FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray - FC Steaua 2 - 2 (1 - 2)

«1121314151647»
MoWeed03.08.2008 12:22

@ultrAslan_Romania

Am incercat sa caut pe site-ul vostru oficial da sa mor eu daca inteleg ceva....

Nici nu am gasit optiunea sa schimb limba cu engleza

ultrAslan_Romania03.08.2008 12:24
bende sikeyim ulan bakin bu takim leverkuzene benzemez 6-0 yenirler sizi a.cu

astia tot injura DATI BAN KICK please....(injura de mama)nu vreau si eu incep sa injur in Turca pe forumul vostru

Galatasaray_RO.gif

Stanici03.08.2008 12:24

Bai bulangiilor. Ori scrieti in engleza sau in romana, ori nu mai scrieti deloc. Daca s-a umflat tarata in voi, dati-o parte in parte, daca vreti sa discutam constructiv (chiar daca in contradictoriu), hai sa ne intelegem om cu persoana!

AdrianUltras2503.08.2008 12:24

Bring on your thousands!

One at a time or all in a rush, we don't give a damn.

None shall pass!

ultrAslan_Romania03.08.2008 12:25
@ultrAslan_Romania

Am incercat sa caut pe site-ul vostru oficial da sa mor eu daca inteleg ceva....

Nici nu am gasit optiunea sa schimb limba cu engleza

nu ca are optiunea in engleza...pe care site ai intrat?

Galatasaray_RO.gif

MoWeed03.08.2008 12:26

@ultrAslan_Romania

Inseamna ca sunt eu prost si n-am vazut:))) Site-ul e www.galatasaray.org

Oricum asa stiam si eu ca Arda a fost promovat de Hagi. Oricum asta nu prea conteaza, conteaza care o sa fie mai bun pe teren in 2 saptamani

@AdrianUltras25

Parca ai fi Vlad Tepes:))) :naughty:

Stanici03.08.2008 12:27

Da link, omu'! Oricum, la cat am vazut in ultima vreme, parca si eu am inceput sa ii antipatizez pe aia de la fener. Un fel de rapid de la noi, mor de ciuda ca sunteti mai buni ca ei:)).

AdrianUltras2503.08.2008 12:28

MoWeed

Sa nu uite!

ultrAslan_Romania03.08.2008 12:28
Bai bulangiilor. Ori scrieti in engleza sau in romana, ori nu mai scrieti deloc. Daca s-a umflat tarata in voi, dati-o parte in parte, daca vreti sa discutam constructiv (chiar daca in contradictoriu), hai sa ne intelegem om cu persoana!

astia care injura sunt suporteri alu fener dati ban kick frate nu e nici un admin. aici?

Galatasaray_RO.gif

1on03.08.2008 12:34

Sã scrie un admin o somație cãtre toți turcii care se înjurã-n turcã și se ceartã între ei și, dacã nu pricep, sã se treacã la ban-uri.

MoWeed03.08.2008 12:35

Subscriu!

ultrAslan_Romania03.08.2008 12:46
Sã scrie un admin o somație cãtre toți turcii care se înjurã-n turcã și se ceartã între ei și, dacã nu pricep, sã se treacã la ban-uri.

nu trebuie nici o avertizare sa dea direct ban kick

Galatasaray_RO.gif

Stanici03.08.2008 12:49

Well. From now on, who writes in other languages than romanian or english will be banned forever from this site. We want to discuss about the confruntation, we agree to disagree but we will not tollarate offends or posts in other language.

@UltrAslan_Romania, contact me and translate, I'll kick anybody who dosen't obey this rule.

ultrAslan_Romania03.08.2008 12:49
Da link, omu'! Oricum, la cat am vazut in ultima vreme, parca si eu am inceput sa ii antipatizez pe aia de la fener. Un fel de rapid de la noi, mor de ciuda ca sunteti mai buni ca ei:)).

astia nu au nici o treaba se lauda ca au bani dar nu au rezultate iar noi si daca avem probleme financiare suntem peste ei si din cauza asta mor de ciuda.

