FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Adrian Ilie a demisionat!

«1234»
fcsteaua.ro09.07.2008 17:39

Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, anunta public, prin intermediul www.steauafc.com, ca demisioneaza din functia detinuta, incepand cu data de 10 iulie 2008.

Acesta apeleaza la reprezentantii mass-media sa nu faca speculatii vizavi de motivele care au dus la decizia sa si precizeaza ca aceasta este definitiva.

FC Steaua ii multumeste pentru activitatea depusa in perioada in care a facut parte din echipa manageriala a clubului nostru.

Le multumesc tuturor celor de la Steaua pentru anul petrecut aici. Am avut o colaborare foarte buna cu toti angajatii clubului si satisfactii profesionale deosebite. Le multumesc si suporterilor pentru ca au fost alaturi de echipa. Consider ca anul petrecut la Steaua a fost unul in care am invatat foarte mult. Le doresc succes jucatorilor, precum si staff-ului tehnic, in anul care vine. Sper sa se califice in UEFA Champions League si sa castige campionatul. Fiind un fost jucator la Steaua si un stelist adevarat, gandurile mele vizavi de aceasta echipa vor fi mereu pozitive si pline de respect. A fost o onoare sa lucrez la Steaua

Adrian Ilie

SteauaFC.com

mfun09.07.2008 17:42

oier infect!! numai din cauza oierului si a verilor lui!! acum transferuri o sa faca fecali cu Argaseala, LOL!!

metzzz09.07.2008 17:42

Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, anunta public, prin intermediul www.steauafc.com, ca demisioneaza din functia detinuta, incepand cu data de 10 iulie 2008. Acesta apeleaza la reprezentantii mass-media sa nu faca speculatii vizavi de motivele care au dus la decizia sa si precizeaza ca aceasta este definitiva. FC Steaua ii multumeste pentru activitatea depusa in perioada in care a facut parte din echipa manageriala a clubului nostru.

"Le multumesc tuturor celor de la Steaua pentru anul petrecut aici. Am avut o colaborare foarte buna cu toti angajatii clubului si satisfactii profesionale deosebite. Le multumesc si suporterilor pentru ca au fost alaturi de echipa. Consider ca anul petrecut la Steaua a fost unul in care am invatat foarte mult. Le doresc succes jucatorilor, precum si staff-ului tehnic, in anul care vine. Sper sa se califice in UEFA Champions League si sa castige campionatul. Fiind un fost jucator la Steaua si un stelist adevarat, gandurile mele vizavi de aceasta echipa vor fi mereu pozitive si pline de respect. A fost o onoare sa lucrez la Steaua"

Adrian Ilie

Macar postati tot comunicatul de pe site-ul oficial..

iov09.07.2008 17:43

Gigi si giovanni ne ingroapa definitiv

MIREL6RADOI09.07.2008 17:43

Trist...singurul oficial din fotbalul care gandeste cu creierul...nu cu organul din pantaloni....Ne meritam mizeria de fotbal romanesc!In 2-3 ani ne curatam de loc direct in CL,apoi se vor mai calma..sper!

Dupa ce sa mai ramana in mizerie?Afacerile sale ii aduc un vagon de bani....sa fie luat la rost de pustii(care se declara stelisti)?!Mai bine nu...

Lorentzo_77709.07.2008 17:44

Pacat de el...a incercat sa faca tot ce a putut si cat la lasat ciobanu' sef ! Mult succes lui in continuare si ii mulltumesc pt ce a facut pt echipa noastra ! Va ramane un Stelist adevarat mereu si ii doresc succes oriunde va merge mai departe ! Cat despre urmatorul manager al Stelei sper sa fie un strain cu un plan pe termen lung bine pus la punct si care sa introduca o mentalitate de profesionist in cadrul echipei ! Sa speram la mai bine ! MULTUMIM Adi PT TOT CE AI FACUT SI MULTA BAFTA IN CONTINUARE ! SPRE 24 ! FORZA Steaua ! :steag_cruce_invers:

sadeyes09.07.2008 17:46

sunt foarte curios care au fost motivele pt care Ilie a demisionat. Sa fi fost transferurile "bomba", din aceasta vara, sa fi fost rolul de "marioneta" din cadrul organigramei clubului. Sper ca urmatorul care ii urmeaza sa fie peste Ilie si sa nu ramanem cu " petarda" de Argaseala.

metzzz09.07.2008 17:49
sunt foarte curios care au fost motivele pt care Ilie a demisionat. Sa fi fost transferurile "bomba", din aceasta vara, sa fi fost rolul de "marioneta" din cadrul organigramei clubului. Sper ca urmatorul care ii urmeaza sa fie peste Ilie si sa nu ramanem cu " petarda" de Argaseala.

