FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Deplasare Galatasaray-Steaua

«123456»
sorinf06.08.2008 09:07
@sorinf, nu e o goana dupa membri pentru un motiv foarte simplu (cei care se inscriu doar dupa pentru reducerea de acum ar trebui sa se gandeasca de 2 ori) : AISS va mai organiza deplasari si in meciurile urmatoare, din CL sau UEFA, cat si la cele de anul viitor, etc. Daca, sa spunem, cineva se inscrie acum si nu isi mai plateste apoi cotizatia, va fi exclus din AISS conform regulamentului AISS, si deci nu va mai beneficia de urmatoarele oferte/facilitati.

Pe de alta parte, e clar ca fiecare ONG trebuie sa aiba si un minim de beneficii oferit membrilor. Este ceea ce facem prin aceste reduceri, si nu cred ca e un lucru negativ.

E clar ca in fiecare organizatie exista un grup activ de membri, care reprezinta un 10-15% din numarul total. Personal, nu vad nici o problema in a fi inscris, a-ti plati cotizatia, fara a te implica mai mult. Normal, dezirabil ar fi ca toti membrii sa se implice, dar suntem constienti ca e un lucru aproape imposibil.

A fost doar o parere..........

tot respectul pentru unele lucruri care le faceti

ideea e ca din punctul meu de vedere cotizatia nu e problema

sau beneficiile

chiar nu conteaza

scopul principal ar fi altul acum

da deja devieaz

o sa mai fie discutii despre asta

eu am cerut concediu si am primit flit

(adevarul e ca am primit la euro si acum au colegii prioritate)

asa ca drum bun baieti si sa va intoarceti fericiti

ne vedem in Liga

john_8606.08.2008 09:22

Am si eu o intrebare : e obligatoriui sa iti cumperi biletul personal? Pentru ca nu cred ca pot ajunge in Bucuresti pana pe 11. Pot trimite banii pe un cont si sa cumpere altcineva?

Azzido06.08.2008 10:35

poti sa trimiti pe cineva sa iti cumpere bilet, din cate stiu nu e nevoie sa vii personal la stadion pt a cumpara biletul.

il_capitano06.08.2008 11:48
Plus declaratie autentificata la notar ca iese cu acel adult si se afla in responsabilitatea lui, plus pasaport individual (daca are) sau comun, cu adultul respectiv. Destul de complicat...

Da, am iesit asa de vreo 5 ori....o sa imi trebuiasca o declaratie de la parintii ca sunt insotit de .... cutare ! Asa am iesit cand am avut turnee ! Cu acea coregrafie ce se mai aude ?

AmuntBoy06.08.2008 12:15

ce moneda este valabila in turcia?

este ff bine ca plecam la 20, asa vom ajunge de dimineata acolo si mult mai bine

PS: pt membri AISS 170 sau 160 ron? cat trebuie sa aducem

NicoSoulSteaua06.08.2008 12:25

Pentru membrii AISS transportul este de 60 ron +viza de intrare in Turcia 10 dolari/Euro+pret bilet = socoteste singurel

Este bine sa aveti la voi dolari si lire turcesti din Romania.Nu este recomandat sa plecam in tari din afara UE cu euro pentru ca sunt mai prost cotati si la un schimb euro-lira turceasca pierdem cam multicel.

Le : la capitolul valuta,sunt pareri si pareri..unii zic ca e mai bine cu dolari,altii cu euro.acum ramane la aprecierea fiecaruia

andyro06.08.2008 12:26

170 = 110 + 60, e o greseala in textul articolului (care va fi corectata cat de curand)

Moneda e lira turceasca.

Fane_casieru'06.08.2008 12:30

@Azzido

Trebuie sa stim si noi pe ce perioada se va face deplasarea ( dus -intors ), nu de alta dar trebuie sa stiu in ce perioada am fost "scutit medical" :thumbup:

andyro06.08.2008 12:33

@Fane,

Marti (12.08), 20.00 -> Joi (14.08), probabil ~11 dimineata.

AdiM06.08.2008 13:34

este bine sa aveti dolari daca vreti sa cumparati ceva de-acolo, intrucat orice-i de vanzare se negociaza si in ultima instanta, cand nu mai vor sa scada pretu, le ziceti ca dolari, nu euro si iesiti mai bine... In rest, pentru mancare si bautura, trebuie lire turcesti pe care le luati de la casele de schimb sau banci si cum cursu valutar nu se negociaza nu conteaza ce moneda schimbati in lire...

