FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray - FC Steaua 2 - 2 (1 - 2)

«1404142434447»
MoWeed14.08.2008 08:36

Cati turci erau pe aici non-stop inainte de meci. Acum brusc au disparut cu totii....

novac14.08.2008 08:44
Turcii se cred prea superiori. C.Ronaldo, bine spus.. .... Deci turcilor, mai bine ar trebui sa va uitati la echipa voastra, sa faceti o comparatie cu echipa noastra si pe urma sa incepeti cu tot felul de afirmatii de superioritate.

.....Galata, sper sa ajugenti in grupele cupei UEFA :console:

:))) esti foarte amuzant ,de abia ati umplut 1 singur autocar de 49 de persoane si spui ca o sa ne inchideti gura la 23000 de persoane....iar la Ghencea mai vorbim noi cine e mai tare

Cum este prietenul meu civilizat??? Nasol, nu? Ti-a taiat curdul limba sau ti-e doar o rusine mare cu echipa ta?? De ce nu mai postezi? De ce nu mai jignesti stelistii de pe aici ... hmmm plin pamantul de necredinciosi!

PS. Veti veni pe Ghencea 750 de persoane (asta ca tot erai curios) ... sa nu indrazniti sa cantati ceva ca nu-i bine. Noi suntem stresati si uneori foarte agresivi .. citesti presa, nu? Suntem de departe cei mai "rai"suporteri din Romania - atentie! (fmm ma-sii lui mitica, presei de rahat, antenutelor si gsp-ului plin de javre)

1uLy4Nn14.08.2008 08:45

poi au promis ca daca nu castiga nu mai intra pe forum :D..isi dau ban singuri :))

novac14.08.2008 08:58

"Dati-mi voie sa ma indoiesc ca Galatasaray ar putea intoarce calificarea la Bucuresti. Vazandu-l pe Skibbe, care are fata de loser, cum l-a tinut pe banca pe Sabri si l-a bagat in poarta pe acel copil nefericit, cred ca Steaua nu poate rata calificarea daca el mai face doua scamatorii. Steaua are o echipa matura, care stie sa joace meciurile decisive", a declarat Mihai Stoica :whistle:

fedora14.08.2008 08:59

La fel ma gandeam si eu.

Chiar si cu Umit si Kewell nu-i vad bine pe turci la Bucuresti, in aparare sunt varza.

Wally14.08.2008 09:49

Arda Turan a facut ce-a vrut cu Pawel si Petrica...ce bun ar fi fost acum Emeghara...

1uLy4Nn14.08.2008 10:51

Nonda ala e bun rau. parerea mea e ca este cel mai periculos jucator de la ei

troublebeast14.08.2008 12:25

Fratilor cine mai sustine ca Nicolita e jucator de fotbal ori e tampit ori e frate cu Lacatus.

Dupa golul marcat am crezut ca poate totusi gandi. Imediat insa m-am intors la vechea convingere ca e totusi oun humanoid cu inteleligenta de nevertebrata. Practic a distrus meciul Stelei.

Este tinut in viata numai de de acest pseudo antrenor care ii titularizeaza cu o nesimtire crasa pe fratii sai Nicolita si Petre Marin. Si Golansky a jucat prost dar Nicolita nu cobora deloc in sprijinul sau, iar toate fazele periculoase au venit din zona lui Nicolita inclisiv golul 2 al Galatei. Primul gol s-a marcat de langa fratele sau Petre Marin. Oare cat ne va mai sfida si batjocori acest antrenor titularizand acesti jucatori? De evidentiat suporterii turci, chiar stiu sa-si aprecieze oamenii.

novac14.08.2008 12:29

Buna ziua mah trouble ... tu de unde-ai aprut??? ca nu te-am mai vazut pe aici ...hmmm

le. :confused: parca-i Gigi la judecata de apoi ... si incearca sa scape de responsabilitatea faptelor lui!

Canarya14.08.2008 13:24

Steaua very good :)

gs go to UEFA !!

2.match : 3-0

cRiss4Steaua14.08.2008 13:41

pe Harry Kewell nu`l stiu un atacant exceptional, nu cred ca va pune probleme...

Doar Nonga si Arda sunt periculosi de la ei

N`au nicio sansa in Ghencea

arda_turan14.08.2008 14:18

gs go to UEFA !!

Go and watch your match you poor FeneVbahche fan...

Disco disco partizaniiiiiiiiiiiiiiiiiii :D

Canarya14.08.2008 14:24

gs go to UEFA !!

yes yes disco disco partizani and match in Belgrad and score is 2-2 ok?

Steaua and fenerbahce in Champions Liga

but gs UEFA cup byebye :no::sick::gathering:

novac14.08.2008 14:29

Hai cu pozele din "iad" :laugh: :laugh: si, bine ati venit! :beer2:

arda_turan14.08.2008 14:30

gs go to UEFA !!

yes yes disco disco partizani and match in Belgrad and score is 2-2 ok?

Steaua and fenerbahce in Champions Liga

but gs UEFA cup byebye :no::sick::gathering:

First of all go and learn to speak English after that go to Europe (:

I told you before guy... Go and write in FeneVbahche forums... There are lots of bullshits like you ;)

We all saw what you did in Belgrad... There was written Partizan 2-0 FeneVbahche in a moment of the match if i didn't see wrong (:

Oh btw, what do u think about writing your rivals' rivals' forum? Because of your frustration.? :D

novac14.08.2008 15:06

arda_ & Canarya/ on topic, PLEASE :smile:

john_8614.08.2008 16:49

Canarya, thank you for your support! Fener and Steaua in Champions League!!!

lawbreaker14.08.2008 18:08

I said you , Fenerbahce and Steua already in CL :gathering:

congratulations :thumbup:

bodrumdan_barkahan14.08.2008 18:47
Turcii se cred prea superiori. C.Ronaldo, bine spus.. .... Deci turcilor, mai bine ar trebui sa va uitati la echipa voastra, sa faceti o comparatie cu echipa noastra si pe urma sa incepeti cu tot felul de afirmatii de superioritate.

