FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un nou transfer: Pantelis Kapetanos

«1234»
vlad7508.07.2008 14:40

Bine ai jucat la noi Kapetanos! Bafta la noua ta echipa!

Eu sunt mai avansat cu vreo 3 luni fata de voi! Am un feeling!

bebeto08.07.2008 14:49

cred ca Lacatus are un fix cu atacantii inalti si greoi de careu.vrea sa joace ca bayern probabil,dar ei il au pe toni,care chiar stie ce sa faca cu mingea cind ai pica pe picior sau pe cap,plus ca are si cine sa-i dea mingea.

eu unu,cunosc destul de bine fotbalul grec si pot sa va spun ca nu e cine stie ce de capul lui.da bine cu capul insa.oricum va dati seama ca daca era prea bun,nu-l dadea AEK si mai ales nu venea pe 200-300 de mii cit ai da maxim ciobanul.parerea mea ca daca era sa aduca un grec,trebuia sa fi adus un fundas ca sunt destul de bataiosi si disciplinati.

sper sa prindem c.l. si cu noroc un loc 3 in grupe,fiinca mai mult...hai sa fim seriiosi....cu mijlocasi si atacanti de ,,secunda´´,care nici macar nu erau titulari de drept la echipele lor,ce sperante sa avem...daca mai pleaca si Radoi,Goian,rada...o sa ploua cu goluri...la noi in poarta.

E.K.8808.07.2008 15:04

Cu asemenea jucatori nu putem emite pretentii. Ce atacant e ala care da 6 goluri la 48 de meciuri? Strainii adusi la Steaua vara asta sunt cam toti fie expirati fie lipsiti de valoare. Mai bine nu i-ar aduce, si nu inteleg de unde mania asta de a aduce atacanti. Nu avem destui in lot? Bine ca Dayro Moreno, singurul atacant eficient (golgheterul Columbiei in momentul in care a fost adus) a fost folosit ba mijlocas, ba nu a fost folosit deloc, in schimb fiind chinuiti cu asemenea transferuri.

zloty08.07.2008 15:16

Sal vedem la lucru , personal ii urez bun venit si stati linistiti mai slab ca Banel/surdu nare cum sa fie:D:))

Living_Dead_Stripper08.07.2008 15:47

În grãmada de vedete

Transferate pe-ndelete,

A mai pus una zevzecu'

Ne lipsea doar Zorba Grecu'...

Cristi C08.07.2008 16:25

Probabil a fost adus la sfatul calugarilor de la Muntele Athos. :laugh: Chiar nu vad utilitatea acestui transfer, mai ales ca nu pare mai "rasarit" decat Arthuro. :sad2: Treaba unui atacant este sa dea gol iar cei doi nu prea au avut astfel de "indeledniciri" in ultimii ani. :no:

1uLy4Nn08.07.2008 16:59

sa speram ca o sa isi faca treaba la echipa :steag_cruce_invers:

LARI08.07.2008 17:42

Gata! S-a spulberat misterul. A debitat jegali motivu' marelui transfer: "Mi-au zis ca e gratis! Aduceti-l, ba, daca e gratis, care-i problema?"

Eu ma retrag momentan, sa rad de imbecil!

E.K.8808.07.2008 18:03

A mai declarat Becali ca isi doreste o echipa cu 4 fundasi si 6 atacanti. Partea trista e ca ordinele lui sunt executate... Ne asteapta o toamna cumplita.

greenyes08.07.2008 18:04

Si cand te gandesti ca l am avut pe Thereau .... bai baiatule.... cred ca alde Ilie si co vor sa vedem cat de bine stam cu nervii ..... ce am ajuns ......

mdionis08.07.2008 18:11
Gata! S-a spulberat misterul. A debitat jegali motivu' marelui transfer: "Mi-au zis ca e gratis! Aduceti-l, ba, daca e gratis, care-i problema?"

Eu ma retrag momentan, sa rad de imbecil!

Ca oierul nu are o strategie de piata fotbalistica decenta este un lucru deja arhicunoscut. Totusi s-ar putea ca, in acest caz, sa fie vorba de o manevra abila a lui Adrian Ilie de intoxicare cu "stirea cea buna", anume ca nu costa bani. Poate (insa nu este sigur) ca atacantul a fost urmarit de cineva de la club si a fost considerat util Stelei dincolo de chestiunea de pret de cost, iar ciobanului sef i s-a adus la cunostinta doar partea pe care voia el sa o auda.

