FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray - FC Steaua 2 - 2 (1 - 2)

«1131415161747»
Manshester_FAN03.08.2008 17:59

ARDA TURAN s the best player n turkey .... Im afraid he dont stop

stelistul stelist03.08.2008 19:16

va rog dati'le ban , faceti ceva cu turcii astia

ultrAslan_Romania.203.08.2008 20:05
Nu e deloc sarac forumul Stelei. Nu ne deranjeaza daca va atacati intre voi. Pe noi ne amuza.

Vorbind strict pe meci, consider ca va fi un meci greu. Steaua stie sa joace si foarte bine (vezi meciul cu Roma, 3-1), dar are si evolutii surprinzator de slabe. Ma refer la meciul cu Vasluiul, in deplasare, unde nu a reusit sa marcheze.

Sansa noastra va fi sa iesim la atac si sa jucam fotbal. Daca vom intra sa obtinem un meci nul, vom lua precis bataie.

Campionatul turc se apropie valoric de cel al nostru, dar acolo o sa vezi toate echipele dand totul pentru victorie. Asa cum a fost la Euro 2008 cand Turcia s-a prezentat mai bine decat Romania.

Avem un mic avantaj inaintea lor. Acela ca la noi campionatul s-a reluat deja si Steaua va avea cateva meciuri ogiciale jucate.

Daca va pleca Radoi la Inter, iar maestrul Lacatus va continua sa-si arate muschii fata de jucatorii cu care a avut contre el sau Gigi, va fi foarte foarte greu.

Daca Galata va obtine o victorie la doua goluri diferenta pe Ali Sami Yen, sunt convins ca e ca si calificata.

In ce priveste "iadul" de pe stadionul mentionat, ar fi bine sa stie turcii, ca avem si noi iadul nostru.

Mhay Virgil nu crezi ca esti cam lipsit de adevar in legatura cu, citez: "Campionatul turc se apropie valoric de cel al nostru" ???

galatasaray4.jpg

bodrumdan_barkahan03.08.2008 20:34

bende geldim la en sonunda.salut latoti va salut

ultrAslan_Romania.203.08.2008 20:41
bende geldim la en sonunda.salut latoti va salut

Hosgeldin canım kardesim biraz zor oldu ama... :)))

galatasaray4.jpg

Virgil03.08.2008 20:45
Mhay Virgil nu crezi ca esti cam lipsit de adevar in legatura cu, citez: "Campionatul turc se apropie valoric de cel al nostru" ???

:)) Mai ultrAslan, in mod cert nu am folosit cea mai fericita exprimare. Am vrut sa spun ca valoarea campionatelor noastre e oarecum apropiata.

Dar sa mai stii un lucru, si punctez aici la traditie, Steaua nu a fost eliminata niciodata de o echipa turca. Speram ca traditia sa se pastreze. :)

ultrAslan_Romania.203.08.2008 21:06

:)) Mai ultrAslan, in mod cert nu am folosit cea mai fericita exprimare. Am vrut sa spun ca valoarea campionatelor noastre e oarecum apropiata.

Dar sa mai stii un lucru, si punctez aici la traditie, Steaua nu a fost eliminata niciodata de o echipa turca. Speram ca traditia sa se pastreze. :)

Draga Virgil dupa un succes european sau mondial echipele din Turcia au transferat mereu jucatori si antrenori de top gen Meira, Kewell sau Aragonez...asa ca vrei nu vrei este o diferenta...si in leg cu traditia noi suntem obisnuiti sa schimbam anumite lucruri si aici iti confirm dupa un slogan de al nostru.... GERCEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİDE GALATASARAY...adik (adevarurile sunt scrise in istorie si istoria de GALATA). :)))

galatasaray4.jpg

Marius03.08.2008 21:08
va rog dati'le ban , faceti ceva cu turcii astia

Lasa-i ma. Fac si ei trafic, care e buba? :D

ultrAslan_Romania.203.08.2008 21:11
gs turu geçecektir kimse kafasına takmasın

6-0 falan resim koyanlarda akıl hastanesine gitseler iyi olacak

İnșallah güzel kardeșim........sen o 6-0 lılara takma.....caıskananlar çatlasın.20.45

galatasaray4.jpg

Marius03.08.2008 21:14

ne traduceti si noua? sau macar postati in engleza

Virgil03.08.2008 21:21
GERCEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİDE GALATASARAY...adik (adevarurile sunt scrise in istorie si istoria de GALATA). :)))

Suna bine. Ramane de vazut daca veti reusi sa stopati traditia. Noi speram sa o pastram. Din pacate in ultima vreme echipele romanesti si turcesti nu prea s-au intalnit, ca sa putem evalua in vreun fel.