Galatasaray_RO.gif

The Flyer03.08.2008 13:09
Hı I'm GS Fan and wish many succes for Steau.

Galatasaray fans are very happy for this draw :)

we wish you very,very much fluke in you internal competition!but,your team wi'll lose against Steaua,because we are the best!cheers!

vom trai si vom vedea cine o sa piarda

omule,voi ve-ti pierde,e clar!te pupa tata!

Degeaba va tot bateti voi, suporterii lui fener sau galata sau besiktas aici pe acest forum.

Baieti, incercati sa intelegeti ca voi, aveti toti ceva in comun.

Ati luat bataie de la Steaua de fiecare data!

eu as baga si un meci din 2001-2002 cind si-a luat galata bataie la penalty-uri!parerea mea!

@all turks

Speak about the game or leave us alone....

dati ban kick la astia ,cine vrea sa discute civilizat sa discute cine nu sa plece unde vor ei

tati,aici mi-ai cistigat respectul!nu cunosc turca,nu tin neaparat s-o invat,da' eu cind intru pe un site al echipei rivale,pentru cupele europene,ma exprim frumos!n-am niciun cistig daca ma apuc sa injur echipa adversa din CHL!sau UEFA!

ultrAslan_Romania03.08.2008 13:19

fratioare fotbalul se joaca in teren noi doar ne distram un pic doar atat...

Galatasaray_RO.gif

punkboy03.08.2008 13:21

EN BUYUK Steaua BUKRES BUT GALATASARAY ISTANBUL IS NO.1 IN TURKYIE !!!

EN BUYUK Steaua BUKRES and GALATASARAY ISTANBUL ,The best it s gonna play in Champions League :X

ultrAslan_Romania03.08.2008 13:24
EN BUYUK Steaua BUKRES BUT GALATASARAY ISTANBUL IS NO.1 IN TURKYIE !!!

EN BUYUK Steaua BUKRES and GALATASARAY ISTANBUL ,The best it s gonna play in Champions League :X

ASA SA FIE FRATIOARE CINE ESTE BUN SA CASTIGE

Galatasaray_RO.gif

ultrAslan_Romania.203.08.2008 13:42
Well. From now on, who writes in other languages than romanian or english will be banned forever from this site. We want to discuss about the confruntation, we agree to disagree but we will not tollarate offends or posts in other language.

@UltrAslan_Romania, contact me and translate, I'll kick anybody who dosen't obey this rule.

İn primul rand vreau sa le multumesc tuturor suporterilor GALATASARAY din TURCİA si ROMANİA care incearca sa-i informeze pe STELİSTİ in mod corect si civilizat despre istorie si tot ce inseamna GALATASARAY.Cred ca vor fi 2 manse plin de spectacol.İi urez succes STELEİ dar sunt de parere ca noi vom fi cei care vom trece turul.

İMPORTANT:Rog toti stelistii sa nu cada in capcana imaginilor si provocarilor care sunt trimise de simpatizantii lui Fenerbahce.

Stanici03.08.2008 13:54

Mah, sa tot fie oameni ca voi:)). Vedem in continuare ce o sa fie!

TaneR03.08.2008 15:56

Galatasaraylı arkadașlar. neden kufrediyorsunuz ? Bu nasıl bir ezikliktir ya ? Karșınızda ne Türkçe anlayan var, ne de size kufreden ? Harbiden sorunlusunuz siz ve bizi rezil ediyorsunuz. Allah sizi bildiği gibi yapsın !

Steaua comrades;

I'm so sorry about some outrages on behalf of Galatasaray supporters. You should be sure that they are not real Galatasaray fans.

We wish you good luck.