Kapetanos se considera un jucator in forma maxima ("Sper sa raman la nivelul mare la care am evoluat in Grecia" zice el in interviu -- a se vedea GSP): nu stiu de ce declaratia lui imi aduce aminte de "vana maxima" pe care o anunta Surdu acum cateva zile cu privire la propriul nivel de joc. Sper si eu sa demonstreze ca Steaua nu va cheltui bani inutili cu salarizarea sa.

floroflores08.07.2008 18:35

nu are cum sa fie mai inutil in lot ca multi care apar inca...poate totusi,ne orientam si spre un fundas central...poate serie C1 ar fi o solutie...insa serios vorbind,cred ca Mehmedovici de la Urziceni ar merita adus la un schimb cu Badea de exemplu...

cargobot08.07.2008 19:13

neah...nu acccepta Maria Sa musulmani...de ce sa se uite spre Mehmedovici? poate mai vede vreun fundas central de la noi, de la Buzau. Jozici cred ca abia asteapta :))

MoWeed08.07.2008 20:12
nu are cum sa fie mai inutil in lot ca multi care apar inca...poate totusi,ne orientam si spre un fundas central...poate serie C1 ar fi o solutie...insa serios vorbind,cred ca Mehmedovici de la Urziceni ar merita adus la un schimb cu Badea de exemplu...

De ce sa nu i-se dea mai multa incredere lui Tudose, un jucator destul de bun. Chiar si Ninu ar fi o solutie daca poate sa joace si fundas central.

Fara curajul de a ne promova tinerele talente nu vom ajunge nicaieri

floroflores08.07.2008 20:30

Mo Weed

am mai vazut si alte echipe care isi promoveaza tinerii in disperare si au ajuns rau...Ajax ar fi un exemplu care nu mai conteaza,inclusiv Nantes care a mai si retrogradat printre altele...chiar experimente de-astea nu as vrea sa vad la Steaua...inca nu suntem Loko Plovdiv...

FortuneTeller08.07.2008 22:18

Bai baieti... Pai ce va agitati asa? Chiar nu se vede ca Gigelu din Pipera a intrat in coop in schimbul gratierii in cazul valiza? Asa ca trebuie sa asteptam sa vina randul Stelei (a intrat mai recent, deci n-are vechime pe lista de campioane pregatita de FRF-LPF), deci urmeaza ca toti internationalii Stelei sa fie vanduti si adusi niste expirati. Astfel nimeni nu va avea nimic de comentat cand Steaua va iesi pe locul 4-5, Gigelu va zice pardon, antrenorul e de vina si sa mai vina niste jucatori. Iar cand ne vine randul la titlu, Gigelu si gasca vor aduce rapid niste tinerei de pe la Buzau, Liga III si pe unde mai sunt exilati, toti (presa!) se vor entuziasma brusc de jocul noilor vitezisti, iar Giovani va avea ce pune pe taraba. Adio fotbal onest in Romania...

maye09.07.2008 00:51
Probabil s-au orientat spre el si spre Nikos Liberopoulos , jucatori care si-au incheiat conturile cu AEK si l-au ales pe Kepatanos in detrimentul ceiluilalt probabil din cauza varstei inaintate pe care Liberopoulos o are .

In momentul asta avem : Stancu , Moreno , Surdu , Rica , Badea , Arthuro , Kapetanos , 6 atacanti pe 2 locuri , sau pe un loc in functie de sistemul folosit de Lacatus . Avem un singur mijlocas stanga de meserie in lot , Ochirosii ( Neagoe nu cred ca ramane ) si niciun playmaker adevarat .

ti se pare ca surdu si Badea sunt jucatori de fotbal?

zloty09.07.2008 06:11
Mo Weed

am mai vazut si alte echipe care isi promoveaza tinerii in disperare si au ajuns rau...Ajax ar fi un exemplu care nu mai conteaza,inclusiv Nantes care a mai si retrogradat printre altele...chiar experimente de-astea nu as vrea sa vad la Steaua...inca nu suntem Loko Plovdiv...

aici gresesti Ajax a ajuns rau de cand a incetat sa promoveze tineri si a adus numai jucatori batrani gen luque , seedorf ,gabri,gerard , de atuncea au inceput sa clacheze ei

udaradu09.07.2008 06:27

eu nu mai astept sa transfere nici un jucator(avem destui si buni),eu astept sa vina un patron cu scaun la cap si un antrenor care e instare sa puna echipa asta pe roate.ca vinde prostul tot....sa vinda.....dar sa plece si el odata,omul asta oboseste o tara intreaga.

MoWeed09.07.2008 07:46
Mo Weed

Ajax isi promoveaza tinerii de ani buni si au avut rezultate bune, mai putin in ultimii ani. Sa nu uitam ce echipa aveau pe vremea lui Chivu cand media de varsta a echipei era foarte scazuta.

