaza ca eu discut cu oameni aici, pe acest forum.

Asta e.

alexblaja15.08.2008 12:15
Indiscutabil si incontestabil, doua cuvinte care-ti provoaca orgasm din moment ce le folosesti atat de des!... Daca pe primul l-as trece usor cu vederea, pe cel de-al doilea nu pot, fiind folosit cu predilectie de un tip Misterios, semidoct, "pozitionat excelent intre Circul de Stat si Spitalul de Urgenta"...

Indubitabil!

:smile:

Prietene KARAS, din moment ce ai un nume atat de inspirat, nu puteai sa-l legi decat de orgasm...stai tu linistit si nu-ti fa tu griji pentru orgasmele mele. E nevoie de mai mult decat de un cuvant pentru ca un om sa aiba un orgasm...sau tu inca nu stii chestia asta?

Si scuza-ma daca folosesc cuvinte din limba romana...nu inteleg paralela pe care incerci sa o faci aducandu-l in discutie pe Cornel Dinu...nu esti coerent!

xray_rom15.08.2008 13:10

Foarte buna analiza!Felicitari!

Banel si Lovin sunt de Steaua in raport cu lotul, nivelul echipei si pretentiile ei= grupa CL si eventual UEFA dupa, campionat si cupa. Atat!.

Daca vrem iesire din grupe si mai departe atunci doar Dayro, Zapada, Radoi si Goian(cu ceva retineri) au fata.

Daca ne comparam cu Real sau Barca...nici portarii de la stadion nu au fata de Bernabeu:)))

Ca veni vorba de aparare.

Desi toti spun(nu numai stelistii) ca avem o aparare beton, impresia mea este alta. Si in sprijinul meu aduc ceva argumente.

Daca in 2007-2008 am avut cea mai buna aparare cred ca fost meritul lui Zapada, inger pazitor. Cum acesta a devenit mai "shovaielnic" am inceput sa cam luam goluri meci de meci si acasa si in deplasare. In ultimile 5 meciuri (l-am pus si pe cel cu Roma) am luat 5 goluri, deci media de 1 gol/meci, fata de 0,6 goluri/meci in campionatul trecut.

La fazele fixe sau contra-atacuri rapide pe benzi sau central nu prea stam bine. Am cam incept sa tremur la fiecare centrare venita in careul nostru:))Sper sa fie doar o impresie falsa a mea!

sabin130715.08.2008 14:43
Daca un antrenor mare este acela care asculta cu sfintenie de spusele patronului, pierde titlul in penultima etapa la Dinamo si-l mentine pe Nicolita in ehipa cu orice risc, DA, atunci Lacatus e un antrenor eficient.

Sincer nu stiu de ce-ti mai pierzi vremea pe forumul asta, ca nu prea intelegi nimic din cate se vede.

(...)

P.S.: cred ca e prima data cand se aduce vorba de timpul de care are nevoie un antrenor (nu doar Lacatus) sa arate daca e antrenor sau nu. Corect spus, la sfarsitul sezonului ne putem face o parere, pana atunci continuati sa va balacariti linistiti.

1. Nu-mi pierd vremea pe forum, intru cand pot, si oricum, e timpul meu pierdut.

2. Pai si antrenorii de pana acum!? Hagi nu avea nevoie de timp!? Ce a putut el sa demonstreze in 3 luni de zile!? Sub o presiune mult mai mare! Echipa era vai de mama ei  la ora aia, nici acum nu am scapat de reflexe 0lar0iu. Si sa nu uitam, ca in timpul ala scurt a adus la echipa jucatori gen Zapata sau Golansky, printre altele singurul stranier din Liga1 la Euro 2008.

In locul lui Lacatus as alege sa pierd totul pe mana mea, decat sa incerc sa fac pe plac tuturor. Lu nea Gigi facand echipa ca el, peluzei, salutand-o de nspe ori pe meci. Si cand i s-o punepata lu ala prostu sa vezi ce sututri isi ia Lacatus. Meritat. Decat o viata in genunchi, mai bine o moarte dreapta.

¨Decat o viata in genunchi, mai bine o moarte dreapta¨. Corect si mai mult decat onorabil. Dar nu intelegeti ca viata in genunchi este sa taci, sa nu faci nimic, sa nu schitezi un gest <<de dragoste>> vis-a-vis de acest personaj-Becali. Dar aceasta furie si frustrare venita tocmai din neputinta, mai degraba de ordin psihologic, vi le canalizati intr-o directie total gresita, parerea mea. Si mai ales ca nu aveti motiv pentru ce spuneti voi, va contrazice rezultatul, va contrazice jocul evindent in crestere, va contrazice spiritul Steaua.

endorama16.08.2008 04:34
Mai baieti

Eu sunt un suporter cu dragostea suspendata pentru Steaua...pana cand Becali va lasa antrenorul sa faca echipa si sa raspunda pentru rezultate, pana cand non-valorile (Pardailan de Faurei e primul pe lista) se vor duce sau vor zbura, dupa caz, in alte locuri....nu pot sa investesc sufleteste in asemenea pacalici....

Eu iubesc o alta Steaua, iar ceea ce vedem noi acum este o clona, foarte nereusita, care se numeste Fc Steaua!

mda, sa fiu sincer si eu tind spre aceeasi stare.. dupa ce s-a intamplat sezonul trecut pe teren si in afara lui, mi-a disparut mult din entuziasmul pe care il aveam fata de fotbalul din Romania... mai nou, citesc ziarele de sport doar o data la doua zile...

despre meciul cu Galata, parerea mea e ca daca una dintre cele 2 echipe ar fi fost cu adevarat o echipa bine construita si asezata in teren, ar fi distrus-o pe cealalta.... atat Steaua cat si Galata au jucat slab, dezordonat, cu multe greseli pe faza de aparare si cu multe ocazii irosite aiurea. pana la urma s-a terminat relativ ok pentru noi, mai ales avand in vedere ca ma asteptam la mult mai rau, insa nu am nici o speranta ca cuplul Becali-Lacatus duc Steaua in directia cea buna... azi l-am luat pe Abel Moreno, adica un jucator care nu a avut loc nici la o echipa de mana a doua din Spania si vrem sa jucam cu el in Liga Campionilor...

enjoy16.08.2008 12:17

no, bata-va norocul, d'apai nici asa nu va intelegeti? ma gandesc ca vii tare draga zapaceala asta si de-aia nu vreti sa va linistiti! apa' dac-o taneti tat ase lumea o sa va creada zapaciti de-adevaratelea, dragii mosului. no, ca doar nu v-ati suparat ca v-am zis-o pa direct, nu-i asa? si Lacatus, si Banel, si Lovin, si tati pe care-i criticati au alte treburi decat sa vada ce ziceti voi aici pa forum. ei au forumul lor si basta. in orice caz, sunteti tare distractivi si abia astept noi articole. la buna vedere!

«1234»