FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Adrian Ilie a demisionat!

«1234»
floroflores09.07.2008 19:30
echilibrul s-a rupt din nou, vom avea parte iarasi de manele! pacat, mare pacat! multumim Adi si continua pentru binele echipei!

enjoy...

ce ai vrut sa exprimi citandu-ma??? chiar nu inteleg...multumesc anticipat...

I.N.Money09.07.2008 19:34

Si uite asa a plecat si ultimul om din conducerea Stelei care avea testele psihice la zi , lasandu-ne cu slugi si nebuni .

Vrajeala asta cu " Ilie s-a suparat si a plecat pentru ca a zis Meme ceva " e mai celebra decat " Nu ma bag la echipa , dar Elton ala nu mai joaca in primul 11 " .

De acum astept cu nerabdare campania de achizitii orchestrata de Virgil Becali si Teia Sponte .

Mori Ciobane !

Frona09.07.2008 19:35

Becali lasa-ne...te rugam...

stelistul stelist09.07.2008 19:37

vreau ca , clanul Becali sa dispara , la fel ca ben laden asa sa se duca dracului unde vad cu ochii dar la Steaua sa nu mai apara niciunu

steaua_gloria09.07.2008 19:45

Pai bani de tansferuri canci , s-a cam saturat si el sa ne tot minta ca face , ca drege, asa cum ciobanul il indruma . Traia intr-un kkt si nu mai suporta jegul. Bravo lui ! Tot respectul Adrian Ilie ! :steag_sah_mic:

Living_Dead_Stripper09.07.2008 20:16
Exista o solutie, care tine insa mai mult de un miracol, in acest moment: MM la pachet cu Dan Petrescu!

Si cu ciobanescul mioritic intre 4 scanduri, as mai adauga eu...

armin09.07.2008 20:20

We are in deep shit :(

Sunt curios daca-l prinde paltonul pe Laca la Steaua :( Ramanem cu clanul si cu slugile.

E normal sa plece Adi, cand fecali cumpara doar jucatori gratis, si vinde ce vrea giovanni.

Danntes09.07.2008 20:25

baga-mi-as **** in ma-ta si familia ta de cioban oligofren infect, Adi a plecat din cauza ta nu a lu' MM - maimuta electrocuta si futata in fund ce esti!

baga-mi-as **** in tine si sclavii tai Argaseala si restu!!!

Bundy09.07.2008 20:31

Suntem in qrul gol fara Adi. Oare Giovanni nu are nimic in comun cu plecarea lui Adi?:)

john_8609.07.2008 20:32

e cam aiurea ca a plecat Adi Ilie. mai ales acum. in cazul in care jucatorii transferati acum, gen neagoe, ionescu, thiago, nu vor confirma, ciobanul va incepe sa arunce cu noroi in Adi ca sa scape el basma curata. sunt curios cine va veni in locul lui Adi. cele mai mari sanse le are varul ciobanului, bisnitarul giovani.

Stryker09.07.2008 20:32

un om cu onoare si cu personalitate nu poate lucra intr-un astfel de mediu , cu un astfel de conducator ... e pacat pe undeva pt ca Adi facea treaba, atat cat era lasat sa faca, din atasament fata de club si nu pentru bani, asa cum fac altii ...

de revenit MM nu stiu daca se poate vorbi inca ... asta poate doar daca acesta va accepta sa se supuna lui Jiji si daca evident va fi dispus sa renunte la proiectul sau de la uriziceni ...

MoWeed09.07.2008 20:34

Sezonul asta se anunta dezastruos.....

predatorpulse709.07.2008 20:34

Daca e sa o spunem pe aia dreapta,Adrian Ilie a plecat pentru ca si-a dat seama ca locul sau nu e la Steaua lui Becali. Scuza asta a lui Becali ca Adi a plecat din cauza unor declaratii ale lui MM e hilara,desi e posibil ca Adi sa se fi folosit de scuza asta ca sa plece.

