FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un nou transfer: Pantelis Kapetanos

«1234»
fcsteaua.ro08.07.2008 10:29

FC Steaua anunta oficial faptul ca l-a transferat pe atacantul grec Pantelis Kapetanos, care a evoluat pana sezonul trecut pentru gruparea AEK Atena.

Varful elen, care a implinit varsta de 25 de ani pe 8 iunie, a semnat un contract valabil pe un an cu Steaua, cu optiune de prelungire a intelegerii pentru inca doua sezoane.

Varful de 1,90 metri a debutat in fotbal la Kozani, in 2001, de unde a fost transferat de Iraklis, grupare la care a evoluat timp de patru sezoane. In ultimii doi ani si jumatate a facut parte din lotul lui AEK Atena.

SteauaFC.com

Video: Kapetanos inscrie pentru AEK

I.N.Money08.07.2008 10:42

E un nume mare din Grecia insa depinde doar de el daca se acomodeaza cu viata de la noi , dar si cu noul sau patron sonat .

Adi Ilie merita felicitat pentru munca sa .

MIREL6RADOI08.07.2008 10:46

Nume mare?Cine?Jucatorul sau clubul?:)Clubul mai merge...jucatorul :wacko:

greenyes08.07.2008 10:51

De atacanti ducem noi lipsa????? Doamne, parca nici nu fac parte din stafful Stelei oameni care au jucat pentru Steaua condusa de "Sfinx"...Steaua dupa care toti tanjim.....si cand te gandesti ce fotbalisti au fost Ilie si cu Lacatus..... chiar nu vad ca echipa nu are mijloc , mijloc ofensiv ...chiar nu s a prins nimic de ei din acea perioada????

In sfarsit..... sper sa ne dea palme la toti care carcotim.... dar tot astept palmele astea de ceva vreme si nimic .....

I.N.Money08.07.2008 10:53

Probabil l-au adus ca sa ii faca bagajele lui Badea sau ( sper sa nu ) lui Rica Neaga .

Joga Bonito08.07.2008 10:54

Odata cu venirea grecului, sper sa se oficializeze despartirea/imprumutul lui Vali Badea/Romeo Surdu.

SmellOfVictory08.07.2008 11:07

Nu stiu de ce, dar ma indoiesc de valoarea acestui jucator, insa sper sa ma contrazica prin evolutiile sale, deoarece totusi vine de la o echipa relativ mare, AEK Atena...

Offtopic: Ati citit despre excluderea lui Lovin din lot ? Sper sa fie pt totdeauna aceasta excludere :)

gelugiku08.07.2008 11:26

ia uite ce scrie pe wikipedia:

Pantelis Kapetanos (born June 8, 1983 in Ptolemaida) is a very poor Greek football player playing as a striker. Kapetanos' best career moment is his goalscoring header against Hearts in Scotland (9 August 2006). AEK won 2-1 there, 3-0 in the second leg and qualified for UEFA Champions League group stage. In the last year played only 63 minutes for AEK and scoring no goal.

A jucat 63 de minute in ultimul sezon si a inscris 21 de goluri in 8 ani in Grecia.

Super transfer

the_ace08.07.2008 11:27

mda....pare interesant ...insa sa vdm ce stie ;) (si dak se acomodeaza)

AdrianUltras2508.07.2008 11:29

Pare un jucator de profilul lui Arthuro.

Statistica arata ca baiatul nu prea marcheaza.

6 goluri in 40 de meciuri.

Probabil a fost adus pt a crea spatii.O tampenie de mentalitate.

La fel de tampita e si excluderea unui mijlocas din lot,chiar daca e Lovin, in momentul in care tu nu prea ai mijlocasi de meserie.

ebonyc08.07.2008 11:33

probabil s-au gandit ca ne trebuie si rezerva de atacant. imi pare rau ca transferam atacanti cu foarte putine goluri inscrise. artuhro 6 in 32 de meciuri pantelis scrie mai sus, b.Stancu 4 in tot sezonul trecut si a facut destul si bara. probabil ca ii reprofileaza pe toti in mijlocasi cum e moda la Steaua de 1-2 sezoane incoa.

ce bine era inainte cand nu scria prin presa nimic despre transferuri. pur si simplu vedeai fetele noi direct in meciuri

Piece of Mind08.07.2008 11:34

Devine tragi-comica situatia...

boggie08.07.2008 11:35

L-au adus liber de contract, care a expirat pe 1 iulie. S-a mai adus o camila care sa primeasca centrarile tuciuriului si ale fundasilor centrali.

AdrianUltras2508.07.2008 11:36
Pantelis Kapetanos (born June 8, 1983 in Ptolemaida) is a very poor Greek football player playing as a striker. Kapetanos' best career moment is his goalscoring header against Hearts in Scotland (9 August 2006). AEK won 2-1 there, 3-0 in the second leg and qualified for UEFA Champions League group stage. In the last year played only 63 minutes for AEK and scoring no goal.

