FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray – Steaua, sau cum sã fii un antrenor eficient

«1234»
danimarcu14.08.2008 16:07
P.Marin – jucãtor în vârstã, experimentat, cu multe meciuri la activ în cupele europene în ultimele sezoane. În plus, asearã nu a existat altã variantã pe postul sãu.

Exista Nesu,si cred ca era mai bine vazand jocul obosit al lui Petrica...

Ov. Petre – mijlocaș la închidere experimentat, jucãtor de naționalã, cu multe meciuri la activ în Liga 1 și campionate din strãinãtate

A intrat accidentat,jocul sau a fost slab.Un minus pt Laca...

Lovin – mijlocaș la închidere cu ceva experiențã în cupele europene, de preferat lui Tiago, jucãtor anonim adus de la cunoscuta la ea pe stradã echipã Estrella Amadora

Nu faci bine ca dai in cineva nevinovat,ca sa-i dai o replica lui @Marius.Lovin nu a jucat rau aseara in defensiva,dar in atac e varza.Cred ca Tiago are un viitor mai stralucit decat Lovin.

Ghionea – lãsat pe bancã pentru a-i face loc lui Rãdoi în defensivã, mutare inteligentã a antrenorului Lãcãtuș pentru prima parte a meciului, când turcii au avut câteva ocazii pe care numai determinarea lui Mirel Rãdoi le-a dejucat. Dacã nu era Rãdoi, și era Ghionea, probabil cã astãzi am fi analizat înfrângerea Stelei. Nu vreau sã-i diminuez calitãțile lui Ghionea, dar în mod clar nu este la fel de îndârjit ca Mirel. Introdus în locul lui Ovidiu Petre într-un moment în care turcii nu mai atacau decât sporadic, Ghionea s-a achitat cu brio de sarcinile sale defensive, fiind chiar accidentat de Nonda.

Exagerezi.De unde stii ca daca juca Ghionea luam bataie?

Neaga – rezervã indiscutabilã, nu și-a revenit de când s-a întors din Coreea

Totusi,cu siguranta ca era mai indicat decat Toja...

B.Stancu – jucãtor adus de la Unirea Urziceni, fãrã experiențã internaționalã. Nu a fost introdus nici mãcar la final pentru cã Lãcãtuș nu a vrut sã riște egalul.

Nici in meciul cu Italia nu avea...Hai sa nu fim penibili,nu cred ca daca intra in ultimele 15 minute in locul obositului Arthuro se simtea lipsa sa de experienta internationala...Mai mult,cred ca daca intra pe final puteam marca inca o data.

Sunt de acord cu @ssinpadureacualune .Articol-replica la cel a lui @Marius,cel putin la fel de putin realist si obiectiv.Dintr-o extrema in alta,asta e impresia dupa citirea celor doua articole.Stiu ca fiecare e stelist si judeca dupa propriile principii,dar cred ca echilibrul ar trebui sa primeze cand vine vorba de articole...

sabin130714.08.2008 16:11
Ma indoiesc ca a decis Lacatus ca Aykut sa degajeze o minge in spatele lui Arthuro sau ca Servet sa respinga pe spate in centrul careului o minge centrata din corner.

Din pacate tu incerci sa vezi(si esti convins ca vezi) partea plina a paharului acolo unde partea goala e mai mare.

Nu sunt eu optimismul intruchipat, dar cred ca tu nu vezi partea plina a paharului nici cand cea goala nu exista.

Ce sa faci, e la moda sa dai in Lacatus.

Daca tot sunteti asa intelepti si dedicati 100% clubului, voi care dictati pe acest site, de ce nu incepeti o campanie anti_becali, macar o tentativa, un curent? Unde sunt cei care trambitau aici pe site sa nu se duca lumea la meciuri, sa protesteze, sa simta macar o data Becali fricá si ura noastra atat timp cat va caneriza Ghencea. Stiu, nu se poate face nimic in acest sens, cel putin pe termen scurt, dar este complet absurd sa critici antrenorul Stelei (indiferent de cine e), cand la Steaua nu exista fratilor antrenor, pentru numele lui Dumnezeu. Ziceti toti ca stiti asta ca e ce rau, si dupa 3 minute il bagati si-l scoateti pe ¨antrenor¨. S-au depasit limitele, (aici nu e cazul tau, Adrian), se pune sub semnul intrebarii onoarea omului Lacatus, cel care ne-a aratat de atatea ori si pe teren si in afara lui ce inseamna acest cuvant onoare, de care multi sunteti straini.

