nimic frate. nu-mi mai place deloc jocul Stelei.
eu am observat in prima repriza ca avem doua probleme
1. Tiago nu are valoare sa joace titular la Steaua
sper sa revina Ovidiu Petre in forma lui obisnuita
2. Nici Stancu dar nici Kapertanos nu au stralucit pana acuma
Sper sa il vedem la meciul cu Roma si pe Arthuro findca am mare incredere in jucatorul asta
Szekely a avut astazi si cam in toare meciurile de pregatire o prestatie foarte buna
Tot asa mai departe ![]()
Niciodata nu mi-au placut meciurile amicale. Jucatorii parca abea ajung la poarta. Asa s-a intamplat in fiecare an, chiar si pe vremea lui Protasov si in iarna aceea, cand a venit 0-li, inainte de "magica" primavara.
meci urat,incalcit....stam foarte prost la capitolul atac....plesean mi-a placut,Dayro,szekely si pavel sunt ok,zapata nu prea a avut treaba,Radoi e ok dar joaca cu teama,Banel a miscat(aasta nu inseamna ca merita un loc de titular pt ca Ochirosii este peste el)......grecul nu-mi place,b.Stancu e neasteptat de slab..........Lacatus tipa saracul dar nu se face inteles.....cred ca la capitolul tactica stam rau.....sper ca pana incepe campionatul sa mai schimbam ceva.......Steaua nu are pana acum o conceptie de joc clara,nici macar formula de joc nu e stabilita,tare imi este frica ca in momentul in care intra arthuro sa nu incepem iar cu boltele infinite....intotdeauna Steaua ![]()
Hai sa nu ne mai vaitam atat, macar prima repriza a aratat cat de cat bine, in conditiile in care am avut cateva ocazii clare, in timp ce nemtii nu au miscat. Si daca mai punem la socoteala ca au jucat si Thiago si Kapetanos, pe care eu unul nu ii vad in primul 11, atunci sa zicem ca e cat de cat bine. In a doua repriza au aparut multe schimbari si nu ne putem edifica asupra jocului. In orice caz, nu stiu ce se intampla cu Bogdan Stancu, care pur si simplu e invizibil in joc! Se anunta ca o mare speranta, Razvan Lucescu il vedea chiar in echipa nationala peste 2-3 ani, insa daca continua in ritmul asta...
In fine, la aspecte pozitive mai remarc si ca e al doilea meci consecutiv fara gol primit, ceea ce este un lucru imbucurator.
Astept sa il vad si pe Arthuro in meciul cu Roma si daca mai concretizam un transfer din cele doua preconizate, Toja sau Cernat, atunci lucrurile vor sta mult mai bine.
Bogdan Stancu, care pur si simplu e invizibil in joc!
Dar ce ne punem asa baza mare in Bogdan Stancu?
In afara de un meci cu Poli aek(4-1 pentru Unirea), si unul cu Anglia(1-1) nu prea tin minte meciuri memorabile facute de el.
Cumva a facut un sezon exceptional in tricoul Unirii Urziceni in care a marcat 6-7 goluri dintre care 3-4 din penalty-uri?
De ce naiba joaca Pete Marin si nu Nesu nu pot sa inteleg. Anul trecut crezusem ca o sa scapam de el ca o sa-i dea o functie in conducere si gata, dar vad ca nu.....
@ f234567k
Pai nu stiu, ma asteptam si eu la mai mult de la un jucator cumparat cu 1 milion de euro. Si asta pe numai 50% din el! Ma gandesc ca de banii astia puteam sa ii mai platim salariul lui Mendoza pe inca 2 ani si nu am mai fi fost descoperit pe partea stanga. Dar ma rog, nu ma pricep eu ca Jiji...
Jocul de astazi a fost mediocru in cel mai bun caz,ca mai in toate amicalele,insa spre deosebire f234567k pe mine ma ingrijoreaza acest joc pentru ca suferim foarte mult la capitolul relatii de joc si mai ales la tehnicitate.
