FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce n-a mers

«1234»
fcsteaua.ro30.07.2008 23:36

Steaua a debutat cu stângul în acest campionat, "reușind" sã contabilizeze prima înfrângere dupã tot atâtea meciuri, în urma unui joc mediocru. Din punctul meu de vedere, Steaua n-a jucat slab, dar n-a reușit sã-și depãșeascã adversarul, așa ca înfrângerea este pe undeva meritatã. La baza ei stau câțiva factori:

1) Steaua a suferit enorm la mijloc. ªi mã refer acum îndeosebi la "zona gri" a mijlocului, la zona de recuperare, a lui Ovidiu Petre și Tiago. Aici, unde Steaua ar fi trebuit sã domine, sã recupereze baloane și, prin presiunea pusã pe adversar, sã ținã Vasluiul în jumãtatea proprie, am capotat. Ovidiu Petre a fost mai slab decât de obicei, în vreme ce Tiago, deși în permanentã tendințã de a verticaliza jocul (ceea ce e un mare plus pentru el), a evoluat haotic și dezordonat, mai mult cu elan decât cu luciditate. Prin comparație, Vasluiul a reușit sã domine acest compartiment și sã stopeze tentativele de atac ale roș-albaștrilor încã din fașã, nepermițând ca mingea sã ajungã la Dayro sau Szekely, principalele amenințãri pentru moldoveni.

Evoluția slabã a mijlocașilor defensivi vine și se pliazã pe o situație prexistentã: Steaua nu mai are de la mijloc în sus fotbaliști care sã facã bine faza defensivã. În vreme ce Szekely, Ochiroșii și Dayro sunt extrem de absenți în apãrare, Nicolițã e absent per total. Cu alte cuvinte, Steaua a ajuns sã sufere în apãrare nu din cauza fundașilor, care, cu mici excepții, s-au achitat de sarcini, ci din cauza mijlocașilor care nu și-au fãcut treaba. Astfel, deși condusã, Steaua n-a reușit sã punã presiune pe adversar decât în ultimele 10-15 minute, când a intervenit lipsa de idei și abuzul de mingi înalte.

2) pierderea supremației în fazele fixe. Abia de acum vom începe sã ne dãm seama cât cântãreau ele în jocul Stelei. Nu dețin o statisticã din pãcate, dar cred cã foarte multe din golurile sezonului recent încheiat au fost marcate din faze fixe. Prin comparație, astãzi Steaua nu a reușit sã amenințe poarta Vasluiului decât într-un singur rând, la ocazia lui Szekely. În rest, dacã nu mã înșel, nici un "cap" periculos spre poartã. Lipsa lui Goian a contat și ea, precum probabil cã au contat și execuțiile lipsã ale lui Dicã.

3) elementul surprizã. Steaua a pierdut pe mâna celei mai sigure piese din angrenajul sãu. Zapata a greșit o minge uluitor de ușoarã (nici acum nu-mi dau seama cum) și a contribuit hotãrâtor la pierderea celor 3 puncte.

Au fost desigur și alți factori care au "întregit" aceastã evoluție: prestația extrem de slabã a lui Arthuro, cea destul de ștearsã a lui Dayro (de la care și așteptãrile au crescut exponențial) precum și figura extrem de discretã fãcutã de Bogdan Stancu în cele 30 de minute în care a evoluat, el nereușind sã impulsioneze cu nimic atacul Stelei.

Cu toate acestea, cred sincer cã nu trebuie sã dramatizãm acest rezultat. Personal, am vãzut și "pete de luminã" în jocul bãieților noștri din aceastã searã. În primul rând, se observã destul de clar tendința de a juca la firul ierbii, în vitezã și prin combinații. Szekely în primul rând, dar și Ochiroșii reușesc sã-și scoatã adversarii din joc atât prin dribling, cât și prin vitezã. Ambii au reușit, în combinații cu Dayro, faze pe care nu le veți gãsi în jocul Stelei din era post-Protasov. Mã refer în primul rând la faza din finalul primei reprize când Szekely, în urma unui un-doi cu Dayro, a scãpat pe banda dreaptã, dar a centrat slab, precum și la o fazã în care Ochiroșii a driblat scurt, a fãcut o cursã pe stânga, i-a pasat lui Dayro, un nou dribling scurt urmat de un șut al acestuia pe colțul scurt, puțin pe lângã poartã. Sunt douã faze care, cred eu, ilustreazã ceea ce Lãcãtuș încearcã sã readucã în jocul Stelei, ținând cont cã deține în acest moment fotbaliști tehnici și cu o bunã vitezã de joc care pot intra în astfel de combinații.

