FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Deplasare Galatasaray-Steaua

«12346»
andyro05.08.2008 17:41

@sorinf, asa cum ziceam, daca cererea este extrem de mare, vom mai incerca sa facem rost de un autocar. De retinut ca pe langa aceste autocare, vor mai fi brigazi care vor veni pe cont propriu (cu autocare, microbuze, masini personale, etc); nu vom fi singurii acolo, stai linistit.

Deplasarea este pentru toti suporterii, cei care vor avea prioritate vor fi membrii AISS, iar dupa ei...cei care vin primii cu banii si atat. Nu exista alte criterii.

Totodata, vom incerca sa va tinem la curent zilnic cu situatia locurilor disponibile.

floppy200105.08.2008 18:53
@sorinf, asa cum ziceam, daca cererea este extrem de mare, vom mai incerca sa facem rost de un autocar. De retinut ca pe langa aceste autocare, vor mai fi brigazi care vor veni pe cont propriu (cu autocare, microbuze, masini personale, etc); nu vom fi singurii acolo, stai linistit.

Deplasarea este pentru toti suporterii, cei care vor avea prioritate vor fi membrii AISS, iar dupa ei...cei care vin primii cu banii si atat. Nu exista alte criterii.

Totodata, vom incerca sa va tinem la curent zilnic cu situatia locurilor disponibile.

e clar. toate locurile se vor ocupa maine. sper ca vor ramane locuri si pt cei care nu sunt membrii AISS, nu cum s-a intamplat cu deplasarea de la praga.

:steag_sah_mic::steag_sah_mic::steag_sah_mic::steag_sah_mic::steag_sah_mic:

punkboy05.08.2008 18:59

sper sa ma invoiesc 2 zile de la munk sa ajung si yo ca la PRaga am ratat deplasarea,insa fusesem la Praga in urma cu cativa ani !!!

andyro05.08.2008 19:07

@floppy, concluzia este simpla - vrei sa fii sigur ca ai un loc asigurat (vom incerca sa organizam la fel si pentru celelalte meciuri din CL), intra in AISS. Daca faci un mic calcul, doar reducerea de la aceasta deplasare (60 RON) inseamna taxa de inscriere + cotizatia pe 4-5 luni.

La Praga nu cred ca au fost doar membri AISS, stiu personal vreo 5 persoane care atunci nu erau membri, si sunt sigur ca au fost mai multi.

punkboy05.08.2008 19:15

pai as putea sa ma bag in AISS si sa platesc pt deplasarea asta de la ISTANBUL doar 60RON ???ar fi timp sa mi faca legitimatie ?

pe unde trecem granita pe la Giurgiu-RUse??

cu trenu cat costa pt cei din Buc sa se duca sa intrebe PLSS si sa posteze aici

andyro05.08.2008 19:20

Da.

Da.

~80 EUR.

punkboy05.08.2008 19:22

pai dk nu-s membru AISS ,si ma inscriu in zilele astea pot merge cu 60ron adik cu reducerea de 50%??

andyro05.08.2008 19:24

Daca o sa iti zic inca o data "Da", o sa mai intrebi o data ? :noexpression:

punkboy05.08.2008 19:28

andyro 80euro cu trenu dus-intors fata de autocar e scump,dk aveam concediu o saptamana poate alegeam varianta tren dar nu pot lipsi de la munk,sper sa ajung la o intelegere cu directoru sa ma invoiasca 2 zile sau in ultimu caz imi dau DEMISIA doar sa o VAD pe Steaua pe VIU la ISTANBUL,INIMA imi SPUNE ca vom SCOATE un SCOR BUN sper sa nu ma INSEL

gata deci merge sa merg cu 60ron dk ma inscriu in AISS ,cand e data limita sa ma inscriu si sa beneficiez de aceasta reducere ,platesc la banca ??in ce cont las ca caut maine si rezolv yo

ms Andyro te ai gandit la o mini-corergrafie dk am face cheta fiecare cu cate 10RON?

