FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray - FC Steaua 2 - 2 (1 - 2)

«1363738394047»
FC_STEAUA_194713.08.2008 19:28

Doamne ce rau stam la mijloc. Nu putem sa dam 4 pase la rand fara sa pierdem mingea si cand reusim si avem of lovitura libera Nicolita o centreaza in primul om :chair:

Oricum un scor extraordinar la pauza. FORZA Steaua!!!

IONUTZ-CIPRIAN13.08.2008 19:28

Unde sunt ma aia care se laudau cu super echipa lor de super vedete,uite ma ce le fac prostii europei,romanii......ah Doamne de i-am bate sa le scoatem fumurile si aroganta din cap,nu stiu ei ce-i asteapta pe Ghencea,vai de mama lor........altadata sa nu mai comenteze aiurea si sa nu ne mai i-a de sus,hai ca mai vreau goluri date de Steaua TOJA vreau un gol sa urlu de bucurie si sa plang!!

costinsteaua13.08.2008 19:29

WOW Steaua conduce la pauza cu 2-1 pe Galatasaray!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fular-campionii:hai_steaua::steag_sah_mic:forzateauafularsteaua2

IONUTZ-CIPRIAN13.08.2008 19:36

Da acuma e 2-2,asta e acuma!

LeGenD13.08.2008 19:44

Pe Aly Sami Yen toate cele 4 goluri au fost inscrise de jucatori de culoare.Daca Nonda paraseste terenul,suntem favoriti,tinand cont ca i mai avem si pe Zapata si pe Petre Marin.

Northboy13.08.2008 19:48

noroc ca exista zapata..altfel.. :noexpression:

Trup si suflet ...13.08.2008 20:10

Zapata? Hiiim ... se putea si mai bine ...

DelPiero1013.08.2008 20:24

Nu suntem calificati...insa,in mod normal,ar trebui sa profitam de cele doua goluri date in deplasare...

P.S.Arda ala e super jucator!

weeezer13.08.2008 20:33

Zapata parca a fugit de minge la golul 2...

Una peste alta, lasand la o parte rezultatul, inca un meci slab dpdv al jocului.

Auzi declaratie la Lacatus, "mergem la Istanbul sa castigam". Si el face schimbari si baga 2 fundasi si un mijlocas defensiv. Halal "mergem sa castigam".

Incep sa cred ca poate am juca mai bine daca ar antrena Gigi echipa. Sau oricine altcineva. Lacatus NU e antrenor de Steaua. Si mai lasati-ma cu texte de genu "ce vrei domne, 2-2 la Istanbul e un rezultat bun". De 4 meciuri incoace vad doar victorii sau goluri prin autogoluri, pase de la portar sau balbe in apararile adverse. Cand o sa avem si noi un antrenor adevarat???

DelPiero1013.08.2008 20:35

Stai ca o sa sara marii fani Lacatus pe tine...

Ionutjoss13.08.2008 20:35

cel mai prost bun rezultat

:steag_sah_mic::cursing:

c.ronaldo1713.08.2008 20:38

@Weezeer

Toja o da peste, Lovin suteaza slab, Lovin incepe si o da cu calcaiul, Arthuro la corner da putin pe langa poarta, Nicolita face semi-foarfeci prin careu, Nicolita o da paralel cu poarta. Ce vrei, sa o bage Lacatus in poarta?

Si schimbarile alea au fost facute post pe post. Tiago - Toja (care juca mijlocas central cand a iesit), Ghionea - Petre, Nesu - Golanski.

Turcii se urcau pe noi, Lacatus trebuia sa bage forte proaspete pentru a echilibra jocul la mijloc si in spate.

Dupa parerea mea a fost un meci reusit + un scor foarte bun obtinut in deplasare. In deplasare, turcii sunt varza!

Marius13.08.2008 20:38

Lacatus e mic de tot... revin cu un articol, stay tooned :)

P.S. Si fara limbaj... d-ala :)

FC_STEAUA_194713.08.2008 20:40
cel mai prost bun rezultat

:steag_sah_mic::cursing:

corect

DelPiero1013.08.2008 20:40

Marius,tu nu esti stelist adevarat! :no:

weeezer13.08.2008 20:44
@Weezeer

Toja o da peste, Lovin suteaza slab, Lovin incepe si o da cu calcaiul, Arthuro la corner da putin pe langa poarta, Nicolita face semi-foarfeci prin careu, Nicolita o da paralel cu poarta. Ce vrei, sa o bage Lacatus in poarta?

Si schimbarile alea au fost facute post pe post. Tiago - Toja (care juca mijlocas central cand a iesit), Ghionea - Petre, Nesu - Golanski.

Turcii se urcau pe noi, Lacatus trebuia sa bage forte proaspete pentru a echilibra jocul la mijloc si in spate.

Dupa parerea mea a fost un meci reusit + un scor foarte bun obtinut in deplasare. In deplasare, turcii sunt varza!