Desigur, toate aceste automatisme se creeazã în timp: mijlocașii Stelei joacã în aceastã formulã de foarte puținã vreme. Din pãcate, Marius Lãcãtuș nu are nici el prea mult timp la îndemânã. Echipa, deși mai inventivã, este în același timp mai șubredã, iar rolul sãu este sã gãseascã soluția sã întãreascã faza defensivã. Doar cu "spatele asigurat" Steaua va descoperi luciditatea și fantezia atât de necesare în atac, mai ales acum, când pare sã aibã cu cine.

Nu în ultimul rând, nu putem trece cu vederea nici prestația extrem de consistentã a vasluienilor, care, deși discreți în atac, au reușit sã domine mijlocul și sã-și facã viața destul de ușoarã. Beneficiind de gafa lui Zapata, au stat la cutie și, uzând și de mijloacele specifice ale unei echipe mici, au lãsat timpul sã curgã în favoarea lor.

Sâmbãtã, contra echipei lui Rãzvan Lucescu și în fața propriilor suporteri, Steaua are șansa sã șteargã aceastã primã impresie neconvingãtoare și sã mai câștige ceva timp în cãutarea omogenitãții pierdute.

Ovidiu

choli31.07.2008 00:02

Acest articol ar trebui luat ca exemplu de altii...gen Marius, Mihai etc...

un articol excelent care reuseste sa descrie exact ceea ce s-a intamplat in teren si nu opiniile lui proprii si personale. Atat timp cat ai luxul de a putea scrie articole trebuie sa fi impartial si sa scri exact ce s-a intamplat in teren!!!!

Bravo!

P.S. nu am crezut ca voi scrie asa ceva

vlad7531.07.2008 04:32

Dulaul a rapus Fiara.

Imi pare rau pentru Lacatus,dar atitudinea din timpul meciului nu-l recomanda antrenorul echipei noastre.Pasiv,preocupat de discutiile cu Pedrazzini,lipsa de solutii s.a.m.d.

Hizo a spus inainte de meci:"Steaua nu are cu ce sa ma surprinda".Ca o fi fost doar o vorba de incurajare pentru echipa din Vaslui nu mai avem cum sa stim.Dupa rezultatul de aseara chiar a fost sigur pe spusele sale.Asta inseamna ca are o idee despre meseria de antrenor.

Lacatus de ce nu declara:"vom spulbera adversarii pentru ca noi suntem Steaua"?

Cum sa invingi pe cineva pe care-l respecti prea mult? "Nu mai exista echipe mici si echipe mari","ne asteapta un meci greu"....urasc aceste sintagme sau clisee.

cavenaghi31.07.2008 04:34

Cu mare parere de rau Lacatus este de vina... Cu un asemenaea lot nu poti sa i o ocazie clara pe meci...la Vaslui!

Lacatus te rugam lasa-ne! Cu Ienei avei o ocazie pe meci? Cu Iordanescu? Cu Dumitriu? Daca ai fi jucat acum crezi ca erai Marius Lacatus? Cred ca erai vreun Litu sau Simion...

udaradu31.07.2008 04:44

adica cum n-a jucat slab?ai vazut cumva vreo idee tactica in acest joc,au picat in plasa Dulaului.Lacatus,Lacatus,Lacatus???????ce au facut antrenorii in perioada de pregatire?asta nu e echipa antrenata pentru aceasta lupta.va rog uitativa la pozitia jucatorilor in momentul cind nu au mingea.

Garrincha31.07.2008 04:51
Cu mare parere de rau Lacatus este de vina... Cu un asemenaea lot nu poti sa i o ocazie clara pe meci...la Vaslui!

Lacatus te rugam lasa-ne! Cu Ienei avei o ocazie pe meci? Cu Iordanescu? Cu Dumitriu? Daca ai fi jucat acum crezi ca erai Marius Lacatus? Cred ca erai vreun Litu sau Simion...