Ma mai ingrijoreaza si formula de start a antrenorului,in care face un atacant ca Dayro mijlocas ofensiv si in care o nulitate ca Banel Nicolita are mereu un loc in teren. Ma ingrijoreaza faptul ca defensiva cam scartaie si mai ales ca nou-venitii cam dau chix pana acum,cu exceptia lui szekely si partial si Bogdan Stancu. Nu ma asteptam sa facem spectacol sau mai stiu ce in aceste amicale dar vroiam sa vad o circulatie a balonului pozitiva(adica in jumatatea adversa) si poate o viteza in plus ,pentru ca de multe ori jucam ca niste pensionari.
Thiago,Ionescu,Neagoe au fost niste dezamagiri crunte pana acum iar despre Kapetanos si Arthuro o sa vorbesc cand ii vad mai mult. Vazand aceste lucruri si mai ales ca cel mai scump jucator a confirmat pana acum(szekely) nu pot sa nu ma gandesc la vorba aia "dai un ban da face". Exact ca si cu Dayro,a fost cel mai scump transfer anul trecut si alaturi de mendoza a fost cel mai bun in acel retur de campionat. Zgarcenia asta o sa-l coste pe cioban si din pacate si pe noi,suporterii,singuri care sufera pentru aceasta echipa. Mai bine dadea vreo 6-7 milioane pe vreo 2-3 de valoarea lui szekely(indiferent pe ce post jucau acei jucatori) si intarea echipa. Asa am plombat ca in fiecare an cu panarame si rezultatul se va vedea.
Pentru mine,singurul jucator transferat care are valoare de titular la Steaua Bucuresti este szekely si partial Stancu(odata ce se va adapta,pentru ca talent are). Deci pana acum au fost adusi 2 titulari cand la Steaua trebuia sa fie o revolutie de la mijloc in sus,ba chiar am fi avut nevoie si de niste oameni pe postul de fundas lateral pentru ca emeghara e accidentat iar Petre Marin nu stiu cat poate sa mai duca. Cum am mai scris si mai sus,noi ne-am plombat pentru ca patronul nostru e un sarantoc. Ganditi-va putin. Daca se accidenteaza ov Petre,cine intra in locul sau? Thiago? :biggrin: Daca pateste ceva Dayro sau plesan,cine intra? Ionescu? Neagoe? Lasa ca n-avem inca un prim 11 care sa lege cateva pase,acestia,ca si antrenorul lor,asteptand marea si sarea de la Dayro,insa nici banca de rezerve nu prea avem,cel putin de la mijloc in sus.
Sa speram ca nu ne facem de ras cu Roma si mai ales sa speram ca szekely si Dayro vor fi in vana pe inceputul campionatului.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
@ predator
Stancu e la pamant chiar nu se vede. Oricum jucatorul asta cum remarca cineva mai sus n-a facut niciodata ceva extraordinar. Anul trecut ajunsese chiar rezerva la Unirea deci sa fim seriosi cu tanara speranta.
Nu am reusit sa inscriem un singur gol unei echipe care joaca in Liga a II-a germana!
Rezumatul este ca Steaua este la fel de putin percutanta precum in ultimii 2 ani, de cand s-a "asezat " bine jocul lui Oli. Indiferent cine vine sau pleaca, in teren sau pe banca, Steaua arata la fel in linii mari: relativ constanta in aparare, saraca in mijloace tehnico-tactice ( Dayro singura floare din prezent) ,previzibila in atac (putine goluri de actiune).
Si un numitor comun, refuz sa spun mai mult!
E clar! Nu avem Antrenor! Important e ca avem simbol! DA! Lacatus a fost si ramane cel mai mare jucator care a jucat la Steaua! Peste Gh Constantin, Zavoda, Iordanescu, Raducanu, Lita Dumitru, Hagi, Boloni, Belo, T.Stoica, Ad. Ilie, Radoi!