:steag_cruce_invers:gsbayrakhf7.gif

cholic03.08.2008 15:56

As a Fenerbahce fan, you guys should take special precautions for Arda Turan. He is amazing. He will ruin your right wing regardless of who plays there. But I don't believe Lincoln is a star player IMO. He is lazy, undisciplined, and selfish at times. Up front, I like Umit Karan's finishing abilities as well. I think these two guys would cause problems for you guys. Their RB Sabri is fast and is good on offense, however, is very very bad on defense and I think you guys should use that wing to attack. Mehmet Topal at DMC is also good, quality player.

ultrAslan_Romania.203.08.2008 16:35
Galatasaraylı arkadașlar. neden kufrediyorsunuz ? Bu nasıl bir ezikliktir ya ? Karșınızda ne Türkçe anlayan var, ne de size kufreden ? Harbiden sorunlusunuz siz ve bizi rezil ediyorsunuz. Allah sizi bildiği gibi yapsın !

Steaua comrades;

I'm so sorry about some outrages on behalf of Galatasaray supporters. You should be sure that they are not real Galatasaray fans.

We wish you good luck.

o sa scriu replica la ce a scris acest suporter a lui fener care nu stiu ce cauta aici.....TANER SEN 2 GUNDEN BERI FENERLILERIN BIZE ETTIKLERI KUFURLERI BELKI ON LINE OLMADIGIN ICIN OKUYAMADIN CUNKU BUNLARIN HEPSI SILINDI....

MULTUMESC

Bhai frate din cauza acestor oameni ca ei nu au liniste....si aici ma refer la suporterii astia rataciti a lui fener noi nu mai putem discuta direct cu stelistii.Saracul FORUM al Stelei a devenit campul de lupta intre CİM BOM si fener...

Virgil03.08.2008 16:51

Nu e deloc sarac forumul Stelei. Nu ne deranjeaza daca va atacati intre voi. Pe noi ne amuza.

Vorbind strict pe meci, consider ca va fi un meci greu. Steaua stie sa joace si foarte bine (vezi meciul cu Roma, 3-1), dar are si evolutii surprinzator de slabe. Ma refer la meciul cu Vasluiul, in deplasare, unde nu a reusit sa marcheze.

Sansa noastra va fi sa iesim la atac si sa jucam fotbal. Daca vom intra sa obtinem un meci nul, vom lua precis bataie.

Campionatul turc se apropie valoric de cel al nostru, dar acolo o sa vezi toate echipele dand totul pentru victorie. Asa cum a fost la Euro 2008 cand Turcia s-a prezentat mai bine decat Romania.

Avem un mic avantaj inaintea lor. Acela ca la noi campionatul s-a reluat deja si Steaua va avea cateva meciuri ogiciale jucate.

Daca va pleca Radoi la Inter, iar maestrul Lacatus va continua sa-si arate muschii fata de jucatorii cu care a avut contre el sau Gigi, va fi foarte foarte greu.

Daca Galata va obtine o victorie la doua goluri diferenta pe Ali Sami Yen, sunt convins ca e ca si calificata.

In ce priveste "iadul" de pe stadionul mentionat, ar fi bine sa stie turcii, ca avem si noi iadul nostru.

cholic03.08.2008 17:14

Steaua comrades;

We wish you good luck.

o sa scriu replica la ce a scris acest suporter a lui fener care nu stiu ce cauta aici.....TANER SEN 2 GUNDEN BERI FENERLILERIN BIZE ETTIKLERI KUFURLERI BELKI ON LINE OLMADIGIN ICIN OKUYAMADIN CUNKU BUNLARIN HEPSI SILINDI....

MULTUMESC

Bhai frate din cauza acestor oameni ca ei nu au liniste....si aici ma refer la suporterii astia rataciti a lui fener noi nu mai putem discuta direct cu stelistii.Saracul FORUM al Stelei a devenit campul de lupta intre CİM BOM si fener...

First of all, Fenerbahce fans swearing at you does not justify the swearing done by the Galatasaray fans. Yes, a lot of them have been deleted however I have not seen one Fenerbahce fan other than the 6-0 game reminders swearing at you. Stop exaggerating stuff. For once, be objective. If they did swear at you, and I saw it, I would say it. This is our problem. We can't say what's right, what's right when it is our Football teams. We are so biased when it comes to our teams. I am sick of it.

Sorry Steaua fans. This is my last post. I won't come here and talk about this again. Good luck to both teams.

«1121314151647»