Stai putin. Erau cu totul alte perioade, perioade in care echipe ca Vasluiul nu puteau sa-si plateasca salarile. Acum trebuie sa ne obisnuim cu faptul ca toti vor sa ne bata, asta e.

raduthedick31.07.2008 05:12

Simplu. N-a mers echipa. A jucat hoarte haotic. Ienei spunea inainte de meci ca la Steaua se va simti absenta lui Plesan. Fara a fi un jucator determinant, s-a vazut clar ca nu e acolo. Pe urma, asa cum prind zile deosebite, multi dintre jucatori au prins o zi extrem de slaba. Sincer, singurul care s-a vazut ca e din alta categorie a fost Radoi (superclasa).

Nu un ultimul rand, si tot mai des in ultimul timp, si tot mai multi spun asta pentru ca asta e adevarul, NU AVEM ANTRENOR. Titularii si rezervele sunt selectati fara niciun criteriu (de exemplu, cat de omogenizat cu restul echipei e Arthuro, care a jucat doar cu Roma?) Singurul varf care a facut toata pregatirea e Vali Badea, pe care Gigi vroia sa il puna pe liber, dar a intervenit Laca pentru el, sa il lase ca ii trebuie. A fost Vali Badea in lot aseara? Nu cred. Si eu cred ca putea face mai multe aseara decat Kapetanos (jucator de Liga a II a). Vali are marea calitate ca de cate ori poate, ameninta poarta, ca si Neaga, care ar fi mers mai bine dacat Bogdan Stancu. Apropo, m-am tot intrebat: pe ce post joaca Bogdan Stancu? In ce calitate a fost el introdus aseara? Ca a dat gol cu Italia si cu Roma? Atunci a jucat varf, aseara nu a jucat nimic, pentru ca noi aveam nevoie de mijlocasi care sa dea mingea la varfuri. Mi s-a parut cea mai proasta schimbare. Pe urma texte de genul "Goian nu mai joaca titular pentru ca va pleca si nu ne mai bazam pe el" (asta a zis-o Gigi) si "Rada nu pleaca de la Steaua", se bat cap in cap. Rada a ramas la Bucuresti (adica isi bat joc de el in contiunare) iar Goian a fost rezerva.

Lacatus e un antrenor muncitor si pune mult suflet, dar nu poate mai mult, nu are geniu. Dar Stelei ii trebuie un antrenor cu geniu. Si acum nu stiu care ar putea fi acela.

Living_Dead_Stripper31.07.2008 05:25

Ce n-a mers? N-a mers nimic! Nu au mers exact acele lucruri care nu vor merge nici la meciul cu Brasovul... Acelasi joc constipat, bolovanos si inchis practicat de pe vremea panaramei de 0laroiu, acelasi Banel haotic care alearga, alearga, alearga si atat, aceeasi inacapatanare a antrenorului Stelei, Gigi Becali, in a nu-l folosi pe Rada, plus ca ultima noutate trecerea lui Goian pe banca de rezerve.

Eu unul mi-am dat seama de valoarea lotului la acel amical din Austria cand panarama aia de echipa ne-a tavalit cu un 3 - 0 sec. Tare ma tem ca anul acesta sa nu traim pe pielea noastra cel mai negru si cel mai umilitor sezon din toata istoria de 61 de ani a Stelei.

metzzz31.07.2008 05:48

LDS , poate e mai bine asa ... poate pleaca ciobanul...sau poate lasa antrenorul sa isi faca treaba si si-o face si el pe a lui , aducand niste mijlocasi adevarati , nu caterinci proaste.

Mai bine ca am prins doar vro 10 minute din meci ca muream de nervi...si din cate am observat arbitrajul a fost dezastru , si asa o sa fie pana la final. Vom juca 11 vs 12 mereu.

predatorpulse731.07.2008 06:14

Marea greseala a Stelei(pe langa multe alte greseli din ultimele 2 sezoane) a fost ca nu si-a refacut echipa in returul de anul trecut. Atunci trebuia gandita o strategie(dar de cine sa fie facuta,de Becali?),adusi jucatori si sa se incerce formarea unei echipe,o echipa care sa joace pe o formula ofensiva.

