Sper sa plece Banel cat mai repede, iar daca ne mai dau si turcii 4 mil p el (desi nu prea cred) ar trebui sa fim foarte multumiti. Cat despre jocul Stelei, cred ca exista o problema mare de mentalitate. Cand au jucat cu roma au jucat pe jos cu devieri, 1-2-uri, pase din prima au facut spectacol, pe scurt au jucat fotbal. Insa cu Vasluiul lui porumboiu de ce sa joace fotbal cand pot sa trimita mingi bubuite?
Ma intreb cati ani trebuie sa fim martori la jocul acesta infect cu bubuite pentru ca jucatorii nostri sa-si dea seama ca nu sunt buni la el(poate pentru ca nu sunt deloc buni la duelurile aeriene si pentru ca atacantii pe care-i aducem sunt mereu inalti si n-au viteza ca sa poata profita de aceste bubuite ca doar nu se asteapta ca cei care le paseaza sa le puna mingea fix pe cap), ca jocul care li se potriveste este cel la firul ierbii cu devieri, 1-2-uri, pase din prima. Chiar nu observa ca cele mai bune ocazii ale lor vin atunci cand joaca fotbal adevarat nu bubuitelea. Si ma deranjeaza si atitudinea asta ca daca am primit gol trebuie sa trimitem mingea cat mai repede in careul advers prin bubuite ca sa nu pierdem timp. Da, buna idee! Hai sa nu pierdem timpul, in schimb hai sa pierdem toate mingile pe care le recuperam. Nu stiu daca o data dupa ce a fost trimisa o bubuita (ca sa ajungem la careu cat mai repede) am fost in stare sa o tinem mai mult de 1-2 sec timp in care s-a lovit d kapetanos sau arthuro si a sarit la vasluieni. O alta greseala este tendinta de a juca mereu pe extreme . Cum sa joci pe extreme cand nu ai jucatori buni la cap care sa-ti bage mingea in ate asta daca reuseste mijlocasul de banda sa trimita o centrare decenta. Chiar nu pot sa verticalizeze mai mult, sa dribleze acolo in centru(cum a facut-o golanski in meciul cu roma) si sa traga un sut sanatos( preferabil pe poarta). Desigur ca urasc faptul ca am pierdut, mai ales ca am pierdut in fata unui nesimtit ca porumboiu, dar modul in care am pierdut-o, pe mana noastra adauga la amaraciunea mea. Daca Steaua ar fi jucat fotbal si ar fi pierdut m-as fi simtit mult mai bine decat ma simt acum. ![]()