FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre Liga Campionilor - editia 2008/2009

«1234»
SteauaToronto30.06.2008 12:22

Tragerea la sorti va avea loc pe 4 august, iar meciurile vor avea loc la 12/13 august (tur) si 26/27 august (retur)

Iata lista cu posibilii adversari ai Stelei in turul al treilea preliminar:

Atletico Madrid (Spania)

Sparta Praga (Cehia)

Dinamo Kiev (Ucraina)

Slavia Praga (Cehia)

Galatasaray (Turcia)

Partizan Belgrad (Serbia)

Vitoria Guimaraes (Portugalia)

Dinamo Zagreb (Croația)

Wisla Cracovia (Polonia)

Standard Liege (Belgia)

FC Twente (Olanda)

Artmedia Bratislava (Slovacia)

AaB Aalborg (Danemarca)

Brann Bergen (Norvegia)

Rapid Viena (Austria)

Sursa: GSP

MoWeed30.06.2008 12:35

Sper sa evitam pe Atletico Madrid, Galatasaray, Sparta Praga si Dinamo Kiev...

Aalborg sau Victoria ar fi adversari facili....

lucvald-190230.06.2008 12:47

complementar !

Urne_CL.JPG

Urne_CL.JPG

metzzz30.06.2008 15:16
complementar !

astea ce e cu ele ? alea din turul 2 ? Si noi presupun ca jucam cu una din invingatoarele dintre capii de serie din turul 2 si invingatoarele din turul 1 ?

AdrianUltras2530.06.2008 15:56

Daca nu se ocupa nimeni ca Steaua sa isi rezolve problemele si sa inceapa sa joace din toate acele echipe enumerate doar 2 cred ca nu ne-ar pune probleme.

stelistul stelist30.06.2008 16:43

Atletico Madrid (Spania)

Sparta Praga (Cehia)

Dinamo Kiev (Ucraina)

Slavia Praga (Cehia)

Galatasaray (Turcia)

Dinamo Zagreb (Croația)

Wisla Cracovia (Polonia)

Standard Liege (Belgia)

FC Twente (Olanda)

sper sa nu cadem cu nici una din aceste echipe...daca avem ghinionul acesta atunci Steaua ar trebui sa se apuce de jucat fotbal

punkboy02.07.2008 18:52

Sunt Unele echipe in caz ca avem ghinionul sa cadem cu vreuna sa nu prea avem sanse la ce echipa avem pacat ca l-a dat pe Dica :( la Catania dar asta e MERGEM mai DEparte cu Steaua NOastra

unuspecial03.07.2008 14:26

Indiferent cu cine vom pica , ca va fi Atletico Madrid sau alta echipa mai tare , va trebui sa trecem de ei! In fazele astea nu mai conteaza ca pici cu Atletico sau cu alta echipa mai slab cotata , balonul e rotund si nu poti stii niciodata. Sper ca baietii sa dea 101% din potentialul lor in aceasta dubla mansa , si sa nu ii faca simtita lipsa lui Dica. Altfel ne vom face de ras si ne vom uita si amuza la meciurile cfrului (cum vor fi surclasati , desigur).

s0r1n11103.07.2008 18:47

In cazul in care jocul nostru va suferi,eu cred ca nu are importanta de unde vom parasi competita.Ca din turul III,ca din grupe asta nu prea conteaza ! Eu cred ca ar trebui sa ne axam pe campionat si Cupa Romaniei si sa ne gandim mai putin la Champions League unde,sa recunoastem,suntem departe.

mountytoma04.07.2008 21:49
Atletico Madrid (Spania)

Sparta Praga (Cehia)

Dinamo Kiev (Ucraina)

Slavia Praga (Cehia)

Galatasaray (Turcia)

Dinamo Zagreb (Croația)

Wisla Cracovia (Polonia)

Standard Liege (Belgia)

FC Twente (Olanda)

sper sa nu cadem cu nici una din aceste echipe...daca avem ghinionul acesta atunci Steaua ar trebui sa se apuce de jucat fotbal

dintre toate astea mi-e teama doar cu galatasaray. la mentalitate ne surclaseaza turcii! cu ceilalti ne-am descurca, zic eu

punkboy06.07.2008 19:24

Vom Trai si Vom VEdea

LeGenD06.07.2008 19:37

Vreau sa picam ori cu Artmedia ori cu Standar.Dar pana la urma,cred ca vom pica cu Dynamo Kiev,si vom avea de munca.

weeezer01.08.2008 10:30

Galatasaray - Steaua, primul meci la Istanbul.

strezahuzum01.08.2008 10:40

Bye bye Sampions Lig. Ne bat turcii de n-o sa stim pe unde sa scoatem camasa.

