FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FC Nürnberg 0 - 0

«1234»
danimarcu19.07.2008 06:15
Lacatus este ANTRENORUL Stelei sau cel putin asa ni se spune. El trebuie sa fie un scut intre jucatori si conducere

In ce lume sportiva alienata traim daca antrenorul trebuie sa fie un SCUT, in loc sa fie o PUNTE?

Tot e bine ca nu trebuie sa fie un "PLIANT"!... :biggrin:

The Flyer19.07.2008 07:45

despre jocul de ieri:PLICTISITOR!un meci anost cu o echipa mediocra ce a avut intrari criminale prin goncalves,masmanidis s.a.!bine ca nu s-au luat oamenii la macel pe teren!mi-a placut arbitrul,serios omul,cum iesea ceva nasol dadea un jucator afara!frumos si eficient!in rest,plictiseala!

citeva intrebari:

1.Laca,omule,cum permiti ca jucatorii tai sa fie tratati in felul asta de catre oier?

2.inteleg ca oierul este SEFUL IN Ghencea,da' cum te poti uita la jucatorii tai dupa ceea ce patesc?

3.daca ochi,b. Stancu,Baciu,Goian (care tre' sa plece),cl. ionescu joaca in pregatiri,ce draci are rada de nu intra?e ciumat?are rujeola si imbolnaveste coechipierii?

4.ai fost un mare jucator!CEL MAI MARE DIN Ghencea!cum crezi ca se simt jucatorii atacati de oligofren?au ei vreun interes sa joace la Steaua in continuare,atunci cind vad ca sunt tratati ca niste rahati?TU CUM TE-AI SIMTI IN LOCUL LOR?TU CUM TE-AI FII SIMTIT DACA Valentin AR FII DECIS SA NU MAI JOCI?

5.ce sa inteleaga strainii din comportamentul tau?sau al oierului?TU ESTI ANTRENORUL!!!EI sunt JUCATORII PE CARE TE BAZEZI!CU EI FACI PERFORMANTE!chiar cu riscul de a-l supara pe gibon tre' sa-i aperi in fata lui!CU RISCUL DE A PARASI Ghencea DIN CAUZA OIERULUI!

6.totusi,de ce nu iei atitudine?!?

stiu,Laca,nu vei raspunde acestor intrebari puse de un suporter,da' daca le citesti,sau le citeste cineva si-ti spune,FA CEVA!

Marius19.07.2008 08:02

Ciudat, acum ceva timp cand eu imi puneam aceleasi intrebari (more or less) in o serie de articole am fost catalogat... nu mai conteaza cum.

Intotdeauna s-a adeverit acea zicala, "Viata gaseste intotdeauna o modalitate de a aseza lucrurile pe fagasul lor normal".

tazonne19.07.2008 08:27
Ciudat, acum ceva timp cand eu imi puneam aceleasi intrebari (more or less) in o serie de articole am fost catalogat... nu mai conteaza cum.

Intotdeauna s-a adeverit acea zicala, "Viata gaseste intotdeauna o modalitate de a aseza lucrurile pe fagasul lor normal".

imi cer scuze daca si eu am fost printre cei care te-au catalogat...

kosm1n19.07.2008 10:48
Lacatus este ANTRENORUL Stelei sau cel putin asa ni se spune. El trebuie sa fie un scut intre jucatori si conducere

In ce lume sportiva alienata traim daca antrenorul trebuie sa fie un SCUT, in loc sa fie o PUNTE?

Tot e bine ca nu trebuie sa fie un "PLIANT"!... :biggrin:

Antrenorul trebuie sa-i faca sa joace si asa nu jucatorii nu au probleme cu conducerea! In rest Laca face ce poate din jucatori precum Surdu, Neagoe(jucatori cu nume asa stupide nu prea rezista prin Ghencea), Ionescu hai sa fim seriosi..........