Obisnuiesc doar sa citesc articolele si comentariile, si mi se parea ca imi facusem o idee de cine chiar are de spus ceva inteligent, eventual obiectiv. Aproape ca selectam si comentariile dupa semnatura acestora. Dar mi se demonstreaza ca m-am inselat mult, unii chiar nu au treaba cu fotbalul, sau alt termen la moda, ¨fenomenul¨ fotbal. Chiar nu va inteleg.

AdrianUltras2514.08.2008 16:17

Sabin

cum pot sa il critic pe becalii cand antrenorul Stelei zice ca "cine da in becalii, da in mine!"?

c.ronaldo1714.08.2008 16:25
Sabin

cum pot sa il critic pe becalii cand antrenorul Stelei zice ca "cine da in becalii, da in mine!"?

Imi dai si mi`e un link unde as putea sa vad si eu declaratia asta te rog?

bodanelu14.08.2008 16:26

de asta ma intrebam si eu... ca nu am auzit-o pana acum!

AdrianUltras2514.08.2008 16:34

A zis-o in direct la TV.

era ceva de genul "cine da in Gigi, da si in mine"

pe vremea cand "valiza" era la apogeu.

alexblaja14.08.2008 16:39
Nu faci bine ca dai in cineva nevinovat,ca sa-i dai o replica lui @Marius.Lovin nu a jucat rau aseara in defensiva,dar in atac e varza.Cred ca Tiago are un viitor mai stralucit decat Lovin.

Dar nu dau in nimeni...ce, Steaua e club de binefacere sau echipa de fotbal? Lovin are mai multa experienta internationala decat Tiago. La fel si Ov. Petre. ref la accidentarea lui Petre, banuiesc ca Lacatus ia decizia de a titulariza un jucator sau altul numai daca are aviz favorabil de la medic....nu stiu, zic si eu.

oricum, prefer oricand un 2-2 cu Galata la ea acasa decat un 1-0 in min 69 cu marea echipa Metalurg Ljepajas. Asta a propos de marii antrenori din Liga 1. Mai avem putin si-l propunem pe Andone la Steaua, pe bune...

mirceaor14.08.2008 16:56

Eu imi doresc ca Laca sa ramana antrenor la Steaua exact atatia ani cati a stat Guy Roux la Auxerre. Iar voi contestatarii care plangeti dupa alde Piti sau Oli sa va zgariati pe ochi.

Pac-Pac :clap:

DelPiero1014.08.2008 16:58

O sa avem atatea trofee cate a avut Guy Roux la Auxerre...

Harald14.08.2008 17:12

Incredibil frate Adrian asta, mai nou majoritatea userilor posteaza comentarii la posturile lui, la care el raspunde si tot asa... E chiar atat de greu mai Adriane sa intelegi ca exista oameni care au si alte pareri ?

Cat despre meci, va reamintesc ca am jucat cu Galatasaray Istanbul (campioana Turciei, noi fiind vicecampioana Romaniei) iar comentatorul a spus la inceputul meciului ca 9 din jucatorii Galatei au jucat la Euro.

Mai mult, am observat un argument excelent pe un alt topic, si anume: de ce sa nu fie bine pregatiti fizic jucatorii Galatei in momentul in care joaca in Liga Campionilor ?! nu ar fi cumva o lipsa de profesionalism al antrenorului lor ? una e sa joci cu Roma meci de prezentare (amical) si sa spui ca vin din vacanta si nu sunt bine pregatiti fizic, iar alta e sa joci cu Galatasaray in preliminariile CL (meci oficial).