Adi Ilie nu are cum sa plece de la Steaua pentru ca el nu a existat ca manager la aceasta echipa. Becali facea majoritatea transferurilor prin verii sai interlopi,iar lui Ilie i se dadea probabil 1-2 transferuri mai de umplutura. A fost pus in fata,exact cum si Lacatus e pus in fata,iar in spatele lor Becali isi continua mica dictatura. Cobra a plecat pentru ca si-a dat seama ca e de umplutura(vezi ultimul transfer al grecului astuia),de transferuri nu se ocupa,si mai mult era un psiholog pentru jucatori decat un manager adevarat. Dar criteriul decisiv pentru plecarea sa cred ca a fost faptul ca el urma sa fie singurul responsabil pentru sezonul dezastruos ce va urma,si cred ca multi dintre noi ne dam seama ca nu va fi un sezon grozav. Premize prea mari nu sunt pentru asa ceva.

Toate oalele s-ar fi spart in capul sau. Lacatus nu va fi contestat pentru ca multi kinderi confunda Lacatus antrenorul cu Lacatus jucatorul,Becali nu ar fi fost injurat din mai multe motive cum ar fi frica de bodyguarzii sai sau din cauza ca sunt multi sclavi in tribune(ii stiti voi,aia cu "nea Jiji') care n-au tupeu. Asa toti l-ar fi injurat pe Adi Ilie,care e tinta perfecta. N-are atributii,dar are responsabilitati. Se pot lega de episodul in care ne-a dat goluri in Ghencea si injuraturile ar fi curs garla.

La plecare,MM a zis o fraza care din pacate descrie Steaua de acum,atunci cand a zis ca nu vrea sa asiste la distrugerea acesteia. Desi Adi nu o spune,sunt sigur ca e aceeasi situatie. Steaua isi va continua ciclul de incompetenta din ultimii ani,cu jucatori luati doar pentru ca sunt ieftini nu neaparat pentru a acoperi un post,cu un antrenor fara experienta,dar mai ales cu un clan de bisnitari interlopi la carma,pe numele lor Becali.

Odata cu plecarea lui Adrian Ilie,au ramas numai sclavi pe langa Becali. Va dau doar declaratia hilara a sclavului Argaseala: "L-am urmarit pe kapetanos de un an jumatate". Bai Argaseala,tu esti prost sau te prefaci? Ce sa urmaresti cand ala a jucat 63 de minute? L-ai urmarit la antrenamente,sau cand scuipa seminte pe banca? Inteleg ca poate omul a avut probleme la aek atena dar sa spui ca "l-ai urmarit" cand el era pe banca 90% din timp,inseamna ca vorbesti fara sa gandesti.

Vai de Steaua noastra.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

dr.adrian909.07.2008 20:46

daca nici acum atunci cand???? iarasi stam cu mainile in san si ochii pe internet.

ne meritam soarta... mai mult nu mai am de zis

Pepe_Juvelu09.07.2008 20:46

incepe becalizarea..vine giovani si Victor..si ne ducem dreaq..

daca am fi avut un patron ca taher..si ca presedinte pe MM Stoica eu cred ca eram departe..sincer ma cam uimeste ce face taher la Rapid..ce antrenor a adus..si catzi bani baga..sper sa fie tuturor stelistilor bine si mai ales echipei Steaua..FORZA Steaua..SIEMPRE SUPERIORI

ANTIgigi09.07.2008 20:54

Urmeaza sa plece si Lacatus.....atunci va fi pus punctul pe i. In acest caz nu cred ca va mai veni vreun antrenor roman la Steaua (cred ca nici Dan Petrescu). Imi pare bine intr-un fel. Sa dea Dumnezeu ca tot binele care l-a dorit Becali Stelei sa i se intoarca impotriva lui !

john_8609.07.2008 20:57

@ANTIgigi, in caz ca-l va da afara pe Laca, il va aduce pe lingaul no.1, Cosmin Olaroiu

Azazello09.07.2008 21:04

Cati dintre voi nu-l criticati si injurati anul trecut pe Adrian Ilie ? Cati nu-l plangeau pe MM. Fatarnicilor! Bucurati-va acum! Si gasiti un nou vinovat. Oare va este cineva pe plac ?

