Galatasray en zayif takim S.Ligine katilamayacakkk
translation pls!
Steaua 6-0 Galatasaray
Galatasray en zayif takim S.Ligine katilamayacakkk
translation pls!
Steaua 6-0 Galatasaray
@ultrAslan_Romania
Fii sincer, fara Hagi fotbalul din Turcia ar fi fost acum la nivelul celui de prin Serbia...
Iad sau nu tot jucatorii joaca pe teren si acolo se va vedea ca nu suntem atat de slabi precum voi credeti....
Hı I'm GS Fan and wish many succes for Steau.Galatasaray fans are very happy for this draw
we wish you very,very much fluke in you internal competition!but,your team wi'll lose against Steaua,because we are the best!cheers!
vom trai si vom vedea cine o sa piarda
Scuze,
1-1 ok.
Dar vezi ca nici noua nu ne-a validat golul marcat cu ceafa de Piturca.![]()
Nu am vrut sa zic nimic despre comentariul tau la adresa lui Hagi.
Din moment ce intreaga turcie il vede ca un Rege, e cam irelevant ce incerci tu sa zici.
Fara el Galata nu facea ce a facut si nici nu apareau jucatori ca Emre sau Arda, jucatori care v-au dus spre acele locuri 3.
@ultrAslan_Romania
Fii sincer, fara Hagi fotbalul din Turcia ar fi fost acum la nivelul celui de prin Serbia...
Iad sau nu tot jucatorii joaca pe teren si acolo se va vedea ca nu suntem atat de slabi precum voi credeti....
cum am spus si mai devreme nimeni nu poate nega faptul ca Hagi a fost mare jucator dar echipa este formata din 11 jucatori asa ca nu trebuie sa subestimam meritele ceilalti jucatori si inca o data repet Hagi nu a jucat in nationala Turciei si rezultatele echipei nationale nu sunt deloc rau.
Scuze,1-1 ok.
Dar vezi ca nici noua nu ne-a validat golul marcat cu ceafa de Piturca.
Nu am vrut sa zic nimic despre comentariul tau la adresa lui Hagi.
Din moment ce intreaga turcie il vede ca un Rege, e cam irelevant ce incerci tu sa zici.
Fara el Galata nu facea ce a facut si nici nu apareau jucatori ca Emre sau Arda, jucatori care v-au dus spre acele locuri 3.
cu Emre ai dreptate el si Fatih Terim l-au promovat in fotbal dar Arda nu are nici o treaba cu Hagi
1). Ma tine sa vin la meci in Istanbul. Merg si cu pretena, chiar mi se rupe de declaratiile voastre belicoase.
2) Voi sunteti un fel de usieri ai iadului? Pe toata lumea intampinati cu acelasi mesaj cazut deja in banal.
3) La fel de iad o sa fie si pe Ghencea pentru voi. Si lasa faza ca venti multi la meci - de fapt o sa se intample la fel ca peste tot in Europa: o mana de turci care s-au saturat de viata in India si s-au mutat in Europa o fie prezenta la meci nu neaparat ca simt si traiesc fenomenul ci din cauza traditiilor date din tata in fiu. Nu ca as avea ceva impotriva traditiilor voastre, de multe ori va respect penru strictete si pentru modul de gandire . Numai ca nu e cazul sa ne laudam unii altora despre ce o sa fie si ce omor o sa ne luam noi, romanii care facem deplasarea. O sa vedem atunci, la fata locului, cat e sifonati iesim noi la voi si viceversa. Parerea mea e ca nu o sa se intample nimic.
Da, dar rezultatele nationalei au fost asa de bune si datorita faptului ca unii adversari v-au subestimat capacitatea de a lupta pana in ultimul minut, de "a muri cu ei de gat" cum se zice.
Cam acelasi lucru faceti voi cu noi acum, ne subestimati. Sper sa platiti pentru asta
Dar cine l-a promovat pe Arda Turan?

1). Ma tine sa vin la meci in Istanbul. Merg si cu pretena, chiar mi se rupe de declaratiile voastre belicoase.2) Voi sunteti un fel de usieri ai iadului? Pe toata lumea intampinati cu acelasi mesaj cazut deja in banal.