MoWeed01.08.2008 10:42

@strezahuzum

Daca nu suntem in stare sa ii batem pe Galatasaray, mai bine ca nu jucam in grupele CL. Decat un alt an in care sa fim de departe cea mai slaba echipa...

strezahuzum01.08.2008 11:32

MoWeed, asa ca intre prieteni virtuali, spune-mi si mie de ce i-am bate pe turci ? Vorbesc serios. Lasand la o parte gargara gen "mingea e rotunda", samd. In primul rand ei nu sufera de handicapul de a avea un patron cretin, mitocan si mitoman, asa ca sansele ca la ei echipa sa fie facuta pe bune si nu pe pile sunt muuult mai mari.

Mi-e si frica sa mai compar loturile : pe de o parte Linderoth, Kewell, Shabani Nonda, Arda Turan, Umit Karan, Emre, samd, pe de alta parte Banel, Kapetanos, Lovin, Arturo, etc, etc.

MoWeed01.08.2008 11:36

@strezahuzum

Atunci de ce i-am fi batut pe Valencia in 2005? De ce am fi ajuns in semifinale in 2006? De ce am fi batut la Kiev cu 4-1?

Stiu, jocul echipei lasa de dorit. Dar asta nu inseamna ca nu putem spera macar intr-un meci bun. Oricum, daca vrem in grupele CL trebuie sa invingem o echipa de nivel apropriat de al nostru cum este Galatasaray. Echipa mai slaba nu o sa gasim acolo....

Kittutza01.08.2008 11:38

Hai mai ca totusi avem o speranta.Pot fi si turcii batuti.Numai sa isi revina baietii astia ...

fedora01.08.2008 11:39
Mi-e si frica sa mai compar loturile : pe de o parte Linderoth, Kewell, Shabani Nonda, Arda Turan, Umit Karan, Emre, samd, pe de alta parte Banel, Kapetanos, Lovin, Arturo, etc, etc.

Dar de ce nu-i compari cu Radoi, Goian, Dayro, Szekely?

Kewell, Umit, Hasan Sas sunt niste expirati.

Sunteti prea pesimisti, avem lot de valoare >= Galatasaray.

c.ronaldo1701.08.2008 11:48

Ce comparatie idioata!

weeezer01.08.2008 12:11
Sunteti prea pesimisti, avem lot de valoare >= Galatasaray.

Transfermarkt.de ala te contrazice la faza asta.

fedora01.08.2008 12:12

Nu joaca banii. De exemplu sunt convins ca avem o aparare mult mai buna (portar + linie de fundasi).

Szekely o sa-i termine pe turcaleti.

weeezer01.08.2008 12:17

Sa speram. Asta ar fi avantajul nostru, cel putin in meciul de pe Ali Sami Yen, si anume o aparare ermetica + contraatac in seama lui Szekely, Ochirosii si Dayro. Numai sa nu-i faca Arda praf pe Goian & co.

se7en01.08.2008 12:24

prefer sa luam titlul decat sa trecem de Galata si sa nu facem nimic in CL.

Dj01.08.2008 13:33
Bye bye Sampions Lig. Ne bat turcii de n-o sa stim pe unde sa scoatem camasa.

subscriu...

n`avem nici o sansa baieti..la cum jucam..e bine daca scoatem macar un egal in cele 2 manse.

si celor care care sunt convinsi ca putem trece de turci - le amintesc ca incepeti sa semanati cu oierul in fanteziile astea.

ganditi`va asa - galata e campioana turciei, in fata lui fener - o echipa excelenta.

«1234»