In al doilea rand, voi, cei care contestati deciziile antrenorului, DE UNDE STITI CA SOLUTIILE PROPUSE DE VOI AR FI ADUS REZULTATE MAI BUNE ?

eu totusi raman optimist si sper sa ii batem in retur, pentru ca acasa cu siguranta o sa avem mai multa posesie si nu ii vom mai lasa sa ne atace cum am facut-o la Istanbul.

AdrianUltras2514.08.2008 17:34

Harald frate...

Am omorat pe cineva?

Am dat in cap?

Am spalat creierul cuiva?

Doar discut.

E vreo problema?

De unde stii tu ca solutiile propuse de alti useri nu ar fi mai bune?

Ti s-a parut ca Steaua a jucat bine aseara?

Sau la rezultat?

xDaJACKALx14.08.2008 18:03

Ce tot o dai frate cu experienta asta?Lovin tare multa experienta a avut cu Valencia.E adevarat il recomanda faptul ca venea de la ilustra echipa FCM Bacau, nu de la Amadora.Bine ca nu au Stancu sau Ochirosii experienta la 19-20 de ani dar a avut D.Balan la 25 cu Boro.Sau poate ca experienta asta se capata spargand seminte pe banca de rezerva sau in fata televizorului.Daca nu au valoare de ce i-a adus?O fii nea Ienei sclerozat dar a zis bine cand a zis ca trebuie transferati titulari nu rezerve.Nu are nicio treaba experienta cu valoarea.Cate meciuri avea Sevilla in UCL si cate aveam noi cand ne-au scos fotbalul din cap?Si ca sa inchei cu experienta asta, s-a vazut ce importanta e cand am luat 2 goluri pe greselile experimentatilor nostri aparatori.

Azazello14.08.2008 18:54
Azazello

Daca se termina meciul cu Steaua avand 4-0 mai ziceai aia?

4-0 pentru noi ? Cu atat mai mult ziceam...

Dar in fotbal nu prea e loc de daca si parca. Rezultatul ramane. Si este unul bun.

adidwu14.08.2008 19:05

Putin cam prea optimista analiza meciului,dar optimismul nu strica niciodata.

Bine ca mai exista si pareri in apararea lui Lacatus.

In rest sa vedem si meciul din Ghencea pentru a avea o imagine completa a campaniei de calificare in C.L. fular-campionii

dragos_drlsteaua14.08.2008 19:11

Adriane, nu zice nimeni ca nu ai voie sa discuti, dar o discutie se poarta la modul ''nu credeti ca....''. Tu esti mult prea agresiv in ceea ce il priveste pe Lacatus si tonul asta supara. Am spus-o si o repet, Lacatus trebuie lasat in pace pana la finalul sezonului, dupa care vom trage linie si vom vedea plusurile si minusurile. Stiu ca suntem o natie patimasa, insa astfel de discutii, in care stim noi exact ceea ce trebuia Lacatus sa faca, asta dupa ce s-a terminat meciul, nu fac bine nimanui. Chiar credeti ca suporterii lui Arsenal sau Manchester discutau astfel de lucruri pe forumurile lor la cateva luni dupa ce au fost instalati Wenger si Ferguson? Aaa, daca ai vreo licenta, ceva in antrenorat atunci chiar te rog sa vorbesti cu administratorii, sa iti faca o sectiune speciala, ''Tactica lu' Adrian'', unde sa iti expui parerile proprii si personale. Ca suporteri insa, mai bine ne-am preocupa de ce putem NOI sa facem pentru ca echipa sa mearga mai bine. Ca tot am deschis subiectul, eu propun o adaptare a unei scandari a celor de la Galata, care mie mi se pare pur si simplu geniala: striga de doua ori Cim Bom Bom, urmate de fiecare data de batut din palme, dupa care se dezlantuie, incep sa sara si baga placa cu ''La, la, la.....'' Este pur si simplu superba, asa cum spuneam si nu vad de ce nu ar merge si in Templu. Acestea fiind spuse, te salut Adrian si sper din tot sufletul sa nu deschizi o polemica si cu mine, asa cum vad ca ai facut cu toata lumea de pe forum. Bafta!

Tupac Amaru14.08.2008 20:02
Harald frate...

