FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

[amical] Steaua București - Swindon Town 2 - 2

«1234»
Heart_For_Steaua10.07.2008 17:54

Ne salveaza.... pe jumatate ... Banel :)) Oricum daca nu erau gafele respective cred ca ii bateam cu vro 4-0 azi.

AdrianUltras2510.07.2008 17:55

Cat mai continua oareu umilinta asta?

Liga a 3a...

Inteleptul10.07.2008 17:55

Gata final de meci.....doamne ce comentator :)) nuj ce a fost mai naspa....jocul Stelei sau comentatorul? :shifty: :laugh:

Un rezultat foarte prost.....si rusinos :blush:

AdrianUltras2510.07.2008 17:57

Unde sunt "prietenii" mei care ziceau ca eu nu sunt stelist si ca ei "presimt" ca anul asta Steaua ia titlul?

Haideti sa il aparati pe Laca!

Haideti sa il aparati pe becal!

Haideti sa aparati echipa!

Haideti sa il injurati pe Lovin!

ultrash10.07.2008 18:01

e clar,avem echipa,avem valoare,urmeaza un sezon fulminant al Stelei noastre cu event si calificarea in primavara europeana...

lasand gluma la o parte nu`mi pot imagina ce cauta in echipa petarde gen Neagoe,Ionescu,Baciu,P Marin,Surdu,Badea,Banel...

Sincer,decat Badea care tinteste plopii mai bine Kapetanos pana la proba contrarie

Singura vina a lui Lacatus e,cred eu,aceea ca nu e demn sa plece asa cum a facut`o Adi Ilie. E clar de ce a plecat Ilie. Lafel au plecat si Hagi,Thereau si altii...E clar cine e antrenor la Steaua,cine dicteaza la Steaua

cu lotul actual nu putem emite pretentii,ce sa asteptam de la jucatorii astia? ce sa speram cand Goian pleaca,Dica pleaca,toti isi doresc sa plece...suntem praf,asta e clar si nu`i Lacatus vinovat. Nu cred ca el i`a dorit pe Neagoe Ionescu si ceilalti,vina lui e ca se lasa calcat in picioare. Si cum Giovani va debarca in Ghencea e clar ca Steaua a ajuns pe mana unui clan mafiot-ciobanesc care o va duce la pieire.

Marius10.07.2008 18:04

Bai, toate ca toate, da' Tiago Gomes e meserie de fotbalist! :hai_steaua:

c.ronaldo1710.07.2008 18:07

Este, iar am facut rezultat prost. Iar incep managerii de pe net sa tipe impotriva lu` Lacatus.

Marius10.07.2008 18:09

Cine tipa? :blink:

Eu deja observ traseele "pasa-pasa-plop". Executii tehnice incredibile, indelung exersate la antrenamente. Evident ca aici se vede mana tehnicianului.

ultrash10.07.2008 18:10
Bai, toate ca toate, da' Tiago Gomes e meserie de fotbalist! :hai_steaua:

da,corect,e un superb,un om indispensabil echipe :D

sauce10.07.2008 18:25

Offf dureri de cap nu alta....adversari mai slabi or fi pe planeta asta ,sa batem si noi.....

predatorpulse710.07.2008 18:30

Am mai zis-o si in alta postare,premizele pentru acest sezon nu sunt grozave. Am zis ca la salzburg a fost un accident iar echipa chiar a jucat timp de o repriza. Vazand ce se intampla cu "galactica" echipa Swindon Town,imi dau seama ca greul abia d-acum urmeaza. Stiu,au jucat destule rezerve astazi si a fost un amical dar da-o dracu de treaba,am jucat cu o echipa englezeasca din a treia Liga si era cat pe ce sa luam bataie.

Apararea e subreda,cel putin asa a aratat pana acum,chiar si atunci cand au jucat titularii. In atac,momentan mi se pare ca putem conta pe Dayro,szekely si Stancu. De mijloc nu mai vorbesc pentru ca in afara de 2 mijlocasi la inchidere buni(Radoi si ov Petre), suntem ca vai de capul nostru.

Deci hai sa recapitulam putin. Manager nu avem,multi jucatori din garda veche abia asteapta sa plece si ii cam doare in paispe de Steaua,antrenorul nu are experienta pentru acest nivel,clanul impresarilor mafioti abia asteapta sa ne bage expirati pe gat,echipa nu arata grozav iar cireasa de pe tort,Becali ramane "patronul" acestei echipe.

