FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FC Nürnberg 0 - 0

«1234»
stelistul stelist18.07.2008 21:01
Faza cu Rada a umplut paharul.

In privinta batjocoririi oamenilor, Laca a invatat de la cel mai bun: de la Becali.

Simt o dezamagire imensa...

Vrajeli gazetaresti. Iar ai pus botul. pwahaha

ce vrajeli??? nu ai vazut ca asa i'a facut si lui Goian , lasa'ne cu vrajelile tale

fedora18.07.2008 21:01

Sigur, tot ce e de bine e adevarat, tot ce e de rau e inventat.

Nu credeam sa vad pe cineva mai priceput la ce se pricepea Oli cel mai bine.

predatorpulse718.07.2008 21:03

Imi pare rau dar nu pot fi de acord cu voi in cazul lui Banel. Va inteleg ca incercati sa-l sustineti dar baiatul asta ocupa pe nedrept locul unui titular in echipa si d-asta ajungem sa jucam mai mereu in 10 cand joaca Nicolita. O zic pentru a mia oara,trebuie sa dam "note" jucatorilor dupa postul pe care il joaca ei in mod naturak,d-asta nu pot sa il injur pe Dayro cand joaca mijlocas pentru ca el e atacant,cred ca ati inteles ideea.

Banel Nicolita joaca de obicei pe banda,post care cere viteza si tehnica in regim de viteza,plus o viteza de reactie in plus pentru combinatii cu omul care vine din spate sau din laterale. Voi cum l-ati nota pe Banel uitandu-va la aceste cerinte? Omul nu stie ce e ala dribling,d-apoi in regim de viteza,are probleme reale in a prelua mingea,chiar si pe gazonul foarte bun de pe Ghencea iar despre centrari nu mai vorbesc. El stie doar sa alerge si daca se loveste mingea de el,foarte bine,problema e ce face mai apoi cu ea.

SS Lazio zicea ca urmeaza vremuri tulburi.Eu sunt de parere ca traim aceste vremuri tulburi de 2 sezoane incoace. Urasc sa fiu "in randul lumii" dar am zis de ceva vreme ca stam foarte prost la joc de vreo 2 ani de zile iar aceasta tendinta continua tocmai datorita amatorismului din acest club,amatorism ce,cuplat cu zgarcenia lui Jiji,a dus la o adevarata catastrofa la Steaua. In curand o sa fie injurat Dayro pentru ca nu devine "noul Dica". Pai Dayro in toate aceste meciuri a incercat sa combine dar venea la mijloc pasa sau dribla iar in fata trebuia sa combine cu Nicolita,grecul acesta foarte lent sau anonimul thiago. Singurii oameni cu care poate pasa Dayro pe faza ofensiva,din cate am vazut pana acum,sunt Ochirosii,szekely,Stancu si poate Badea.

Lucrurile merg prost si foarte prost,dar credeti ca cineva de la club vede asta? Ciobanul a declarat deja ca szekely va pleca pe bani multi(gena de bisnitar nu moare niciodata,fiind activata din nou prin impacarea cu verii sai infractori) si ca Steaua joaca la 80% din capacitate. 80% din capacitate!? Pai inseamna ca atunci cand vom ajunge la 100% vom marca un gol din actiune. Esteee!!!! Vorbind serios,e clar ca ciobanul nu va invata nimic din fotbal. El inca merge la mica ciupeala. N-a vazut el cat de buna e vorba aia romaneasca "dai un ban da face",pai cei mai scumpi oameni din ultimii ani au fost jucatori care ne-au ajutat precum Thereau,Elton,Dayro si acum sper si szekely si Stancu. Daca luam 3-4 jucatori de valoarea lui szekely ne rezolvam.

Si mai e un lucru pe care vrea sa-l zic. Atunci cand criticam,multi dintre useri ne baga placa "sustineti echipa" de parca i-am vrea raul. Se gasesc multi tarani care sa injure jucatori pe stadion dar eu as prefera sa se strige clasicul "JUCATI FOTBAL",pur si simplu. Una e sustinerea echipei,alta e cocolosirea ei,iar multi dintre fotbalistii nostri au ajuns niste nesimtiti,unii nici macar nu saluta fanii(ca sa nu mai zic galeria) la sfarsitul meciului. Trebuie sa avem putina mandrie si sa cerem fotbalul-spectacol inapoi in Ghencea,e parte a traditiei noastre desi in era Becali ne-am cam bagat picioarele in traditie.