Dar nu,noi trebuia sa prindem locul de CL ca sa ia Jiji banii. M-am contrazis ieri cu radutheodor cand ii ziceam ca Steaua e o echipa in formare,si ca ieri a fost primul meci oficial al acestei noi Steaua. In ultimii 2 ani,Steaua a peticit si a mers mai departe in loc sa-si faca o echipa solida,care sa joace fotbal. Returul trecut era ocazia perfecta pentru asa ceva,eram la 11 pc de locul 1 ce naiba.

Cu Lacatus m-am lamurit cum sta treaba. Daca va uitati la postarile mele de atunci am zis ca ii dau vreo 10 meciuri ca sa vad daca exista o noua idee de joc si speram ca in noul sezon echipa sa mearga mai bine. Intre timp m-am convins ca Laca nu are cum sa faca treba la Steaua. In primul rand nu are experienta si nu are timp sa invete pentru ca aici se cere performanta. In al doilea rand,el nu este antrenor la Steaua in ochii lui Jiji,ci un baiat care trebuie sa-i antreneze "investitiile" si sa le faca sa joace fotbal desi Jiji a adus multe ciurucuri. Lacatus nu controleaza lotul la veniri si plecari si din cate vad mai ia si ordine in legatura cu anumiti jucatori. Si maestrul Ienei a observat asta doar ca el a fost gentleman declarand ca Lacatus face 90% din echipa si restul de 10% e un procent "nociv". Asta inseamna ca Jiji mai impune 1-2 jucatori in echipa,ceea ce nu-i normal.

Ghionea a luat rosu prosteste si bag pariu cu voi ca daca Goian nu va fi reprimit,Baciu va juca fundas nu rada,dar bineinteles ca ni se va baga argumentul ca Baciu s-a antrenat mai bine decat rada sau vreo alta prostioara. E clar ca Lacatus nu se pricepe dar nici nu este ajutat din nici o parte. Toja e adus ca un fel de salvator dar el trebuie rezolvat din primele zile ale perioadei de pregatire. Imi pare rau sa dau exemplu de la rivala chefere,dar astia au transferat en-gros in perioada de pregatire(cu exceptia lui kone),majoritatea jucatorilor veniti jucand in pregatiri,si ce-i mai important,au fost adusi ca sa joace intr-un anume sistem gandit de antrenor.

Oricum tot ce discutam noi pe acest forum este irelevant,mai scapam si noi de nervi tastand in draci. Cat timp va fi Becali la Steaua suntem morti. Becali e antrenor pentru ca ameninta mereu ca "se va implica la echipa",e manager pentru ca el are ultimul cuvant la transferuri si daca nu era un puturos probabil se baga si la joc. Stiti ce-mi spun colegii si prieteni care nu sunt stelisti? Dupa misto-urile aferente date de jocul foarte prost al Stelei,imi zic ca ce bine este ca e Jiji la Steaua ca o distruge incet dar sigur si ca ar fi nasol pentru ei daca Jiji ar pleca. As fi vrut sa-i contrazic dar nu pot decat sa le dau dreptate.

Living Dead Stripper,te inseli,anii cei mai negri abia acum urmeaza,anii sper eu de sfarsit a dictaturii Becali. Inainte mai erau elemente de valoare si profesionalism la Steaua cum ar fi un Zenga,MM,Protasov si anumiti jucatori,iar aceste elemente ii mai blocau cat de cat nebunia lui Becali. Acum tampenia sa e libera sa zburde,afectand acest club din plin. Antrenorul practic nu exista,lotul e peticit nu gandit si d-aia vremuri si mai rele vor urma.

Pentru bine nostru si al Stelei,sper ca Jiji sa inteleaga ca nimeni nu-l mai vrea in Ghencea si sper mai ales ca suporterii sa scandeze impotriva sa. Asta nu va rezolva problemele noastre dar macar vom actiona cat de cat impotriva acestui nemernic care prin amatorismul sau desavarsit a distrus acest club. Taica-miu e stelist din 77' dar mi-a zis ca e o blasfemie ca aceasta adunatura de amatori(cu putine exceptii) sa se numeasca Steaua,cu tot cu crucea lor de pe spate. Mi-a zis tata ca jucau aia prin anii 80' mai repede(cand chipurile fotbalul era mai incet) decat baietii astia de astazi si ca poate doar szekely ar merita titulatura de vitezist,adica tehnic si rapid,nu doar rapid ca Nicolita.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Simionesei31.07.2008 06:35

''Cu toate acestea, cred sincer cã nu trebuie sã dramatizãm acest rezultat'' :)) glumesti nu ?

