Imi pare rau dar nu pot fi de acord cu voi in cazul lui Banel. Va inteleg ca incercati sa-l sustineti dar baiatul asta ocupa pe nedrept locul unui titular in echipa si d-asta ajungem sa jucam mai mereu in 10 cand joaca Nicolita. O zic pentru a mia oara,trebuie sa dam "note" jucatorilor dupa postul pe care il joaca ei in mod naturak,d-asta nu pot sa il injur pe Dayro cand joaca mijlocas pentru ca el e atacant,cred ca ati inteles ideea.
Banel Nicolita joaca de obicei pe banda,post care cere viteza si tehnica in regim de viteza,plus o viteza de reactie in plus pentru combinatii cu omul care vine din spate sau din laterale. Voi cum l-ati nota pe Banel uitandu-va la aceste cerinte? Omul nu stie ce e ala dribling,d-apoi in regim de viteza,are probleme reale in a prelua mingea,chiar si pe gazonul foarte bun de pe Ghencea iar despre centrari nu mai vorbesc. El stie doar sa alerge si daca se loveste mingea de el,foarte bine,problema e ce face mai apoi cu ea.
SS Lazio zicea ca urmeaza vremuri tulburi.Eu sunt de parere ca traim aceste vremuri tulburi de 2 sezoane incoace. Urasc sa fiu "in randul lumii" dar am zis de ceva vreme ca stam foarte prost la joc de vreo 2 ani de zile iar aceasta tendinta continua tocmai datorita amatorismului din acest club,amatorism ce,cuplat cu zgarcenia lui Jiji,a dus la o adevarata catastrofa la Steaua. In curand o sa fie injurat Dayro pentru ca nu devine "noul Dica". Pai Dayro in toate aceste meciuri a incercat sa combine dar venea la mijloc pasa sau dribla iar in fata trebuia sa combine cu Nicolita,grecul acesta foarte lent sau anonimul thiago. Singurii oameni cu care poate pasa Dayro pe faza ofensiva,din cate am vazut pana acum,sunt Ochirosii,szekely,Stancu si poate Badea.
Lucrurile merg prost si foarte prost,dar credeti ca cineva de la club vede asta? Ciobanul a declarat deja ca szekely va pleca pe bani multi(gena de bisnitar nu moare niciodata,fiind activata din nou prin impacarea cu verii sai infractori) si ca Steaua joaca la 80% din capacitate. 80% din capacitate!? Pai inseamna ca atunci cand vom ajunge la 100% vom marca un gol din actiune. Esteee!!!! Vorbind serios,e clar ca ciobanul nu va invata nimic din fotbal. El inca merge la mica ciupeala. N-a vazut el cat de buna e vorba aia romaneasca "dai un ban da face",pai cei mai scumpi oameni din ultimii ani au fost jucatori care ne-au ajutat precum Thereau,Elton,Dayro si acum sper si szekely si Stancu. Daca luam 3-4 jucatori de valoarea lui szekely ne rezolvam.
Si mai e un lucru pe care vrea sa-l zic. Atunci cand criticam,multi dintre useri ne baga placa "sustineti echipa" de parca i-am vrea raul. Se gasesc multi tarani care sa injure jucatori pe stadion dar eu as prefera sa se strige clasicul "JUCATI FOTBAL",pur si simplu. Una e sustinerea echipei,alta e cocolosirea ei,iar multi dintre fotbalistii nostri au ajuns niste nesimtiti,unii nici macar nu saluta fanii(ca sa nu mai zic galeria) la sfarsitul meciului. Trebuie sa avem putina mandrie si sa cerem fotbalul-spectacol inapoi in Ghencea,e parte a traditiei noastre desi in era Becali ne-am cam bagat picioarele in traditie.
As vrea sa luam exemplul lui Ajax in ceea ce priveste mentalitatea de suporter. Suporterii lui Ajax cer de la favoritii lor un singur lucru,fotbal frumos. Va rog sa nu confundati acest lucru cu mentalitatea de looseri a ghiulestiului: "mai bine o bara frumoasa decat un gol urat". Olandezii vor rezultate dar le vor cu fotbal. Am rude in Olanda si stiu de la ele ca la Ajax jucatorii sunt fluierati daca nu joaca fotbal(daca joaca "tactic"),este suparare mare cand pierde echipa,dar fanii sunt enervati la maxim cand echipa pacaleste fotbalul. O sa-mi ziceti ca Ajax a pierdut 2 calificari in CL jucand frumos dar astea au fost mari ghinioane,olandezi avand nspe mari ocazii,ocazii ratate senin de niste atacanti neinspirati. Ideea e ca Ajax ajungea foarte repede la poarta,ceea ce nu se intampla la noi.
Sa sustinem echipa dar sa le amintim din cand in cand sa mai joace si fotbal.
Sper sa nu ne facem de ras cu Roma si sa jucam FOTBAL in acest sezon.
CIOABNE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.