DAR, ca antrenor este submediocru! Testul, Teste, Timp, Simbol, Analfabet!
Eu nu pot intelege de ce antrenorii joaca cu Banel! Nu inteleg! In afara de faptul ca "alearga CA CAlul" sau ca e un "baiat cu suflet mare" citat din Meme si altii, eu nu reusesc sa inteleg cum toti antrenorii joaca cu Banel! NU STIE NIMIC! NIMIC! Sa nu-mi mai aduc aminte cum in meciul cu Timisoara in ultimele minute a dat-o peste peluza cand careul era plin de stelisti care vroiau sa dea gol, sau ca in meciul cu echipa din groapa l-a nimerit pe cel mai mic jucator din istoria fotbalului, chiar mai mic decat Elton si cei 1,56 ai lui, la o centrare! Cum dracu sa-l nimeresti pe Torje in ultimul minut al unui meci care era crucial pentru titlu??
Nu mai pot! Ca analfabetu e dobitoc si nu stie nimic, si mai si e manipulat de toate viagrele, e alta problema! Dar tu, cand castigi atatea titluri, cupe, ligi ale campionilor, sa nu vezi ca Banel e catastrofa si ca nu stie nimic, nu pot sa-mi explic! Aud acum ca cica il aduc si pe Lovin! Altul care are nevoie de 3-4 atingeri ca sa controleze mingea!
Paradoxal Banel, desi cica e cel mai alergator si rapid om din lot, este cel mai lent din tot lotul! Pai Dica avea creier nene si chiar daca parea lent in miscari si alergari, era cel mai rapid in executie!
Revine Ochirosii, rapid, tehnic, tanar, bun! Dar tu il bagi tot pe Banel! Nu mai pot zice nimic! Baciu e primul fundas al echipei! Pai in ochii lui Lacatus e peste Radoi, Ghionea! Rada nu mai are treaba la Steaua! Asta e! Asta e Laca! Un jaf de antrenor! Dar nu e bine sa atacam simboluri nu??? NUUUU! Vai, ce blasfemie! Pai mai ajungea Laca simbol, daca Steaua se batea an de an la retrogradare??? Nu! Tocmai de aia are 10 titluri si 10 cupe si chiar Ligi si supercupe ale Europei! Ca nu juca cu mediocri in echipa!
Cand o incepe Baciu sa faca penalty-uri (apropo, a fost perfect cu Arsenal, dar atat!) si Banel sa mai dea autogoluri..........
Nu mai are rost! Nici nu a inceput sezonul si stim deja ca nu ne vom califica in Liga! Si nici nu avem cum sa mai terminam pe podium, pentru ca altii chiar fac blaturi si au arbitrii in mana! Apropo, javrele si ciorili vor lua cate 3 puncte pe la Kolojvaroj, nu???
Cretinul analfabet principal zice ca echipa joaca bine! Asta e daca nu are bani! E plin de gaze care ii ies pe gura! Asa sunt toti! Adevarul e ca echipa joaca un picut mai in viteza decat anii trecuti, dar daca ar iesi si Banelinho si ar intra Ochi sau Stancu sau chiar Cernea sau Vatca in banda, am juca mult mai rapid si direct pe poarta! L-am dat pe Bicfalvi, ca baiatul stia cu mingea! Cand dracu or vedea expertii astia de la noi, Laca included, ca Bicfalvi avea potentialul lui Fabregas??? Pai daca punea Wenger ochii pe el, ajungea baiatul asta dat la Buzau pentru Lovini sau Surzi, sa coste 20 de milioane de lire!
Nu avem antrenori bai nene, si noi romanii suntem cu telenovelele si sentimentele! Ne mucim pe noi, in loc sa taiem in carne vie! O fi Laca simbol, dar am spus-o, o spun si o voi spune mereu: NU E ANTRENOR DE Steaua! O fi de Gaz Metan sau de Prefab Modelu, dar de Steaua nu e taica!