As vrea sa luam exemplul lui Ajax in ceea ce priveste mentalitatea de suporter. Suporterii lui Ajax cer de la favoritii lor un singur lucru,fotbal frumos. Va rog sa nu confundati acest lucru cu mentalitatea de looseri a ghiulestiului: "mai bine o bara frumoasa decat un gol urat". Olandezii vor rezultate dar le vor cu fotbal. Am rude in Olanda si stiu de la ele ca la Ajax jucatorii sunt fluierati daca nu joaca fotbal(daca joaca "tactic"),este suparare mare cand pierde echipa,dar fanii sunt enervati la maxim cand echipa pacaleste fotbalul. O sa-mi ziceti ca Ajax a pierdut 2 calificari in CL jucand frumos dar astea au fost mari ghinioane,olandezi avand nspe mari ocazii,ocazii ratate senin de niste atacanti neinspirati. Ideea e ca Ajax ajungea foarte repede la poarta,ceea ce nu se intampla la noi.

Sa sustinem echipa dar sa le amintim din cand in cand sa mai joace si fotbal.

Sper sa nu ne facem de ras cu Roma si sa jucam FOTBAL in acest sezon.

CIOABNE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Addy_G18.07.2008 21:06

Steaua pe care am vazut-o astazi nu mai e Steaua mea.Am prestat un joc penibil impotriva unei echipe penibile.

Daca continuam sa jucam asa de prost in continuare, anul asta nu mai prindem podiumul.

In Liga Campionilor sa speram sa cadem cu niste bielorusi sau ciprioti, caci altfel vom lua drumul Cupei UEFA. Aceasta nu este echipa de Champions League. Imi pare rau sa spun , dar acum Steaua a devenit o echipa mediocra de Cupa UEFA.

Lacatus e o nulitate ca antrenor. Sunt sigur ca Radoi ar fi mult peste Lacatus, chiar si acum." Antrenorul" Lacatus va ingroapa aceasta echipa daca tot accepta ca Gigi Becali, sa se tot ia de jucatori. El trebuia sa-si dea demisia odata cu prima interventie a lui Becali in echipa.

"Fiara" Lacatus a ajuns un mielusel.

RUSINE Lacatus !!! RUSINE Lacatus !!! RUSINE Lacatus !!!

Adrian Ilie a avut prea multa personalitate ca sa mai continue la Steaua.

Tu esti acum la Steaua un cadavru viu, care cauta doar sa-si auda numele strigat de stadion. Lacatus a ramas la Steaua din prea mult narcisism, caci personalitate n-are, iar de antrenoriat ar trebui sa se lase . E bun de pus in vitrina si atat.

Ar trebui sa-si prezinte demisia, caci sigur urmatorul de care se va lua Becali este Lacatus.Oricum din ce a aratat pana acum, el nu este cu jucatorii.

Joga Bonito18.07.2008 21:07
ce vrajeli??? nu ai vazut ca asa i'a facut si lui Goian , lasa'ne cu vrajelile tale

Dc tu crezi mot-a-mot epistolele lui Udrea e treaba ta. Pe mine doar ma amuza.

Ma refer strict la faza cu plansul.

zloty18.07.2008 21:10

Dayro si Stancu mijlocasi ,cand nu o sa joace bine cine o sa isi ia injuraturile?? tot ei nu??

ce varf am avut anul trecut experienta internationala masiv, sut foarte puternic si pe ce post a fost el folosit?? mijlocas stanga si chiar si de acolo a carat echipa in spate ,ca sa fie renuntat la el ca la o masea stricata de Laca

fsoica18.07.2008 21:12

In privinta batjocoririi oamenilor, Laca a invatat de la cel mai bun: de la Becali.

au inteles toti ca esti omul lui Becali...lasa-ne cu comentariile tale, vericule, ca ne plictisesti...

stelistul stelist18.07.2008 21:13

ai dat'o la intors ca matza ghemul de ata

fedora18.07.2008 21:15

Ma bucur ca te amuzi, dar cred ca nu e rasul tau.