.....Galata, sper sa ajugenti in grupele cupei UEFA :console:

:))) esti foarte amuzant ,de abia ati umplut 1 singur autocar de 49 de persoane si spui ca o sa ne inchideti gura la 23000 de persoane....iar la Ghencea mai vorbim noi cine e mai tare

Cum este prietenul meu civilizat??? Nasol, nu? Ti-a taiat curdul limba sau ti-e doar o rusine mare cu echipa ta?? De ce nu mai postezi? De ce nu mai jignesti stelistii de pe aici ... hmmm plin pamantul de necredinciosi!

PS. Veti veni pe Ghencea 750 de persoane (asta ca tot erai curios) ... sa nu indrazniti sa cantati ceva ca nu-i bine. Noi suntem stresati si uneori foarte agresivi .. citesti presa, nu? Suntem de departe cei mai "rai"suporteri din Romania - atentie! (fmm ma-sii lui mitica, presei de rahat, antenutelor si gsp-ului plin de javre)

sunt aici fii linistit..nu mie deloc rusine de echipa mea.si sunt mandru de echipa.sa nu vedeti calificarea in buzunar.mai e un meci.aveti doar avantaj.

gs go to UEFA !!

prietene vezi ca kanarya asa se scrie

helena_steaua14.08.2008 18:54

Felicitari suporterilor stelisti care au facut deplasarea la Istanbul. Macar in deplasari sa mai aprindem si noi tortele:)

mountytoma14.08.2008 19:04
apropo de performante Steaua a intrat in Liga de 5 ori si este singura echipa din Romania care a jucat aceasta Liga iar Galatasaray a intrat de 12 ori in Liga Campionilor si a iesit de 3 ori din grupe iar Steaua voastra de abia a facut 1 punct cu cea mai slaba cotata echipa din grupa cu Slavia Praga asa ca cand vorbesti de palmares mai informeza te mai rromanasule....

orice ce echipa poate sa aiba momente ne faste asa este am luat bataie cu 5-1 de la Leverkusen (antrenat de actualul nostru antrenor skibbe)dar ce repede ati uitat ca ati luat bataie de la PSG cu 5-0 sau de la Real pe teren propriu cu 4-1

numai exagera ca participati an de an in Europa pt ca aveti mai putine meciuri jucate ca noi in Cupa Campionilor sau in Champions League...

apropo de Fenerbahce ei sunt pe locul doi dupa noi ca valoare de echipa daca nu ma crezi poti sa te interesezi de pe siteuri europene cu stiri sportive....

sa fii sanatos ...

sa fii tu sanatos si sa te duci la sheitan pana cand veti castiga Liga Campionilor, cum a facut Steaua cu Cupa Campionilor (numai cu romani in echipa).

s-a intors ala de la plaja, sau mai are de maturat?

korynna14.08.2008 23:00

Hey unde sunt ultrAslan1 si 2? :biggrin:

Se pare ca am incaput vreo 500 in autocar si am cam facut tare cu galeria Galatei.

Anyway felicitari si lor pentru minutele in care au cantat,chiar a fost frumos si pentru faptul ca au revenit de la 0-2.

Steaua in CL! fularsteaua2

Stanici15.08.2008 07:45

Dadaaa... si felicitari pentru intrarea pe stadion... de vis, ca sa zic asa. Plus mirosul de shaorma:)). Plus ca am cotrobait orasul vreo 2 ore ca sa gasesc un bar unde sa se serveasca bere. Uoooof, nicio distractie in 'stanbul:(.

ultrAslan_Romania.215.08.2008 17:47
Hey unde sunt ultrAslan1 si 2? :biggrin:

Se pare ca am incaput vreo 500 in autocar si am cam facut tare cu galeria Galatei.

Anyway felicitari si lor pentru minutele in care au cantat,chiar a fost frumos si pentru faptul ca au revenit de la 0-2.

Steaua in CL! fularsteaua2

Sunt aici...abia m am intors din Turcia de la meci....UltrAslan_romania1 e in turcia inca in vacanta nu a fugit nimeni stai linistit...Te rog sa nu mai umflii suporterii care au facut deplasarea ca ati fost doar 5 autocare....poate ca nici nu stii dar noi am fost cei care v am ajutat la vama la turci...Sincer eu nu v am auzit decat dupa meci pt ca ati iesit ultimii...Daca ai vreo nelamurire sunt aici...

Romanya.jpg

Stanici15.08.2008 17:56

Acu'.. toate ca toate dar Galata a scazut enorm in ochii mei din cauza:

1) intrarea excrecabila, trebuia sa urci o scara inalta de 10-15 metri plina de ciulini si care mirosea ingrozitor.

2) la poarta unde am intrat noi gaborii nu stiau o boaba de engleza. Adica nu puteai sa porti o discutie cat de cat fluenta cu ei. Mi se pare inacceptabil un lucru ca asta.

3)gaborii aia au incercat sa fure o parte din steagurile lasate jos, langa ei, cu care nu ne lasasera sa intram in peluza. Asta e strigator la cer si de ras totodata acum... cand baietii din brigazi au facut de paza cu randul... trist, daca politia face asa, ma intreb cum fac oamenii?!!

«1404142434447»