Ma ce dracu e cu voi maaa ? Cum adica sa nu dramatizam cand e clar ca echipa nu a jucat nimic si nici nu sunt sanse ca ea sa joace fotbal in perioada urmatoare...

nici acuma nu am inteles de ce nu a inceput repriza a 2-a cu Stancu in teren...

ne-am lamurit si cu Steaua din sezonul asta...praful sa ales de tot :-j

bijoux_bz31.07.2008 06:45

dupa meciul cu roma incepusem sa sper ca m-am inselat atunci cand am spus despre Steaua ca o sa fie cel mai slab sezon al ei din ultimii foarte multi ani... insa am vazut marti seara turneul TIM. Cand am vazut cum joaca juve Milan si inter mi-am dat seama ca roma a venit in Ghencea direct din vacanta si ca de fapt echipele italiene nu au pregatirea deja pusa la punct; cred ca i-am fi batut sambata si pe Milan si pe juve si pe inter fara nicio problema. pana la urma se pare ca nu putem sa avem pretentii sezonu asta.. sper sa ratam prezenta in UCL din 2 motive importante: 1. Lacatus o sa ramana antrenor si ne vom face de ras si UCL si in campionat; 2. cu siguranta in Cupa UEFA vom avea mai multe sanse sa strangem puncte si sa ajungem cat mai departe in europa.

Pe de alta parte se pare ca Steaua nu poate inca sa aduca un antrenor care sa stie sa joace impotriva echipelor care joaca taraneste si la rupere, se apara agresiv, si omoara jocul de la mijlocul terenului. daca nu gresea zapata oricum cred ca se termina 0-0 pt ca nu vad cum am fi putut sa marcam daca nici macar nu legam 2 pase la mijloc iar atacurile noastre constau in lansari din jumatatea noastra sau centrari de la mijlocul terenului, sarindu-se peste faza de constructie care avand in vedere ca avem jucatori cu 3 clase peste ai lor la capitolul tehnica nu vad de ce a fost omisa total. pe de alta parte jucand tehnic si pe jos, in pase multe, si NU taraneste si pe sus am fi scos cu siguranta vreo 2 adversari din teren pana la pauza, pentru ca aia intrau la minge foarte tare si era destul de simplu sa ii provoci.

Asta e.. pana la urmatorul antrenor sper sa nu pierdem prea mult sa ne compromitem tot sezonul.

radutheodor31.07.2008 07:02

Eu nu mai suport sa aud "n-a mers Ov Petre, n-a mers Tiago, n-a mers Arthuro, e prea batran P Marin, n-a mers Banel", etc

Pai Lacatus n-a mers, asta n-a mers. Ca el i-a bagat pe P Marin si Nicolita in loc de Nesu si Ochirosii si el ii invata sa nu joace nimic. Ov Petre e cel mai bun INCHIZATOR din tara, ce vreti sa faca el pentru Steaua la Vaslui? El a inchis jocu, si-a facut meseria. Intrebati-va de ce am avut doar un sut pe poarta tot meciul, si ala venit dintr-o balbaiala a apararii moldovene, nu din constructia Stelei.

Cat o mai dam dupa gard ca prima etapa, ca terenu, ca nu ne-am acomodat, ca arbitru, ca jucam si in Champions League, ca bla bla bla. Ba avem petarde de jucatori ca Lovin, Surdu, G Coman, V Badea, Bostina, V Iacob, Oprita, ba cand scapam de ei si avem 11 jucatori de nationala, nu avem antrenor.

Intrebare pentru toti: cum dracu Ochirosii si Bogdan Stancu au reusit sa dea gol defensivei italiei si nu reusesc sa dea Vasluiului? Simplu, pentru ca nu stie sa-i puna antrenorul in teren si sa-i motiveze.

Cum pot sa spui despre Ochirosii ca "inca nu e de nivelul lui Banel"? Pai daca declara Olaroiu asa ceva, era crucificat si ars pe rug.

axl31.07.2008 07:14
cred sincer cã nu trebuie sã dramatizãm acest rezultat. Personal, am vãzut și "pete de luminã" în jocul bãieților noștri din aceastã searã.

