Joi, 10 iulie, începând cu ora localã 18 (19, ora României), Steaua va disputa un meci de pregãtire cu Swindon Town, primul din turneul de pregãtire de la Flachau.
Joi, 10 iulie, începând cu ora localã 18 (19, ora României), Steaua va disputa un meci de pregãtire cu Swindon Town, primul din turneul de pregãtire de la Flachau.
si jucam fara Lovin ![]()
Sper sa vad in acest meci o imbunatatire la nivelul relatiilor de joc, si cred ca ai nostri o sa joace cu pase din prima si combinatii rapide (sper sa fie asa). Prima repriza din meciul cu Salzburg imi da sperante ca o sa ii facem varza pe englezii astia de Liga a 3 a sau de unde or veni ei cu pase la firul ierbii si un-doi-uri ![]()
![]()
a..si un pronostic...4-0
)
In mod normal,ar trebui sa se inregistreze a 3-a victorie a Stelei din aceste amicale.Dar cred ca tot ce conteaza este jocul si mai putin rezultatul.
Sper ca Steaua va juca un fotbal de Champions League. In mod normal ar trebui sa castigam la cel putin 3 goluri diferenta, dar pierdem prea multi jucatori. Dupa Dica, acum Lovin si urmeaza Goian,Radoi,Badea si multi altii
Bine macar ca o sa vedem meciul la sport.ro .
Poate o sa vedem un joc mai bun decat cel cu Red Bull.
Oricum sunt meciuri amicale in care trebuie rulat tot lotul asa ca nu am asteptari extraordinar de mari
Eu n-am asteptari in general,de la acest sezon...
In acest amical sper sa obtinem un rezultat bun si sa facem un meci foarte bun...,deabia astept meciul cu As.Roma...,dar pana atunci mai e destul de mult
.....Asa ca pronostic cred ca o sa fie 4-1 ![]()
![]()
Sper ca anul acesta sa luam titlul 24 ![]()
Ghionea! ![]()
![]()
![]()
Noul golgheter din Ghencea ![]()
![]()
Doamne, ce comentator de rahat.
Doamne, ce aparare avem! ![]()
![]()
Hai baieti, spre 24! ![]()
![]()
2-0 Cernea ![]()
Doamne, ce comentator de rahat.
Bai!!!
Comentatorul e de rahat in meciul asta?
Doamne... cum sa faci asa ceva? :noexpression: .....Si eu vroiam sa mai luam si titlu anul asta.....
In fine....
LUPTAM LUPTAM LUPTAM si poate scoatem un egal ....daca nu mai da cine stie cine autogol! ![]()
Nu am jucat rau , dar gafele sunt monumentale. Cred ca daca era meci oficial se vedeau fazele astea si in Surinam ![]()
Comentatoru asta ii cel m-ai bun ![]()
noi jucam ca o echipa de amatori ![]()
suntem praf!!!
Nu am jucat rau , dar gafele sunt monumentale. Cred ca daca era meci oficial se vedeau fazele astea si in Surinam![]()
Cand esti condus cu 2-0 la pauza ai jucat rau.
PUNCT!
Apararea e franjuri.
In ritmul asta vom avea un an foarte greu mai ales ca nivelul campionatului a crescut fata de alti ani. Ce 24? Daca jucam tot asa sa zicem mersi daca ne calificam in Cupa UEFA....
Ciobane pleaca din Ghencea! Becali-neam de ciobani si infractori,lasa Steaua sa traiasca !
2-1
Trebuie sa recunoastem ca golurile au fost de generic...
Golul nostru: pasa de geniu a lui Dayro si o finalizare de adevarat atacant a lui Stancu.
CE RATARE ARE Dayro MORENO DOAMNE FERESTE!!!
(( nu se poate asa ceva....prevad un campionat negru rau daca nu se schimba ceva!!!Noroc ca am dat un gol
1-2 .....Si acu surdu era sa dea goll .....
Bai frate, cat de nesimtit e Baciu asta? Adica Mustata e de vina ca el habar nu are sa dea in minge?
Suntem tru, ce sa spun... surdu alearga cu capu'-n pamant, nu cumva sa se impiedice, Badea saracu'... ![]()
![]()
2 egal
......am zis eu ![]()
hai ca se poate victoria!!!