AdiM05.08.2008 19:37

aham... deschide un topic unde sa postam banii si inca unu in care o sa facem coregrafia... :yawn:

COSMIN thz05.08.2008 20:02
prima sansa o au membrii AISS, apoi ceilati.

da man. Si zici ca vor fii 2-3 autocare a cate 43 de locuri nu?

Adica vor pleca 86/129 de oameni nu?

Si cam cati membri AISS sunt? ca eu nu stiu. daca sunt 130 ? inseamna ca aveti propritate a va duce numai voi.

Membru AISS sau nu, toti cei care postam suntem stelisti adevarati crede-ma.

Toti iubim Steaua, asa ca cei din gruparile astea sa nu va credeti mai speciali. Steaua e pentru toti cei care o iubesc.

In fine..

aveti grija de voi in deplasare, mai ales in turcia ~!

stelist 4eva' ~! forzateaua:steag_cruce_invers:

SSK05.08.2008 20:09

Nu vor fi 50 de membri AISS care sa monopolizeze un autocar, fiti calmi. Iar la Praga n-au fost decat maximum 20 de membri AISS, deci 80 de oameni au fost din afara.

Important e ca AISS se ocupa din nou de organizarea unei deplasari in strainatate, in special pentru suporterii "anonimi" carora le-ar fi fost mai greu sa se organizeze singuri.

andyro05.08.2008 20:17

@Cosmin thz, pentru simpla ta informare, nu sunt mai mult de 30 de membri AISS care si-au manifestat, pana acum, dorinta de a merge in deplasare. Daca faceai un efort cat de mic, ai fi aflat ca AISS nu este din "gruparile astea" (oricum o formulare nefericita din partea ta).

Dar tu nu faci un efort cat de mic. Tu vii acolo, dai un ban, si cobori la Istanbul. Tu nu suni pe la toate agentiile de turism/transport, pierzandu-ti banii, nervii si timpul, pentru a gasi cea mai buna oferta. Tu nu ai idee ca orice transportator, daca vrei sa mergi maine la Istanbul, iti cere cel putin 2 milioane, iar noi am obtinut un 1.200.000. Tu nu trebuie sa stii ce conditii avem de negociat cu transportatorii cand aud de "suporteri". Pe tine nu te intereseaza cat e taxa de autostrada sau cat e diurna soferului, cand o sa soseasca biletele, pentru ca tu nu te vei duce sa vezi cum pot sa faci rost de bilete pentru toata lumea. Tu nu vei sta in fiecare zi in fata clubului, la 40 de grade, asteptand sa vina oamenii sa se inscrie pentru deplasare. Tu nu vei fi responsabil daca unul se rataceste prin Istanbul si nu mai ajunge la autocar, daca nu are pasaportul la el si e intors de la granita, daca sparge un geam sau devasteaza o benzinarie.

Tu doar vii aici, si arunci asa, cu greata..."ba, nu va credeti voi mai speciali...". Ei bine da, pentru ca au facut minimul efort de a plati 10 lei/luna, cred ca oamenii aia dreptul la o reducere cat cotizatia pe 6 luni, si la prioritate. Daca ti se pare o nedreptate sau un lucru incorect, esti liber sa treci tu prin calvarul prin care trec anumiti oameni la fiecare deplasare externa(sau anumiti oameni din 'brigazile alea' la fiecare 2 saptamani), iar cand vei fi organizat tot, sa nu comentezi cand vine un oarecare si-ti arunca un "ba, sa nu te crezi mai special".

Azzido05.08.2008 20:30

ca sa o lamurim putin, AISS are inchiriat un autocar 100%, daca o sa fie cerere f mare poate mai inchiriem inca unul. nu garantam pt ultima afirmatie.

in alta ordine de idei, in acest autocar nu o sa fie baietii din brigazi pt ca si ei o sa inchirieze autocare, vreo 6 la numar, deci avem 49 locuri disponibile pt oricine vrea sa mearga in deplasare, veniti cat mai repede sa va inscrieti si o sa prindeti loc fara prea multe discutii.

deci vreo 350 de suporteri o sa fim fara niciun dubiu, plus cei veniti din afara, plus cei din Romania care nu vin organizat. (o sa fim mai multi decat pe Dinamo, tragic, nu ?)

