Bravo baietiii!
Legia Warszawa

I see that you care a lot about national symbols. (Chatolic cross, the fact that your ancesters had a lot of respect for Roman Empire, anti-comunism, etc.). I'd like to see a match Poland-rusia or one of your top club teams vs one of their's.
.
You will see Legia vs. Spartak in a few days in EL.
@noname. Hah, iti dadusem deja like... ca intre camarazi. ![]()
cum arata astia de la Legia,daomne ,ce or manca astia oare?.......cand ma uit la noi ma apuca durerea de cap
cum arata astia de la Legia,daomne ,ce or manca astia oare?.......cand ma uit la noi ma apuca durerea de cap
eu i-am vazut in oras.. si ma gandeam cum sa-i evit.. pentru ca nu aveai cum sa nu stai cu ochii pe ei si sa iti pui intrebari in cap.. sunt pur si simplu masivi... toti..
cred ca ce au facut polonezi la meciul cu rapid a incercat si musti sa faca in seara asta. dar pacat ca nu ia iesit.
saracutzul ![]()
Oare de ce l-au pictat pe Smeagol asa brunet?
Oare de ce l-au pictat pe Smeagol asa brunet?
ar trebui să isi ceara scuze fata de Smeagol, comparand acest personaj important in film cu subspecia zburatoare, au jignit rasa din care provine "aratarea"
sunteti constienti ca-n primul rand ne au luat la **** pe noi,romanii ...nu vad de unde atata bucurie,sincer.
sunteti constienti ca-n primul rand ne au luat la **** pe noi,romanii ...nu vad de unde atata bucurie,sincer.
asa o fi, dar pe corpul astuia scrie CRAPID asa ca de asta ma bucur, vreo problema?
Cand or fi toti romanii tigani si rapidisti, da.
Steagul de pe mana dreapta a lui Smeagol al carei tari e?
asa o fi, dar pe corpul astuia scrie CRAPID asa ca de asta ma bucur, vreo problema?
Vezi ca mai e si steagul Romaniei p-acolo...