AmuntBoy06.08.2008 14:30

cine va sta azi sa incaseze banii?

Azzido06.08.2008 14:36

o sa fie mai multe persoane, conteaza mai putin cine.

punkboy06.08.2008 18:21

dc s-a schimbat fi ar sa fie ora de plecare in loc de ora 23.00 se pleaca la ora 20.00,yo muncesc pana la ora 18.00 si sunt din C-ta si nu mai am cum sa ajung ba ga mi as asta e o sa raman aks :(

Peluza Nord dc vrea sa plecam cu 3 ore inainte de ora stabilita(cred ca ora a fost schimbata probabil de Dorin?)reveniti la ora actuala pls sau macar la ora 22.00 dk vreti sa aveti cu 2 pers in plus

Uniti sub 2 culori ros-albastru da se pare ca nu cadem de aceasi parte asta e sper sa se rezolve ceva pana la plecarea de marti seara

KolloSal06.08.2008 18:24

Salutare!

Aveti idee daca mai sunt locuri disponibile, as vrea sa ma inscriu maine si macar sa nu vin degeaba.

punkboy06.08.2008 18:28

te poti inscrie in limita locurilor disponibile deocamdata s-au strans oamenii pt 3 autocare(Peluza Nord)pana maine te poti inscrie dk esti membru AISS,de vineri-duminica doar pt non-membrii AISS pret excursie 230ron(transport+bilet meci)se plateste separat 10 EURO pt VIZA/dk esti mebru AISS platesti doar 170RON+10EURO VIZA

NicoSoulSteaua06.08.2008 18:31

Da.mai sunt locuri.Te asteptam maine in acelasi interval orar 18-20 si sa ai asupra ta pasaportul pentru a ne comunica seria si numarul sau le poti avea notate undeva si doar sa ni le faci cunoscute si noua

Daca va urma intrebarea : la ce va trebuie aceste date,vezi update 4 :)

bodanelu06.08.2008 19:04

punkboy vorbesti prosti. Decizia de modificare a orei s-a luat din cauza firmei de transport. ei doreau o marja de eroare de cateva ore, pentru a fi sigur ca se ajunge la timp acolo.

Si autocarele peluzei nord sunt separate. Noi, AISS-ul strangem pentru autocarul/e noastre.

punkboy06.08.2008 19:11

ok ,yo am vb cu cineva de la NORD si ei s-au strans 3 autocare

dk zici ca vb aiurea vb cu Dorin(Peluza Nord) si o sa ti CONFIRME ca ei au deja 3 Autocare

cum platesc taxa de inscriere in AISS prin posta,mandat postal,transfer banii intr-un cont bancar ca nu ar strica sa merg la juma de pret la Istanbul

andyro06.08.2008 19:19

punkboy, inca o data, termina cu posturile doar ca sa te afli in treaba. Va rugam sa considerati 'oficiale' doar informatiile postate de membrii AISS.

Update 5 in curand, cu detalii despre situatia inscrierilor.

Stanici06.08.2008 19:22

Rog pe toti baietii care s-au inscris astazi pe lista sa trimita mail cu seria pasaportului pe A***@***. Cat mai curand!

@Punkboy - ideea ea sa plecam cat mai devreme ca stam si noi p'acolo, sa vizitam, sa mancam, sa em, etc... Nu neaparat ca vor cei din Nord.

punkboy06.08.2008 19:26

pai yo de unde sa stiu care sunt membrii AISS?:(astept update 5 sper sa nu fie prea tarziu sa apuk sa mi fac rost de medical pt 3 zile in loc de 2 zile ca s-a devansat cu 3 ore plecarea (de vine este agentia de turism potrivit organizatorului AISS dk am inteles yo bn)sper sa ajung pana marti la ora 20.00:X

Stanici06.08.2008 19:28

Membrii AISS sunt cei care au sigla "AISS" sub nume, impreuna cu specificatia "membru AISS".

Plus aproape toti moderatorii. Plus adminii.

punkboy06.08.2008 19:31

ms,nu am fost atent si de asta

andyro06.08.2008 19:32

Dau cota 5 la 1 la bere ca punkboy nu ajunge in deplasarea asta cum n-a ajuns nici sa-si faca abonament :notangel:

Gezets06.08.2008 19:35
:) cu sigurata maine mai are un set de intrebari,punkboy,ai ocazia sa stai de vorba cu oameni importanti din Peluza Nord si sa ne impartasesti ideeile tale legate de coregrafii...poate sa bem si o bere,doua.
«123456»