Mah, faza cu apararea nu tine. Pot sa pun pariu ca in Ghencea, in conditii normale (fara accidentati) Galata o sa joace cu Meira si Servet centrali, Sabri in dreapta si mai e unu' caruia nu-i retin numele in stanga (la meciul tur a fost accidentat si in locul lui a jucat un copil, care pe deasupra e si fundas central de meserie)
da ai dreptate frate.nu cred ca o sa inceapa nici cu prostu de portar ala care zicea mereu ca ''nu e nevoie de portar strain suntem noi aici'' am vazut cum esti acolo.mai bine puneam eu o camila la poarta mai dadea mingi pe el și nu intra.si cu aparare servet-meira dreapta sabri si stanga cred ca tot hakan balta o sa joace.si nici nu cred ca o sa joace hasan șaș ala care nu a facut nimik in afara de cartonasul galben.si saracul de nonda de data asta o sa joace cu ümit karan impreuna.in locul lui mehmet topal ayhan akman care are experienta mare si poate chiar si kewell.si nu uitati ca o sa facem 2 meciuri oficiale inainte.eu zic ca ati avut mare noroc cu portarul nostru+arbitrul+hasan șaș+skibbe (care se astepta de la emre güngör sa joace la linie ca sabri care emre güngör e un aparator central de mare clasa si a jucat si in euro pentru nationala si de la hasan sas care stie doar sa dribleze sa intre in 3-4 adversari sa piarda mingea si sa astepte faulturi) . va spun inca o data. NOİ O SA TRECEM MAİ DEPARTE
nu se mai asteapta nimik de la ali sami yen ul vech unde v-ati dus voi.se construieste noul stadion care vrea klik http://www.aslantepe.biz/