Asta este si parerea mea. Am jucat prost, in schimb am vazut niste driblinguri reusite, datatoare de speranta.

Zapata m-a lasat masca, nu stiu ce-a avut, dar toti mai prindem zile proaste.

Living_Dead_Stripper31.07.2008 07:15
LDS , poate e mai bine asa ... poate pleaca ciobanul...sau poate lasa antrenorul sa isi faca treaba si si-o face si el pe a lui , aducand niste mijlocasi adevarati , nu caterinci proaste.

Mai bine ca am prins doar vro 10 minute din meci ca muream de nervi...si din cate am observat arbitrajul a fost dezastru , si asa o sa fie pana la final. Vom juca 11 vs 12 mereu.

Pai tocmai asta e problema. Pe langa jocul dezastruos, pe Gigel l-a apucat sa se dea cocos in fata rechinilor de la FRF ! Arbitrajul a fost ok, as putea spune, mai ales daca e sa-l comparam cu unele meciuri de la Euro 2008.

axl31.07.2008 07:18

A, si-am uitat sa spun. In gluma sau nu, cand avem asistent din Pascani pierdem. Verificati statisticile.

radutheodor31.07.2008 07:22
Asta este si parerea mea. Am jucat prost, in schimb am vazut niste driblinguri reusite, datatoare de speranta.

@axl: driblinguri datatoare de speranta? Pe mine daca m-a intristat ceva foarte tare, nu a fost atat infrangerea, cat faptul ca acum avem jucatori capabili de executii senzationale, precum Szekely, Dayro, Ochirosii si Stancu, pe care nu are cine sa-i antreneze.

Daca tot suntem atat de sclipitori in priceperea la fotbal, ziceti-mi si mie, voi cei care il considerati pe Lacatus un bun antrenor, o SCHEMA TACTICA OFENSIVA DATATOARE DE SPERANTA (in meciul cu Vaslui). Dar va rog eu frumos, ca sa salvam copacii, padurea si planeta, nu consumati hartie si cerneala ca sa imi spuneti "am stat in pressing" sau "am facut driblinguri reusite". Vreau sa aud TRASEE, cum a circulat mingea frumos la faza X, plecand de la jucatorul Y si ajungand la jucatorul Z.

Spuneti-mi si mie cum i-a citit Lacatus pe adversari aseara, ca un mare antrenor ce este, cum a gandit el anihilarea celor doi jucatori periculosi ai lor, Marko L si Aliuta, cum a gandit el sa sparga defensiva Vasluiului, etc.

Living_Dead_Stripper31.07.2008 07:24
Living Dead Stripper,te inseli,anii cei mai negri abia acum urmeaza,anii sper eu de sfarsit a dictaturii Becali. Inainte mai erau elemente de valoare si profesionalism la Steaua cum ar fi un Zenga,MM,Protasov si anumiti jucatori,iar aceste elemente ii mai blocau cat de cat nebunia lui Becali. Acum tampenia sa e libera sa zburde,afectand acest club din plin. Antrenorul practic nu exista,lotul e peticit nu gandit si d-aia vremuri si mai rele vor urma.

Pai cam acelasi lucru il spun si eu. Numai ca trebuie sa avem vedere REALITATEA : Becali nu va pleca de la Steaua, decat in ziua in care va fi chemat printre patriarhii strabuni ai neamului aroman !

Asa ca, cred si sper, pana la urma va intelege, va aduce un antrenor profesionist pe care il va lasa sa lucreze. La urma urmei totusi baga bani in echipa asta.

Atat putem spera, nimic mai mult...

axl31.07.2008 07:30
acum avem jucatori capabili de executii senzationale, precum Szekely, Dayro, Ochirosii si Stancu, pe care nu are cine sa-i antreneze.

Exact, pana acum nu aveam. Ii aveam doar pe Dica si Lovin, care-a driblat reusit o data, parca, intr-un meci.

voi cei care il considerati pe Lacatus un bun antrenor, o SCHEMA TACTICA OFENSIVA DATATOARE DE SPERANTA (in meciul cu Vaslui).

