FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un nou transfer: Pantelis Kapetanos

«1234»
Deliric109.07.2008 14:50
asta o jucat 135 de meciuri si o marcat 22 de goluri...gluma de fotbalist.scurt.

cam grava treaba , si oprita cred ca sta mai bine :):steag_sah_mic:

ebonyc09.07.2008 14:57

doua lucruri vreau sa punctez:

1. daca un jucator car sapunaru pleaca pe 6 milioane de euro, daca un jucator ca radu Stefan pleaca pe 5 milioane de euro, oare dc de la noi se pleaca pe 2 milioane de euro??? si vorbim aici de fundasi pe 5-6 milioane de euro si la noi de un varf pe 2 mil. cum de se cer doar 3-4 mil de euro pe Goian (atentie!) si nu se obtin acesti bani? sa spunem ca la Radoi e de inteles ca a fost saracul accidentat de f multe ori si a avut ghinion. dar GOLIAN oameni buni!!! e o diferenta mare mare mare intre Goian si sapunaru sau radu Stefan. vina cred ca stim a cui e (el ciobeno).

2. cand am vazut stirea despre sapunaru am dat imediat click pe gsp si am fost redirectionat pe siteul despre rapid. in josul paginii la comentarii ma asteptam sa fie oamenii multumiti de transferuri. aici pe fcsteaua.ro am vazut stelisti plangandu-se ca rapid face transferuri bune si noi aducem numai ciurucuri. dar STUPOARE!!!! lumea injura de mama focului ca sunt nemultumiti de transferuri domne! ce sa spun sustineti echipa asa cum e pentru ca probabil si la Barcelona,care i-a transferat pe keita si alves de la sevilla, pe caceres de la villareal, pe pique inapoi de la Manchester si pe hleb de la arsenal, pun pariu ca si acolo exista suporteri nemultumiti de campania de transferuri. am citit aici pe site ca avem un lot mai slab ca in campionatul trecut. pai nu mi se pare. fata de inceputul de campionat trecut a plecat Dica si au venit pe parcurs d.moreno,Stancu,szekely,t.Gomes,neagoe,arthuro,kapetanos,ionescu si a revenit Ochirosii. deci eu consider ca este o schimbare in bine fata de sezonul trecut. bine, la fel ca si voi am regretul ca nu a fost pastrat mendoza. dar totusi eu zic ca stam mai bine ca sezonul trecut.

Forza Steaua!

cataxxx09.07.2008 16:42
eu nu mai astept sa transfere nici un jucator(avem destui si buni),eu astept sa vina un patron cu scaun la cap si un antrenor care e instare sa puna echipa asta pe roate.ca vinde prostul tot....sa vinda.....dar sa plece si el odata,omul asta oboseste o tara intreaga.

Mie mi se pare penal sa tot discutam despre Becali. Nu o sa fie dat niciodata jos de suporteri. Asa ca nu vad rostul in a-l critica.

MoWeed09.07.2008 16:48

cataxxx

Si daca nu va fi dat inseamna ca trebuie sa fim de acord cu el sau sa nu-l criticam?

stelistul stelist09.07.2008 16:52
eu nu mai astept sa transfere nici un jucator(avem destui si buni),eu astept sa vina un patron cu scaun la cap si un antrenor care e instare sa puna echipa asta pe roate.ca vinde prostul tot....sa vinda.....dar sa plece si el odata,omul asta oboseste o tara intreaga.

Mie mi se pare penal sa tot discutam despre Becali. Nu o sa fie dat niciodata jos de suporteri. Asa ca nu vad rostul in a-l critica.

eu l'as impusca pe jijinho , marele antrenor si patron de echipa, ca pe ceausisti

eddie the 'ead09.07.2008 17:25

Mie mi se pare "penal" genul asta de gindire...

emmynem09.07.2008 17:35

Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, anunta public, prin intermediul www.steauafc.com, ca demisioneaza din functia detinuta, incepand cu data de 10 iulie 2008. Acesta apeleaza la reprezentantii mass-media sa nu faca speculatii vizavi de motivele care au dus la decizia sa si precizeaza ca aceasta este definitiva. FC Steaua ii multumeste pentru activitatea depusa in perioada in care a facut parte din echipa manageriala a clubului nostru.

Le multumesc tuturor celor de la Steaua pentru anul petrecut aici. Am avut o colaborare foarte buna cu toti angajatii clubului si satisfactii profesionale deosebite. Le multumesc si suporterilor pentru ca au fost alaturi de echipa. Consider ca anul petrecut la Steaua a fost unul in care am invatat foarte mult. Le doresc succes jucatorilor, precum si staff-ului tehnic, in anul care vine. Sper sa se califice in UEFA Champions League si sa castige campionatul. Fiind un fost jucator la Steaua si un stelist adevarat, gandurile mele vizavi de aceasta echipa vor fi mereu pozitive si pline de respect. A fost o onoare sa lucrez la Steaua

Adrian Ilie

Lorentzo_77709.07.2008 17:39

Adi Ilie si-a dat demisia ! E oficial,...,a aparut si pe STEAUAfc.com :(( ! Pacat,mie sincer mi-a placut de el ! Nu pot spune ca a fost un manager extraordinar, dar si-a facut treaba cat de bine a stiut el (si cat la lasat cibanu sef) ! Ma intreb cine o sa vina in locul sau ? Eu as opta pt un strain cu mentalitate de invingator si care sa faca un plan pe termen lung bine pus la punct si cu mult profesionalism ! Cat despre transferurile de pana acuma ma abtin sa comentez pt ca pe cei straini nu i-am vazut in actiune inca si nu stiu de ce sunt capabili ! Sper la mai bine ! Spre 24 ! FORZA Steaua ! fularsteaua2:steag_cruce_invers:

DanStan09.07.2008 18:01
Eu as opta pt un strain cu mentalitate de invingator si care sa faca un plan pe termen lung bine pus la punct si cu mult profesionalism !

Fragment din povestirea SF "Steaua in anul 2050" ...

grizzly09.07.2008 18:35

alta pleasca de fotbalist. 1 gol la 6 meciuri... pff, si zapata il face la eficienta daca urca la cornere.

w3bmaster10.07.2008 01:53

Of doamne ce transferuri de kkt ...

«1234»