Pe bune acum, cum mai are tupeu Lacatus sa intre in vestiarul echipei dupa inca o faza ca asta?

Ce parere si-or fi facut strainii de la Steaua? Oricine poate pati la fel mai devreme sau mai tarziu.

Iar faptul ca Lacatus NU ia atitudine ba chiar incurajeaza acest comportament al lui Becali ma ingrozeste absolut.

Marele Laca a ajuns doar un CIOBANEL, un complice la magariile unui reziduu social.

Sunt cuvinte mari, dar asta e situatia.

Poate ma insel, dar ce vad acum la Lacatus este de un egoism fara limite.

Este obsedat probabil de strigatul tribunelor si face orice sa ramana in functie.

Dar nu mai este omul care m-a facut sa tin cu Steaua.

Numai el are de pierdut, mai devreme sau mai tarziu va fi azvarlit de cioban.

Dar, nu credeam ca voi spune asta, n-o sa-i plang de mila!

O merita!

PS: @Joga Bonito: ce imi place la tine - comentezi doar ce-ti convine, eventual franturi de cuvinte daca nu ai nici un argument; te-as ruga sa-mi spui daca Laca ar trebui sau nu sa ia atitudine fata de tratamentul stapan->sclav aplicat de Becali jucatorilor.

Joga Bonito18.07.2008 21:17
Steaua pe care am vazut-o astazi nu mai e Steaua mea.Am prestat un joc penibil impotriva unei echipe penibile.

Manchester, Barcelona, Milan.. lasa-neee lasa-nee.

Sunt curios cum ai dedus tu ca Lacatus e o nulitate de antrenor. Pe ce criterii, tu avand aceasi experienta fotbalistica ca nea Imi sa zicem, nulitate fata de munca prestata de tine, m-ai pierdut... Strafundurile mintii tale ma infioara amice.

stelistul stelist18.07.2008 21:19

Sunt curios cum ai dedus tu ca Lacatus e o nulitate de antrenor. Pe ce criterii, tu avand aceasi experienta fotbalistica ca nea Imi sa zicem, nulitate fata de munca prestata de tine, m-ai pierdut... Strafundurile mintii tale ma infioara amice.

un profesor isi apara elevii in fata directorului , el nu o face de aici rezulta ca e degeaba la acest club

Addy_G18.07.2008 21:20

Cu Roma ai sa vezi ca o sa ne-o luam de la 0-2 in sus . (cel putin un autogol din partea alor nostri )

Joga Bonito18.07.2008 21:27

au inteles toti ca esti omul lui Becali...lasa-ne cu comentariile tale, vericule, ca ne plictisesti...

vorbeste omul lu' dinam0 ... pwahaha

O clipa, sa nu dezinformam poporul. Mai bine as sfarsi pe rug decat sa fiu asociat cu ciobanul.

In cazul de fata, eu ma refeream la articolul din gsp, nesemnat de nimeni, dar 100% e opera lui Udrea, cum ca Rada ar fi plans de nervi si ar fi bubuit usi prin vestiar. Ca se ia ciobanul de jucatori prin public si ii critica e ceva normal, nu mai mira pe nimeni.

Ce ma intristeaza pe mine e ca toti credulii pun botul la articolele astea, si mai apoi il discrediteaza pe Lacatus. Din partea sa ia la injurat tot neamul oierului, sa-l taie, sa-l ingroape, sa-l dezgroape, sa faca ce vor cu el.

Ziaristi ca Udrea isi duc traiul de zi cu zi relatand astfel de evenimente, la care paradoxal nu au parte.

fedora18.07.2008 21:30
Ca se ia ciobanul de jucatori prin public si ii critica e ceva normal, nu mai mira pe nimeni.

Daca si pentru Laca asa ceva este un lucru normal si acceptat atunci cu parere de rau...

