Habar n`am. Asta`i programul.
PS: Cea mai urata grupa in care puteam pica, parca am juca in Cupa UEFA.
LE: Am zis la misto ma, cum sa fie grupa de Cupa UEFA?
Habar n`am. Asta`i programul.
PS: Cea mai urata grupa in care puteam pica, parca am juca in Cupa UEFA.
LE: Am zis la misto ma, cum sa fie grupa de Cupa UEFA?
@ c Ronaldo
Ai dreptate, eu eram fericit daca picam cu barca sau real.Dar oricum, cea mai tare grupa de Cupa UEFA. ![]()
e o grupa destul de grea.totusi Lyon nu mai este ce a fost odata , iar bayern , chiar daca e foarte greu de invins , energie cottbus a reusit anul trecut sa o bata cu 2-0.fiorentina are un lot foarte bun , personal eu cred ca e peste Lyon.putem insa sa ne calificam in UEFA..sa speram ca vom juca bine ![]()
Hai ca aproape o nimerisei.![]()
am gresit un pic, dar m-au corectat aia. e mai bine cu Lyon decat cu real. daca avem muschi, sa stam intre boxeri! si eu zic ca avem.
si mai cred ca cele mai multe puncte le putem face in deplasare (unul mai arogant si mai ingamfat ca celalat sunt adversarii nostri), iar daca acasa jucam ca ieri cu galata, am da peste cap toate casele de pariuri!
Avem sanse mari sa trecem mai departe.....echipele nu ma sperie......poate sunt eu prea optimist dar asta e parerea mea!
eu nu am de zis decat:BRAVO BANELE!sa vedem acum cine are de comentat. acesta este jucatorul "fara valoare" "anti fotbal" cel care nu face un dribling nu stie sa centreze si multe altele .acest jucator a calificat Steaua .bravo lui rusine cui stiu eu
Eu cred ca din meciurile cu Lyon avem cele mai mari sanse de a lua puncte. Iar Bayern, tinand cont de meciurile din Bundesliga si de cele cu Zenit, nu mai este aceasi mare forta. Nu stiu de ce, dar de Fiorentina imi e cel mai teama. Probabil din cauza mediatizarii victoriilor ei pentru ca e Mutu acolo. Oricum, sper sa profitam de aceasta grupa mult mai accesibila decat cele din ultimii 2 ani. ![]()
m-am uitat putin pe forumurile strainilor, si constat ca majoritatea ar zice "multumesc!" daca ar pleca cu 1 punct din Ghencea.
cu putin noroc...ne batem pe bilete in optimi. ![]()
o sa ma distrez pe cinste de infringerile CFR-ului in CL
CFR o puncte , 0 goluri marcate , 34 goluri primite :laugh: :laugh: :laugh:
Eu sunt mai rezervat...chiar nu are rost sa ne avantam ca anul trecut sa zicem ca Arsenal si nu stiu care echipe sunt "de batut". Totusi echipele din grupa noastra sunt foarte puternice chiar daca sunt intr-un oarecare declin fata de anii precedenti. Insa daca vom juca cu inima si nu cu gandul la banii sau alte lucruri atunci avem o sansa , oricat de mica ar fii aceea. Tot ceea ce-mi doresc este sa nu avem parte de accidentari in continuare...echipa pe care o avem acum joaca de la meci la meci mai bine !
Trebuie sa se joace cu cap , nu cu gandul la parale. Daca joci bine , victoriile vin si paralele vin automat.
