Singurul lucru pe care nu il inteleg: Lacatus afirma ca au venit sa joace la victorie.Ei bine,asa parea dupa primele 15 minute in care am punctat de 2 ori,iar calificarea era ca si castigata.Dar nu ai cum sa zici ca vii la victorie cand joci cu 2 mijlocasi defensivi,cu Banel pe dreapta si cu un Toja proaspat venit,care nu s-a descurcat rau,dar parerea mea e ca Ochirosii ar fi facut mult mai multe cel putin din punct de vedere ofensiv.
Una peste alta,nu e vina lui Lacatus ca Galata a inceput sa lege bine pase si sa se apropie de poarta.Banel,Toja au jucat mai retras pentru ca Turan si cu Lincoln deveneau tot mai periculosi.De aici totul a inceput sa mearga prost.Am facut pasul inapoi si am primit 2 goluri pe care le puteam evita.Am depasit totusi acest moment greu si incet-incet am schimbat desfasurarea jocului undeva la mijlocul terenului.Am avut si ocazii pe final,dar ne-am batut joc de ele ( Lovin incearca pasa cu calcaiul iar Banel vrea foarfeca... ) . Un rezultat bun,lasand la o parte jocul slab.Deci,putem spera la grupe.Sanse avem de 65%,trebuie sa profitam si sa inscriem primii acasa.