Joga Bonito18.07.2008 21:37

Fedora, Becali e un retardat care traieste inchis in lumea lui. Nu prea inteleg ce vrei sa'i ceri lui Laca. Incearca cum poate sa mentina echilibrul in lot. Daca isi da demisia cum vor multi, o sa iasa haos, si se reintoarce Oli cu stilul lui plat. Ai rabdare, ai putina incredere in Laca, ca doar nu e vreun Rio Ferdinand acest Rada.

fedora18.07.2008 21:40

Poate sa fie si Banel Nicolita, poate sa fie si cel mai prost fotbalist.

Reintoarcerea lui Oli ar fi cosmarul vietii mele, deci nu-mi doresc asta sub nici o forma.

Dar nu e deloc in regula sa se tolereze asemenea circ, totusi ce atmosfera o fi la lot?

Pe bune, eu daca as fi jucator de ce as mai asculta de un antrenor (fie el de succes sau nu) care tolereaza asa ceva, care e pus acolo doar de fatada ca oricum tot cum vrea ciobanul se intampla lucrurile?

E adevarat, nu sunt fotbalist la Steaua, dar sunt convins ca macar o parte din ei isi pun problema in acest fel.

Heart_For_Steaua18.07.2008 21:43

Nu am vazut repriza a2a... Am fost la un fotbal pe Ghencea la terenurile sintetice... Dar din cate am auzit se pare ca nu am jucat mai nimic...Prima repriza imi dadea sperante ca ne revenim , dar se pare ca nu este asa... Ba mai mult vad ca a izbugnit un nou scandal...Pacat...Nu avem nevoie de asa ceva...

Un lucru este cert: daca Becali nu pleaca de la Steaua se duce totul de rapa...faza cu Rada mi se pare cireasa de pe tort ca sa zic asa , daca este adevarata...Oricat de patron ai fi tu nu te poti comporta astfel cu un jucator decat daca te cheama Gigi Becali...Acest om e unic in prostie, nu cred ca exista fiinta mai retardata ca el...

predatorpulse718.07.2008 21:59

@Joga,lui Laca ii cer sa fie barbat. Atat. Sa faca precum Piturca si sa tina acest gibon in afara vestiarului.Ceea ce i-a facut lui Goian si probabil si lui rada e innaceptabil si afecteaza psihicul acestor jucatori,care,fiind jucatori romani in majoritatea lor,sunt si asa destul de fragili psihic. Nici un jucator nu merita asa ceva,nici chiar Nicolita,pe care il vreau plecat cat mai repede de la echipa.

Lacatus este ANTRENORUL Stelei sau cel putin asa ni se spune. El trebuie sa fie un scut intre jucatori si conducere,insa dupa cum am vazut si in cazul "la palat" jucatorii stiu ca Becali e seful si ca antrenorul e de decor. Stiu ca pot fi bagati sau scosi din echipa dupa mofturile ciobanului si asta ii sperie. Crezi ca rada va mai prinde mai mult de 2 meciuri in acest tur daca nu pleaca?(sau o sa intre daca Lacatus chiar nu are pe cine sa puna). Eu nu prea cred,si bineinteles ca ni se va baga scuza ca Radoi&Ghionea sunt cuplul sudat(ceea ce e adevarat) iar Baciu e mai bun(hahahaha). Nu e Rada vreun Rio Ferdinand dar e un jucator care a jucat bine si care devine inca o victima a ciobanului,un jucator care e scos din echipa fara nici o explicatie,sincer ma mir ca mai are loc si pe banca de rezerve.

Cum va mai intra Lacatus in vestiar? Ce poate sa le mai spuna lui Goian,Rada si urmatorului jucator care va fi porcait de fecali? Nu poate sa vina si sa zica "haideti sa tinem capul in pamant si sa jucam" pentru ca pentru jucatori nu va ma conta. De ce sa joace ei bine atat timp cat evolutia lor nu le garanteaza postul in echipa. Un Nicolita,Lovin si altii ca ei nu joaca nimic de cel putin un sezon(cand zic ca nu joaca nimic inseamna ca nu fac fata specificatiilor postului respectiv) si totusi au ramas titulari o vreme indelungata.

