io zic ca Steaua face egal totusi se poate dar grele sanse
(
fularsteaua2 ![]()
io zic ca Steaua face egal totusi se poate dar grele sanse
(
fularsteaua2 ![]()
Hai Steaua sã arãtãm ca o echipã în aceastã searã chiar dacã e amical
:steag_cruce_invers: ![]()
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Steaua 1-0 AS.Roma min 44 ,gol in minutul 7 Dayro Moreno ......Steaua joaca frumos dpmdv
Forza Steaua!!! ![]()
![]()
![]()
Dupa prima repriza, nu pot sa zic decat ca imi place foarte mult Steaua. Aratam bine, atat la joc cat si la echipament. ![]()
Repet, e doar parerea dupa prima repriza.
PS: Dar normal ca vor aparea cei care doar critica si vor spune ca nu au vazut nimic nou in jocul Stelei.
pe pagina oficiala puteti sa audeti meciul live ![]()
GOOOOOOOL Bogdan Stancu Steaua-AS.ROMA 2-0
....dupa un corner batut de OcHi rosi Bogdan Stancu inscrie cu capu
FORTZZA Steaua!!!! ![]()
![]()
![]()
![]()
Ne tine noroc noul echipament ,sau o fi de la cruce? 3-0 Neaga |GOOOOOOOOOOOOOLLLLLL
tocmai vb de noroc ![]()
Ce meci frumos... Szekely & Ochirosii titulari !!!
Apropo, credeti ca vom mai avea asa un meci in sezonul asta? ![]()
Foarte frumoasa Steaua in aceasta seara!!!Sper sa o tina tot asa,si sa ne calificam in Liga Campionilor,apoi cu putin noroc sa luam si titlu 24 ![]()
![]()
![]()
O fi de la cruce? ![]()
![]()
ce gol frumos a dat Roma........Kapetanos mi se pare cam certat cu mingea
3-1 As.Roma marcheaza un gol super fain
pacat ca au stricat scoru
Alel ale
avem echipa
avme valoare
:steag_cruce_invers:
mia placut foarte mult Szekely ![]()
UltraSteaua
![]()
foarte bun a fost jocul nostru in seara asta. mi-au placut in mod special Dayro, Szekely, Ochirosii.
Arthuro pare peste ce am avut noi in atac in ultimii ani si Bogdan Stancu e o solutie si nici tiago nu arata rau deloc.
Sper sa vina si Toja desi Ochirosii merita sa fie titular din punctul meu de vedere.
Cel mai important e sa nu il mai bage pe Nicolita pt ca baiatul asta parca ar juca la adversari, chiar ma uitam, a avut o faza in care scapase frumos de un adversar si cand mai avea ceva simplu de facut, sa dea o pasa simpla si-a facut mingea prea lung si gata faza.
Dupa meciul din seara asta am ramas pur si simplu uimit de jocul Stelei in comparatie cu ce'am vazut pana acum.De foarte mult timp Steaua nu a mai combinat asa.Mi'au placut foarte mult evolutiile lui Dayro care a incantat de fiecare data cand mingea a fost la el,Ochirosii,Neaga (pofta de joc pentru el,sper sa'si revina la adevarata lui forma),Szekely si chiar Tiago.
Decat sa'l vad titular pe Banel care incetineste jocul si care nu are nicio legatura cu fotbalul,mai bine Ochirosii.Imi place foarte mult si daca este lasat sa joace va creste de la meci la meci.
Sper ca echipa noastra s'o tina tot asa!
FORTZZA Steaua !!
un meci mult mai bun decat ma asteptam din partea Stelei! roma nu prea s-a omorat cu firea... s-a vazut ca mai au de lucrat!
merita laude toti - in special Dayro, szekely si Radoi!
mi-a placut si tupeul lui Ochirosii, dorinta lui Neaga si insistenta lui tiago (chiar a tras de el in meciul asta... sper sa joace din ce in ce mai bine pt ca are calitati)
CE IMI DORESC ENORM?! SA NU MAI INSISTE CU Nicolita TITULAR SI SA-L JOACE PE Ochirosii! tot respectul pt ATLETUL Nicolita (nu e de ajuns sa vrei trebuie sa si poti) dar noi avem nevoie de un FOTBALIST!
FORZA Steaua!
PS: ati vazut ce descatusare a fost la Neaga (la gol) ?!?
sper sa-si revina la forma care l-a facut atat de iubit la noi!
cum se numea melodia pe care s-a facut prezentarea? :-s scuze daca sunt un pic off-topic
eu ziceam ca ia bataie Steaua cu 3-1 dar uite ca a fost invers
) ![]()
eu ziceam ca ia bataie Steaua cu 3-1 dar uite ca a fost invers)
![]()
multa lume nu da sansa Stelei anul asta, dar eu sper sa inchidem gura multora care ne vad abia cu sansa a 4-a la titlu. meciul din seara asta ma face sa cred ca avem o echipa frumoasa, care nu ne va dezamagi. publicul de nota 10, eu am vazut meciul la TV dar mi-a placut foarte mult ![]()
GOOOOOOOL Bogdan Stancu Steaua-AS.ROMA 2-0....dupa un corner batut de OcHi rosi Bogdan Stancu inscrie cu capu
FORTZZA Steaua!!!!
Ochirosii se scrie legat:|
in seara asta toti au jucat frumos, chiar si lui Banel i-au iesit unele chestii pe care le uitase (daca le stia). Lovin a reusit o pasa superba la golul lui Stancu iar golul lui Neaga sper sa-l readuca in echipa pe rica. tiago a aratat ca putem spera la lucruri bune si din partea lui, kapetanos si arthuro la fel.
cel mai mult mi-a placut ca in sfarsit Steaua a aratat ca o echipa, si ca au pasat si au combinat de parca nu erau tot ei cei ce in campionatul trecut abia legau trei pase la rand!
acum incepe greul!
dupa acest meci m-am umplut de bucurie
sper sa avem aceasta evolutie excelenta si in meciurile oficiale,caci daca va fi asa vom lua sigur campionatul.mi-au placut toti jucatorii,dar in continuare,chiar daca a jucat putin sunt sceptic de calitatile lui Kapetanos,pe care il consider sub Badea,Neaga si mult sub Bogdan Stancu,care chiar a jucat excelent azi,pe langa faptul ca a marcat.m-a surprins darea numarului 10 lui Dayro moreno,care a facut si el un meci foarte bun.arthuro a fost insa senzatia partidei,aratand ca este un jucator de clasa.tiago Gomes a jucat si el foarte bine,dar ar trebui sa mai invete sa paseze,sa dribleze...chiar daca a facut cateva driblinguri acelea nu au fost prea reusite...
FORZA Steaua ![]()
deacuma cand o sa joace steau - arsenal o sa zic ca castiga Steaua findca Steaua are valoare :x
ce seara....ce seara.....ce seara intr-o peluza magica ![]()
se vindeau bilete si la ora 20.50 la casele de bilete
Steaua 3-as roma 1,dk jucam asa LUAM CAMPIONATUL :X