FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Deplasare Galatasaray-Steaua

«123456»
bodanelu06.08.2008 19:39
pai yo de unde sa stiu care sunt membrii AISS?:(astept update 5 sper sa nu fie prea tarziu sa apuk sa mi fac rost de medical pt 3 zile in loc de 2 zile ca s-a devansat cu 3 ore plecarea (de vine este agentia de turism potrivit organizatorului AISS dk am inteles yo bn)sper sa ajung pana marti la ora 20.00:X

pai degeaba iti faci rost de medical daca nu ajungi in urmatoarele 2-3 zile sa-ti platesti locul si biletul.

nu e agentie de turism, e firma de transport de la care s-a inchiriat autocarul, posibil inca unul.

Nu sunt organizator, sunt doar membru. Meritele pentru organizare le au colegii mei din AISS.

@andy

1) abonament

2) deplasare la Vaslui unde posta de pe laptop ;)

punkboy06.08.2008 19:56

cumperi leptopu meu ti l dau doar cu 600ROn second-hand il am de aproape 2 ani

andyro iti spun maine seara dk ma bag la pariu pe bere AMSTELL BEER :X aia e cea mai BUNA BERE din LUME cam GREU se gaseste mai ales prin Constanta :( dar cred ca in BUC se gaseste mai usor ca e Capitala :))))

Azzido06.08.2008 19:59
poate sa bem si o bere,doua.

eu cred ca ma dau pe spirtoase pt ca berea trebuie eliminata repede din organism, iar opririle sunt rare.

Deci Walk Johnny, Walk...

punkboy06.08.2008 20:02

e alea sunt mai piperate la Pret :))nush dk ma tzin buzunarele eu raman tot la bericioice

danimarcu06.08.2008 20:50
Dau cota 5 la 1 la bere ca punkboy nu ajunge in deplasarea asta cum n-a ajuns nici sa-si faca abonament :notangel:

Aduce baiatul asta cu deni...

Dj06.08.2008 21:05
Dau cota 5 la 1 la bere ca punkboy nu ajunge in deplasarea asta cum n-a ajuns nici sa-si faca abonament :notangel:

Aduce baiatul asta cu deni...

just ignore him :)

Stanici07.08.2008 06:20

de precizat ar fi ca mai sunt 12 locuri libere minus eventualii membri AISS care se vor razgandi. Acum depinde de cati se inscriu in seara asta pentru a putea vorbi pentru alt autocar.

dax4707.08.2008 07:10

Atentie la grenade, la propriu ! Azi s-au aruncat grenade in sediul primariei din Istambul. Si saptamana trecuta parca au mai fost niste incidente de genul asta. So, take care !

Stanici07.08.2008 07:30

Hihi, tre' sa ma imbrac mai gros in cazul asta:))).

GREUceanu07.08.2008 09:50

Salut,

Suntem un grup de 5 baieti care dorim sa mergem la Istanbul, insa cu transportul ne descurcam noi.

Se poate sa obtinem doar biletele de meci cu ajutorul vostru, sau macar spuneti-mi de unde pot sa le procur.

Multumesc mult.

Azzido07.08.2008 10:07
Salut,

Suntem un grup de 5 baieti care dorim sa mergem la Istanbul, insa cu transportul ne descurcam noi.

Se poate sa obtinem doar biletele de meci cu ajutorul vostru, sau macar spuneti-mi de unde pot sa le procur.

Multumesc mult.

salut,

biletele costa 30 euro, le puteti achizitiona de la tribuna oficiala din Ghencea, incepand cu sambata.

GREUceanu07.08.2008 10:31
Salut,

Multumesc mult.

salut,

biletele costa 30 euro, le puteti achizitiona de la tribuna oficiala din Ghencea, incepand cu sambata.

Multumesc mult pentru informatie. Este posibil sa fim mai mult de 5 persoane, si sa venim cu voi cu autocarul. Pana diseara la 17 am un raspus concret si daca este asa, la 18 venim in fata stadionului sa luam biletele.