Momentan pentru mine Lacatus e o dubla dezamagire,atat ca antrenor cat si mentor pentru acesti jucatori. Ca antrenor nu a reusit sa schimbe in bine jocul echipei desi a trecut ceva timp de cand antreneaza aceasta echipa(stiu sunt mai multi factori de vina pentru jocul echipei,insa mereu antrenorul e vinovat) iar din pozitia de "mentor" sta si se uita cum Becali isi bate joc de jucatorii sai,luandu-l la rost pe Dica,Goian si acum rada. Iar daca jocul nu va merge,aceasta lista neagra va continua. Lacatus trebuie sa isi aminteasca de supranumele sau si sa vorbeasca cu acest cioban sa-i lase jucatorii in pace.

Daca Becali avea macar un neuron in capsorul sau de oaie belita,poate s-ar intreba de ce deodata toti jucatorii vor sa plece,pai ciobane ei vor sa plece nu neaparat ca primesc de zece ori mai multi bani(desi de obicei asta e motivul) ci pentru ca pot sa scape de Romania si mai ales de tine.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Joga Bonito18.07.2008 22:12

@Predatorpulse7, iti raspund scurt: Cat timp e Becali la Steaua e un circ constant. Nu are rost sa tot despicam firul in 4, ca ne plictisim reciproc. Intelege prietene, ca Becali are anumiti neuroni care ii functioneaza in cap, aia care ii comanda functiile vitale vietii si cele prin care jigneste. Atat.

Iar Laca sa-si continue munca pana la capat, nu are rost sa plece urechea la niste suporteri neica-nimeni care dupa un an, in cazul cuceririi unui nou titlu vor uita de cioban. Singurul care vrea binele Stelei e Lacatus, ceilalti o folosesc in scop electorale.

axl18.07.2008 22:22
Lacatus este ANTRENORUL Stelei sau cel putin asa ni se spune. El trebuie sa fie un scut intre jucatori si conducere

In ce lume sportiva alienata traim daca antrenorul trebuie sa fie un SCUT, in loc sa fie o PUNTE?

suportera_nr.118.07.2008 22:31

Doamne Dumnezeule, nu credeam ca voi ajunge sa-i cer lui Laca sa plece de la Steaua. Nu credeam ca voi fi asa de dezamagita de Marius ; am zis ca niciodata nu-i voi reprosa nimic lui Marius, pentru mine Marius a fost si inca mai este (nu stiu pentru cat timp) stelistul suprem, daca pot sa-i spun asa. Dar ceea ce se intampla acum la Steaua ma doare si, cel mai rau imi pare de faptul ca Laca nu poate/vrea sa isi impuna punctul de vedere. Stiu in fata cui ar trebui sa s-l impuna si mai stiu ca e foarte greu spre imposibil sa rezisti in fata unui asemenea specimen (mi-e sila sa-i pronunt numele, asta e!), dar daca nu poate face asta trebuie sa plece, DA, trebuie sa fie demn si sa-l lase singur pe acest paranoic, care crede ca daca are bani schimba antrenorii cand vrea el, dar va veni ziua cand antrenori, jucatori, presedinti vor fugi de Steaua, chiar daca deocamdata pare imposibil, va veni ziua cand acest creditor va fi refuzat de toata lumea, sunt convinsa. Nu se poate sa jignesti sa calci in picioare (la infinit) fotbalisti, antrenori, manageri sportivi, medici, etc si sa nu primesti refuzul din partea acestora. Asa ca, Laca, daca te depaseste situatia de la Steaua (si se pare ca asa este), te rog pleaca din Ghencea pana nu vei fi calcat in picioare la fel ca Goe, ca radda, ca Hagi... Mi se pare de neiertat ceea ce face creditorul cu acesti fotbalisti, iar daca Goe chiar s-a exprimat ca isi doreste cat mai repede sa plece din Ghencea, Rada, saracul, n-a zis decat ca spera ca in anul asta competitional sa joace mai mult. Si daca tot nu i-a dat drumul la murcia, de ce nu e introdus si el la fel cum sunt ceilalti stelisti, rezervele? N-are si el acelasi statut ca si ceilalti? Sau, daca nu e nevoie de el, de ce nu e lasat sa plece? Nu sunt mare fan Rada, dar chiar nu inteleg ce are Lacatus cu el. tare mi-e teama ca acest specimen-creditor va proceda la fel cu toti ceilalti si antrenorul nu va face nimic pentru a schimba aceasta atmosfera. Cat il priveste pe udrea de la gazeta, l-am auzit vorbind si am vazut cat de mult exagereaza si uneori chiar minte. Dar cum fum fara foc nu iese, probabil ca ceva s-a intamplat iar Marius ar fi trebuit sa-si apere elevul cu orice pret. Pacat, mare pacat Laca! Dezamagitor.............