SebahSTEAUA19.07.2008 12:29

Si a venit Marius sa ne ofere acest " Quod.E.D." intrand cu capul inainte in oceanul de dobitoci de pe acest site. Felicitari antrenorilor! Tehnicienilor! N-ati fi in stare nici macar sa conduceti o sedinta de pregatire, ca sa nu mai spun ca 80% nici macar nu au incercat fotbalul de performanta si cred ca vreo 50% nu stiu sa loveasca o minge. La fotbal ne pricepem toti, nu? Nu mai emiteti voi axiome despre valoarea lui Lacatus ca antrenor, sau pe vremea liceului voi le comentati competentele profesorilor. Ala de romana nu stie nimic, ala de mate e prost de bubuie, noroc cu voi, aceste genii in toate domeniile. Doamne, ce a ajuns acest site. Mi e scarba, dar intru ca boul in fiecare zi sperand ca se schimba ceva. Mai mult ca oricand imi doresc sa joace echipa SENZATIONAL, ca pe vremea lui Protasov, sa pierdem numai cu 4-5 in campionat si sa iesim pe locul 4 sau 5 cu un joc spectaculos. Sa vad atunci, cati o sa l laude pe Laca pentru fotbalul prestat si cati o sa l critice pentru ratarea obiectivelor. Fatarnicilor, ipocritilor. V ar placea sa fim un fel de rapeed din ultimii ani. "Farmecul p**ii". Joc de multe ori peste al contracaditatelor, rezultate zero. Bravo copii. La culcare acum!

Marius19.07.2008 12:45

Citeste ce am scris pe site dupa meciul Steaua - Timisoara din primavara si apoi acuza-ma de ipocrizie.

O iau personal pentru ca m-ai inclus, cu generozitate, in "oceanul de dobitoci". Ca tot vorbim de ipocrizie si fatarnicie, cum ti-ai caracteriza aceasta atitudine a ta? Cum te simti jignind o parte (nu conteaza daca e majoritara sau minoritara) din userii acestui site? Am tot spus si am obosit spunand/scriind. Asa ca o fac pentru ultima data. Adoptarea tacticii strutului, afisarea unei false superioritati si, mai ales, jignirea cu un tupeu si o nerusinare fara limite a celor care nu "vad" lucrurile prin ochii tai, nu poate duce la nimic bun.

Eventual, cel putin din partea mea, probabil ca va duce la evitarea citirii anumitor posturi in care mi se explica in diferite moduri, cat sunt de tampit ca nu "vad" lucrurile intr-un anumit fel.

Sincer sa fiu, ai merita si o sanctiune pentru ce ai scris, dar asta ar conduce, iar, la disputele puerile despre "libertatea de exprimare". Asa ca fii in continuare mai bun, mai inteligent, mai frumos, mai cunoscator ca mine si jigneste-ma (liber) in voie.

LE:"Campionatul incepe in curand, iar Steaua nu mi se pare o echipa solida. Nu stiu cum vor putea sa o faca solida in acest timp. Echipa nu are nici macar 9 titulari in acest moment. S-au facut prea multe schimbari in aceasta vara. Eu am o filozofie: cumpar titulari, nu rezerve. Daca aduc jucatori, mai bine platesc mai mult, dar sa fie mai valorosi decat ai mei. Au venit jucatori straini, care nu stiu daca depasesc valoarea jucatorilor nostri"

Nestiutorul de Emerich Ienei

zloty19.07.2008 13:14

daca si Ienei spune ca nu jucam nimic, si ca nici 9 din cei folositi ca prim 11 de Laca nau fata de titulari? acuma ce nici nea imi nu e stelist nu?? sau e doar un frustrat pentru voi??

omu iubeste Steaua a vrut sa se intoarca dar nu sa se injoseasca asea ca nu mai venit ,asea ar fi trebuit sa faca si Laca

clausblaus19.07.2008 14:43
cu Roma,vom face spectacol,fiindca va fi un meci adevarat,cu un public cald,ca de obicei la noi...pe langa faptul ca eu merg la meciuri pt a vedea Steaua castigand fiecare meci,merg si pt spectacolul din tribune de sunet si lumina...am incetat sa mai ma consum extrem de tare de joc,cat apreciez un adevarat spectacol la noi pe stadion...voi de ce nu ganditi (si) asa??? si atmosfera conteaza pt mine,cel putin 30 %...sa fie clar...haideti sa-i impingem!!! FORZA Steaua!!! ALATURI DE Laca!!!

Bravo!!!!!Asta inseamna fotbalul,spectacol in teren si,mai ales,in tribune.Mai putine injuraturi si mai putine critici ar insemna mai mult spectacol in tribune.

