Etapa 34
fallenangell002000 2 v 0 bezmetiqu_alex
Etapa 34
fallenangell002000 2 v 0 bezmetiqu_alex
Pai ca sa fie egalitate are nevoie de victorie cu mine ,nu?
)
corect ... 3 din 5
... asta daca nu cumva Comisia de Disciplina anuleaza penalizarea lui tzuppy ...
Dupa parerea mea , tzuppy nu ar avea de ce sa fie penalizat doar pt ca mie nu mi`a functionat netu` .... nu ar fi corect fatza de el .. dak vreti , imi luati mie victoria, ii dati lui 3-0 ( asa ar fi corect ), imi scadeti si 3 puncte , si asta este ... decat sa piarda campionatu` intr`o asa maniera urata ca aceasta ... Pentru ca , sa recunoastem .... a cam fost sezonu` lui + ca repet ... nu e vina lui pentru problema mea ![]()
branica... FAIR PLAY... tot respectul ![]()
si asa e... sa se decida campionul la masa verde... cam aiurea, mai ales ca nu prea a fost vina lui.
![]()
Etapa 34
danny1ok v mihai1411 2-2
normal era sa amane si tzupy,ca doar asa fac toti
Etapa 33:
ady_adinho v danny1ok 0-1
Etapa 34
danny1ok-mihai1411 2-2
Etapa 34
danny1ok v mihai1411 2-2
normal era sa amane si tzupy,ca doar asa fac toti
Nu stiu cat d normal este .. dar eu nu`mi amintesc ca atunci cand s-a amanat un meci ... sa fi postat amandoi... cu siguranta nu asa s-a intamplat .. ce zici tu este doar pt a castiga campionatul ... oricum, nu stiu cat d O.k. te`ai simti dak l`ai castiga asa jalnic ![]()
cand incepe noua editie de campionat ?![]()
pai cu tot cu penalizare , tzupy l-a castigat la un punct diferenta.
felicitari la amandoi, poate apuc si eu sa joc in prima Liga ![]()
pai cu tot cu penalizare , tzupy l-a castigat la un punct diferenta.
felicitari la amandoi, poate apuc si eu sa joc in prima Liga
Asa ca, felicitari tzuppy ! Vezi tu Mihai, mai bine sa stii ca l`ai pierdut pe mana ta , decat sa il castigi prin penalizarea nedreapta a adversarului
... Felicitari si tie pentru sezoanele castigate ! felicitari tuturor din A , si sa le uram bun venit celor din B ... ![]()
etapa 33: marianbolohan v fifa_for_fun 1-0
felicitari tzupy
ii donez cupa lui branica pt fair play
as fi amanat dar ...se putea?
)
iar sunt discutiile interminabile ?
)
clasament ceva?![]()
Clasament final editia iulie - septembrie 2008
Castigatorul campionatului: alexxx_tzupy. Felicitarile de rigoare + berile cand ne vedem
PS Nu am mai operat penalizarea in clasament, o sa inceapa cu -3 sezonul viitor ![]()
Au retrogradat: mihainho_86, bezmetiqu_alex.
Retrasi/ exclusi: cozo1983, marseillais_666.
felicitarile mele,singurul care m-a dat jos,sa speram ca nu pentru mult timp ![]()
tur adynho-Ronaldo 0-1
retur Ronaldo-adynho 4-5
am avantajul meciului direct...![]()
felicitari tuturor!!
Ba' ma primiti la 09 ? ![]()
LE: Ronaldo pe 9, adinho pe 10, rezultate directe !
am scapat de baraj si am terminat pe pace, 0 golaveraj ![]()
sezonul trecut pe 7, acum pe 6.... ma tin bine, ce pot sa spun, progresam :tongue:
apropos... sezonul urmator.. 2009... da?
facem o pauza, cei care au probleme cu pc-urile au timp sa le betoneze putin, mai muncim, mai un transfer. mai o Liga Campionilor (interzisa javrelor).
![]()
FELICITARI CAMPIONULUI!!! ![]()
Sa asteptam full-ul. In mod normal n-ar trebui sa ceara cine stie ce resurse fata de 08.
gata cu 2008 ?
EA Sports has just confirmed the release date for FIFA 09. As many has guessed FIFA 09 will be released in Europe October 3rd.
tur adynho-Ronaldo 0-1retur Ronaldo-adynho 4-5
Ba' ma primiti la 09 ?LE: Ronaldo pe 9, adinho pe 10, rezultate directe !
adinho e pe 9 ca a dat 5 boabe in deplasare ![]()
Ioane stai linistit ca intri direct in A
imi iei mie locul ca in procent de 90% nu-mi va merge acceptabil fifa 09.
hai noroc si felicitari la toti.
i0nutz, fallenangel e pe 12 datorita rezultatelor directe cu mine ? ![]()