Au trecut 2 ani mizerabili peste noi,lipsiti de stralucire si de trofee. Se prefigureaza un al treilea an si cu riscul de a parea prea pesimist,pana ce "domnul" Becali nu isi va aduce oameni competenti la echipa,si mai important,sa nu se bage peste ei,nu vom mai face nimic. In trecut(acum cativa ani),mai exista entuziasmul unor jucatori(dublat de valoarea lor),mai existau antrenori care si-au lasat amprenta asupra mentalului jucatorilor(Zenga) sau asupra jocului(Protasov),mai exista un manager cat de cat competent(MM Stoica). Acum nu mai exista nimic. Antrenorul n-are experienta,jucatorii nu mai au entuziasm(cu exceptia catorva noi-veniti,entuziasm care se va stinge repede cand vor vedea ca trebuie sa schimbe pase cu alde Nicolita si vor primi injuraturi pentru jocul prost practicat) iar de manager nu poate fi vorba.

O singura constanta ramane,Gigel Becali si asta e cea mai mare durere a mea. Pana nu moare nu scapam de el,asta e trista realitate. Ar mai fi posibilitatea ca el sa invete ceva din fotbal si sa se schimbe,lasand oamenii sa-si faca treaba,dar la varsta asta oamenii nu se mai schimba.

Imi pare rau sa zic ca numai numele a ramas din Steaua. Si pasiunea adevaratilor suporteri ai acestui club.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

AmuntBoy10.07.2008 18:39

din pacate o sa fie haos cu roma cu publicul daca continuam asa

cu acest joc si aceasta determinare

sa nu zic de scor

Joga Bonito10.07.2008 18:43

E clar ca lumina zilei ca scandalurile interne afeceaza randamentul jucatorilor. Sper ca odata cu inceputul noului sezon acestea sa inceteze.

Nu dramatizati, acordati in continuare credit lui Lacatus. Sunt convins ca ne va aduce titlul cu nr 24. Doar el ne poate scoate din situtia aceasta.

ultrash10.07.2008 18:46

Gabi Balint : rolul unui manager la Steaua e nul,practic se stie cine dicteaza acolo,la Steaua e o singura persoana care face legea!

eu cred ca declaratia asta spune totul.Steaua noastra a ajuns un nimic,numai dragostea noastra pt acest club ne mai tine in priza,in rest,echipa actuala nu are nicio treaba cu istoria si spiritul clubului

Iar singurul vinovat(parerea mea) este Becali. Un dictator,cioban etc etc etc. Ilie pleaca pt ca practic era de decor,lafel e si Lacatus,Argaseala o sluga,Hagi a plecat in aceleasi conditii. Atat timp cat Steaua va fi patronata sau creditata de Becali clubul noatru nu are nicio sansa sa mai redevina ceea ce cu toti ne dorim,ce a fost odata. Din pacate Becali a adus clubului imaginea unei turme,unei tiganii. Steaua si a stirbit imaginea,daca nu cumva si`a pierdut`o.

Acum,colac peste pupaza,nu era de ajuns razboinicul luminii,vin si verii lui,mai sunt si nepotii,acum Steaua apartine unui clan mafioto-ciobanesc si numai la lucruri bune nu ne putem astepta. Trist,dar pana cand acest personaj reprobabil nu va disparea Steaua!!! nu are nicio sansa,vom deveni din ce in ce mai penibili,mai mici,mai insignifianti,si va ramane de noi doar istoria...

Intr-un fel ne meritam soarta! Atunci cand peluzele erau in prostest si il huiduiau pe cioban dorindu`i plecarea,tribunele le huiduiau,ca deh,se luau de "nea Gigi" razboinicul luminii,mesia din Ghencea.Spalati`va cu el pe cap. Degeaba vor mai fi proteste,cum vor incepe asa se vor termina,,,,

THE FUTURE`S BRIGHT,THE FUTURE`S Jiji

c.ronaldo1710.07.2008 18:51

Am pierdut noi si cu 5-1 in amicale si dupa am reusit sa luam titlul si calificare in UCL.

Marius10.07.2008 18:57
Am pierdut noi si cu 5-1 in amicale si dupa am reusit sa luam titlul si calificare in UCL.

Si poate il luam si p-asta, cine stie, poate o mai punem de-o "miuta" cu alde Vaslui, Buzau, etc.

Las' ca se poate....

:wall::wall:

Joga Bonito10.07.2008 19:02

Mariuse, termina cu atitudinea asta sarcastica. Sa strangem randurile si sa fim alaturi de echipa!

p.s: o sa iei capace non-stop de la mine daca nu mergi la marsul anti-Becali, valabil si pt restul bucurestenilor.