SebahSTEAUA19.07.2008 16:40

Marius..atat de mult ai spus si totusi nimic..nu ai raspuns la nimic din tot ce am scris mai sus, doar te ai aratat indignat de faptul ca am jignit userii acestui site minunat. Imi mentin parerea.

Azazello19.07.2008 17:35
Si a venit Marius sa ne ofere acest " Quod.E.D." intrand cu capul inainte in oceanul de dobitoci de pe acest site. Felicitari antrenorilor! Tehnicienilor! N-ati fi in stare nici macar sa conduceti o sedinta de pregatire, ca sa nu mai spun ca 80% nici macar nu au incercat fotbalul de performanta si cred ca vreo 50% nu stiu sa loveasca o minge. La fotbal ne pricepem toti, nu? Nu mai emiteti voi axiome despre valoarea lui Lacatus ca antrenor, sau pe vremea liceului voi le comentati competentele profesorilor. Ala de romana nu stie nimic, ala de mate e prost de bubuie, noroc cu voi, aceste genii in toate domeniile. Doamne, ce a ajuns acest site. Mi e scarba, dar intru ca boul in fiecare zi sperand ca se schimba ceva. Mai mult ca oricand imi doresc sa joace echipa SENZATIONAL, ca pe vremea lui Protasov, sa pierdem numai cu 4-5 in campionat si sa iesim pe locul 4 sau 5 cu un joc spectaculos. Sa vad atunci, cati o sa l laude pe Laca pentru fotbalul prestat si cati o sa l critice pentru ratarea obiectivelor. Fatarnicilor, ipocritilor. V ar placea sa fim un fel de rapeed din ultimii ani. "Farmecul p**ii". Joc de multe ori peste al contracaditatelor, rezultate zero. Bravo copii. La culcare acum!

Cel mai bun post pe care l-am citit in ultima vreme !!! De mult ma chinui si eu sa-i trezesc pe cei care nu stiu altceva decat sa critice. Dar e inutil. Am impresia ca intru un site al rivalelor. Pacat. Ne sfasiem intre noi si probabil si spectatorii in tribune vor fi dezbinati. Exact ce-si doresc cei care urmaresc distrugerea Stelei.

No comment.

floroflores19.07.2008 18:30

pana la urma chiar nu inteleg de ce suferiti atat fata de rada sau de Goian care isi doreste cel mai mult pe lume acum sa ne intoarca spatele pt ca s-a ajuns moldoveanul...Iar Rada??? ce meciuri memorabile a facut la Steaua??? nu este acelasi cu ala care a avut acea intrare criminala la Radoi??? iar despre Goian si faptul ca el "a muncit la Steaua",este chiar de necomentat...daca intr-o tara normala (Anglia,Franta,Olanda etc) ar fi declarat ca a muncit la o anumita echipa,ar fi dispretuit continuu din acel moment...ce mentalitate jalnica,pe care multi din pacate o apreciaza...asta e Romania...FORZA Steaua ...BRINDISI PRESENTE

AmuntBoy19.07.2008 19:06

cred ca jucam cel mai prost dintre toate echipele de sus

nu avem consistenta ritm slab, fara trasee

ce a fost adus nu e nimik de valoare UCL

unii nu sunt nici de Liga1 la Steaua

ca in fiecare an nu se gaseste nimeni in club sa aduca mijlocas de creatie

numai legume se aduc pe acest post ...

kosm1n19.07.2008 19:44

Jocul bun o sa vina o data cu rezultatele! Fotbalul in ziua de azi se rezuma rezultat! De exemplu Chelsea a jucat mai bine decat United in finala dar au pierdut si acum cine isi mai aduce aminte de cum au jucat!? La Steaua ca la orice club mare se cere maximul si scopul scuza mijloacele(sa nu se inteleaga ca prefer blaturi)! Daca stiu ca o sa batem cu 1-0 si 2-1 numai ca sa castigam campionatul si sa prindem primvara europeana atunci sa-mi spuna cineva unde sa-mi pun semnatura pt ca sunt deacord! Cu Laca pana la final!

