FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre Liga Campionilor - editia 2008/2009

«1234»
fedora01.08.2008 13:42

Mai Dj, numai un naiv poate sa creada ca Galata este peste Fener.

A ajunge in sferturile UCL nu e usor si nu poti tine pasul in campionat ca altii care nu au nici o treaba.

Uita-te pe rezultatele din UEFA Cup, in grupe:

Bordeaux 2 – 1 Galatasaray

Galatasaray 2 – 3 Helsingborg

Panionios 0 – 3 Galatasaray

Galatasaray 0 – 0 Austria Vienna

Dupa care i-a zdrobit Leverkusen cu 5 - 1.

RaMs3s01.08.2008 14:24

eu cred ca o sa ne calificam din nou in grupe...

fenercluj01.08.2008 15:23

ciao baieti,dupa cum vedeti pe nickul meu sunt un fan de fenerbahce si urasc de galata,degeaba e campion de turciei ca galata este 2-3 clasa jos de fenerbahce,au transferat 2-3 jucatori care au nume dar nu au nici o valoare ca kewell si meira,speram tregem de galata si intram la grupelor,eu zic ca putem trei sa avem de grija la meciul dela istanbuldaca scoatem 2-1 sau 1-0 pt galata putem trecem de iei,tot fanii dela fener tin cu voi sa stiti;) deci nu cred ca e ceva putin spirijin de vreo 40 de milione fan,bafta baieti fularultras

dangeor01.08.2008 20:02

Daca avem fata de CL, trecem de Galata. Daca nu, nu! Simplu de tot!

mountytoma02.08.2008 06:34

de ce ti-e frica, de-aia nu scapi. mai bine taceam...

dar acum daca tot am picat cu Galata, va trebui sa ii batem. si cu asta basta.

weber_p02.08.2008 10:09

Galata... si eu sunt stelist si imi doresc sa ajungem iar in grupe dar.... sa fim seriosi! o sa fie extrem de greu. Imi pare rau doar ca am ajuns sa jucam cu galata si CFR-ul sta linistita si rade... dupa cate puncte am adunat noi! asta e fotbalul nu?

Ce pot sa mai zic.... sper dar mi-e ca raman cu speranta!!

c.ronaldo1702.08.2008 10:12

Galatasaray este o gluma de echipa in ultimii ani in Europa, nu vorbesc de generatia Hagi sau Popescu. Va fi intradevar un meci foarte greu, dar cred ca plecam ca si favoriti, avand in vedere ca avem ceva experienta.

PS: O participare in Cupa UEFA nu ar fi chiar o tragedie.

IONUTZ-CIPRIAN02.08.2008 11:15

Gluma gluma........dar am picat prost,alta nu se putea??Aici sansele sunt fifty fifty......insa sincer nu ne vedem in grupele CL!Nu o mai fi GALATA o forta dar are o gramada de jucatori care au fost la nationala,asta ar trebui sa ne puna pe ganduri.......si la cum am jucat primul meci din campionat,nu prea avem sanse!

SRamos04.08.2008 09:58
Mai Dj, numai un naiv poate sa creada ca Galata este peste Fener.

A ajunge in sferturile UCL nu e usor si nu poti tine pasul in campionat ca altii care nu au nici o treaba.

Uita-te pe rezultatele din UEFA Cup, in grupe:

Bordeaux 2 – 1 Galatasaray

Galatasaray 2 – 3 Helsingborg

Panionios 0 – 3 Galatasaray

Galatasaray 0 – 0 Austria Vienna

Dupa care i-a zdrobit Leverkusen cu 5 - 1.

Aceste rezultate demonstreaza ca Galatasaray nu este un Atletico sau cu cine mai puteam sa picam noi dintre echipele bune, este o echipa medie de care nu trebuie sa ne fie frica...

Si sa tinem cont ca ei in vara asta nu au castigat nici un meci amical si nu va disputa nici un meci oficial pana la meciul cu noi.

Deci forzateaua

A si se spune ca in Turcia e infernul...

Pai cum sa fie infernul cand Galata in meciurile de acasa a luat bataie de la Helsinborg si a facut egal cu Austria Wien, practic 2 echipe inferioare Galatei...

:steag_sah_mic:

Ionutjoss07.08.2008 10:19
Bye bye Sampions Lig. Ne bat turcii de n-o sa stim pe unde sa scoatem camasa.

invata engleza inainte de a posta :cursing:

:stupid:

weeezer07.08.2008 10:39

Ionut ce-ai tata?

punkboy07.08.2008 16:36

jucam si ne calificam :) chiar dk Galata are jucatorii mai buni putem sa trecem de ei

Mugur_Cornateanu08.08.2008 03:25

Topicul nu prea isi are rostul. Nu vad cum Steaua poate elimina pe Galata.