Cand noi stelistii vom gandi si cu creierul si nu cu inima vom vedea ca Lacatus nu e de Steaua! Dar asta e! Daca dobitocul imprumutator de bani e si el dobitoc care crede ca se pricepe, asta e! Sezonul care vine va fi prapad! Va fi scandal, desi nu mai vad cu cine si ce! Si pana "le Cretin analfabet" nu va scoate banii, atunci djaba!
poate ca nu ar strica sa urmam exemplul echipelor destepte, care nu joaca in amicale decat cu amatori, carora le dau o caruta de goluri. sau poate mai bine ar juca numai echipa titularilor cu echipa rezervelor. in toate meciurile astea amicale terenul a fost execrabil, chiar daca nu au fost denivelari iarba nu era tunsa si mingea sarea total aiurea (vezi ocazia lui Plesan de azi). in plus ne-am feri si de accidentari si de batai. plus ca nu te faci de ras alergand dupa egalare contra unei echipe de Liga a treia.
prefer sa jucam prost in amicale si sa jucam bine in oficiale. vreau sa ne calificam in Liga chiar daca asta inseamna o sansa in minus de a scapa de becakat.
eu am incredere in cea mai mare parte dintre jucatori, cred ca avem un nucleu valoros in
zapata-golanski-Ghionea-Radoi-Goian-nesu-p Marin-szekely-Dayro-plesan-ov Petre,
astept in continuare mult mai mult de la
v Badea-Neaga-Ochirosii-b Stancu-Lovin-Baciu-rada,
oricare dintre ei putand foarte bine trece in grupa celorlalti.
mult de muncit au Banel-tiago-cl ionescu-r neagoe-kapetanos-surdu iar pustanii trebuie doar sa primeasca sansa de a juca.
sa nu dramatizam, macar de i-ar lasa becakatul in pace sa isi vada de treaba!
vine un campionat greu si cred ca trebuie sa sustinem echipa mai mult ca oricand!
cu Roma,vom face spectacol,fiindca va fi un meci adevarat,cu un public cald,ca de obicei la noi...pe langa faptul ca eu merg la meciuri pt a vedea Steaua castigand fiecare meci,merg si pt spectacolul din tribune de sunet si lumina...am incetat sa mai ma consum extrem de tare de joc,cat apreciez un adevarat spectacol la noi pe stadion...voi de ce nu ganditi (si) asa??? si atmosfera conteaza pt mine,cel putin 30 %...sa fie clar...haideti sa-i impingem!!! FORZA Steaua!!! ALATURI DE Laca!!!
Concluziile cele mai importante :
1. E bine ca avem suporteri si suporterite in afara. Suporterita blonda le-a aratat nemtilor si austriecilor ca si noi avem. Ce ciuda ii era asistentei pe Radoi!
2. Ghionea e foarte fotogenic.
3. Imi trebuie adidasi ca ai lui Laca cand ma duc la fotbal pe sintetic, is foarte faini de la distanta, pe ecran.
4. Capitan, Nesu Capitan!
5. Mi-au ars retina semi-emo-punko-rapperii de 16 ani de pe tusa. Erau foarte aproape de Ochirosii, de altfel. Mi-era frica sa nu-i faca ceva.
Ah, da... uitasem de joc.
Firav nene, firav! S-a spus deja totul. Pentru cei cu suflet apostat sau pentru cei care inca cred intr-o schimbare, rugati-va sa-l fulgere pe Banel. Alta solutie nu este. Eu, unul, nu o vad.
Sa vorbeasca nea Gigi cu baietii de la As Roma sa nu ne bata la mai mult de 2 goluri, ca se apropie campania si n-ajunge sa ai doar un viceprimar pe Bucuresti. Niste posturi acolo, mici dom'le, in Senat.
Recomand , in vederea solutionarii problemei:
-Platirea unor bilete/ bauturi/ femei pentru baietii de la As Roma in cele mai prestigioase cluburi. Nu poate fi considerata o dovada de prodigalitate, tinand cont de cele spuse mai sus.