Ultimul nostru meci cu o echipa turca, a fost luna trecuta. Steaua - Besiktas 1-0, meci amical, dar am vazut clar calitatea jocului lui Besiktas. Sunteti in mod sigur mai buni ca ei. :)

ultrAslan_Romania.203.08.2008 21:21
ne traduceti si noua? sau macar postati in engleza

da mhay Marius nesimtitii astia de la fener ne provoaca.Le raspundeam ca o sa trecem turul sa nu si faca griji.

galatasaray4.jpg

ultrAslan_Romania.203.08.2008 21:26

Ultimul nostru meci cu o echipa turca, a fost luna trecuta. Steaua - Besiktas 1-0, meci amical, dar am vazut clar calitatea jocului lui Besiktas. Sunteti in mod sigur mai buni ca ei. :)

Eu iti spun un singur lucru ai vazut anul trecut ce echipa a avut fener ce jucatori si cu toate astea noi am castigat titlul nu crezi ca e de gandit???

galatasaray4.jpg

Ionutjoss03.08.2008 21:31
@acetobalsamico

May Jesus help you!

:ce_oameni:

ba astia is musulmani :laugh:

Ionutjoss03.08.2008 21:35
gs turu geçecektir kimse kafasına takmasın

6-0 falan resim koyanlarda akıl hastanesine gitseler iyi olacak

Steaua 6-0 galatasaray :ce_oameni:

ultrAslan_Romania.203.08.2008 21:39

Rog administratorul sa ii stearga pe astia cu fener se baga si ei ca musca n lapte....n au nicio treaba aici ADİOS AMİGOS fener...

galatasaray4.jpg

Ionutjoss03.08.2008 21:55
Mi-ar crea goluri în mamei tale! Pizdã și joace fotbal acolo zi și noapte

@acetobalsamico

May Jesus help you!

:ce_oameni:

ba astia is musulmani :laugh:

:ike: :ike:

lool

:blink:

Dj03.08.2008 22:00

nu misca arda turan ala al vostru langa golanski - e sef polonezu :D:boxing:

Ionutjoss03.08.2008 22:00

regula 1.2 :angry::yes:

WhiteSnake03.08.2008 22:02

Mai, eu cred ca printre turcii astia or fi ascunsi si niste dinamovisti care scriu in ciuda. Ia verificati IP-urile sa vedeti daca sunt din tara.

ultrAslan_Romania.203.08.2008 22:03
nu misca arda turan ala al vostru langa golanski - e sef polonezu :D:boxing:

Vom vedea...

galatasaray4.jpg

Dj03.08.2008 22:05

am vazut la euro .. e bun intradevar... dar e mingicar si egoist uneori... mai are pana sa fie un mare jucator, deocamdata e speranta.

imi pare rau ca nu joaca si emeghara, ca asa chiar nu aveati nici o sansa pe benzi.

ultrAslan_Romania.203.08.2008 22:08
am vazut la euro .. e bun intradevar... dar e mingicar si egoist uneori... mai are pana sa fie un mare jucator, deocamdata e speranta.

imi pare rau ca nu joaca si emeghara, ca asa chiar nu aveati nici o sansa pe benzi.

Nu s a format inka e foarte tanar dar e f talentat creaza faze destul de periculoase pt adversar.

galatasaray4.jpg

Dj03.08.2008 22:10

daca il pune pe banelinho maratonistul langa el..nu misca...ala se duce dupa el si la buda

ultrAslan_Romania.203.08.2008 22:12
daca il pune pe banelinho maratonistul langa el..nu misca...ala se duce dupa el si la buda

:))))) da frumos asta.....dar asta e atat de talentat incat il incuie in buda vine si da GOOOOLLLLL.

galatasaray4.jpg

«1131415161747»