Raduccio08.08.2008 05:57

Nici aia de la Kaunas nu prea vedeau cum pot elimina Rangers, finalista de anul trecut a cupei UEFA. Galata nu a batut pe nimeni in intersezon si totusi toti de acolo sunt prea siguri pe ei. Imi aduce aminte de dubla de anul' trecut dintre trabzon si Otelul! Turcaletii erau 100% siguri de victorie si au luat bataie tur/retur de la o echipa slaba. Sau mai tineti minte cand anul trecut nu ne iesea nimic si eram aproape de o victorie in meciul cu arsenal? Nu juca Radoi, nici nu il aveam pe Dayro. Noi jucam cui P. Marin, Baciu, Rada, Nicolita, Neaga Zaharia, Surdu ,Badoi, Badea, Iacob si ei cu juca cu Clichi, Toure, Senderos, Fabregas, Hleb, Flamini, Van. Persie, Adebayor... Daca juca numele nu scapam fara 8 boabe.

Avem sansa noastra, trebuie sa luptam pana la capat!

Fc Alin08.08.2008 07:08

avemmmmmm ghinionnnn am picat cu galata

weeezer12.08.2008 19:34

Mai e undeva Slavia - Fiorentina, afara de sport.ro live?

Bogdan4Steaua12.08.2008 19:41

Mai e pe RaiDue.

Sau pe Internet pe Rojadirecta ai doua link-uri.

Plus GSP TV.

weeezer12.08.2008 19:56

Mersi Bogdan. Ca pe site la sport.ro se vede praf.

DelPiero1012.08.2008 20:04

A dat Droghi gol!

weeezer12.08.2008 20:44

"Cehia mai mica decat Romania ca putere economica"? Ba ce-ai dreaq suntem noi...

TheSithLord14.08.2008 05:58

Ar trebui sa fiti mai increzatori in echipele romanesti.Si n-are nimic ca Steaua joaca turul 3 si CFR se uita - Steaua acumuleaza puncte si pentru echipa si pentru tara,calificarea va aduce alte puncte Stelei si tarii.Intr-un fel e mai bine asa - daca Steaua castiga campionatul,CFR juca turul 3 unde era cel mai sigur ca pica cu cineva "tare" si n-aveam 2 echipe in CL.

Sper sa se inteleaga - fiti increzatori in sansa noastra.Putem.

CatalinBerceni17.08.2008 08:10
Ar trebui sa fiti mai increzatori in echipele romanesti.Si n-are nimic ca Steaua joaca turul 3 si CFR se uita - Steaua acumuleaza puncte si pentru echipa si pentru tara,calificarea va aduce alte puncte Stelei si tarii.Intr-un fel e mai bine asa - daca Steaua castiga campionatul,CFR juca turul 3 unde era cel mai sigur ca pica cu cineva "tare" si n-aveam 2 echipe in CL.

Sper sa se inteleaga - fiti increzatori in sansa noastra.Putem.

Avand in vedere ca in finalul campionatului trecut s-au intamplat unele nedreptati adik 3 meciuri ofirite cadou pentru CFR......cele cu Bistrita,Dinamo si Rapid ....nu-mi doresc ca CFR-ul sa scoata vreun punct in Champions League.....pur si simplu nu meritau sa ajunga asa acolo.

Despre Dinamo,Rapid,Poli Timisoara si Vaslui sa ne aduca cat mai multe puncte iar Steaua noastra mereu a adus, nu-mi fac probleme.

rock_music_blacklabel.jpg

Bogdan4Steaua17.08.2008 14:41

Totul depinde de tragerea la sorti. Fara indoiala, CFR nu este cea mai slaba echipa care va fi prezenta in grupe.

Din partea mea, sa ia cate puncte merita.

Nu vreau sa am o atitudine Dinamo-rapido-timisoreana, adica sa ma bucur de insuccesul CFR-ului... mai bine ne vedem noi de propria echipa si ii lasam pe clujeni sa isi vada de treaba lor si de jocul lor.

s0r1n11119.08.2008 00:11

Sincer,nu o vad pe CFR sa faca mai mult de 1 punct in grupe.Sunt 0 barat in Europa.

Dubla cu Famagusta de anul trecut spune totul.Si mare diferenta de valoare intre echipa de acum si cea de atunci nu vad.

stelistul stelist19.08.2008 09:25
Sincer,nu o vad pe CFR sa faca mai mult de 1 punct in grupe.Sunt 0 barat in Europa.

Dubla cu Famagusta de anul trecut spune totul.Si mare diferenta de valoare intre echipa de acum si cea de atunci nu vad.

ceva echipa au de le convine sa il tina pe cullio pe banca , jucator care sezonul trecut era de baza si cam facea legea pe teren

«1234»