FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FC Nürnberg 0 - 0

«1234»
fcsteaua.ro17.07.2008 21:08

Steaua incepe meciul in formula preconizata de noi in avancronica meciului:

Zapata - Golanski, Radoi, Ghionea, Petre Marin - Szekely, Plesan, Tiago Gomes, Nicolita - Dayro Moreno, Kapetanos

Rezerve: Vatca, Goian, Rada, Ovidiu Petre, Badea, Nesu, Baciu, Claudiu Ionescu, Ochirosii, Neaga, Bogdan Stancu, Mustata, Robert Neagoe, Surdu.

FC Nurnberg - Antrenor: Thomas von Hesse

Raphael Schafer - Javier Pinola, Jose Goncalves, Andreas Wolf, Dominik Reinhardt - Marco Engelhardt, Juri Judt, Ioannis Masmanidis, Marek Mintal - Mario Breska, Robert Vittek

Meciul va incepe cu 15 minute mai tarziu decat ora anuntata. Prin urmare 19:15 va fi ora la care vom auzi primul fluier al arbitrului.

min. 1: Steaua are lovitura de incepere. Jucatorii sunt echipati in albastru complet, cu exceptia lui Zapata, echipat in galben complet. Steaua are initiativa, dar nemtii fac un pressing la sange, inca din terenul nostru.

min. 14: Ros-albastrii sunt foarte determinati, combina frumos.

min. 18: Actiune pe partea dreapta a Stelei, urmata de doua suturi la poarta lui Schafer

min. 21: Fault tare asupra lui Szekely, urmat de o busculada intre fotbalistii celor doua echipe. Szekely se resimte.

min. 27: Centrare buna a lui Nicolita pentru Szekely. Pinola intercepteaza si respinge in corner.

min. 29: Szekely, aflat pe banda stanga, suteaza in bratele portarului, din apropierea careului mic.

min. 31: Nemtii reusesc sa echilibreze meciul.

min. 33: Kapetanos, aflat in apropierea portii, rateaza de putin o preluare. Marius Lacatus da continu sfaturi jucatorilor sai si ii incurajeaza. Steaua face cel mai bun meci al ei de pana acum.

min. 35: Dayro este surprins in offside intr-o pozitie de 1 la 1 cu portarul advers.

min. 40: Lovitura libera de la 25 metri executata bine de Szekely. Respinge cu greu portarul.

min. 43: Sut periculos al lui Vittek la poarta lui Zapata.

min. 43: Sut al lui Dayro de pe banda stanga, usor prins de Schafer. Era de preferat o centrare.

min. 45: Finalul primei reprize.

Steaua a dominat prima parte, avand si doua-trei situatitii de gol. A avut si scaderi de ritm de care au profitat fara folos pe tabela, jucatorii de la Nurnberg.

min. 46: Incepe repriza secunda. Szekely este din nou contrat de "primitivul" Goncalves. Nicio schimbare la pauza.

min. 49: Intra Ochirosii, iese Janos Szekely.

min. 50: Plesan este accidentat. Executa acelasi Plesan care greseste de putin tinta.

min. 57: Intra Bogdan Stancu si Vali Badea, ies Dayro si Kapetanos.

min. 59: Intra Goian si Baciu, ies Radoi si Ghionea. Banderola de capitan este preluata de Roberto Carlos al nostru, P. Marin. :)

min. 61: Nicolita este faultat in jumatatea de teren a nemtilor. Tot el centreaza spre Goian, care suteaza din vole peste poarta.

min. 63: Centrare a lui P. Marin, respinsa in corner.

min. 64: Goncalves a fost cat pe ce sa-si marcheze un autogol! Din fericire pentru el portarul a prins. Cu greutate dar si-a salvat poarta.

min. 66: Lovitura libera de la circa 20 de metri de poarta lui Zapata. Executa Jiga, dar portarul nostru prinde fara emotii.

min. 70: Intra Nesu si iese Petre Marin, care ii transmite si banderola de capitan.

min. 71: Intra Neaga, iese Nicolita.

min. 76: Intra C. Ionescu, iese Plesan. Meciul e din ce in ce mai incalcit. Lipsesc fazele clare de poarta, lipsesc suturile la poarta, lipsesc golurile Stelei!

min. 78: La nemti intra Kharisteas care produce o faza periculoasa care cu siguranta s-ar fi terminat cu gol, daca Golanski nu ar fi fost la locul potrivit si nu ar fi respins mingea aflata deasupra liniei portii.

min. 83: A intrat si Ov. Petre. Meciul se indreapta spre o remiza.

min. 88: Goian il faulteaza tare pe Pinola, care sare la bataie. Goian primeste galben.

min. 89: Claudiu Ionescu are ceva de impartit cu acelasi Pinola si arbitrul intalnirii il pofteste afara din teren.

min. 90: Final de partida. O egalitate obtinuta dupa un meci foarte disputat, cu o echipa puternica pentru Steaua la aceasta ora.

O partida din care a lipsit farmecul unui meci de fotbal, golul. Pana la urma un meci de uzura care nu anunta nicidecum marile viitoare succese.

Steaua - Nurnberg 0 - 0.

Virgil

Tz3pI17.07.2008 21:27

Virgil, echipa nu mai e in prima Liga germana, a retrogradat anul asta.

Virgil17.07.2008 21:32

E lucrul pe care am omis sa-l mentionez. Nurnberg a terminat campionatul trecut pe locul 16, retrogradand in Liga secunda (Zweite Bundesliga).

