FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray - FC Steaua 2 - 2 (1 - 2)

«1394041424347»
bodrumdan_barkahan13.08.2008 22:22

baieti salutare la totiva felicit pentru jocul de azi.sa vazut clar ca nu am avut joc oficial pana la meciul asta.ati inceput bine cu greseala portarului nostru.si lati avut si pe hasan șaș al 12 lea jucator stelist:) si un arbitru foarte prost.la noi doar arda a jucat,putin lincoln si nonda.pacat ca nici la rezerve nu am avut varf ca sunt toti accidentati.sper la al doilea meci sa ajunga ümit karan.si sa incepe sabri pe linie nu emre güngör.sa vedem la al doilea meci cum o sa fie.dela voi mia placut de Radoi,Dayro..de Nicolita nu mia placut are doar viteza si altceva cam nimik.la noi bine ca era arda pe teren si servet in aparare.va felicit din nou.

1.GEL__304_DONYA.bmp

yal__305___apk__305_n__305_.jpg

fedora13.08.2008 22:22

Ar zer eni adãr jurnalisț hir ãpart from rumeinian?

Coz ai chen spic ingliș.

@bodrumdan_barkahan: ai vazut bine; sper ca acum ti-ai dat seama de ce NU va consideram neaparat favoriti inainte de aceasta dubla; in afara de Arda si Nonda nu prea miscati (ca si noi - avem un Dayro, un Radoi si cam atat).

DelPiero1013.08.2008 22:23

Ia gura mah si nu va mai bateti joc de mn!Sunteti off-topic...profitati de absenta moderatorilor,nebunilor... :biggrin:

AdrianUltras2513.08.2008 22:24
baieti salutare la totiva felicit pentru jocul de azi.

Pt jocul prost care v-a permis sa egalati?

Da...

Pacat ca nu am jucat fotbal!

Daca o faceam, calificarea era decisa inca de pe acum!

MoWeed13.08.2008 22:26

@bodrumdan_barkahan

Ti-am zis eu ca nu ne vom lasa impresionati de iadul vostru....

Dar fi fair-play si daca zici de arbitru recunoaste ca trebuia un rosu pentru Nonda la duelul cu Ghionea!

bodrumdan_barkahan13.08.2008 22:27
baieti salutare la totiva felicit pentru jocul de azi.

Pt jocul prost care v-a permis sa egalati?

Da...

Pacat ca nu am jucat fotbal!

Daca o faceam, calificarea era decisa inca de pe acum!

nici noi nu am jucat foarte bine.trebuia sa fiti mai buni pentru ca ati facut 3 jocuri din campionat.

novac13.08.2008 22:27
Stttt, poate ii conving pe turci sa il cumpere. :P

Ce zici mane .. il dam pe Banelinho pe dromaderul ""arcadasului meu"" plus inca 10 bucati (d-alea mai dezbracate, de alergatura)???? :yes:

, nu?

no man! Za dacs cam from za egs aluaiz.

DelPiero1013.08.2008 22:28

Bodruman,nici noi si nici voi nu meritam sa jucam in CL!Arda ala e super jucator.

AdrianUltras2513.08.2008 22:30

bodrumdan_barkahan

Da, dar noi stiam despre fundasii vostri centrali ca sunt foarte lenti si ca nu prea fac fata jucatorilor rapizi si tehnici.

Din pacate nu am profitat de asta.

Si ne-am si retras in aparare mult prea repede.

La 2-0, daca ramaneam calare pe voi, puteam majora scorul.

fedora13.08.2008 22:32

Absenta lui Szekely s-ar putea sa fie fost marea sansa a turcilor azi.

MoWeed13.08.2008 22:35

Sper ca pana la retur sa fie recuperat si Szekely; oricum nu mi s-a parut o echipa extraordinara Galatasaray. In afara de Arda Turan care intr-adevar e un mare jucator jucatorii turci sunt asemanatori cu ai nostri ca valoare..

dbd13.08.2008 22:42

ªi eu mã așteptam la un joc mai greu pentru noi, dar românul se mulțumește repede cu puținul și asta e...

Sper sa vinã Szekely, și sã ne calificãm...

Baftã

bodrumdan_barkahan13.08.2008 22:52
@bodrumdan_barkahan

Ti-am zis eu ca nu ne vom lasa impresionati de iadul vostru....

Dar fi fair-play si daca zici de arbitru recunoaste ca trebuia un rosu pentru Nonda la duelul cu Ghionea!

nu am vazut faza cu nonda cred ca sa intamplat cand am deschis meciul lui fenerbahce.dar si tu trebuie sa recunosti ca faza lui lincoln era penalti.si la cateva faze inca nu a dat faulturi.dar nu astea sunt motivele cred.trebuia un joc mai bun si primii 11 mai normal

bodrumdan_barkahan

Da, dar noi stiam despre fundasii vostri centrali ca sunt foarte lenti si ca nu prea fac fata jucatorilor rapizi si tehnici.

Din pacate nu am profitat de asta.

Si ne-am si retras in aparare mult prea repede.

La 2-0, daca ramaneam calare pe voi, puteam majora scorul.

da adevarat este lenti fundasii nostri.dar nici voi nu cred ca aveti jucatori rapizi.de szekely nu stiu nu l-am vazut.dar sper sa joace Nicolita si la retur. :) si sper sa vina ümit karan cu kewell la retur.dar Radoi e bun adevarat.si Dayro o sa fie mai bun pe timp cand se obijnu ieste .

dar Cluj ul intra direct la grupe sau si el a facut meci de eliminare?

