FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre Cupa Romaniei - editia 2008/2009

«1234»
LARI25.09.2008 11:48

Urnele valorice pentru Saisprezecimi:

În urna A: echipele din Liga I clasate pe locurile 1–6 în campionatul ediției precedente:

1. CFR 1907 Cluj

2. Steaua BUCUREªTI

3. RAPID BUCUREªTI

4. Dinamo BUCUREªTI

5. Unirea Urziceni

6. FC TIMIªOARA

În urna B: celelalte 12 echipe din Liga I, participante în campionatul ediției în curs:

1. FC SPORTING Vaslui

2. OÞELUL GALATI

3. U Craiova

4. GLORIA 1922 BISTRIÞA

5. Politehnica IAªI

6. Pandurii Tg.Jiu

7. Farul CONSTANÞA

8. GLORIA BUZÃU

9. FC BRAªOV

10. CS OTOPENI

11. SC FC 2005 SA PITEªTI

12. GAZ METAN MEDIAª

În urna C: cele 14 echipe din categorii inferioare, calificate în urma fazelor precedente:

FC CETATEA SUCEAVA

FCM BACÃU

FC DUNÃREA GALAÞI

CSM PLOIEªTI

SC FC PETROLUL SA PLOIEªTI

SC FC SPORTUL STUDENÞESC SA BUCUREªTI

FC INTERNAÞIONAL CURTEA DE ARGEª

FCM RM. VÂLCEA

CS MINERUL LUPENI

FC CFR TIMIªOARA

FCM TG. MUREª

SCS CFM U Cluj SA

CS TRICOLORUL BREAZA

SCS CFR 1907 Cluj SA 2

Se împerecheazã echipe din urna A cu echipe din urna C (6 jocuri) și, în continuare, echipe din urna B cu echipe din urna C (8 jocuri), echipele de categorie inferioarã fiind organizatoarele jocurilor. Cele 4 echipe rãmase în urna B se împerecheazã între ele, echipele organizatoare fiind stabilite prin tragere la sorți.

Jocurile din șaisprezecimile de finalã vor avea loc pe 15 și 16 octombrie 2008. Cele mai interesante partide vor fi transmise de Antena 1.

MoWeed25.09.2008 12:38

Oare cand o sa avem si noi odata cupa fara capi de serie? Ar fi mult mai interesanta competitia

LARI25.09.2008 12:44

Pai tre' sa faca si Kassai ceva prin federatia aia...

Anumite echipe au parte de vreo 2-3 ani de niste echipe pana prin semifinale de te doare mintea. In fine, admit ca pot fi eu luat cu capu'...

MoWeed25.09.2008 12:48

Plus ca ar fi o sansa in plus si pentru echipele de ligi inferioare sa ajunga mai departe decat saisprezecimi.

Ma indoiesc ca s-ar mai repeta parcursul franarilor de sezonul trecut(daca nu ma insel, singura echipa tare a fost Unirea cu care au jucat finala)

bodanelu25.09.2008 13:04

@mo:

FC Sãcele - CFR 1907 Cluj-Napoca

Jiul Petroșani - CFR 1907 Cluj-Napoca

CFR 1907 Cluj - FC Brașov

Dacia Mioveni - CFR 1907 Cluj

si finala :)

sirFlorin25.09.2008 13:05
Oare cand o sa avem si noi odata cupa fara capi de serie? Ar fi mult mai interesanta competitia

Ar trebui urmat exemplul englezilor din cupa ligii...

MoWeed25.09.2008 13:07
@mo:

FC Sãcele - CFR 1907 Cluj-Napoca

Jiul Petroșani - CFR 1907 Cluj-Napoca

CFR 1907 Cluj - FC Brașov

Dacia Mioveni - CFR 1907 Cluj

si finala :)

Deci trei echipe de Liga a 2-a si una dintre echipele care au retrogradat din Liga 1. Cu un asemenea parcurs e si normal sa ajungi in finala.

Desi, daca imi amintesc bine, FC Brasov le-a pus reale probleme...

Este evident ca eliminarea capilor de serie ar revitaliza competitia si ar face-o mai disputata

sirFlorin25.09.2008 13:11
Este evident ca eliminarea capilor de serie ar revitaliza competitia si ar face-o mai disputata

Poate asa ar gasio si Gigi mai interesanta

MoWeed25.09.2008 13:13

@sirFlorin

Nu aduce bani si nu te califica in Champions League. De aia nu o gaseste Jiji interesanta....