lupi19.07.2008 23:07
Fedora, Becali e un retardat care traieste inchis in lumea lui. Nu prea inteleg ce vrei sa'i ceri lui Laca. Incearca cum poate sa mentina echilibrul in lot. Daca isi da demisia cum vor multi, o sa iasa haos, si se reintoarce Oli cu stilul lui plat. Ai rabdare, ai putina incredere in Laca, ca doar nu e vreun Rio Ferdinand acest Rada.

lasa ca e Bacione

MoWeed20.07.2008 07:29
pana la urma chiar nu inteleg de ce suferiti atat fata de rada sau de Goian care isi doreste cel mai mult pe lume acum sa ne intoarca spatele pt ca s-a ajuns moldoveanul...Iar Rada??? ce meciuri memorabile a facut la Steaua??? nu este acelasi cu ala care a avut acea intrare criminala la Radoi??? iar despre Goian si faptul ca el "a muncit la Steaua",este chiar de necomentat...daca intr-o tara normala (Anglia,Franta,Olanda etc) ar fi declarat ca a muncit la o anumita echipa,ar fi dispretuit continuu din acel moment...ce mentalitate jalnica,pe care multi din pacate o apreciaza...asta e Romania...FORZA Steaua ...BRINDISI PRESENTE

Intr-o tara normala nu il lua la 11 metri patronul de fata cu presa, ci vorbea cu el barbateste intre 4 ochi. Patronul ar trebui dispretuit continuu, poate daca avea un comportament normal nu si-ar fi dorit toti sa plece.

Rada ne-a dus in spate turul trecut; a fost printre putinii jucatori care au jucat fotbal atunci. Modul in care se comporta cu el este execrabil; nici Banel, care de un an jumate ne dispera meci de meci, nu ar merita asa ceva...

FanSTELIST22.07.2008 18:05
Jocul bun o sa vina o data cu rezultatele! Fotbalul in ziua de azi se rezuma rezultat! De exemplu Chelsea a jucat mai bine decat United in finala dar au pierdut si acum cine isi mai aduce aminte de cum au jucat!? La Steaua ca la orice club mare se cere maximul si scopul scuza mijloacele(sa nu se inteleaga ca prefer blaturi)! Daca stiu ca o sa batem cu 1-0 si 2-1 numai ca sa castigam campionatul si sa prindem primvara europeana atunci sa-mi spuna cineva unde sa-mi pun semnatura pt ca sunt deacord! Cu Laca pana la final!

Are dreptate! Putem sa castigam tot sezonu numai cu 1-0,2-1,3-2 si restu.. la un singur gol...

N-are ABSOLUT NIMIC Daca la sfarsitu' sezonului noi suntem fular-campionii , jos palaria in fatza Fiarei!

Si nu va mai datzi voi mari l*b*gii,ca,vorba alora care au postat inainte,50-60 la suta din voi nici nu stiu cine e Helmuth Duckadam sau Miodrag Belodedici...

Nu-l mai luatzi voi la "un'șpe metri" prin posturi pe Lacatus...Daca stiatzi voi mai bine decat el,va angaja Jiji pana acu'... Un lucru e cert:Laca stie ce face pentru Steaua...

In legatura cu Emeric Ienei,nu are deloc dreptate,vorba unora,nu mai tine cu Steaua?

Daca se schimba echipa de sezonu trecut,c'est la vie... Doar nu's facutzi totzi jucatorii sa stea numai la Steaua,nu sunt legatzi cu lantzuri la Steaua sau sa stea cu pistolu' la tampla: "Ba,tu nici d'al dr*cu' nu pleci d'aici,capiche? Daca Goe vrea sa plece la Sunderland,unde e dorit de marea legenda a lui MUFC,Roy Keane,ar trebui ca G.G. sa il lase.La fel si Ghionea,sa se duca in Rusia...Au valoare,tata!

Achizitziile... Janos Szekely,B.Stancu si Tiago Gomes au demonstrat ca au ceva valoare sa joace aici,la Steaua... sa'i vedem pe Arthuro si ceilaltzi...

Hai ca sh'asa am scris cam mult,mai las si pe altzii sa posteze:)

Oricum,

For the thousands in attendance,and the millions watching home on TV (dinamovisti,rapidisti,timisoreni etc.): Leeeeeeet's get ready TO S*CK IT!

"And I've got two words for ya: forzateaua !" Nu e ma Su*ca it:"> ca la DX:>

:steagcruce:

«1234»