Am omorat pe cineva?

Am dat in cap?

Am spalat creierul cuiva?

Doar discut.

E vreo problema?

De unde stii tu ca solutiile propuse de alti useri nu ar fi mai bune?

Ti s-a parut ca Steaua a jucat bine aseara?

Sau la rezultat?

Mai baieti

realitatea e ca mie imi plac posturile lui Adrian.

E un tip care nu prea lasa loc sentimentelor in analiza pe care o face.

Si de-aia cred ca e mai obiectiv ca multi dintre noi...inclusiv decat mine,

care nu-s nici eu usa de biserica....

Eu sunt un suporter cu dragostea suspendata pentru Steaua...pana cand Becali va lasa antrenorul sa faca echipa si sa raspunda pentru rezultate, pana cand non-valorile (Pardailan de Faurei e primul pe lista) se vor duce sau vor zbura, dupa caz, in alte locuri....nu pot sa investesc sufleteste in asemenea pacalici....

Eu iubesc o alta Steaua, iar ceea ce vedem noi acum este o clona, foarte nereusita, care se numeste Fc Steaua!

mirceaor14.08.2008 20:13

@ Amaru

Lasa-ne frate atunci, mergem noi pe stadion, ne rupem noi plamanii, ne mancam nervii, injuram, plangem si urlam noi de fericire pentru Steaua...

Tu asteapta pana cand totul va fi perfect...

Dragostea pentru culori nu pot sa ne-o ia milioane de ciobani cu rolexuri la mana si nici ageamiii care prin jocul neinteles al sortii au ajuns pentru anumite perioade de timp sa poarte pe piept emblema Stelei... Oamenii vin si pleaca...

Lasa-ne frate, te chemam noi...

:steagcruce:

alexblaja14.08.2008 20:14
Si ca sa inchei cu experienta asta, s-a vazut ce importanta e cand am luat 2 goluri pe greselile experimentatilor nostri aparatori.

Da, fraticule, dar daca nu-i aveam pe astia mai experimentati in teren luam 4, nu doua....

zloty14.08.2008 21:42

vad ca Becali il vede pe toja in locul lui Lovin , sa vedem daca se executa

Bogdan_AR14.08.2008 21:49
Si ca sa inchei cu experienta asta, s-a vazut ce importanta e cand am luat 2 goluri pe greselile experimentatilor nostri aparatori.

Da, fraticule, dar daca nu-i aveam pe astia mai experimentati in teren luam 4, nu doua....

Nu stii fotbal OVER, Ghionea Goian in aparare , Radoi la mijloc = ii bateam lejer, nu e prost nici Ienei nici Balint

danimarcu14.08.2008 21:54

Dar nu dau in nimeni...ce, Steaua e club de binefacere sau echipa de fotbal? Lovin are mai multa experienta internationala decat Tiago. La fel si Ov. Petre. ref la accidentarea lui Petre, banuiesc ca Lacatus ia decizia de a titulariza un jucator sau altul numai daca are aviz favorabil de la medic....nu stiu, zic si eu.

oricum, prefer oricand un 2-2 cu Galata la ea acasa decat un 1-0 in min 69 cu marea echipa Metalurg Ljepajas. Asta a propos de marii antrenori din Liga 1. Mai avem putin si-l propunem pe Andone la Steaua, pe bune...

Ar trebui sa-ti pui intrebarea daca Steaua este club de binefacere si cand vine vorba de non-valori gen Banel sau Lovin...O fi avand Lovin mai multa experienta,dar ma indoiesc ca atat timp cat el va fi in teren alaturi de Petre vom face pasul in fata.Raman la parerea ca ai dat replica aia doar ca sa-i raspunzi lui @Marius cu aceiasi moneda.

Partea a doua a comentariului m-a bagat in ceata:ce are s*la cu prefectura? :hmmm:

Sau mai bine spus,ce are Vasluiul sau Andone de-a face cu meciul nostru de ieri?

Dar- ca sa-ti raspund- si eu prefer un 2-2 cu Galata decat 2-0 cu Metalurg...

