Sugestie mea ar fi la tab-ul de istorie pe site sa luam fiecare sezon in parte. Sa-i facem un mini-rezumat (meciurile jucate, calasamentul general, impresii, jucatori veniti, jucatori plecati), pe ici pe colo o poza ceva.
Daca ai vazut sau ai citit pagina de istorie propusa de mine, vedeai ca sunt tratate toate sezoanele din 1947, fiecare cu sectiune in care se prezinta in mod general sezonul respectiv fara a intra foarte mult in detalii si tehnica.
2. in tabul Campionat/ Cupa/ Europa sa fie prezentate intr-o manièra identica toate meciurile Stelei. Informatiile fiind urmatoarele pentru fiecare meci.
etapa, data meciului, jucatorii adversi+antrenor+rezerve +informatii meci (marcatori, schimbari, cartonase, tipuri de goluri marcate-penalti, atac, corner, lovitura libera) alturi de acestea sa fie postate minim cronica meciului (usor gasibila in ziarele de sport // mult mai usor gasibila pentru toate meciurile Stelei de dupa 2000 pe internet) plus poze din acea partida.
3. În tabul statistici sa fie presentate absolut toate tipurile de statistici ale echipe din sezonul respectiv, sa dau exemple de statistici:
*marcatori: nr goluri in ce meciuri din ce tip de faza (atac, penalti etc) structurate pe reprize/ perioade de timp si cu randament tip absolut si procentual (de exemplu- In turul campionatului in prima repriza echipa a parcat 34 de goluri 12 din lovituri libere (36%) 8 din actiuni de atac (28%), 4 din lovituri de la colt etc.
*jucatori folositii-toti jucatorii care au jucat cel putin intr-un meci, sa fie prezentate meciurile in care au evoluat, nr de minute jucate, de câte ori au fost titulari/schimbati/ rezerve
*disciplina - cartonase primite
*raport infrangeri/victorii/egaluri cu grafice care sa arate cat de eficienti am fost in acel sezon, evident grupate in functie de diferite criterii (tur/retur etc)
4. In tabul echipa sa fie prezentat lotul de jucatori, antrenori si conducere din acel an + jucatorii veniti/plecati
citat empyro
Ar fi super daca am putea sa centralizam chestia asta direct pe site iar nu pe forum. Stiu ca erau si niste plug-in-uri wikia pentru wordpress.
Pentru chestia asta ma bag sa dau cu sapa oricand.
Eu am propus modificare designului paginii principale astfel incat "butonul" istorie sa fie ceva permanent si accesibil de pe prima pagina, ca parte a forumului.
Repostez aici propunerea paginilor de istorie
pagina istorie cu explicatii
O sa postez curand propunerea pentru pagina de Statistici, pana acum ne având nicio remarca nu stiu cat de clara si de bine structurata vi se pare voua propunerea mea privind intreaga sectiune de istorie.
In postarea precedenta am o greseala la "se pot impartii sarcinile aici pe forum", imparti se scrie cu un singur i, doar la perfectul simplu persoana I singular se scrie cu doi i.