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

1on08.07.2008 11:37

Dupã cifre, slab:

Într-un an jumate pentru AEK, a jucat 28 de meciuri și a dat 5 goluri. Iar pentru Iraklis, în 3 ani jumate a jucat 75 de meciuri și a marcat 10 goluri. Adicã, o medie de 20 de meciuri/sezon și 3 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) goluri. Iar în ultimul an a jucat 63 de minute și n-a marcat. Nu e slab, e foarte slab. Oare pe ce criterii l-or fi luat? În ce meciuri l-au vãzut? Pãi, Vranjkovici a marcat în sezonul trecut cât a marcat ãsta în 5 ani.

gelugiku08.07.2008 11:41

vrei sa spui Ljubinkovic

LARI08.07.2008 11:42

WELCOME, PANTELIS!

Din imaginile pe pe youtube nu am remarcat decat centrarea si pasa aia decisiva...

Nu comentez nimic despre el pana nu-l vad la treaba.

Tot pe Wikipedia am mai vazut ca are 13 aparitii in nationala Under-19, cu 2 goluri, a dat 5 goluri in ultimele doua sezoane pentru AEK in 28 de meciuri (a fost mai mult rezerva). Deci alea 5 goluri le-a reusit acu' 2 ani, ca daca sezonu' trecut n-a dat-o deloc in ate...

Eu nu pricep: e clar ca Goian vrea sa plece, Rada sta cu bagajele la usa, iar noi cumparam atacanti si mijlocasi ofensivi... Pe care Laca ii va folosi pe benzi, parca vad...

In fine... sper sa judece Laca si Adi Ilie...

c.ronaldo1708.07.2008 11:45

Cred ca Goian are mai multe goluri date decat acest atacant.

I.N.Money08.07.2008 11:45

Probabil s-au orientat spre el si spre Nikos Liberopoulos , jucatori care si-au incheiat conturile cu AEK si l-au ales pe Kepatanos in detrimentul ceiluilalt probabil din cauza varstei inaintate pe care Liberopoulos o are .

In momentul asta avem : Stancu , Moreno , Surdu , Rica , Badea , Arthuro , Kapetanos , 6 atacanti pe 2 locuri , sau pe un loc in functie de sistemul folosit de Lacatus . Avem un singur mijlocas stanga de meserie in lot , Ochirosii ( Neagoe nu cred ca ramane ) si niciun playmaker adevarat .

JustMe200708.07.2008 11:47
ia uite ce scrie pe wikipedia:

A jucat 63 de minute in ultimul sezon si a inscris 21 de goluri in 8 ani in Grecia.

Super transfer

nu stiu unde ai gasit tu aia cu "very poor". Pe wikipedia eu am gasit altceva:

http://en.wikipedia.org/wiki/Pantelis_Kapetanos

Pantelis Kapetanos (born June 8, 1983 in Ptolemaida) is a Greek football player playing as a striker. Kapetanos' best career moment is his goalscoring header against Hearts in Scotland (9 August 2006). AEK won 2-1 there, 3-0 in the second leg and qualified for UEFA Champions League group stage.

Stati sa vedem ce poate. Probabil ca a fost adus pentru a avea 2 atacanti masivi in lot. Un brazilian si un grec.

AdrianUltras2508.07.2008 11:50

Mai bun era Zaharia.

eddie the 'ead08.07.2008 11:50

Din doua una...

Ori conducerea Stelei, de la antrenor pina la ultimul om de linga Becali si-a pierdut mintile (ciobanul e in lumea celor "veseli" de mult) si cumpara atacanti pe banda rulanta (nu discut despre valoarea lor actuala, vom vedea), fara a tine cont ca oamenii din aparare ar cam vrea sa plece, deci nu prea mai au chef sa joace la Steaua, iar la mijloc avem goluri maricele...

Ori lucreaza la proiect numai de ei stiut, cu care spera sa ii surprinda pe toti, adversari si suporteri, si vor da lovitura.

In ambele cazuri cu un ochi rid si cu unul pling...

Pina cind voi reusi sa inteleg ce se intampla...

Bafta, Pantelis!

Heart_For_Steaua08.07.2008 11:50

Nu stiu ce sa zic despre acest jucator , se pare ca nu este cine stie ce , dar sa nu ne pripim fara sa-l vedem cum joaca. Sper sa faca treaba buna si sa inscrie mai mult decat a facut-o pana acum in cariera. Probabil il vom vedea in amicalele ce vor urma si vom vedea ce stie. Sper sa nu fie un nou Surdu :)

xDaJACKALx08.07.2008 11:52

Probabil Jiji vrea sa intareasca Buzaul

mountytoma08.07.2008 11:52

e deja clara treaba. Adi Ilie, sa-ti fie rusine. Iacob intr-un picior si cu capul spart facea cat doi kapetanos la un loc inmultit cu trei banei.

«1234»