Si nu-l vreau pe Andone la Steaua,de unde ai mai scos-o si pe asta?...

Admite ca articolul a fost putin exagerat(ca si cel al lui @Marius),in sensul ca ai evidentiat strict doar partea plina a paharului.Asta nu inseamna ca mi-am schimbat parerea excelenta pe care o am despre tine! :thumbsup:

Marius14.08.2008 21:56

Asta inseamna ca despre mine ti-ai schimbat parerea? :sad2:

danimarcu14.08.2008 22:26

@Marius-nici vorba.Ti-am spus ieri in articolul tau ca exagerezi,dar asta nu inseamna ca esti o mizerie, spurcat sau mai stiu eu ce...

Fiecare are opinia sa,unul pro,altul contra.Totusi,ca redactori ai site-ului ,cred ca ar trebui sa fiti mai ponderati cand criticati un mare idol.Criticati-l,dar fiti obiectivi.Lasati-ne pe noi userii sa gresim...

sabin130714.08.2008 22:38
Sabin

Da-mi voie sa-ti raspund cu intrebari (retorice daca vrei), desi nu e ¨fair-play¨. Tu crezi ca Lacatus acum cand se uita in oglinda singur in baie isi spune: ¨Doamne, ce noroc avem noi toti de un conducator exceptional, un adevarat presedinte de club si un profesionist desavarsit! Cand se ia cineva de el simt ca se ia de mine, si dintr-o data ma retransform in Fiara!¨?

Oare omul Lacatus nu e constient de speta acestui individ Becali? Oare ne-am pus vreodata intrebarea cat de mult isi doreste sa antreneze si sa faca performanta la Steaua, si cate compromisuri este in stare sa faca pentru a duce Steaua ca antrenor macar aproape de unde a dus-o ca jucator? Oare Lacatus nu e constient ca sansele de a scapa de Becali sunt aproape nule? Ce rost avea sa mai hraneasca un scandal care in cele din urma putea afecta jucatorii, inainte de un sezon foarte greu, cu o presiune extraordinara din absolut toate partile, in care vrea sa-si demonstreze valoarea la clubul unde a obtinut ca jucator performante greu de egalat, si cand are cel mai mult nevoie de sustinerea noastra? .. N-ar fi o varianta?, propun si eu.. Chiar putem crede ca Lacatus ramane si la aceasta ora pe banca tehnica din alt motiv decat dorinta de a face performanta, chiar si in conditiile actuale de dictatura? Nu am spus ca antrenorul actual Marius Lacatus e la nivelul jucatorului Marius Lacatus, dar nu putem vedea o imbunatatire evidenta a jocului? Stiu ca sunt multe de indreptat, tinand cont de lotul superior valoric celui de anul trecut, dar deja ii punem mainile pe piept dupa 5 meciuri din sezonul acesta?

Incep sa cred ca sunt eu defect............posibil.

Shabalala14.08.2008 22:58

alexblaja, ai vrut sa-i dai o replica aluia de a scris articolul in care il facea de cacao pe Lacatus, dar ai reusit doar sa-ti dovedesti nepriceperea in ale fotbalului. Ori asta, ori esti atat de incapatanat incat nu vezi padurea din cauza copacilor.

Golanski – jucãtor constant, de naționalã, campion european de tineret, mai echilibrat decât Neșu, care uneori acționeazã prostește. A fost schimbat cu Mihãițã Neșu, un jucãtor excelent pentru finalurile de meci datoritã agresivitãții sale.

Golanski a jucat mediocru. Nesu actioneaza prosteste? Pai Pawel l-a imbrancit pe turcul ala in careu ca un dobitoc. A fost penalty clar, noroc ca nu a vazut arbitrul. Pe partea dreapta a fost bulevard, e drept, si din vina lui Banel.

P.Marin – jucãtor în vârstã, experimentat, cu multe meciuri la activ în cupele europene în ultimele sezoane. În plus, asearã nu a existat altã variantã pe postul sãu.

Nu prea stiu la ce l-a ajutat experienta pe nea Marin. A fost depasit de n ori, contribuind din plin la egalare.

