FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray Istanbul - FC Steaua București

«12348»
stelist nebun13.08.2008 11:36
Fecali nu se dezminte:

"Nu ar fi o tragedie dacã nu ne calificãm în grupele Ligii"

(sursa prosport)

Va dati seama ce concentrare, ce determinare in joc si ce dorinta de calificare vom vedea la Lovinho&comp, dupa asa o declaratie a celui care le plateste salariile.

"A fost un joc psihologic, sa le iau putin din tensiune, spunand ca nu e o drama daca nu ne calificam. Daca sunt incarcati psihic, plus galagia din tribunele alea... am vrut sa-i linistesc. Au nevoie de relaxare, nu de incrancenare, e miza mare. Am spus sa-i linistesc, ca nu e niciun fel de problema daca nu ne calificam. E galagie mare pe Ali Sami Yen, dar nu se compara cu Santiago Bernabeu. Jucatorii nici nu prea mai aud cand intra in teren, sunt concentrati",

=))))))...schimbare de planuri....Becali in actiune:-J

catasteaua1713.08.2008 11:39

BATE Steaua CU 4-1 GOL Dayro MORENO :steag_cruce_invers:

ssinpadureacualune13.08.2008 11:59

zapata----golanski--Goian--Ghionea--nesu----Nicolita--Radoi--Lovin--toja----Dayro--arthuro

si o sa ne aparam in draci...

nu pot spera decat la un gol marcat si nu prea multe primite...

Doamne Ajuta!!!

bog_alo13.08.2008 12:08
Greu mai trec orele! Si numai de serviciu n-am chef azi:) Norocul meu e ca ma stiu toti fanatica si ma lasa in pace:))

Eu sper intr-un meci perfect, ca la Kiev.

Stiu, o sa zambiti ironic, dar...speranta nu mi-o ia nimeni!

Forza Steaua!

din pacate nu pot decat sa te inteleg... prin aceeasi situatie trec si eu.. :steag_sah_mic:

Amorosso13.08.2008 12:09
:steag_cruce_invers:fular-campionii:steag_sah_mic: si eu sunt cu voi sunt la munca si ma uit la ceas si ma rog sa treaca mai repede sa vina ora meciului. Presimt ca vom face un super meci in seara asta, pe turci i-am batut de fiecare data si Steaua se mobilizeaza foarte bine in meciurile importante. Vezi meciul cu Real cand 70 de minute eram egali cu ei si daca nu era greseala lu Banel faceam macar un egal. Forzza Steaua si mai ales Forzza Lacatus aratale tuturor asa zisilor stelisti care te blameaza dupa 3 jocuri ca esti cel mai bun antrenor din Romania. Eu sunt 100% cu Lacatus de la inceput pana la sfarsit cu Laca am avut cele mai multe performante cand era jucator, hai sa avem rabdare cu el. In goana noastra de a ne bate adeversarii ne calcam in picioare cel mai mare simbol pe care l-a avut si-l va avea Steaua vreodata. FORZZA Steaua FORZZA Lacatus.
ultrasnothooligan13.08.2008 12:53

deci,nu mai am rabdare pana mea cred ca fac infarct in pana la fluierul de start al partidei....sau si in timpul meciului (niciodata nu se stie),ma rog,sa speram ca asta nu ne poate lua nimeni(speranta) ca vom face un meci frumos si ca baietii vor veni cu o victotie acasa le tin pumnii!HAI Laca!HAI BAIETII!HAI Steaua!!! :steag_cruce_invers:

Azazello13.08.2008 12:58
:steag_cruce_invers:fular-campionii:steag_sah_mic: si eu sunt cu voi sunt la munca si ma uit la ceas si ma rog sa treaca mai repede sa vina ora meciului. Presimt ca vom face un super meci in seara asta, pe turci i-am batut de fiecare data si Steaua se mobilizeaza foarte bine in meciurile importante. Vezi meciul cu Real cand 70 de minute eram egali cu ei si daca nu era greseala lu Banel faceam macar un egal. Forzza Steaua si mai ales Forzza Lacatus aratale tuturor asa zisilor stelisti care te blameaza dupa 3 jocuri ca esti cel mai bun antrenor din Romania. Eu sunt 100% cu Lacatus de la inceput pana la sfarsit cu Laca am avut cele mai multe performante cand era jucator, hai sa avem rabdare cu el. In goana noastra de a ne bate adeversarii ne calcam in picioare cel mai mare simbol pe care l-a avut si-l va avea Steaua vreodata. FORZZA Steaua FORZZA Lacatus.