Multumesc pentru atentionare Tz3pI. :)

.

Dragutzul_stelistul17.07.2008 22:48

park joaca Claudiu Niculescu la ei nu? :hmmm: sau incurc eu echipele? :hmmm:

kaymack17.07.2008 23:18

da le incurci aia unde joaca C.N. e Duisburg sau ceva de genu nu le am cu germana...

maye18.07.2008 01:35

da le incurci aia unde joaca C.N. e Duisburg sau ceva de genu nu le am cu germana...

ala joaca la MSV Duisburg...da` nu merita mentionat aici...

nu sper nimic de la meci...pentru ca oricum nu o sa primesc jocul pe care il vreau..

sper numai sa fie daruire ca a capitanului pe teren..

metzzz18.07.2008 05:52

Plesan cica s-ar putea sa rateze meciul ca are o accidentare usoara. Si poate nu intra Nicolita si intra Ochirosii.

Stefan8818.07.2008 08:17

Din cate stiu eu suporterii echipei Nurnberg au o relatie de amicitie cu suporterii nostri.Ultras Nurnberg cu Ultras din sudul nostru.

Azazello18.07.2008 08:48

As vrea sa-l vad in teren pe Arthuro. Prin presa se vehicula ca ar fi facut o contractura la antrenament. Sper sa fie apt si sa-l vedem la treaba.

radusor18.07.2008 09:17

se pare ca toja chiar poate sa vina la Steaua...are salariu de 150000$. poate i-o da si lui 300000 d euro si il rezolvam..ne-ar prinde bine.

http://www.3rddegree.net/2008/04/2008-FC-d...layer-salaries/

sisu_stelistul18.07.2008 09:26

Speram ca in aceasta seara sa vedem un prim 11 puternic. Daca Toja e jucator ofensiv eu cred ca trebuie adus ( poate nu confirma) dar macar stim ca am incercat. Voi credeti ca Adrain Ilie cumpara de capul lui la Steaua? Clar ca avea oameni care urmareau jucatorul. In locul lui Nicolita la-s baga pe Ochirosii. De la Steaua ar fi bn sa plece Surdu,Ionescu, Neaga, Neagoe, Lovin si sa tina in lot pe jucatorii tineri adusi de la echipa II.

tazonne18.07.2008 09:33

Forza Steaua, Forza Laca... sper la un meci frumos, chiar dc zilele trecute ma indoiam de Laca antrenorul, nus dc inima imi spune sa il sustin neconditionat si in aceasta functie cum am facut in cea de jucator!

@sisu_stelistul pe Nicolita l-ai uitat:D?

stelistu_618.07.2008 09:39
Vineri 18 iulie 2008, incepand cu ora 19:00, Steaua va disputa ultimul sau meci de pregatire dinaintea inceperii campionatului.

Dar cel cu Roma ?

In fine, in meciul asta as vrea spectacol cu cei mai buni jucatori in primul 11.

mfun18.07.2008 09:44
se pare ca toja chiar poate sa vina la Steaua...are salariu de 150000$. poate i-o da si lui 300000 d euro si il rezolvam..ne-ar prinde bine.

LOL! m-am uitat si yo pe site ul asta si chiar ia 150.000 para

Ce putin mi se pare! Vad ca sunt salarii f mici in state, doar David Beckham ce mai ia 20 mil pe an =)))

lupi18.07.2008 11:05

LOL! m-am uitat si yo pe site ul asta si chiar ia 150.000 para

Ce putin mi se pare! Vad ca sunt salarii f mici in state, doar David Beckham ce mai ia 20 mil pe an =)))

Beckham ia 33

Virgil18.07.2008 11:09
Vineri 18 iulie 2008, incepand cu ora 19:00, Steaua va disputa ultimul sau meci de pregatire dinaintea inceperii campionatului.

Dar cel cu Roma ?

Meciul cu Roma va fi un meci de gala. Inaintea caruia va fi prezentat publicului, intregul lot al Stelei.

MIREL6RADOI18.07.2008 15:00

Am jucat pe Steaua la pariuri..avea cota buna:2. :biggrin:

Sper ca Jano sa le bage o torpila la astia...

kutuzov8618.07.2008 15:23

este transmis cumva si la TV???

Virgil18.07.2008 15:27

Numai pe sport.ro si www.sport.ro

Heart_For_Steaua18.07.2008 15:59

Sa vedem ce om face:) Forza Steaua

steaua_gloria18.07.2008 17:03

N-am vazut prima repriza, da din ceea ce vad pe onlinesport se pare ca jucam bine.

Dragoshel18.07.2008 17:04

citeste aici sa vezi adevarul. pe prima pagina :D

steaua_gloria18.07.2008 17:08

@ Dragoshel

E de bine, hai ca ma duc sa ma uit si eu la repriza a 2-a. :steag_sah_mic:

nemilosul18.07.2008 17:18

un meci incredibil de plictisitor(ca toate meciurile Stelei din ultimii 2 ani)partea proasta e ca in loc sa vad o imbunatatire observ ca ne ducem tot mai jos

nu mai am nici cea mai mica urma de entuziasm cand joaca Steaua indiferent ca jucam cu nurenberg sau Real Madrid.

vreau fotbalul inapoi!!!

c.ronaldo1718.07.2008 17:19

Eu zic ca a fost o repriza destul de buna.

«1234»