Spuneti-mi si mie cum i-a citit Lacatus pe adversari aseara, ca un mare antrenor ce este, cum a gandit el anihilarea celor doi jucatori periculosi ai lor, Marko L si Aliuta, cum a gandit el sa sparga defensiva Vasluiului, etc.

Asta n-am vazut, intradevar.

Eu nu-l consider pe Lacatus un antrenor bun dar nu-l consider nici un antrenor prost. N-am cunostintele, pregatirea, experienta si calificarea sa-mi dau cu parerea despre calitatile de antrenor ale cuiva, oricine-ar fi el.

Eu il sustin pe Lacatus pentru ca este cine este si, in plus, il prefer pe el unui Olaroiu sau altul.

radutheodor31.07.2008 07:36

A, si inca ceva: democratia asta buna a adus si ceva prost. I-a dat fiecaruia dreptul sa creada ca are dreptate. Inainte era simplu, cerul era al dracu de albastru si cine nu credea asta, era nebun de legat si locul lui era clar la Balaceanca, cu diagnosticul deformare a realitatii.

Acum, fiecare e liber sa creada si sa declare ca cerul e rosiatic, verde, negru, azur sau ca defapt nu e cer deloc, ci e o inventie a extraterestrilor ca sa ne tina preocupati cat fac ei afaceri cu Mircea Sandu.

In felul acesta, acum nu mai poti explica nimanui in ziua de azi diferenta dintre un antrenor bun si un antrenor prost, pentru ca acum fiecare crede ce il taie capul in functie de opinia lui personala. Mai lipsesc lipitorile aplaudace ale lui Gigi, care sa ne spuna ca noi doar dam din gura in vreme de Gigi isi investeste banii lui munciti de el la echipa lui.

Precum baietii din melodia asta cea mai tare:

, care cred despre ei ca au cea mai tare masina, dar e invizibila, si cea mai tare femeie, dar e invizibila si aia, cred si eu cu tarie ca avem cei mai tari mijlocasi ofensivi, dar invizibili, asa ca avem cel mai tare antrenor, dar invizibil si ala, care ii pune pe atacantii Dayro si Stancu sa joace mijlocasi ofensivi.

Gizas.

@axl: asta cu il prefer pe Lacatus in locu' lu' altu e ca aia cu prefer sa traiesc in Romania decat in India sau Darfur. Sau ca in bancu cu pesimistu si optimistu, pesimistu primeste cadou un trenulet si zice "asta sigur o sa se strice", iar optimistul o balega de cal si zice "eu am primit un cal, numai ca se ascunde prin casa". Avem si noi un antrenor mare, doar ca se ascunde. Avem UN NUME mare pe banca, nu un antrenor mare. Si de ce sa cred eu ca singurele alternative ar fi Oli "sau altii" (adica Titi Dumitriu), cand Rapid ne-a aratat ca se poate si un Peseiro sau de ce nu, chiar un Boloni? Defapt, daca stam acum sa ne gandim, ce ziceti, Hizo n-ar fi bun? :D

Azazello31.07.2008 07:37
cred sincer cã nu trebuie sã dramatizãm acest rezultat. Personal, am vãzut și "pete de luminã" în jocul bãieților noștri din aceastã searã.

Zapata m-a lasat masca, nu stiu ce-a avut, dar toti mai prindem zile proaste.

De acord la randul meu. Rezultatul m-a intristat profund dar nu neparat si meciul in sine. Vasluiul a fost o echipa argatoasa si a fragmentat enorm dupa golul norocos. La noi formula nu e inchegata dar au fost faze care au aratat ca incercam sa revenim la un joc mai spectaculos. Cei care l-au cerut de atata timp nu ar trebui sa critice acum.