MALDINI26.09.2008 10:42

Steaua - Sportul Studentesc

si cel mai tare meci : CFR Cluj - "U" Cluj :))

MoWeed26.09.2008 11:01
Universitatea Cluj - CFR Cluj

Sportul Studentesc - Steaua

FCM Targu Mures - Dinamo

Petrolul - Rapid

Minerul Lupeni - Unirea Urziceni

FC Arges - International Curtea de Arges

Otelul Galati - Tricolorul Breaza

Gaz Metan Medias - Dunarea Galati

Universitatea Craiova - CSM Ploiesti

CFR Cluj II - FC Timisoara

Gloria Bistrita - CFR Timisoara

Pandurii Tg.Jiu - FCM Bacau

Gloria Buzau - Cetate Suceava sau FC Botosani

CS Otopeni - CSM Rm.Valcea

Farul Constanta - FC Brasov

FC Vaslui - Poli Iasi

Programul complet

Melku26.09.2008 13:58

"Sportul este o echipã bunã și un adversar pe care îl repectãm, chiar dacã acum sunt în Liga a II -a. Cupa este un trofeu pe care Steaua nu l-a mai cucerit de ani buni, iar anul acesta sper sã îl așezîm în vitrinã. Blazonul Stelei trebuie respectat și sperãm sã ne calificã în optimi", a spus Lãcãtuș (prosport.ro)

Ar cam fi cazul sa mai luam si noi Cupa, este totusi un trofeu chiar daca nu aduce mari beneficii.

MALDINI26.09.2008 14:58

Sper sa castigam si noi odata cupa asta :))

redondo26.09.2008 17:36
Normal ca Steaua ( sau ai bine zis ciobanul dictator ) va avea aceeasi mentalitate. nu ne intereseaza cupoa Romaniei dintr-un motiv cat se poate de simplu: nu aduce bani.

Pai si care e problema? E normal sa fie un obiectiv secundar campionatului si cupelor europene.E logic sa se joace cu echipa a doua.

Si nu vreau sa fiu nesuferit dar chiar nu inteleg de ce trebuie bagat Becali in absolut orice discutie de pe acest forum.......are n-are legatura cu subiectul mereu aceleasi chestii.

razvan_stelist200726.09.2008 17:42

sportul nu e un adversar usor , dar trebuie sa invingem.nu trebuie insa sa jucam cu titularii in cupa , rezervele , jucatori precum rada , Ochirosii , Cristocea , abel moreno , kapetanos , Stancu , Baciu , Andrei ionescu , neaga putand face treaba foarte buna

redondo26.09.2008 17:45
sportul nu e un adversar usor , dar trebuie sa invingem.nu trebuie insa sa jucam cu titularii in cupa , rezervele , jucatori precum rada , Ochirosii , Cristocea , abel moreno , kapetanos , Stancu , Baciu , Andrei ionescu , neaga putand face treaba foarte buna

Perfect de acord cu tine

stelistul stelist26.09.2008 18:54

adio cupa Romaniei si anul acesta :D

unuspecial27.09.2008 06:59

Sportul a facut acum 2 etape 1-1 cu Cs Buftea in campionat ... mi s-a parut o echipa cu foarte multe minusuri , inafara de Varga restu sunt pioni.cred ca ii vom saluta din mers.

stelistul stelist27.09.2008 07:53
Sportul a facut acum 2 etape 1-1 cu Cs Buftea in campionat ... mi s-a parut o echipa cu foarte multe minusuri , inafara de Varga restu sunt pioni.cred ca ii vom saluta din mers.

ca si pe petrolul , U Cluj sau rapid II

MoWeed27.09.2008 08:29

Pai Rada, Ochirosii, Abel Moreno, Ionescu, Neaga au fost in teren si la Steaua 2 cand a pierdut cu Petrolul..

Wally27.09.2008 09:23

Cu parere de rau cred ca nu vom trece de Sportul, desi sunt sigur ca "Fiara" isi doreste foarte mult acest lucru...

rstar27.09.2008 11:57
Va avea Steaua aceeasi mentalitate anul asta : "Nu ne intereseaza Cupa Romaniei" ? Sau va fi anul in care vom cuceri trofeul ?

Discutii aici

VOM BATE SPORTUL LA SCOR!

S.S.Lazio27.09.2008 12:27

Deja devine iritant dupa 10 ani fara cupa ..sa nu-mi aduc aminte ca am fost eliminati de echipe si echipe ..ca rapid 2,dinam0 ..UMT in 2000 parca :) ..urat meci ! ..etc ..auziti voi pana unde ajunge tupeu asta ..deja siman isi face planuri cum sa bata Steaua ..:-j

RBK27.09.2008 14:33

batem in Regie cu Stadionu FULL Rosu-Albastru sper sa fie meciul Joi sa pot veni si EU:X

CoRsSo27.09.2008 16:24

Ar fi culmea sa pierdem si in regie.

«1234»