-Amplasarea unui magazin cu produse As Roma in fata stadionului.
-Infratirea galeriilor(in ciuda lipsei suporterilor lui AS)
-Tricouri cu Basescu, pe care sa scriem ceva legat de faptul ca suntem de acord cu aprobarea amprentarii tiganilor
-O vorba la pauza de genul "mai baieti, am vrea si noi Champions League... lasati-ne sa ne mintim si sa ii pacalim si pe fraierii astia de pe stadion".
Se anunta vremuri tulllbuuuurrri!
L-am dat pe Bicfalvi, ca baiatul stia cu mingea! Cand dracu or vedea expertii astia de la noi, Laca included, ca Bicfalvi avea potentialul lui Fabregas??? Pai daca punea Wenger ochii pe el, ajungea baiatul asta dat la Buzau pentru Lovini sau Surzi, sa coste 20 de milioane de lire!
Lol de lol. Te pricepi prietene la fotbal, cum ma pricep eu la cultivat melci. Daca avea valoare, Bicfalvi, se impunea la Steaua. Nu mai mentionez ca la Buzau nu a rupt targul.
Faza cu Nicolita nu am s-o inteleg niciodata. Atat Walter, cat si Oleg si Oli, chiar si Hagi au insistat cu baiatul din Faurei. Are si el rolul sau in echipa banuiesc. Nu or fi atatia antrenori imbecili si fara scaun la cap.
Faza cu Nicolita nu am s-o inteleg niciodata. Atat Walter, cat si Oleg si Oli, chiar si Hagi au insistat cu baiatul din Faurei. Are si el rolul sau in echipa banuiesc. Nu or fi atatia antrenori imbecili si fara scaun la cap.
clar are rolul lui acolo... ciobanul doreste sa nu mai fie nr 1 la injuraturi luate pe stadion si il impune pe Nicolita in teren.e bun baiatu scoate timpi record pe 100m
tipic romanesc: rade ciob de oala sparta... daca tu afirmi ca alexmk17 nu se pricepe la fotbal si apoi spui ca Nicolita are rolul lui e clar ca ai un viitor stralucit in cultivatul melcilor:))
cum poti zice ca" are rolul lui"..?! care e ala? gresitor de pase, distrugator de faze? ratator de centrari? care?!
da Oleg a jucat cu el , la fel i Zenga si Hagi, dar priete-ne de minim 1 an jumate Nicolita NU MAI JOACA nimic! clar, 0, nada, NIMIC!
Sa alerge ca descreeratu'? asta e rolul lui? pai ne luam mai bine un maratonist dinala din congo si rupe pamantu baiatu'
crede-ma in privinta lui sunt interese ascunse, el trebuie sa plece in rusia , sa manance si jijinho impreuna cu fratii jderi niste cascaval( ca le plaaace cascavalul)
tipic romanesc: rade ciob de oala sparta... daca tu afirmi ca alexmk17 nu se pricepe la fotbal si apoi spui ca Nicolita are rolul lui e clar ca ai un viitor stralucit in cultivatul melcilor:))
Iar un raspuns tipic romanesc.
Nepoate, eu ma intrebam retoric ce cauta in continuare Banel la Steaua, cum reuseste sa reziste. Eu imi puneam intrebari nu enuntam nimic.
Iar in cazul de fata rezulta 2 situatii posibile, una dintre ele e ca o sa devin multimilionar din vanzarea de melci, si cealalta e ca toti antrenorii romani sunt tampiti: incepand de la Olaroiu si terminand cu Piturca. Ar trebui inlocuiti cu oamenii ca alexmk17.
Foarte bine a spus cineva pe aici, prin toamna lui 2006, ca Banel era foarte bun cu Ogararu in spate. El il dirija tactic exceptional, ii pasa magistral si ii tinea spatele in defensiva. De cand a plecat Oga, Banel e muci... totusi, parca nu l-as desfiinta prea tare, a facut si lucruri bune pentru noi.