anul asta cred ca trecem de GRUPE :X
Concurențã asprã în lotul de Ligã
PORTARI: Zapata, Cernea
FUNDAªI DREAPTA: Ogãraru, Golanski
FUNDAªI CENTRALI: Rãdoi, Goian, Ghionea, Baciu
FUNDAªI STÎNGA: Emeghara, Petre Marin
MIJLOCAªI DREAPTA: Semedo, Szekely
MIJLOCAªI CENTRALI: Ov. Petre, Lovin, Tiago, Abel
MIJLOCAªI STÎNGA: Toja, Nicolițã
Al DOILEA ATACANT: Dayro, B. Stancu
ATACANT ÎMPINS: Arthuro, Pedriel
10 jucãtori noi are Steaua pe listã fațã de acum un an: Ogãraru, Rãdoi, Semedo, Szekely, Tiago, Abel, Toja, Stancu, Arthuro și Pedriel
Cine rãmîne în afara listei
Vâtcã: n-a jucat decît douã meciuri în ultimele 14 luni
Rada: a fost titular o singurã datã în tot anul 2008
Pleșan: n-a bifat nici un minut în acest sezon din cauza accidentãrilor
Ochiroșii: a jucat doar 50 de minute în cele 7 meciuri ale sezonului
A. Ionescu: abia a fost transferat, e nepregãtit fizic
V. Badea: trecut pe linie moartã de Lãcãtuș, va fi împrumutat la altã echipã
Neaga: a marcat un singur gol în acest sezon
Kapetanos: adus gratis, n-a prins nici un meci ca titular
Ia haideti sa va arat ceva.
Acolo sunt afisate lotul Barcelonei si al Stelei pt meciurile din preliminariile CL.
Observati diferenta?
Steaua are 22 de jucatori inscrisi.
Barcelona are 27.
Din acesti 27, 6 sunt pusi pe o lista b.
Acestia 6 sunt jucatori tineri.
Steaua nu are lista b.
De ce?
Pt ca la Steaua nimeni nu risca cu cei tineri.
Jucatori ca Ochirosii, Mustata, Iacob,Lazar, Rusu,etc ar merita si ei sa fie pusi pe lista b.
Dar nu sunt pusi.
Daca o sa va interesati, peste cateva zile, cand vor fi publicate listele complete ale echipelor participante in CL, veti vedea liste cu cate 40 de jucatori(la Real Madrid sau Liverpool).
Aproape jumatate din acei jucatori vor fi tineri de pe lista b.
Ia haideti sa va arat ceva.
ai dreptate in ceea ce spui, dar nu este lista definitiva. apare NESU!
Apar si Rada, Ochirosii si Neaga despre care Argaseala a declarat ca nu sunt inclusi pe lista. De asemenea, lipsesc Ogararu si Semedo.
Mountytoma
Citeste tot.
Mountytoma
Citeste tot.
am vazut ca era lista din 28 august, ora 9 seara. unde ai gasit-o pe aia nu apare acum si una adusa la zi?
imi pare rau sa nu-i vad pe lista pe neaga, rada si pedriel. daca primii doi sunt rebeli si platesc pentru lipsa obedientei fata de cioban (lucru pentru care valoreaza dublu in ochii mei), la pedriel chiar nu inteleg de ce e preferat kapetanos. din ce am vazut pe net pedriel este o vipera adevarata, cobra 2. daca e preferat kapetanos, de ce nu joaca nici macar cu Pandurii? sper ca Lacatus stie mai bine. si nu am nevoie de Victor sa-mi "explice" ce si cum s-a decis "la nivelul conducerii"
Listele sunt luate de pe siteul UEFA.
Inca nu le-au actualizat.
Probabil pe parcursul acestei saptamani vor fi aduse la zi.
Dupa returul cu Galata eu ma astept la orice, chiar sa luam si locul I in grupa. Anul asta cred ca echipa este mai matura ca niciodata, in returul cu Galata aveam temeri de prin minutul 70 ca o sa cada echipa si o sa luam 2-3 boabe dar s-au tinut tare si au aratat ca o echipa mare. Cred ca o sa facem meciuri bune in grupa ![]()
![]()
Pentru o asa echipa ... asa suporteri ... Asa promo ![]()
In aceasta grupa trebuie sa luptam pentru fiecare punct. Avem aceleasi sanse sa ajungem in optimi si sa terminam cu 0 puncte. Sper f. mult ca baietii sa fi invatat ceva din anii trecuti si sa-si fi recapatat mandria de a juca pe Ghencea, in TEMPLU unde nu trebuie sa ne-o luam cu 3 goluri diferenta si unde noi vom fi alaturi de ei....
cineva din oltenita pe forum care va fi prezent la meciu cu CFR de duminica?