La fel si eu... Noroc ca ca avem un TV in birou si ne mai uitam la olimpiada :D. In rest, numai la meci ma gandesc.

c.ronaldo1713.08.2008 13:00

Baieti, calm. Daca acum e greu, sa vedeti ce greu va fi cand ceasul va arata 9 si meciul incepe la 9 si 15. :)

forever_fan_steaua13.08.2008 13:28
Baieti, calm. Daca acum e greu, sa vedeti ce greu va fi cand ceasul va arata 9 si meciul incepe la 9 si 15. :)

Sunt convinsa ca pe masura ce trec minutele, asteptarea devine tot mai grea. Sper ca diseara, dupa meci, sa ne amintim razand de emotiile astea si sa avem motive de sarbatoare.

Pana atunci...ascult toate cantecele Stelei (le-or fi invatat si colegii pana acum) si...o superstitie daca vreti...inaintea fiecarui meci important revad: meciul de la Kiev, returul cu Valencia, meciul cu Lens, cu Heerenven, Betis, Standard Liege...

Ce amintiri! Sper sa poarte noroc!

Ideea e urmatoarea: indiferent de rezultat, la noapte nu voi dormi. Dar nu-i mai bine sa nu dorm de fericire decat de amaraciune?:))

MoWeed13.08.2008 13:39
zapata----golanski--Goian--Ghionea--nesu----Nicolita--Radoi--Lovin--toja----Dayro--arthuro

Nu inteleg de ce daca jucam defensiv si pe contraatac nu e folosit Stancu il locul lui Arthuro. E mult mai rapid si, deci, mai uitil pe contraatac decat Arthuro.

De asemenea nu pot sa-mi explic de ce Tiago sau Ov Petre sunt rezerve atata timp cat Lovin e in teren...

Heart_For_Steaua13.08.2008 14:46

Abia astept meciul... Parca trec minutele ca orele.... Sper sa obtinem un rezultat bun.

Unsprezecele pe care l-as alege ar fi urmatorul:

Zapata

Golansky Ghionea Goian Nesu

Neaga Radoi Tiago Ochirosii

Dayro Moreno Stancu

boggie13.08.2008 14:47

Ce aveti ma cu "spaima aruncatorilor de brichete"? excrementul ala e bagat in teren ca sa-l directioneze pe arbitru inspre tunel in caz ca vede vreo bricheta aruncata.

Leprele astea de jucatori nu se accidenteaza niciodata?

agu13.08.2008 14:49

,, Stati linistiti ... la locurili voastre ! ''

Steaua noastra de mult nu mai sperie pe nimeni ... ba chiar e cea mai ,, buna '' echipa : da puncte la toata lumea ...

Suntem mediocri , jucam urat , ineficient , fara spectacol si fara nerv . Suntem o echipa de mijlocul clasamentului si trebuie sa ne obisnuim cu asta ...

Unde esti tu Steaua 86 ?!?!

forever_fan_steaua13.08.2008 15:10

Steaua noastra de mult nu mai sperie pe nimeni ... ba chiar e cea mai ,, buna '' echipa : da puncte la toata lumea ...

Suntem mediocri , jucam urat , ineficient , fara spectacol si fara nerv . Suntem o echipa de mijlocul clasamentului si trebuie sa ne obisnuim cu asta ...

Presupun ca "agu" vine de la "agurida" (strugure înainte de coacere, cu gust foarte acru) :))

In alta ordine de idei, oricat de "urat, ineficient, fara spectacol si fara nerv" am juca, ne numim SUPORTERI tocmai pentru a sustine Steaua. Sau tu faci parte din acea categorie care se lauda ca sunt stelisti doar atunci cand echipa "sperie" si joaca fabulos?

kingstonian stelist13.08.2008 15:18

Unde putem vedea on line meciul cu Galatasaray?