@Ronaldo

Fiecare vede realitatea in propriul lui mod, urmarindu-si probabil interesul. Tu il simpatizezi in continuare pe Lacatus (si bravo tie, nu te critic pt asta) si vezi lucrurile in asa fel incat sa-i aduci circumstante atenuante. Eu pot sa fac la fel de bine acelasi lucru. Si sa zic ca turcii s-au urcat pe noi pentru ca i-am lasat. Sa zic ca ar fi trebuit bagat Bogdan Stancu in locul lui Arthuro (macar de prin min 70), sau Ochirosii in locul lui Banel (care a facut iarasi un meci slab, exceptand golul), ca ne-a bagat cu curu-n poarta de la jumatatea primei reprize, si-asa mai departe. Si mai ales, ca NU jucam nimic de cand a inceput sezonul. Doar uita-te din nou la toate golurile marcate de noi in vara asta, in meciurile oficiale, si zi-mi cate ti se par "meritul" lui Lacatus, rodul ideilor lui de antrenor?

**alex**13.08.2008 20:45

E un rezultat bun, dar simt ca s-ar fi putut mai mult. In retur va fi la fel de greu mai ales ca turcii vor incepe campionatul si se pare ca vor mai reveni si alti jucatori. Nu cred ca portarul de azi va mai apara si in retur, de asemenea e posibil sa apara Umit Karan si Kewell.

Where the HELL was "The Hell" ? Galata has good players, but some of them play only with their names. Lincoln is the best diver I have ever seen. But Arda and Nonda are dangerous and your best players. It will be a hard game in the second leg, I don't see Galata to win, I think it will be 1-1, but both teams have equal chances.

weeezer13.08.2008 20:46
E un rezultat bun, dar simt ca s-ar fi putut mai mult.

Dar am fi meritat mai mult??

**alex**13.08.2008 20:48

Dupa ocaziile avute pe final nu deranja pe nimeni un 2-3, mai ales ca turcii n-au mai facut nimic concret dupa ce au egalat.

c.ronaldo1713.08.2008 20:51

@Weeezer

Nu poti sa spui ca pentru golurile marcate de Steaua Lacatus nu are nici`un merit, dar pentru jocul pe care il prestam este vina lui. Hai sa o luam atunci cum le`am primit, nu?

Vaslui - Gafa Zapata, vina lui Lacatus?

Brasov - sut de la distanta, greseala Zapata (nu as zice chiar gafa), vina Lacatus?

Galatasaray 1 - O.Petre sare pe sub minge, vina Lacatus?

Galatasaray 2 - P.Marin tinea la Nonda, vina Lacatus?

Eu vreau sa cred in continuare in Marius Lacatus si rezultatele ma fac sa tin de acest lucru + jocul exact cum trebuie prestat de noi azi. Pacat ca am ratat destul de mult.

mircea2713.08.2008 20:54

Una peste alta un rezultat bun care ne da posibilitatea de a spera pentru retur. Bravo !

@ Off. Sunt curios ce-o sa mai spuna ghiolban_carbasan ala, sunt foarte curios..

weeezer13.08.2008 20:58

Pai stai putin, ca nu se compara lucrurile. Gafele sunt gafe, sclipirile individuale sunt sclipiri. Ele coexista in orice meci (de fotbal si nu numai). Dar intre ele trebuie sa fie echilibrul dat de munca antrenorului, de felul in care aseaza echipa in teren, de schemele exersate la antrenament si de felul in care le aplica jucatorii. Or, io nu pot sa cred ca Dayro, Ov. Petre, Radoi, Arthuro si altii sunt idioti si nu inteleg sau nu pot sa inteleaga ce le cere antrenorul. In fine, ar putea curge rauri de cerneala pe discutia asta.

Si eu am vrut sa cred in Lacatus, si credeam ca intr-adevar o sa se schimbe ceva in bine la echipa, mai ales dupa meciul cu Galatiul de anul trecut. Sau dupa cel cu CFR-ul. Dar nu s-a intamplat asta. Sau poate sunt eu prea pretentios. Pentru ca personal n-am nimic cu omul, e un simbol pt Steaua, bla bla, nu mi-e nici antipatic, n-as avea nici un motiv sa il vreau out de la echipa, daca jocul si exprimarea interen m-ar multumi. But it doesn't.

Stau si ma intreb "cand o sa mai vad Steaua jucand macar BINE, constant"? De vreo doi ani imi tot pun intrebarea asta, si imi tot raspund, dupa fiecare joc "poate in meciul urmator"... Si tot asa... Si am obosit.

Una peste alta nu sunt de acord cu tine, nici tu nu esti de acord cu mine. Dar asta nu inseamna ca nu putem sta la o bere impreuna ;)

LE: ok, m-am mai calmat. Mai am rabdare. Nu mai zic nimic de Lacatus in urmatoarele 5 etape. Nu ma astept la scoruri fluviu, nu ma astept sa jucam ca Real Madrid la inceputul anilor 2000. Sa vad doar mici plusuri si ma declar multumit.

fedora13.08.2008 21:02

Trebuia sa-i ardem in ultimul sfert de ora cand erau lesinati.

S-ar putea sa regretam.

Banel cu tot golul lui, a fost vinovat la golul egalizator si a reusit sa strice toate fazele de atac care au ajuns pe la el.

Joc slab impotriva unei echipe prastie (sper sa nu-si revina).

arda_turan13.08.2008 21:05

Yes... As i wished, we watched a good match...

Congratulations for Steaua... They played really very well... But you shouldn't be relaxed about 2-2... Because as you see Turkish teams play until last second... Like Euro 2008..

Did you see Arda? (:

weeezer13.08.2008 21:07
But you shouldn't be relaxed about 2-2... Because as you see Turkish teams play until last second...

... of the 70th minute, judging from what we all saw today

«1363738394047»