Ov. Petre – mijlocaș la închidere experimentat, jucãtor de naționalã, cu multe meciuri la activ în Liga 1 și campionate din strãinãtate

Daa. M-ai omorat cu fraza asta. In special aia cu campionatele din strainatate. =))))) Ov. Petre a fost prastie ieri. Ca de obicei.

Lovin – mijlocaș la închidere cu ceva experiențã în cupele europene, de preferat lui Tiago, jucãtor anonim adus de la cunoscuta la ea pe stradã echipã Estrella Amadora

Da, si asta, plin de experienta in cupele europene. Plezneste, nu alta. A facut meciuri memorabile baiatul asta, venit de la notoriul FCM Bacau. Alt superstar al meciului de ieri. Tot ca de obicei.

Nicolițã – același jucãtor exasperant, care reușește sã dea gol dintr-o poziție dificilã, dar rateazã centrãri și ocazii clare. A fost titularizat din lipsã de soluții pe partea sa. Una peste alta, randamentul sãu a fost unul bun, fiind unul din autorii golurilor Stelei.

Ai scris niste adevaruri: rateaza centrari si ocazii clare; a dat gol. In rest ai aberat la greu. Randament bun? Era de rasul curcilor. Turcii nici macar nu incercau sa ii sufle mingea. La ce bun? Doar dobitocul iesea singur cu ea in aut. Si nu sunt asa de convins ca a fost titularizat din lipsa de solutii. Nicolita e mijlocas dreapta? De unde stii? Ca asa scrie pe site-ul oficial? Vrei sa zici ca Neaga, Ochirosii sau chiar Stancu ar juca mai slab decat Nicolita, pe postul ala? Eu ma indoiesc. Nu de alta, dar e IMPOSIBIL sa joci mai prost decat o face Banel. Si sa nu-mi zici ca a dat gol, ca acolo a fost un noroc porcesc. A mai incercat o foarfeca, si au fugit copiii de mingi sa-i recupereze piciorul din tribuna.

Tiago – rezervã indiscutabilã, l-a înlocuit pe Toja. Tiago este un jucãtor fãrã experiențã internaționalã, spre deosebire de Lovin sau Ov.Petre.

Am ras cu lacrimi. O tot freci cu experienta internationala a basinilor alea.

Ochiroșii – jucãtor de naționalã de tineret, prea lipsit de experiențã pentru a fi titular într-un asemenea meci important, Lãcãtuș îl putea introduce pe final, pentru a acumula experiența necesarã, dacã s-ar fi menținut scorul din primele 13 minute, adicã 2-0 pentru Steaua. La 2-2, Lãcãtuș nu a vrut sã riște nimic, pentru cã Ochiroșii are un profil ofensiv și ar fi lãsat spații în defensivã.

Aici sunt de acord. Dar faptul ca Razvan nu are experienta i se datoreaza exclusiv lui Lacatus, care nu ii da nicio sansa. In schimb, Banel beneficiaza de un credit nelimitat, mancandu-ne ficatii meci de meci.

B.Stancu – jucãtor adus de la Unirea Urziceni, fãrã experiențã internaționalã. Nu a fost introdus nici mãcar la final pentru cã Lãcãtuș nu a vrut sã riște egalul.

Da, fara experienta internationala, cunoastem. Pacat ca am renuntat la jucatori plini de experienta, ca Badoi, Coman, Balan, Carlos... Iar presupunerile tale legate de schimbari sunt total gresite. Lacatus nu i-a introdus pe Ochirosii si pe Stancu, nu pt ca nu a vrut sa riste, sau pt ca ar fi avut vreo strategie nemaipomenita. Golanski s-a accidentat, Ov. Petre era nerefacut si a trebuit schimbat, iar Toja, titular dupa 5 zile la Steaua, era evident ca nu avea cum sa reziste 90 de minute.

Eu cred cã o impresie despre valoarea lui Lãcãtuș ca antrenor ne vom putea face la sfârșitul acestui sezon.

Probabil ca ai dreptate. Dar nu stiu de ce am o presimtire ca sfarsitul acestui sezon va veni mai repede decat am vrea noi...

«1234»