Rezultatul final e satisfacator din punct de vedere matematic, dar daca ne gandim ca am condus cu 2-0.....
In opinia mea Lacatus a gandit prost meciul. Formula de start a avut doua erori. As fi mers cu Neaga in locul lui Toja si l-as fi titularizat pe Tiago in locul nulitatii ce poarta numele Lovin.
Toja nu s-a integrat inca, nu isi cunoaste colegii, nu are viziunea jocului Stelei... Neaga ar fi reprezentat o solutie mai buna in opinia mea. Rica ar fi arat banda, sunt sigur de asta.
Chiar daca a inceput mai greu la Steaua, Tiago a aratat ca stie sa paseze, poate sa dribleze, si cel mai important, pune osul la bataie. Nu exceleaza din punct de vedere ofensiv, dar este util. In schimb am jucat cu Lovin, care s-a plimbat de cele mai multe ori ca o domnisoara pe teren, a recuperat putine baloane, a pasat de nenumarate ori aiurea, a luat un cartonas galben intr-un mod stupid, iar prin minutul 85, cand avea coechipier in careu, a preferat un calcai penibil in locul unei pase simple, in fata unor turci sufocati.
Mergand totusi pe formula de start aliniata de Lacatus, consider ca schimbarile au fost gandite si mai prost.
La pauza, se impunea o schimbare logica: Stancu in locul lui Arthuro. Bogdan este un jucator util in jocul pe contre, si daca l-am fi avut in teren, puteam face 3-1 si jocul era inchis.
Ulterior, l-as fi inlocuit pe Banel cu Ochirosii, si pe Lovin cu Tiago.
Sa speram ca revine Szekely in retur. Ce mi-as dori eu:
----------------- Zapata ------------------------
---- Golanski - Ghionea - Goian - P.Marin ---
------- Szekely - Radoi - Toja - Neaga ------
---------------- Dayro -------------------------
------------------------ Arthuro ---------------