DoTT09.07.2008 21:11

DOAMNE ca nu mai scapam de oieru' asta odata...care a ajuns sa faca din Steaua ce vrea,iar noi din pacate privim neputinciosi cum acest cioBan "distruge" tot ,el si cu sclavii...astia akm cred ca aduc "fotbalisti" de ochii lumii sa fie acolo la umplutura ca poate poate castigam la anul' campionatul cu vreo 3-4 brichete aruncate prin teren, cu vreo valiza doua cu banii ca asa la "transferurile" pe care le-au facut nu vad vreo performanta.:( ASTA E ANTI CIOBAN ..........ANTI SCLAVI RESPECT Adi....FORZA Steaua

endorama09.07.2008 21:43
Daca e sa o spunem pe aia dreapta,Adrian Ilie a plecat pentru ca si-a dat seama ca locul sau nu e la Steaua lui Becali. Scuza asta a lui Becali ca Adi a plecat din cauza unor declaratii ale lui MM e hilara,desi e posibil ca Adi sa se fi folosit de scuza asta ca sa plece.

Adi Ilie nu are cum sa plece de la Steaua pentru ca el nu a existat ca manager la aceasta echipa. Becali facea majoritatea transferurilor prin verii sai interlopi,iar lui Ilie i se dadea probabil 1-2 transferuri mai de umplutura. A fost pus in fata,exact cum si Lacatus e pus in fata,iar in spatele lor Becali isi continua mica dictatura. Cobra a plecat pentru ca si-a dat seama ca e de umplutura(vezi ultimul transfer al grecului astuia),de transferuri nu se ocupa,si mai mult era un psiholog pentru jucatori decat un manager adevarat. Dar criteriul decisiv pentru plecarea sa cred ca a fost faptul ca el urma sa fie singurul responsabil pentru sezonul dezastruos ce va urma,si cred ca multi dintre noi ne dam seama ca nu va fi un sezon grozav. Premize prea mari nu sunt pentru asa ceva.

Toate oalele s-ar fi spart in capul sau. Lacatus nu va fi contestat pentru ca multi kinderi confunda Lacatus antrenorul cu Lacatus jucatorul,Becali nu ar fi fost injurat din mai multe motive cum ar fi frica de bodyguarzii sai sau din cauza ca sunt multi sclavi in tribune(ii stiti voi,aia cu "nea Jiji') care n-au tupeu. Asa toti l-ar fi injurat pe Adi Ilie,care e tinta perfecta. N-are atributii,dar are responsabilitati. Se pot lega de episodul in care ne-a dat goluri in Ghencea si injuraturile ar fi curs garla.

La plecare,MM a zis o fraza care din pacate descrie Steaua de acum,atunci cand a zis ca nu vrea sa asiste la distrugerea acesteia. Desi Adi nu o spune,sunt sigur ca e aceeasi situatie. Steaua isi va continua ciclul de incompetenta din ultimii ani,cu jucatori luati doar pentru ca sunt ieftini nu neaparat pentru a acoperi un post,cu un antrenor fara experienta,dar mai ales cu un clan de bisnitari interlopi la carma,pe numele lor Becali.

Odata cu plecarea lui Adrian Ilie,au ramas numai sclavi pe langa Becali. Va dau doar declaratia hilara a sclavului Argaseala: "L-am urmarit pe kapetanos de un an jumatate". Bai Argaseala,tu esti prost sau te prefaci? Ce sa urmaresti cand ala a jucat 63 de minute? L-ai urmarit la antrenamente,sau cand scuipa seminte pe banca? Inteleg ca poate omul a avut probleme la aek atena dar sa spui ca "l-ai urmarit" cand el era pe banca 90% din timp,inseamna ca vorbesti fara sa gandesti.

