P.Marin – jucãtor în vârstã, experimentat, cu multe meciuri la activ în cupele europene în ultimele sezoane. În plus, asearã nu a existat altã variantã pe postul sãu.
Exista Nesu,si cred ca era mai bine vazand jocul obosit al lui Petrica...
Ov. Petre – mijlocaș la închidere experimentat, jucãtor de naționalã, cu multe meciuri la activ în Liga 1 și campionate din strãinãtate
A intrat accidentat,jocul sau a fost slab.Un minus pt Laca...
Lovin – mijlocaș la închidere cu ceva experiențã în cupele europene, de preferat lui Tiago, jucãtor anonim adus de la cunoscuta la ea pe stradã echipã Estrella Amadora
Nu faci bine ca dai in cineva nevinovat,ca sa-i dai o replica lui @Marius.Lovin nu a jucat rau aseara in defensiva,dar in atac e varza.Cred ca Tiago are un viitor mai stralucit decat Lovin.
Ghionea – lãsat pe bancã pentru a-i face loc lui Rãdoi în defensivã, mutare inteligentã a antrenorului Lãcãtuș pentru prima parte a meciului, când turcii au avut câteva ocazii pe care numai determinarea lui Mirel Rãdoi le-a dejucat. Dacã nu era Rãdoi, și era Ghionea, probabil cã astãzi am fi analizat înfrângerea Stelei. Nu vreau sã-i diminuez calitãțile lui Ghionea, dar în mod clar nu este la fel de îndârjit ca Mirel. Introdus în locul lui Ovidiu Petre într-un moment în care turcii nu mai atacau decât sporadic, Ghionea s-a achitat cu brio de sarcinile sale defensive, fiind chiar accidentat de Nonda.
Exagerezi.De unde stii ca daca juca Ghionea luam bataie?
Neaga – rezervã indiscutabilã, nu și-a revenit de când s-a întors din Coreea
Totusi,cu siguranta ca era mai indicat decat Toja...
B.Stancu – jucãtor adus de la Unirea Urziceni, fãrã experiențã internaționalã. Nu a fost introdus nici mãcar la final pentru cã Lãcãtuș nu a vrut sã riște egalul.
Nici in meciul cu Italia nu avea...Hai sa nu fim penibili,nu cred ca daca intra in ultimele 15 minute in locul obositului Arthuro se simtea lipsa sa de experienta internationala...Mai mult,cred ca daca intra pe final puteam marca inca o data.
Sunt de acord cu @ssinpadureacualune .Articol-replica la cel a lui @Marius,cel putin la fel de putin realist si obiectiv.Dintr-o extrema in alta,asta e impresia dupa citirea celor doua articole.Stiu ca fiecare e stelist si judeca dupa propriile principii,dar cred ca echilibrul ar trebui sa primeze cand vine vorba de articole...