3) La fel de iad o sa fie si pe Ghencea pentru voi. Si lasa faza ca venti multi la meci - de fapt o sa se intample la fel ca peste tot in Europa: o mana de turci care s-au saturat de viata in India si s-au mutat in Europa o fie prezenta la meci nu neaparat ca simt si traiesc fenomenul ci din cauza traditiilor date din tata in fiu. Nu ca as avea ceva impotriva traditiilor voastre, de multe ori va respect penru strictete si pentru modul de gandire . Numai ca nu e cazul sa ne laudam unii altora despre ce o sa fie si ce omor o sa ne luam noi, romanii care facem deplasarea. O sa vedem atunci, la fata locului, cat e sifonati iesim noi la voi si viceversa. Parerea mea e ca nu o sa se intample nimic.
sa stii ca stai cam prost cu istoria cei care sunt veniti din india sunt RROMii nu TURCII asa ca nu mai vb aiurea,Turcii sunt peste 100 de milioane in acest pamant asa ca numai zi ca sunta o mana numai Istanbulul are cat populatia Romaniei...la meci o sa fie iad in sensul atmosferei nu ca o sa iasa bataie sau ceva genul asta noi am fost si inainte pe la stadioanele din buc(Ghencea,groapa,giulesti) si nu am avut probleme si nici nu am creat probleme.pana la urma urmei cine este bun sa castige pentru ca noi degeaba tot ne intachinam aici pentru ca ultimul cuvant or sa spuna jucatorii in teren

ultrAslan_Romania
6-0
@ultrAslan_Romania
Dar cine a avut curajul sa-l joace desi era un jucator tanar? Nu cumva Hagi?
Your nightmare is back again!
Obey Your Master...
sorry,man!we don't obey to an master because WE DON'T HAVE ONE!don't cry,baby,if you'll be nice i pledged you:AFTER THE Ghencea'S GAME WI'LL BE YOUR MASTER!and you can serve us your obedience,every day!
@ultrAslan_Romania
Dar cine a avut curajul sa-l joace desi era un jucator tanar? Nu cumva Hagi?
el juca la echipa de tineret al Galatei si a nationalei sincer sa fiu eu stiu ca el a fost promovat in vremea lui Eric gerets adica asta find acum 3 sezoane,poate si Hagi o fi propus sau o fi tras atentia asupra lui.
Degeaba va tot bateti voi, suporterii lui fener sau galata sau besiktas aici pe acest forum.
Baieti, incercati sa intelegeti ca voi, aveti toti ceva in comun.
Ati luat bataie de la Steaua de fiecare data!
@all turks
This is not Fenerbahce's forum or Galatasaray's forum. This is Steaua's forum and we want to talk about the Galatarasay-Steaua match in two weeks.
We don't want to see stupid quarells between Galatasaray fans and Fenerbahce fans. I don't care what is the best team in your country, i don't care what the result was in a Galata-Fener match that was played almost 100 years ago. I don' want to see posts that have no connection to the match in 2 weeks, i don't care about youre coreographies....
Speak about the game or leave us alone....
I really don't understand how could you use the image of an italian Godfather to represent you. Italians are opposite to you, they are ultras, you sing manele in your stadium:)). Shame, the corgraphy means nothing to me . Anyway, I like and respect the way you support your team, you are fanatics but don't start with ultra' images beacuse they don't fit with the way you are. I don't want to offend you but these are the facts. I'l see you in hell!
@all turks
This is not Fenerbahce's forum or Galatasaray's forum. This is Steaua's forum and we want to talk about the Galatarasay-Steaua match in two weeks.
We don't want to see stupid quarells between Galatasaray fans and Fenerbahce fans. I don't care what is the best team in your country, i don't care what the result was in a Galata-Fener match that was played almost 100 years ago. I don' want to see posts that have no connection to the match in 2 weeks, i don't care about youre coreographies....
dati ban kick la astia ,cine vrea sa discute civilizat sa discute cine nu sa plece unde vor ei
astia au venit in haita ![]()
noi am venit pe forumul vostru oameni buni?
@all turks
dati ban kick la astia ,cine vrea sa discute civilizat sa discute cine nu sa plece unde vor ei
mai ales acest individ care tot trimite poze mai si injura in Turca
@ultrAslan_Romania
Le-as da, dar nu sunt moderator.
Arda was called up to Galatasaray's main team in the beginning of the 2004-2005 season and made his first team debut that season against Bursaspor Turkey Cup match.
Antrenorul vostru in sezonul 2004-2005 a fost Gica Hagi
@ultrAslan_Romania
Le-as da, dar nu sunt moderator.
Arda was called up to Galatasaray's main team in the beginning of the 2004-2005 season and made his first team debut that season against Bursaspor Turkey Cup match.Antrenorul vostru in sezonul 2004-2005 a fost Gica Hagi
sincer o sa ma interesez si o sa-ti spun mai exact
1989
Steaua - Galatasaray 4-0
Galatasaray - Steaua 1-1
1997
Steaua - Fenerbahce 0-0
Fenerbahce - Steaua 1-2
2004
Steaua - Besiktas 2-1
No Comment!