Dupã ce în urmã cu trei zile l-a desființat pe Goian, Gigi Becali a rãbufnit în aceastã searã la adresa lui Ionuț Rada. În timp ce fundașul se pregãtea sã urce în autocar, finanțatorul l-a oprit și l-a admonestat dur.
- "Ce mã, și tu vrei sã pleci de la Steaua, plecați mã toți atunci!", a spus nervos Gigi Becali.
Rada nu a replicat preferând sã lase capul jos, însã Becali a continuat:
- "Nu ți-au intrat mã banii în cont? Ia zi, ce-ți lipsește? Ce mai vrei mai mult de atât? ªi tu te-ai sãturat mã de Steaua? Unde vrei sã pleci? Îți arãt eu ție cã nu pleci nicãieri. Urcã în autocar și stai aici la Steaua cã e bine", a tunat finanțatorul, în timp ce colegii lui Rada priveau înmãrmuriți prin geamul autocarului.
Dupã finalul meciului cu Nurnberg, iritat cã nu a fost folosit nici un minut, Ionuț Rada a izbucnit în plâns și s-a rãzbunat pe ușa de la vestiar, pe care a lovit-o puternic cu pumnii și picioarele.
(gsp)
Incredibil, cioban ratat. Cum sa nu-si doreasca sa plece cand Laca i-a facut ceea ce i-a facut si ii face in continuare?
deci Laca incepe sa ma enerveze la culme , acest mare mic antrenor ce e cred ca are ceva cu rada si cu Dayro , tot vad ca ii cearta pe amandoi , si la fel face si acest cioban , plecati dracului odata de la Steaua ca ma faceti sa imi pierd dragostea de echipa
Iar un raspuns tipic romanesc.Nepoate, eu ma intrebam retoric ce cauta in continuare Banel la Steaua, cum reuseste sa reziste. Eu imi puneam intrebari nu enuntam nimic.
Are si el rolul sau in echipa banuiesc. Nu or fi atatia antrenori imbecili si fara scaun la cap.
Iar in cazul de fata rezulta 2 situatii posibile, una dintre ele e ca o sa devin multimilionar din vanzarea de melci, si cealalta e ca toti antrenorii romani sunt tampiti: incepand de la Olaroiu si terminand cu Piturca. Ar trebui inlocuiti cu oamenii ca alexmk17.
eu zoca sa te hotarasti care cu si ce, din cate vad eu in primul post esti convins ca el ar avea un rol in echipa, nu e o intrebare retorica, ci o afirmatie( din cate stiu o intrebare se termiuna cu ? si nu cu . )
da in fine , n-ai cu cine domne'... daca toti suporterii ar gandi ca tine si s-ar suci de la post la post... e o vorba mare: sa gresesti e omenesc, sa recunosti e Dumnezeiesc! aprofundeaz-o"nepoate" si bafta la afacerea cu melci, iti prevad o cariera de succes in domeniu, poate cu asta iti iese , ca cu fotbalul... deh...
Faza cu Rada a umplut paharul.
In privinta batjocoririi oamenilor, Laca a invatat de la cel mai bun: de la Becali.
Simt o dezamagire imensa...
eu chiar nu inteleg ce au cu Rada... sincer e destul de bun ca si jucator, , in amicale Laca "testeaza " si jucatorii care mai mult ca sigur vor pleca, dar pe Rada nema... ce o avea cu el nu stiu dar ceva pute la echipa...cam pute a pupincurism grav si nu e bine... bv lu Hagi, a vazut ca se impute treaba si-a bagat p... si a plecat , asta da caracter...
Faza cu Rada a umplut paharul.In privinta batjocoririi oamenilor, Laca a invatat de la cel mai bun: de la Becali.
Simt o dezamagire imensa...
Vrajeli gazetaresti. Iar ai pus botul. pwahaha