@andyro

calm...nu te enerva ca iti ies fire albe...:D

COSMIN thz05.08.2008 20:59
@Cosmin thz, pentru simpla ta informare, nu sunt mai mult de 30 de membri AISS care si-au manifestat, pana acum, dorinta de a merge in deplasare. Daca faceai un efort cat de mic, ai fi aflat ca AISS nu este din "gruparile astea" (oricum o formulare nefericita din partea ta).

Dar tu nu faci un efort cat de mic. Tu vii acolo, dai un ban, si cobori la Istanbul. Tu nu suni pe la toate agentiile de turism/transport, pierzandu-ti banii, nervii si timpul, pentru a gasi cea mai buna oferta. Tu nu ai idee ca orice transportator, daca vrei sa mergi maine la Istanbul, iti cere cel putin 2 milioane, iar noi am obtinut un 1.200.000. Tu nu trebuie sa stii ce conditii avem de negociat cu transportatorii cand aud de "suporteri". Pe tine nu te intereseaza cat e taxa de autostrada sau cat e diurna soferului, cand o sa soseasca biletele, pentru ca tu nu te vei duce sa vezi cum pot sa faci rost de bilete pentru toata lumea. Tu nu vei sta in fiecare zi in fata clubului, la 40 de grade, asteptand sa vina oamenii sa se inscrie pentru deplasare. Tu nu vei fi responsabil daca unul se rataceste prin Istanbul si nu mai ajunge la autocar, daca nu are pasaportul la el si e intors de la granita, daca sparge un geam sau devasteaza o benzinarie.

Tu doar vii aici, si arunci asa, cu greata..."ba, nu va credeti voi mai speciali...". Ei bine da, pentru ca au facut minimul efort de a plati 10 lei/luna, cred ca oamenii aia dreptul la o reducere cat cotizatia pe 6 luni, si la prioritate. Daca ti se pare o nedreptate sau un lucru incorect, esti liber sa treci tu prin calvarul prin care trec anumiti oameni la fiecare deplasare externa(sau anumiti oameni din 'brigazile alea' la fiecare 2 saptamani), iar cand vei fi organizat tot, sa nu comentezi cand vine un oarecare si-ti arunca un "ba, sa nu te crezi mai special".

In primul rand nu am stiut ca sunteti sub 30 de insi membri AISS, dupa cum specificasem.

In al doilea rand nu am comentat nimica de pret, si de efortul depus de catre organizatori / din contra am spus ca e un lucru f bun.

Nu am spus nimica la adresa ultrasilor nostri, PE CARE II STIMEZ foarte mult, Sudul cu, coregrafie si Nordul cu, cantecele. Chiar si cand te alfii in tribuna, simti ca ei ridica stadionul in picioare cand canta.

Daca organizati aceste deplasari e un lucru foarte bun, bv voua si nu ma crezi un tipic "un gretzos" care "arunca cu greatza" care se crede fan Steaua :-j

bafta tie. :thumbsup:

KolloSal05.08.2008 21:00

Salutare!

Am cateva intrebari:

1. Cand vom putea intra in posesia biletelor pt meci? Si daca este posibil un pret estimativ al unuia ar fi de mare ajutor.

2. Cei care nu fac parte din AISS, se pot inscrie si ei maine?

Multumesc anticipat.

Stanici05.08.2008 21:11

1) Biletele or sa fie distribuite cel mai probabil cand ne vom urca in autocar (daca erau deja disponibile, nu era nicio problema in momentul de fata). Oricum, e cert faptul ca cei care vor fi inscrisi pentru autocar vor intra in posesia lor.

2) DA, sunati-l pe Cristi la numarul de telefon afisat si sunteti inscrisi. Hai la meci, ce mama dreaq!!!