Vai de Steaua noastra.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

mda... foarte bun comentariul.. nici nu mai am prea multe de adaugat...

parerea mea e ca Adrian Ilie s-a saturat pur si simplu de stilul lui Becali.... si declaratia aia legata de faptul ca fotbalistii ar trebui de acum inainte sa nu mai comenteze nimic, cred ca a umplut paharul... nimeni nu vrea sa-si asocieze imaginea unei persoane de genul lui Becali.. doar slugile de gen Argaseala sau Lacatus nu au probleme

Matteo09.07.2008 21:48

"Adi Ilie a plecat pentru ca era suparat ca Mihai Stoica analizeaza jucatorii Stelei si lui nu-i place scandalul", a spus Gigi Becali. "Nu mai exista cale de intoarcere", ne-a spus Adi Ilie.

Adi Ilie se saturase ca munca sa sa fie comparata cu a lui Mihai Stoica mai ales ca el nu a beneficiat ce aceleasi favoruri ca si "Meme". Nemultumit ca Gigi Becali s-a amestecat in transferurile echipei, "Cobra" s-a destainuit unor prieteni ca este tot mai deranjat de atitudinea patronului, care e de acord cu transferurile propuse de fostul international doar atunci cand sunt gratis. Singura exceptie: brazilianul Arthuro, pe care Gigi Becali a acceptat sa-l transfere la rugamintile repetate ale managerului din Ghencea. "L-am luat pe Kapetanos fiindca e gratis", a tunat latifundiarul luni seara, grecul jucand doar 63 de minute in sezonul trecut incheiat, argumentul forte fiind faptul ca e ieftin nu ca ar avea intr-adevar valoare. De asemenea, Becali, in virtutea unor relatii din Liga I sau a unor afaceri cu patronii unor fomatii autohtone, a ajuns sa-i aduca in Ghencea pe Szekely, Stancu, Ionescu, Tatarusanu si Neagoe. Treceri la Steaua la care Adrian Ilie n-a avut niciun cuvant de spus, dar care au costat clubul, in total, 3,5 milioane de euro. Spre deosebire, "Cobra" a avut de cheltuit doar un milion de euro pe transferuri, lui aprobandu-i-se doar trei mutari, dintre care una gratis (Kapetanos) si alta sub forma de imprumut (Tiago Gomes).

http://www.cancan.ro/2008-07-10/Adrian-Ili...sit-Steaua.html

ce imputit, pervers si mincinos e ciobanu, a dat vina repede pe MM ca sa nu cada el de OAIE !

choli09.07.2008 21:59

Da......Cutremurator de socant!!!

O veste care ne-a luat pe toti prin surprindere. Oricum consider ca este o pierdere..mentalitatea, bunul simt, profesionalismul....lui Adrian o sa ne lipseasca.

Probabil aceasta demisie vine datorita excluderii din lot a lui Lovin. Probabil a fost facuta peste capul lui. Sau cine stie ce a spus ciobanul la ultima reuniune dinaintea plecarii in Austria.

Probabil, iti trebuie si altceva decat calitatile enumarate mai sus pentru a putea fi manager la Steaua.

Oricum motivele enuntate de Becali sunt copilaresti si cred ca este un mare dobitoc daca crede ca noi "punem botu" la idioteniile lui.

Sper sa nu fie ce cred eu...adika sa-l investeasca pe giovani in functia de manager.

Daca se va intampla asa ceva propun un miting de amploare (cel putin ca marsul impotriva legii) unde sa participe toti sustinatorii Stelei - nu numai peluzele.

Mitingul va trebui sa fie legal si in prealabil anuntat in media.

choli09.07.2008 22:03

Vai de Steaua noastra.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

parerea mea e ca Adrian Ilie s-a saturat pur si simplu de stilul lui Becali.... si declaratia aia legata de faptul ca fotbalistii ar trebui de acum inainte sa nu mai comenteze nimic, cred ca a umplut paharul... nimeni nu vrea sa-si asocieze imaginea unei persoane de genul lui Becali.. doar slugile de gen Argaseala sau Lacatus nu au probleme

Poate esti tu sluga prin Chicago, nu Marius in Ghencea!

DoTT09.07.2008 22:15

Vai de Steaua noastra.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Poate esti tu sluga prin Chicago, nu Marius in Ghencea!

Bn spus:)))

dax4709.07.2008 22:31

Numai bine, Adi !

Respect si din partea noastra !

De-ar pleca toti, sa-l lase pe fecali singurel..

«1234»