FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un nou transfer: Pantelis Kapetanos

«1234»
1on08.07.2008 12:03
vrei sa spui Ljubinkovic

Da. Ljubinkovic.

Probabil Bogdan Stancu va fi trimis la Buzãu, sã-și rupã picioarele pe acolo. Mãcar Stancu are 20 de ani. Îl poți înțelege dacã joacã prost. Mai poți avea rãbdare cu el. Da' cu jucãtori ca Surdu sub nicio formã. Totuși, sper ca ãsta sã nu fie un Surdu 3 (cã Surdu 2 e Cl. Ionescu, dupã câte se pare).

steaua_gloria08.07.2008 12:06

Mie dupa nume mi se parea cunoscut, insa se pare ca l-am confundat cu altcineva. Parerea mea e ca nu e chiar asa slab din moment ce a prins atatea partide chiar daca a marcat doar cateva goluri. Dar oricum , nici vreun superstar nu e .

Bundy08.07.2008 12:12

Sper sa fie de bun augur venirea lui. Nu pare un marcator innascut dar am incredere in ce aduce Ilie. Oricum, trebuie sa fie gogheter pe youtube ca sa ne convinga? Eu zic sa asteptam...FORZA Steaua!

gelugiku08.07.2008 12:17
nu stiu unde ai gasit tu aia cu "very poor". Pe wikipedia eu am gasit altceva:

http://en.wikipedia.org/wiki/Pantelis_Kapetanos

Io zic sa te mai uiti o data!

1on08.07.2008 12:19

Acuma scrie cã e "very poor". Acum juma' de orã nu scria.

rivelino08.07.2008 12:21

Danalache e peste el la orice ora. Zaharia era maestru.Super atacant-Gigel Bucur, asta da.

Nu stiu cum de luam petardele astea de prin lumea intreaga.Vai de sezonul nostru.

gelugiku08.07.2008 12:23

cand am dat prima oara copy-paste scria ...acu m-am uitat iar si tot asa scrie :|

1on08.07.2008 12:29

Uitã-te iar cã nu mai scrie.

MoWeed08.07.2008 12:29

Ne umplem de atacanti dar mijlocul la fel de slab a ramas.....

Nu imi spune mult numele lui....

SmellOfVictory08.07.2008 12:32

Regretul meu pentru Thereau creste pe zi ce trece si este accentuat cand vad ce petarde de atacanti transfera aceasta asa-zisa conducere a Stelei. Ok, am inteles se vrea concurenta pe acele posturi de atacant, dar cu apararea ce facem ?????? Cred ca daca am pune niste suporteri alesi la intamplare pe posturile pe care le ocupa acesti oameni in conducere Steaua ar avea rezultate mai bune........

Totusi, Forza Steaua!!!

eddie the 'ead08.07.2008 12:32

Acuma scrie cã e "very poor". Acum juma' de orã nu scria.

:)))) Wikipedia e un fel de "mysport". Oricine poate scrie orice, pina la o verificare ulterioara (care nici asta nu se face minut cu minut). Este o "free encyclopedia ANYONE can edit"... O spun cu gura lor.

Nu cred ca un site serios face asemenea judecati de valoare: "foarte bun", "foarte prost" etc... Despre Ronaldinho scrie ca e "very good"?

E foarte posibil ca cine stie ce romanas pus pe glume si cu cont de wikipedia sa fi aflat ca omul a fost luat de Steaua, a intrat si a modificat.

SmellOfVictory08.07.2008 12:40

"Pantelis Kapetanos (born June 8, 1983 in Ptolemaida) is a wonderful Greek football player playing as a striker."

Acum e un jucator "minunat" =))) Ma simt mandru pt ca am transferat un minunat jucator :)))

stelist24/2408.07.2008 13:05
"Pantelis Kapetanos (born June 8, 1983 in Ptolemaida) is a wonderful Greek football player playing as a striker."