SSK05.08.2008 22:03

Maine o sa incercam sa aflam si pretul biletelor, pentru ca voi sa puteti plati si deplasarea si biletul deodata. Oricum, din experienta anterioara, probabil ca biletul va fi in jur de 70 de lei (20 de euro). DECI e bine de retinut ca va trebui, cel mai probabil, sa achitati si deplasarea SI BILETUL la un loc. De primit, il veti primi cel mai sigur in autocar (cum s-au dat si la Praga).

@Cosmin

In AISS nu sunt 30 de membri, maxim 30 sunt cei care vor merge in aceasta deplasare. E loc pentru toata lumea, numai sa va miscati repede.

il_capitano05.08.2008 23:25

Daca faceti o coregrafie si aveti nevoie de fonduri, eu pot vira ''niste bani'' in contul AISS, numai sa imi dati niste detalii intr-un mesaj privat !

Si as mai avea o intrebare ? Pe viitor pentru ca acum nu pot, la o deplasare gen galata, pot participa si persoane sub 18 ani ?

AmuntBoy05.08.2008 23:43

pai daca esti minor, cum vrei sa iesi din tara :D

Ionutjoss06.08.2008 03:30

eu cred ca da. dar trebuie sa fie cu el un adult

SSK06.08.2008 04:14

Plus declaratie autentificata la notar ca iese cu acel adult si se afla in responsabilitatea lui, plus pasaport individual (daca are) sau comun, cu adultul respectiv. Destul de complicat...

sorinf06.08.2008 06:54
@floppy, concluzia este simpla - vrei sa fii sigur ca ai un loc asigurat (vom incerca sa organizam la fel si pentru celelalte meciuri din CL), intra in AISS. Daca faci un mic calcul, doar reducerea de la aceasta deplasare (60 RON) inseamna taxa de inscriere + cotizatia pe 4-5 luni.

La Praga nu cred ca au fost doar membri AISS, stiu personal vreo 5 persoane care atunci nu erau membri, si sunt sigur ca au fost mai multi.

scuze dar nu pot sa nu fac un mic comentariu off topic

anul trecut au fost ceva discutii despre o excursie la londra

mi am manifestat nemultumirea despre faptul ca AISS nu organizeaza o excursie

am concluzionat eu dupa discutii ca nu e cazul sa ma inscriu inca in AISS

imediat am fost taxat pe motivul ca AISS nu are nevoie de membrii de complezenta care se inscriu doar pentru a obtine reduceri desi nici nu adusesem vorba de asa ceva

vad ca acum e la moda sa te inscrii pentru reducere..............

pare dupa parerea mea o goana dupa membrii

si nu cred ca e ok...............

scuze daca am suparat

bubylac06.08.2008 07:24

un pret estimativ al biletului...multumesc anticipat :hai_steaua:

andyro06.08.2008 07:47

@sorinf, nu e o goana dupa membri pentru un motiv foarte simplu (cei care se inscriu doar dupa pentru reducerea de acum ar trebui sa se gandeasca de 2 ori) : AISS va mai organiza deplasari si in meciurile urmatoare, din CL sau UEFA, cat si la cele de anul viitor, etc. Daca, sa spunem, cineva se inscrie acum si nu isi mai plateste apoi cotizatia, va fi exclus din AISS conform regulamentului AISS, si deci nu va mai beneficia de urmatoarele oferte/facilitati.

Pe de alta parte, e clar ca fiecare ONG trebuie sa aiba si un minim de beneficii oferit membrilor. Este ceea ce facem prin aceste reduceri, si nu cred ca e un lucru negativ.

E clar ca in fiecare organizatie exista un grup activ de membri, care reprezinta un 10-15% din numarul total. Personal, nu vad nici o problema in a fi inscris, a-ti plati cotizatia, fara a te implica mai mult. Normal, dezirabil ar fi ca toti membrii sa se implice, dar suntem constienti ca e un lucru aproape imposibil.

«12346»