Sa nu privim inapoi.

mutulik31.07.2008 07:48

NU inteleg de ce nimeni nu spune nimic despre calitatile jenante de antrenor ale lui Lacatus. Ca si Hagi, Lacatus demonstreaza in continuare ca nu toti marii jucatori ajung si mari antrenori. NU avem cine stie ce lot insa aseara nu am vazut vreo idee tactica la echipa asta decat paote in primele 10 minute can am reusit sa recuperam mingea foarte repede si chiar sa punem presiune pe moldoveni. Performantele sale ca antrenor lasa de dorit si probabil in scurt timp va fi sacrificat. In locul lui va veni Dan Petrescu probabil un antrenor cu o valoare la fel de mare. NU vreau sa aduc vorba despre Becali nu are sens sa-i rostesc numele de acum incolo. Cu siguranta fara el altfel ar arata echipa asta. Si inca ceva referitor la Lacatus..va dati seama ce gandeste el ca antrenor al Stelei daca a declarat ca Ochirosii nu este inca o solutie mai buna ca Nicolita pt primul 11..Tot respectul, admiratia si mii de multumiri pentru ce ai facut pentruSteaua ca jucator Marius, dar cu parere de rau..nu poti mai mult.

LAZIO31.07.2008 07:48

am vb cu un prieten acum care a fost la meci cu M... , fratele meu si spunea ca autocarele din spatele lui au fost implicate in grave incidente cu cainii!!!

cum poate fi posibil asa ceva can totusi s-a mers in nr mare la Vaslui oras de gay si cu toate ca si acolo ultrasii nostri au fost tratati mizerabil voua va arde de fotbal!!!

iar o sa rada tot anul cainii de noi ca ne-au facut!!!

mutulik31.07.2008 07:52
am vb cu un prieten acum care a fost la meci cu M... , fratele meu si spunea ca autocarele din spatele lui au fost implicate in grave incidente cu cainii!!!

cum poate fi posibil asa ceva can totusi s-a mers in nr mare la Vaslui oras de gay si cu toate ca si acolo ultrasii nostri au fost tratati mizerabil voua va arde de fotbal!!!

iar o sa rada tot anul cainii de noi ca ne-au facut!!!

Prietene esti bolnav..sincer si fara suparare. Asta e mare ta problema sa inteleg faptul ca o sa rada cainii de tine nu?pe tine nu prea te intereseaza ce face echipa asta daca castiga daca pierde daca joaca bine ori ba.pe tine sa nu te bata cainii.

udaradu31.07.2008 08:17
A, si inca ceva: democratia asta buna a adus si ceva prost. I-a dat fiecaruia dreptul sa creada ca are dreptate. Inainte era simplu, cerul era al dracu de albastru si cine nu credea asta, era nebun de legat si locul lui era clar la Balaceanca, cu diagnosticul deformare a realitatii.

Acum, fiecare e liber sa creada si sa declare ca cerul e rosiatic, verde, negru, azur sau ca defapt nu e cer deloc, ci e o inventie a extraterestrilor ca sa ne tina preocupati cat fac ei afaceri cu Mircea Sandu.

In felul acesta, acum nu mai poti explica nimanui in ziua de azi diferenta dintre un antrenor bun si un antrenor prost, pentru ca acum fiecare crede ce il taie capul in functie de opinia lui personala. Mai lipsesc lipitorile aplaudace ale lui Gigi, care sa ne spuna ca noi doar dam din gura in vreme de Gigi isi investeste banii lui munciti de el la echipa lui.

Precum baietii din melodia asta cea mai tare:

, care cred despre ei ca au cea mai tare masina, dar e invizibila, si cea mai tare femeie, dar e invizibila si aia, cred si eu cu tarie ca avem cei mai tari mijlocasi ofensivi, dar invizibili, asa ca avem cel mai tare antrenor, dar invizibil si ala, care ii pune pe atacantii Dayro si Stancu sa joace mijlocasi ofensivi.

Gizas.

@axl: asta cu il prefer pe Lacatus in locu' lu' altu e ca aia cu prefer sa traiesc in Romania decat in India sau Darfur. Sau ca in bancu cu pesimistu si optimistu, pesimistu primeste cadou un trenulet si zice "asta sigur o sa se strice", iar optimistul o balega de cal si zice "eu am primit un cal, numai ca se ascunde prin casa". Avem si noi un antrenor mare, doar ca se ascunde. Avem UN NUME mare pe banca, nu un antrenor mare. Si de ce sa cred eu ca singurele alternative ar fi Oli "sau altii" (adica Titi Dumitriu), cand Rapid ne-a aratat ca se poate si un Peseiro sau de ce nu, chiar un Boloni? Defapt, daca stam acum sa ne gandim, ce ziceti, Hizo n-ar fi bun? :D

dar Dorinel sau Dan Petrescu ??????

«1234»