AdrianUltras2510.07.2008 19:24
E clar ca lumina zilei ca scandalurile interne afeceaza randamentul jucatorilor. Sper ca odata cu inceputul noului sezon acestea sa inceteze.

Nu dramatizati, acordati in continuare credit lui Lacatus. Sunt convins ca ne va aduce titlul cu nr 24. Doar el ne poate scoate din situtia aceasta.

Ce scandaluri ma?

Suspendarea lu' Lovin?

Aia i-a afectat?

Plecarea lui Ilie?

Pai plecarea lui Ilie a fost ieri.Cu Salzburg au jucat acum o saptamana.

Nu vedeti ca la echipa sunt unii jucatori care nu au ce cauta?

Nu vedeti ca alti jucatori, care merita, sunt tinuti pe banca degeaba(Ochirosii)?

Sa strangem randurile.

Bine mai, dar pana acum nu erau stranse?

Ce probleme a avut Lacatus cu suporterii in sezonul trecut?

0,nimic, nada,zilch.

Nici una si totusi a reusit sa piarda titlul asa cum l-a pierdut.

Cum sa ne poata scoate el din situatia asta?

El ne-a bagat aici.

Si cu fiecare zi in care ramane la echipa si se poarta ca si carpa numarul 2 a lui becalii(carpa nr 1 e argat-seala) se murdareste tot mai mult.

E o rusine pt echipa tot ce se intampla.

E o rusine pt Steaua!

c.ronaldo1710.07.2008 19:34
Cum sa ne poata scoate el din situatia asta?

El ne-a bagat aici.

Da, Lacatus ne`a luat campioni europeni si ne`a bagat pe locul 2. Nu cumva Lacatus ne`a luat de pe locul 5 si ne`a dus la 1 pct de locul 1?

AdrianUltras2510.07.2008 19:46
Da, Lacatus ne`a luat campioni europeni si ne`a bagat pe locul 2. Nu cumva Lacatus ne`a luat de pe locul 5 si ne`a dus la 1 pct de locul 1?

Ce va place sa va cramponati de mici rahaturi!

Hai sa va intreb ceva.

Cum a reusit Laca sa ne duca la 1 punct de locul 1?

Cumva printr-un joc superb?

Cumva prin multe goluri?

Ati uitat probabil ca fazele fixe ne-au dus pe locul 1.

Si asta nu e nici un merit special de-a lui Laca.Eram buni la faze fixe inca de pe vremea lui Hagi.

Vad insa ca in ultima vreme am pierdut si fazele fixe.

Bun.

Deci cu ce a venit Laca nou la echipa?

Ziceti-mi si mie cu ce a venit Laca nou si bun la echipa!!!

MoWeed10.07.2008 19:55

Adriane, nici Lacatus nu o fi mare antrenor dar ar trebui sa recunosti si tu ca nu prea are cu cine....

Cand Jiji al nostru cumpara jucatori pe principiul "daca e moca il iau", ce te poti astepta de la antrenor. Oricum stim prea bine cu totii cine e adevaratul antrenor la Steaua....

AdrianUltras2510.07.2008 19:56

Nimeni nu il obliga pe Lacatus sa stea capra.

Dar daca el sta de buna voie, inseamna ca ii place.

MoWeed10.07.2008 19:59

De altfel asta este singurul lucru care sa i-l reprosez: continua sa isi asocieze numele cu al oierului. Poate ca ar fi mai bine sa plece, sa nu fie partas la un sezon care se anunta dezastruos

c.ronaldo1710.07.2008 20:03

Ce va place sa va cramponati de mici rahaturi!

Hai sa va intreb ceva.

Cum a reusit Laca sa ne duca la 1 punct de locul 1?

Cumva printr-un joc superb?

Cumva prin multe goluri?

Ati uitat probabil ca fazele fixe ne-au dus pe locul 1.

Si asta nu e nici un merit special de-a lui Laca.Eram buni la faze fixe inca de pe vremea lui Hagi.

Vad insa ca in ultima vreme am pierdut si fazele fixe.

Bun.

Deci cu ce a venit Laca nou la echipa?

Ziceti-mi si mie cu ce a venit Laca nou si bun la echipa!!!

Lacatus te`a adus ma pe tine(pe Steaua ma refer) pe locul 2, nu fazele fixe.

AdrianUltras2510.07.2008 20:04

Nu numai ca isi asociaza numele cu cel al ciobanului.

Lacatus incepe sa faca marea gresala de a intra in cercul de prieteni apropiati ai lui becalii.

Prietene Ronaldo...

Cu ce a ajutat Lacatus echipa sa ajunga pe 2?

Cu numele?

Doar cu numele?

:))

E amuzant ce zici...

«1234»