Multumesc mult inca odata.

andyro07.08.2008 10:33

Excelent - in cazul asta, va vom lua noi biletele :).

punkboy07.08.2008 15:42

dk se pleaca la ora initiala 23.00 vin si yo altfel nush dk pot ajunge la ora 20.00 in Buc la Stadion :(

doar sa am noroc chior si sa ajung si sa mai gasesc si LOC LIBER

xcess198407.08.2008 15:48
dk se pleaca la ora initiala 23.00 vin si yo altfel nush dk pot ajunge la ora 20.00 in Buc la Stadion :(

doar sa am noroc chior si sa ajung si sa mai gasesc si LOC LIBER

Tot topicul te-ai vaitat ca nu poti sa ajungi... e asa greu sa pleci mai devreme de la munca, oricare ar fi aia? vorbesti si afli: ori poti sa mergi ori nu.. ce e asa greu? in fine, nu vreau sa intru in polemici, dar nu m-am putut abtine sa nu postez

punkboy07.08.2008 15:54

pai sa vad dk rezolv cu medicalul luni

andyro07.08.2008 16:18

@xcess1984, deh, libertatea de exprimare, n-avem ce sa-i facem.

@punkboy - se pleaca la ora 20.00

@allothers - maresc cota la 10 la 1 la bere (vedeti mai sus). In jurul orei 20.30-21.00 va aparea un nou update cu situatia inscrierilor.

Fane_casieru'07.08.2008 16:19

Pentru detalii, sugestii si cereri in casatorie incercati sa folositi si PM-ul totusi :offtopic:

andyro07.08.2008 16:22
:offtopic:

:ce_oameni:

punkboy07.08.2008 16:30

astept update 6

NicoSoulSteaua07.08.2008 16:34
astept update 6

In liniste :worthy:

punkboy07.08.2008 17:58

am citit ca se pleaca la ora 20.00 fata de cum era stabilit 23.00

dk pierd ocazia cu autocaru:( care are masina ca ma bag si yo ???

AmuntBoy07.08.2008 18:23

Am aflat cateva treburi interesante:

- denominarea s-a produs si la ei si nu mai sunt bacnote cu milioane cum erau, sunt lire turcesti noi 1mil=1 lira noua

si sunt bacnote de 1,5,10,20,50 si 100 si subdiviziunea kurus 1,5,10,20

inca se mai vorbeste in bani vechi in unele locuri (cum e pe la noi)

- Ora in Istanbul este aceeasi ca la noi, daca meciul e la 21:45 la 24 plecam de acolo ;)

- pt cumparaturi marunte e bine sa ai bancote mici la indemana

- se mai accepta in unele magazine de suveniruri si dolari, euro si lire sterline

- se schimba banii la banci si bancomate si excenguri care sunt multe in istanbul (in Romania m-am interesat eu nu se schimba lire turcesti deloc)

- schimbul valutar (doviz) ofera un curs bun de schimb si sunt multe in oras ;)

- carti de credit : master card si visa

- in restaurante bacsisul este in nota de plata , dar nu in toate ;)

- Cele mai interesante de vizitat sunt cam toate in acelasi cartier - asta o sa fie bine

gen: Palatul Topkapi, Biserica Sfanta Sofia, Moscheea Albastra - astea 3 sunt in aceasi zona

iar Marele Bazar e la cateva strazi distanta

si un pic mai incolo Moscheea Suleymaniye

Lucruri de evitat prin oras:

- taxi - se cam fura ca pe la noi , daca nu esti atent te ia la pret

- multi hoti de buzunare in Marele Bazar (unde o sa mergem sigur :D )

- mai usor cu criticile pe strada despre islam si alte glume de natie

- unele toalete publice sunt dealea traditionale turcesti :)) de evitat

- produse contrafacute - gasesti peste tot

Mancare in Istanbul:

- Lokanta - carciumi simple - preturi normale - unele din ele nu au alcool

- Kebapci - se cumpara kebab si lahmacun (clatita cu diverse umpluturi)

- Donerci - poti sa iei doner kebab si alte tipuri de carne fripta

- Pideci - pizza

- Meyhanes - se poate fuma narghilea

- Muhallebici - sarlote si la Pastane - sunt divse produse de patiserie

punkboy07.08.2008 18:31

da foarte interesante info de mai SUs bine ca sunt aproape toate pt vom avea timp sa le VIZITAM :X

Azzido07.08.2008 18:47

@punkboy

esti stresant, drept pt care pana maine seara nu mai postezi.

Noapte buna !

«123456»