AdrianUltras2513.08.2008 22:55

Cluj din pacate intra direct in grupe pe munca Stelei.

bodrumdan_barkahan13.08.2008 22:57
Cluj din pacate intra direct in grupe pe munca Stelei.

ms. am inteles.

Bogdan4Steaua13.08.2008 22:58

Rezultatul final e satisfacator din punct de vedere matematic, dar daca ne gandim ca am condus cu 2-0.....

In opinia mea Lacatus a gandit prost meciul. Formula de start a avut doua erori. As fi mers cu Neaga in locul lui Toja si l-as fi titularizat pe Tiago in locul nulitatii ce poarta numele Lovin.

Toja nu s-a integrat inca, nu isi cunoaste colegii, nu are viziunea jocului Stelei... Neaga ar fi reprezentat o solutie mai buna in opinia mea. Rica ar fi arat banda, sunt sigur de asta.

Chiar daca a inceput mai greu la Steaua, Tiago a aratat ca stie sa paseze, poate sa dribleze, si cel mai important, pune osul la bataie. Nu exceleaza din punct de vedere ofensiv, dar este util. In schimb am jucat cu Lovin, care s-a plimbat de cele mai multe ori ca o domnisoara pe teren, a recuperat putine baloane, a pasat de nenumarate ori aiurea, a luat un cartonas galben intr-un mod stupid, iar prin minutul 85, cand avea coechipier in careu, a preferat un calcai penibil in locul unei pase simple, in fata unor turci sufocati.

Mergand totusi pe formula de start aliniata de Lacatus, consider ca schimbarile au fost gandite si mai prost.

La pauza, se impunea o schimbare logica: Stancu in locul lui Arthuro. Bogdan este un jucator util in jocul pe contre, si daca l-am fi avut in teren, puteam face 3-1 si jocul era inchis.

Ulterior, l-as fi inlocuit pe Banel cu Ochirosii, si pe Lovin cu Tiago.

Sa speram ca revine Szekely in retur. Ce mi-as dori eu:

----------------- Zapata ------------------------

---- Golanski - Ghionea - Goian - P.Marin ---

------- Szekely - Radoi - Toja - Neaga ------

---------------- Dayro -------------------------

------------------------ Arthuro ---------------

cRiss4Steaua13.08.2008 23:20

bodrumdan

Voi mai aveti ceva meci in campionat pana la retur ?

Si unde este iadul promis de voi ? in afara de cateva minute in care ati cantat, la inceput primele 3 minute si in rest cand cum, in rest ati fost cam .. tacuti :laugh:

Bogdan4Steaua13.08.2008 23:40

Pe 16 august Galata disputa SuperCupa Turciei impotriva echipei Kayserispor, iar pe 24 august au prima etapa in campionat, impotriva celor de la Denizlispor.

Urmeaza meciul cu noi, pe 27 august.

s0r1n11113.08.2008 23:40

Bogdan,de acord cu tine..Mie chiar imi place Tiago..Este cu mult peste Lovin,care a fost cel mai slab jucator de pe teren astazi dupa parerea mea..Iar cu Arthuro se insista mult prea mult,eu zic ca Bogdan Stancu ar fi mai util in atac..Nici Neaga,nici Ochirosii nu prea sunt jucati..Ce dracu,iti tii ce ai mai bun pe banca pentru a juca cu Banel si Lovin?

Bogdan4Steaua13.08.2008 23:42

Sunt fixatii marca Becali, pe care, din pacate, Lacatus le asculta.

Neaga este in dizgratia patronului si cred ca nici daca ar marca 20 de goluri nu s-ar schimba situatia. Ochirosii este considerat necopt, o alta greseala in opinia mea.

s0r1n11114.08.2008 00:01

Evident ca e o greseala.

Necopt cum e,Ochirosii da o pasa,o centrare buna,face o preluare cum trebuie..

Pe cand Banel?Alearga 60 de metri,dupa care da mingea in tribuna sau la adversar..Ce'i asta?

Raduccio14.08.2008 07:02

Banel mai da din cand in cand un gol. In plus, el mai coboara in sprijinul apararii, un plus pentru el(teoretic).

Bogdan4Steaua14.08.2008 07:06

Lasa ca si-a dat si in proprie poarta, in momente esentiale.

Nu putem tine un jucator in teren doar pentru ca reuseste un gol important o data la doi ani.

Degeaba a marcat daca a jucat ulterior execrabil, avand o parte de vina la ambele goluri ale turcilor.

LeGenD14.08.2008 08:29

Eu nu inteleg de ce multa lume crede ca Banel nu joaca din cauza unei presupuse perioade proaste prin care ar trece.

Dupa golul de aseara,parea sa isi revina,pana la urma si-a revenit.Dar si-a revenit la forma pe care a aratat-o in ultimul timp(driblinguri esuate,centrari total aiurea,pase la adversari si in rest ATLETISM).De ce se mai insista asupra lui?Chiar nimeni nu e capabil sa isi dea seama ca mai mult de 2 pase corecte si un sut la mai putin de 50 de cm pe langa poarta acest jucator nu poate face?Ochirosii,Neaga,Stancu,sunt rezerve in timp ce Lovin si Banel Jardel inca apar in primul 11.Mai grav este ca o fac si in CL...

acelasi yo14.08.2008 08:31

A fost un meci reusit de echipa lui Lacatus poate daca nu ne retrageam in aparare sau nu ne credeam deja victoriosi am fi castigat. Oricum eu unu eram multumit si cu un 1-1 sunt sigur ca pe Ghencea nu vom lua bataie pentru ca va fi o atmosfera cum numai noi stim sa facem si sa nu uitam ca ne-am calificat in ultimele 2 sezoane tot dupa un 2-2 in deplasare. OARE ISTORIA SE REPETA???

«1394041424347»