Jocul bun o sa vina o data cu rezultatele! Fotbalul in ziua de azi se rezuma rezultat! De exemplu Chelsea a jucat mai bine decat United in finala dar au pierdut si acum cine isi mai aduce aminte de cum au jucat!? La Steaua ca la orice club mare se cere maximul si scopul scuza mijloacele(sa nu se inteleaga ca prefer blaturi)! Daca stiu ca o sa batem cu 1-0 si 2-1 numai ca sa castigam campionatul si sa prindem primvara europeana atunci sa-mi spuna cineva unde sa-mi pun semnatura pt ca sunt deacord! Cu Laca pana la final!
Are dreptate! Putem sa castigam tot sezonu numai cu 1-0,2-1,3-2 si restu.. la un singur gol...
N-are ABSOLUT NIMIC Daca la sfarsitu' sezonului noi suntem
, jos palaria in fatza Fiarei!
Si nu va mai datzi voi mari l*b*gii,ca,vorba alora care au postat inainte,50-60 la suta din voi nici nu stiu cine e Helmuth Duckadam sau Miodrag Belodedici...
Nu-l mai luatzi voi la "un'șpe metri" prin posturi pe Lacatus...Daca stiatzi voi mai bine decat el,va angaja Jiji pana acu'... Un lucru e cert:Laca stie ce face pentru Steaua...
In legatura cu Emeric Ienei,nu are deloc dreptate,vorba unora,nu mai tine cu Steaua?
Daca se schimba echipa de sezonu trecut,c'est la vie... Doar nu's facutzi totzi jucatorii sa stea numai la Steaua,nu sunt legatzi cu lantzuri la Steaua sau sa stea cu pistolu' la tampla: "Ba,tu nici d'al dr*cu' nu pleci d'aici,capiche? Daca Goe vrea sa plece la Sunderland,unde e dorit de marea legenda a lui MUFC,Roy Keane,ar trebui ca G.G. sa il lase.La fel si Ghionea,sa se duca in Rusia...Au valoare,tata!
Achizitziile... Janos Szekely,B.Stancu si Tiago Gomes au demonstrat ca au ceva valoare sa joace aici,la Steaua... sa'i vedem pe Arthuro si ceilaltzi...
Hai ca sh'asa am scris cam mult,mai las si pe altzii sa posteze:)
Oricum,
For the thousands in attendance,and the millions watching home on TV (dinamovisti,rapidisti,timisoreni etc.): Leeeeeeet's get ready TO S*CK IT!
"And I've got two words for ya:
!" Nu e ma Su*ca it:"> ca la DX:>