Tu chiar nu citesti ... a spus clar sa nu se faca speculatii pe tema demisiei lui. Probabil ca nu vom afla prea curand detalii. Poate doar daca incepe sa debiteze ciobanul ceva.

colaps09.07.2008 17:50

cred ca Adi a demisionat pentru ca nu a fost lasat sa-si faca treaba... multi sar la gatul lui pentru transferurile astea fara sa se gandeasca ca el lucreaza in limitele unui buget si a unor reguli impuse... acolo trebuie cautate persoanele responsabile... si peste cine dam? peste Argaseala si Gherghishor (director economic mi se pare), doi lingai care vrand sa-i faca pe plac ciobanului si sa arate cum economisesc ei banii draguztului de stapan, i-au pus bete in roate lui Adi, care nu a mai suportat si mai ales nu a vrut sa fie raspunzator de esecurile care vor urma inevitabil, gandindu-se evident la intaririle de la rivalii rapid si CFR, care ne dau clasa la jucatorii adusi. se poate sa fie si mana lui Giovani, dar eu ii banuiesc in primul rand pe aia doi de mai sus... pe cioban degeaba il injurati, ca e sarac rau cu duhul, e o trompeta care urla dupa cum sufla altii in ea...

vlad7509.07.2008 17:54

Cam greu sa te pui cu Giovani acum. Ilie si-a pierdut definitv din atributiuni odata cu impacarea verilor Becali.

Succes in viata Adi,oriunde te vei duce...mai putin la Dinamo,CFR,Rapid,Timisoara,Vaslui,...samd.

Michael Jackson l-a lucrat pe Adi!

84ava09.07.2008 17:54
Gigi si giovanni ne ingroapa definitiv

100% de acord...Incepem sa traim "periculos",nu mai ramane decat sa zicem Doamne Ajuta!!!

emmynem09.07.2008 17:54

cam greu cu stirea .... lu Gigi tre sa i dam adresa youtube sa caute jucatori si un manual al antrnorului amator .... si gata pac pac isi baga nepotii si badigarzii pe teren ..... si putem striga AVEM ECHIPA , AVEM VALOARE :steag_cruce_invers:

BlackWoolfy09.07.2008 18:04

Ciobanul si veriisorii lui dragi (caini aia conduc Steaua) ia facut manevra :angry:

tazonne09.07.2008 18:05

f.....i m....t m..i ciobane!!!( scuze limbajul dar in momentul asta daca l-as vedea pe Jiji l-as spanzura)

Pun pariu ca acum ori vine giovani in locul lui Adi, ori vine Meme la pachet cu Dan Petrescu... SIGUR unu din cele 2 va fi scenariul real!

Multumim Adi pt tot!

DanStan09.07.2008 18:07

Un nou pas pe drumul spre inalta performanta. Urmatorul manager va fi selectat probabil in functie de amplitudinea plecaciunilor in fata boierului

Piece of Mind09.07.2008 18:08

Exista o solutie, care tine insa mai mult de un miracol, in acest moment: MM la pachet cu Dan Petrescu!

Heart_For_Steaua09.07.2008 18:08

Succes in continuare Adi... Acum sper sa nu ramanem decat cu Argaseala ca ajungem rau...Pacat ca nu a reusit si el un transfer mai de Doamne ajuta.

off-topic: Ce spuneti de numarul 10 pe care l-a primit "Capitanos" ? Mie nu mi se pare normal. Cred ca Dayro ar fi trebuit sa il ia...

DanStan09.07.2008 18:11

Probabil impresarul lui l-a invatat sa spuna corect si cu patos "sa traiti domnu' Jiji". Sau a fost recomandat de scouterii de la Muntele Athos ...

Joga Bonito09.07.2008 18:11

bizar...

Piece, poate ai vrut sa zici Victor&Gio la pachet...

floroflores09.07.2008 18:13

intr-adevar,cum bine zice Piece of Mind...MM ar fi solutia acum...sau,pt Steaua ar fi buna o lovitura de imagine si nu numai prin aducerea unui strain adevarat profesionist,dar care sa fie lasat sa-si faca treaba...Doamne,in ce colaps incredibil ne aflam...mi-e tare frica sa nu avem soarta Veronei...

Marius09.07.2008 18:28

Ciobanul a explicat ca pe Adi l-au suparat niste declaratii date de MM. Apoi a adaugat ca Ilie va continua colaborarea cu Steaua, fara a avea vreo functie oficiala.

unuspecial09.07.2008 18:54
Exista o solutie, care tine insa mai mult de un miracol, in acest moment: MM la pachet cu Dan Petrescu!

Frate , nu uita ca MM a inceput sa dea in Steaua dupa ce a plecat iar Dan Petrescu a pupat steagu tiganilor , acesti mercenari n-ar trebui iertati asa usor!Si oricum nu l-as da pe Lacatus la schimb cu d.Petrescu pentru nimic in lume. cu asta am zis tot. Cat despre Adi .. pacat insa sper sa colaboreze in continuare cu Steaua , neoficial.

kop09.07.2008 19:10

Asta ne mai trebuia. Fir-ar sa fie de treaba...

zloty09.07.2008 19:14

Ok a plecat Adi Ilie unul din singurii cu viziune la Steaua si cine a ramas la club?? doar sclavii lu Becali , o sa avem un start de campionat ..........

enjoy09.07.2008 19:21

echilibrul s-a rupt din nou, vom avea parte iarasi de manele! pacat, mare pacat! multumim Adi si continua pentru binele echipei!

«1234»