Multumesc

adicontakt13.08.2008 16:30

poate sunteti ineteresati de pledoaria pro galata facuta de antena 1! idiotii astia nici macar nu sunt romani. de azi dimineata urla doar de turci si de numarul lor in tribune , nu zic nimica de romani. ce naiba nu transmite meciul tvr1 ca de fiecare data ne-a mers bine cu ei :steag_cruce_invers:

batem sigur

stelist nebun13.08.2008 16:45

Zapata - Golanski, Rãdoi, Goian, Neșu - Nicolițã, Ov.Petre, Lovin, Toja - Dayro Moreno, Arthuro. cik asta va fi echipa de start..acuma fac eu apel la divinitate=)))))) am ramas in locul lui Jiji,,,,eu sunt optimist Steaua-galata 3:1

costhinia13.08.2008 17:08

nu se poate : Lovin si Banel sunt titulari !!!

chiar nu sunt alti jucatori la mijloc?

............fara cuvinte. :wall:

EternalK13.08.2008 17:19

pt a vedea online meciu' in seara asta:

luati VLC Media Player de AICI

intrati pe http://TV.dcn.ro/# si alegeti Antena 1 din dreapta (al 6-lea canal). pt full screen apasati pe primul buton

daca vreti sa il vedeti pe Firefox (pe Internet Explorer merge doar cu VLC), instalati IE Tab, apoi jos in dreapta va aparea asta 1319591248a312e0e6a0e.PNG

dati click pe logou mozilla sa se schimbe in IE TAB si done

Neil13.08.2008 17:26

confruntare istorica romano - turca: http://www.vidu.ro/Mihai-viteazul-si-fotbalul.php

Mihai-viteazul-si-fotbalul-.gif

agu13.08.2008 17:41

Presupun ca "agu" vine de la "agurida" (strugure înainte de coacere, cu gust foarte acru) :))

In alta ordine de idei, oricat de "urat, ineficient, fara spectacol si fara nerv" am juca, ne numim SUPORTERI tocmai pentru a sustine Steaua. Sau tu faci parte din acea categorie care se lauda ca sunt stelisti doar atunci cand echipa "sperie" si joaca fabulos?

1. Agu vine de la altceva ...

2. Sunt suporter obiectiv care-si mai varsa naduful pe forumuri daca in alta parte nu am unde ... Cum iti spuneam ... jucam urat si de foarte mult timp nu ma mai bucura jocul Stelei ...

Stii tu . bucuria aceea de microbist adevarat care vine dintr-un dribling , dintr-o faza frumoasa sau in cazul nostru din 3-4 pase fara greseala ...

P.S. Vorba lui nea Emi ( stii tu , ala care a castigat Cupa Campionilor ) : ,, suntem o echipa cu mijlocasi tip fileu de tenis , peste care trec toate mingile '' ... )

AdrianUltras2513.08.2008 17:55

Asta e o echipa de 0-0.

Pacat!

steaua2313.08.2008 17:59

Steaua tot ce trebuie sa faci este doar si doar presingul.Daca Steaua va face pressing atat in atac cat si in faza defenziva noi suntem fular-campionii

1on13.08.2008 18:01

Pronosticul meu: 2-1 Galata

Cu Lovin&Ov. Petre la "construcție" n-avem cum da mai mult de 1 gol.

Fundașii centrali (Rãdoi&Goian) formeazã cuplul defensiv al Stelei în cea mai slabã formã de 4 ani încoace. De fapt, orice fundași ar fi bãgat Lãcãtuș, cuplul defensiv ar fi fost într-o formã la fel de slabã.

Încã un meci în care echipa este fãcutã de oier. Mare minune ar fi sã ne calificãm. Încep și eu sã cred cã Lãcãtuș ar fi bine sã plece, decât sã se lase cãlcat în picioare de retardat. În felul ãsta n-are ce performanțe sã facã la Steaua. Nici el, și niciun alt antrenor de pe fața Pãmântului. Probabil urmãtorul antrenor al Stelei va fi însuși jizhi (ca sã n-apare cu literã mare). Ori vreun nepot de-al lui de la copii și juniori.

AdrianUltras2513.08.2008 18:03
Steaua tot ce trebuie sa faci este doar si doar presingul.Daca Steaua va face pressing atat in atac cat si in faza defenziva noi suntem fular-campionii

:yeahh: :yeahh: :clap:

ahahahahah...fenomenal!!!

hai cu pressingu!

«12348»