Acum e un jucator "minunat" =))) Ma simt mandru pt ca am transferat un minunat jucator :)))

da-i pace ma :D:D:D: sau mai bine scrie posesor de 3 ori al balonului de aur :D:D

catasteaua1708.07.2008 13:10

sper sa stea la Steaua macar 3-4 ani sa nu faca ca restu si sper sa fie bun :steag_cruce_invers:

SmellOfVictory08.07.2008 13:10
da-i pace ma :D:D:D: sau mai bine scrie posesor de 3 ori al balonului de aur :D:D

gata mah sa-l lasam in pace pe baiat, mai stii poate prinde o forma extraordinara si da 20 de goluri in campionat.... sa-l vedem la treaba mai intai!

JustMe200708.07.2008 13:16
nu stiu unde ai gasit tu aia cu "very poor". Pe wikipedia eu am gasit altceva:

http://en.wikipedia.org/wiki/Pantelis_Kapetanos

Io zic sa te mai uiti o data!

Bravo ai invatat sa editezi pe wikipedia... esti bun :gathering:

stelist24/2408.07.2008 13:17

gata mah sa-l lasam in pace pe baiat, mai stii poate prinde o forma extraordinara si da 20 de goluri in campionat.... sa-l vedem la treaba mai intai!

imi vine greu sa cred.. dar faptul ca a jucat in ultimul an doar 63 minute este cauzat de faptul ca nu a vrut sa semneze prelungirea contractului...

JustMe200708.07.2008 13:19

Ramane sa il vedem la lucru. Poate avem ocazia sa il vedem in amicalele din Austria. Deocamdata Ilie a avut ochi destul de bun la jucatori. Sa vedem.

Irresistible23Steaua08.07.2008 13:43

Sa il vedem mai intai la joc si dupa putem trage concluziile.

Mai slab ca Surdu nu cred ca poate sa fie...Macar asta are 1.90 m, poate face ceva ...

MIREL6RADOI08.07.2008 13:49
Din doua una...

Ori conducerea Stelei, de la antrenor pina la ultimul om de linga Becali si-a pierdut mintile (ciobanul e in lumea celor "veseli" de mult) si cumpara atacanti pe banda rulanta (nu discut despre valoarea lor actuala, vom vedea), fara a tine cont ca oamenii din aparare ar cam vrea sa plece, deci nu prea mai au chef sa joace la Steaua, iar la mijloc avem goluri maricele...

Ori lucreaza la proiect numai de ei stiut, cu care spera sa ii surprinda pe toti, adversari si suporteri, si vor da lovitura.

In ambele cazuri cu un ochi rid si cu unul pling...

Pina cind voi reusi sa inteleg ce se intampla...

Bafta, Pantelis!

Super-mesaj...rad de numai!:)) Cred ca se uita astia la mine!:))))))

Exista un lucru +: grecii din Buc vor veni la mec Stelei! :yeahh:

eduardo_stelist08.07.2008 13:51

ZAPATA

EMEGHARA Radoi Ghionea GOLANSKI

PLESAN Ovidiu Petre Ochirosii

(TIAGO)

Dayro

ARTHURO KAPETANOS

daca ar fi toti cu gandul la performanta, daca ar juca la valoare alor (ma abtin deocamdata la kapetanos si arthuro),eu zic ca vom juca iar in grupe si vom avea reale sanse la 24

Razvypitesti08.07.2008 13:52

Ce tot comentați atât, tipul va fi fundaș în locul lui Rada, mã dar nu vã prindeți deloc....pãi e mai bun ca fundaș........

eduardo_stelist08.07.2008 13:53
Ce tot comentați atât, tipul va fi fundaș în locul lui Rada, mã dar nu vã prindeți deloc....pãi e mai bun ca fundaș........

hahahaha..marsh comicule

MIREL6RADOI08.07.2008 13:55

Oare cum il vom striga"hai ba KapI!baga-le-o! :clap: " dupa meci(MAI ales fetele)"hai sa bem un cappy!ala e mai bun decat kapi!" :punk:

bijoux_bz08.07.2008 14:13

eu cred ca l-au luat ca bagator de seama. sa le mai gaseasca si lu surdu, Neaga, Badea sau Nicolita un incompetent din categoria lor ca sa nu se plictiseasca si sa nu ii mai injure lumea numai pe ei.

hahaha !!! asta-i tare lu surdu nu i-ati bagat numele cu prima litera majuscula........ :thumbsup:

«1234»