floroflores18.07.2008 22:47

Lasati Steaua sa construiasca...Asta e patronul,nu ni l-am ales noi,eu am mai facut apel de a nu mai vorbi nimeni de el si despre el pe acest site...insa nimeni nu are interes ca echipa sa nu mearga,absolut nimeni,nimeni...creem presiune absolut aiurea inaintea unui inceput de campionat...in stilul asta vom ajunge ca Napoli,acum 4-5 ani sau ca Verona acum...nu Rada tine in carca Steaua si daca va pleca el tot vom avea fundasi centrali de valoare...departe de mine sa fiu un fan Becali...insa,ne rupem picioarele inainte de cursa cu atitudinea asta...constientizati??? haideti sa facem show cu Roma...eu tin oricum cu Lazio...am mai auzit pareri de a nu veni la stadion...cred ca aia chiar sunt sedati sau idioti...ALATURI DE Gica,ALATURI DE Laca,FORZA Steaua!!! nu lasati sa se distruga o legenda,o parte din viata mea care dupa familie e cea mai importanta...sau poate la fel...HAIDETI BAIETI!!! FACE_TI ABSTRACTIE!!! (Peluzele ma aud,si nu numai,eu stau tot in peluza)...HAIDETI BAIETI ROS-ALBASTRII!!! CON NOI,UNO DI NOI...

predatorpulse718.07.2008 22:50
Lacatus este ANTRENORUL Stelei sau cel putin asa ni se spune. El trebuie sa fie un scut intre jucatori si conducere

In ce lume sportiva alienata traim daca antrenorul trebuie sa fie un SCUT, in loc sa fie o PUNTE?

In lumwa lui Becali,o lume care numai sportiva nu este. La Steaua antrenorul trebuie sa fie SCUT pentru ca trebuie sa-i apere pe jucatori de acest cancer numit Becali. Inainte acest rol de SCUT era jucat de Stoica si o facea destul de bine. Am mai zis-o si ma repet,jucatorii stiu acum cine e seful si anume Becali,d-aia antrenorul e de decor la Steaua pentru ca avem in acest moment in lot jucatori care au mers "la palat",daca ma intelegi.

Inainte daca aveau o problema,vorbeau cu MM(de ce crezi ca au ramas in relatii asa de bune cu MM)si acesta vorbea cu Becali. Stoica era omul de legatura intre jucatori si conducere,iar jucatorii isi vedeau de treaba,nu isi faceau griji in legatura cu iesirile bombastice ale patronului la adresa lor sau ca vor fi ochiti de acesta,fiind pusi in secunda 2 pe lista de transferuri,fara o consultare in prealabil cu manager sau cu antrenorul echipei.

Pana cand va veni un manager adevarat la Steaua(un profesionist,nu un sclav),antrenorul actual trebuie sa fie un SCUT intre jucatori si fecali. Pana acum nu a reusit sa o faca si sincer nu vad care ii mai e autoritatea in vestiar.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

axl18.07.2008 22:55
daca ma intelegi.

Cred ca m-am exprimat eu insuficient. Postul meu era o declaratie de ordin retoric.

:smile:

Adica, Doamne, pe ce lume traim!!! S-a-ntors cu fundul in sus, maica... In zilele astea de trista amintire antrenorul trebuie sa se comporte ca un scut. Pe vremea noastra nu era asa, isi vedea de treaba lui, care este.

Living_Dead_Stripper19.07.2008 05:41

Zi-i vântului sã nu batã

Focului sã nu mai ardã,

Gerului sã încãlzeascã,

Sau Becali sã gândeascã...

«1234»