Sau Arsenal are in fiecare an echipa din ce in ce mai tanara....

Dar eu nu ziceam sa promoveze toti tinerii; sa joace cu cel putin 6-7 tineri pe teren. Totusi in meciurile mai slabe ar putea sa foloseasca 2-3 jucatori tineri pentru a castiga experienta...

choli09.07.2008 08:50

Putem sa ne limitam doar la comentarea subiectului?

M-am saturat sa tot vad propuneri de jucatori, pe fiecare topic citesc despre Becali, etc.etc.

Oare ne putem civiliza si putem invata sa comentam exact subiectul propus?

Oricum, propun adminilor site-ului sa creeze 2 topice:

1. Ce jucatori ar trebui sa vina la Steaua

2. Injurati-l pe Becali

Sa revenim...

Acest jucator imi este total necunoscut, dar asta nu inseamna ca nu poate face treaba.

Eu zic sa-i dam timp, jumatate de sezon zic ca nu e mult. (macar sa dea gol cu Dinamo)

Succes!

gabriel_04pyb09.07.2008 11:24

Scriam pe "stelisti.ro" opinia mea despre transferurile verii la Steaua si ce posturi sunt deficitare:-1 fundas dreapta; -1 fundas central; -1 mijlocas stanga; -1 mijlocas ofensiv; -1 atacant. Imi este teama ca valoarea lotului actual este cu 2 clase sub cel din sezonul trecut, asta si din cauza faptului ca n-avem un departament de scouting care sa-si faca treaba cum trebuie. Lacatus, in paranteza fie spus, va da vina pe slaba campanie de transferari pentru a-si acoperi neputinta de a castiga vreun trofeu intern sau obtinerea de rezultate in Europa! Numai cu Radoi, Szekeli si Zapata ma indoiesc ca vom face mari performante! Nu vreau sa fac vreo comparatie cu celelalte echipe din campionat, dar prea "punem botul" la niste jucatori proveniti de la niste echipe slab cotate, ori pseudo-fotbalisti care au frecat bancile de rezerva !!! Si noi dam drumul la jucatori care au un palmares cu greu egalat de vreo echipa din Romania! Dica, Goian chiar si Rada sunt jucatori peste tot ce a transferat Steaua pana la aceasta ora (exceptie face Szekeli, care chiar are stofa de fotbalist). In rest, sa dea Dumnezeu sa ma fi inselat!!!!!

Imi mentin pozitia in ceea ce priveste competentele de antrenor ale lui Lacatus, si cu riscul de a fi injurat de uni, cred in continuare ca nu este cel mai potrivit antrenor de care Steaua are nevoie ! Imi pare rau ca trebuie sa spun asta , a fost unul din idolii mei ca jucator, dar se pare ca nu se poate avate de la regula ca un fost jucator de exceptie nu este obligatoriu si un antrenor de aceeasi facura.

Daca ajungem sa ne uitam si mai sus de banca tehnica vom observa ca managerul sportiv, Adrian Ilie, face ce face si se invarte de niste jucatori slab cotati, dar ieftini sau "moca" cum ar spune un prieten de-al meu! Nu cu astfel de jucatori vom face performanta, dar le putem ridica cota si vinde afara! Nu inteleg cum Dumnezeu reusesc astia de la Cluj sa gaseasca jucatori nu foarte ieftini, dar nici scumpi, ce metode or avea sa-i convinga sa joace pentru ei, este o mare enigma pentru mine! Oare s-a auzit oriunde in lume mai mult de CFR, rapid sau Dinamo decat de Steaua? Curios!

lupi09.07.2008 12:09

asta o jucat 135 de meciuri si o marcat 22 de goluri...gluma de fotbalist.scurt.

JustMe200709.07.2008 12:53

Asta am gasit despre el:

Atacantul a fost un abonat la toate nationalele de juniori si la cea de tineret a Greciei. La un moment dat, cand juca pentru nationala U-21, antrenorul l-a comparat cu Marco van Basten, dupa un gol din foarfeca asemanator cu acelea care l-au facut celebru pe olandez. Dupa cateva sezoane excelente la Iraklis, AEK Atena l-a achizitionat pe Kapetanos. A reusit sa califice echipa in Liga Campionilor, dupa un gol decisiv cu Hearts. Sezonul trecut a fost unul nereusit, din cauza unor probleme la muschii abdominali, ce l-au scos din vederile antrenorului

c.ronaldo1709.07.2008 12:56
antrenorul l-a comparat cu Marco van Basten, dupa un gol din foarfeca

Unde esti Cursaru sa le arati astora o foarfeca adevarata?

«1234»